Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(max. 200 betû, nem tartalmazhat
HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
nekem ezt írja ki. vagy neked hol ír 250-et?😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://goo.gl/gd6Zi5
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
REAL MADRID
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
REAL MADRID
Utólag is Boldog Szülinapot!
REAL MADRID
(valami rövid vélemény - hozzáfûzés az elmúlt idõk ötleteihez, fejlesztési tervek, ilyesmik vannak?)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
egyébként most hirtelen olyan látomásom volt, hogy milyen jó lenne ha láthatnám hogy egy egy topikot hány felhasználó jelölt meg favoritnak, így a régieket is látni lehetne, hogy kb. mennyien fogják olvasni, ha írok bele valamit ^^
practitioner of the forbidden arts of death
a régi, használaton kívüli témák törlését én nem támogatnám, egy fórumban nem illik, ráadásul néha jól el lehet nosztalgiázni rajta azoknak, akik már az opcionális regisztráció elõtt is használtuk 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kezdetben lehetne önszorgalomból beválogatni. pl a bannermûhely, ami nem annyira pörgös, vagy a készítsünk logót magunknak, vagy a logówars is biztos felkapottabb lenne, ha megjelenne a logómûhely topikjában.
aztán el kell kezdeni lassan az új regisztrációknál bevezetni valamit, ami alapján lehet ezt automatizálni. én ehhez nem értek, de biztos nem bonyolult. Eleinte macerás, meg munkás, de egy idõ után meg már magától menne a dolog. és valóban, megszüntetni ez sem fogja, mert az emberi hülyeséget nem lehet kiküszöbölni, de csökkenthetné. meg azért te is tudos, hogy az a 80ezer téma nagyrésze kb 100hsz-t sem ért meg... nagyrészük meg tán évek óta nem volt használva(ezeket törölni kell, ha lesz rá igény, nyitnak újat, új rendszer alapján😊) mindegy. csak egy ötlet volt.
Játékoknál egy példa, a Battlefield aminek van számtalan modja és változata: BF42, BF43, BF2, BF2142, BC2, FH2, DC, DC2...és ezek csak PC-s változatok, vagy a Hardware résznél így össze lehetne gyûjteni az összes ATI, Nvidia, stb topikokat hasonló elven, mint a kedvencek. ezeket átböngészve könnyebb lenne leellenõrizni, hogy van e már olyan topik, amilyet nyitni szeretnénk. arról nem is beszélve, hogy könnyebben lehetne megtalálni a már régen nem használt, de még aktuális topikokat is.
remélem érthetõ, kicsit reggel van még. 😊
a hirdetõ dönti el, hol akarja a hirdetését viszontlátni (nyílván csak ott ahol van rá lehetõség), nem a szerkesztõség fogja önkényes alapon áthelyezni. ha majd nod-ék a fórumban is akarnak hirdetni, fogod látni eleget...
shit happens
max. 2 perc alatt megvan még egy kezdõ programozónak is, ha közben kimegy kávézni is, de tudjuk milyen magas szintû itt a szolgáltatásfejlesztés, felejtsétek el...
shit happens
de tényleg nem lenne rossz felcserélni, valamennyit biztos számít 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Eddigi:
A megoldás:
De mondom, engem nem zavar. Csak szóltam, hátha van rá megoldás, és mást érdekelne.
\"Damnant quod non intelligunt.\"
Pár napja még Firefoxot használtam, de mióta áttértem Operára, az alábbi elõfordul gyakran:
- Ha kapok egy üzenetet és elolvasom+válaszolok rá, majd kilépek belõle, akkor továbbra is nem olvasottnak jelöli. Emellett a topikokban is jelzi továbbra is, hogy van új üzenetem (pedig nincs). Ha megint belemegyek az üzenetekbe, és újra törölni próbálom (mert ugye továbbra is látszik), akkor kiírja, hogy "Nincs üzenet". Szóval fura.
- Ugyanezt produkálja a Kedvenceim rész is. Be van kedvencelve nálam pár topik. Kijelzi ugye az szép piros betûkkel, hogy van új hozzászólás. Belemegyek, válaszolok. Mikor kijövök a topikból, jelzi, hogy megint van egy új. Csakhogy hazudik a galád, mert a következõ belépéskor mégsincs ott új üzenet - a sajátommal találkozom csak!
Olyan, mintha nem frissülne valami.
Amúgy különösebben nem zavar, tehát nem azért írtam, hogy tanácsokat kérjek a hiba megszüntetésére. Egyszerûen csak anyira jógyerek vagyok újabban (gondolom ez látszik is, mivel most csak 2 büntipontom van), hogy leírtam ide nektek; hátha mással is elõferdül ilyesmi, csak nem mer szólni, mert félénk.
Tudjátok, a fórum, nép és a párt érdekében - azok épülésére, szépülésére.
Uff. 😉
\"Damnant quod non intelligunt.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
púúúúú
púúúúú
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3