27328
-
#17817 A törlést csak pernbannal érik el(amit viszont nem ajánlott meg dolgozni érte!!),de ha törölnék ahogyan írtad akkor vissza is élhetnek vele..... -
#17816 istenem... -
#17815 úristen bazz komolyan ez a legnagyobb problémád?... get a life... -
#17814 Semmi köze az oldal készítőinek az emlegetett topichoz és a működéséhez. -
Dean Winchester #17813 ez sztem a topicba való hsz :) (egyébként meg aki csalással nyer az büszke is lehet magára... -
#17812 kit érdekel a ki van fent legtovább topic? -
raptorjesus #17811 Piti dolog: a Ki van fent legtovább topicban az informatikusok nincsenek előnyben? Írnak valami progit, hogy a feltételek szerint előre generáltan odabökjenek valami hozzászólást.
Webkamerával történő ellenőrzés (adott feladatokat kell végrehajtani a kamerába: csücsörítés, ritmikus pislogás) megoldása, vagy egyéb ellenőrzés nem lenne célszerű? -
#17810 Ezért csak süket duma a fórum csak nyűg szöveg. :) -
#17809 Plusz reklámszempontból sem rossz a 332 ezer regisztrált fórumozó. -
#17808 Az összes felhasználószám 80-90%-ára tippelnék. Rengetegen vannak, akik regisztálnak és nem szólnak hozzá egyszer sem, vagy csak egyszer kérdeznek valamit, aztán pár hét vagy hónap múlva, mikor újra kell valami, újra regisztrálnak. Viszont az adatbázisban csak pár megát foglalnak. -
#17807 Pedig FOGLALT -
Bala10 #17806 pl a Bala névre azt írta, hogy már foglalt, de közben meg nincs is ilyen név ha rákeresek... :( -
#17805 Az adatbázisban egy egyszerű lekérdezés, az adminisztrátorok könnyedén megnézhetik. -
#17804 Azt lehet tudni, hogy hányan nem léptek be 1 vagy 2 éve? -
#17803 Az - vannak, akik pl. csak iskolaidő alatt vannak itt / elutaznak egy időre / csak akkor használják a fórumot, ha valami kérdésük van (és az évente 1-2 alkalommal fordul elő)... A több éve inaktív felhasználók lekapcsolása viszont egyszeri alkalommal nem lenne rossz (figyelmeztető email kíséretében például). De akkor sem szabad törölni a felhasználói nevet. -
raptorjesus #17802 Mi lenne, ha bevezetnék a kötelező belépési limitet.
Nem kell kommentelni, csak aki nem használja a jó kis nick-ét pl 3 hónapig az delet és más be tud regisztrálni ugyanazon nickkel. Vagy ez hülyeség? -
Dean Winchester #17801 köszi
nekem fura mert opera és fox alatt se volt ilyen gondom sose :S
most mondjuk chrome-t használok... -
#17800 nekem mindig jó, nem értem nálatok miért szarakodik... (FF4, Ubuntu) -
#17799 Nem lett, most megint szart mutat. :D -
#17798 Javítva lett? Mert nekem itthon most nem szarakodik. -
#17797 ez jön be:
ehelyett:
-
Dean Winchester #17796 egy printet mutatnál mert nem értem mire gndoltok... -
#17795 Opera alatt töltés közben a speeddial logot, betöltött weboldalnál a favicont. Ez szerintem egyik sem az SG "problémája", ráadásul nem értem hogy lehetne az, ha 2 szabályosan megadott html sorról van szó. -
#17794 nem az a baj, hogy hogy jeleníti meg, hanem, hogy teljesen mást jelenít meg amit kellene -
#17793 aha most épp nálam is előjött ff4 alatt -
#17792 SG Fórum - Mi kellene az SG-nek? helyett nem lehetne a cím ilyen formában inkább? Mi kellene az SG-nek? - SG Fórum
A faviconból úgyis látszik melyik oldalról van szó. Volt rá userJS-em, de az új hozzászólás számláló óta már nem működik mióta új hozzászólás érkezik és berakja előre az új hozzászólások számát (ami viszont nagyon jó ötlet volt). -
#17791 Mikor hogy, van amikor úgy is marad. Operát mostanában nem néztem, egyedül a Chrome szarik az új faviconra, FF cserélgeti, néha az új marad, néha a régi. -
#17790 Szabályos favicon és speed dial icon van megadva a forráskódban, az már a böngésző(k) dolga, hogy ezt hogy jelenítik meg, nem? -
#17789 Hogy amíg teljesen be nem tölt az oldal, addig a gyorshívó előnézeti képének lekicsinyített változata jelenik meg az eredeti favicon helyett. És ez minden újratöltésnél így van... -
#17788 mi a baj vele? -
#17787 javíthatnák már, mert kurvára idegesít :D -
#17786 FF/Opera alatt lévő favicon gond mikor lesz javítva?:) -
#17785 nem hiszem -
Bala10 #17784 de ha mások válaszolnak rá, csak megnézed mit írt nem? :D -
raptorjesus #17783 Itt már említettem. 3. direktíva:)
A chat-en lehetne finomítani. Lassú, nem lehet sok karakter beírni. Smile-k megjelenhetnének.... Valakinek a nevére duplán kattintással privát ablakot tudjak nyitni. És itt is le tudjam magamnak tiltani a számomra irritáló személyeket.
Akkor nagyon frankó lenne. És a veszekedések, provokálások is megszűnnének a chat-en. -
#17782 -
#17781 Lehetne egy olyan funkció, amivel már máshol is találkoztam:
userek szűrése
tehát ha valakit szűrök, akkor annak a hsz-it nem látom -
#17780 Jól írtál, én voltam figyelmetlen. :D -
#17779 pontosan arra gondoltam : "hanem a forum.php-sra" :)
csak pontosan próbáltam fogalmazni, de úgy látom nem úgy jött le na sebaj :( -
#17778 Ez a bug a fórum főoldalán is előfordul néha amikor új hsz-t jelez.