27328
-
#17857 ennek semmi értelme -
#17856 Operán még megírni sem kell. Még egy Gizike is be tudja illeszteni a blogjának a kódjába, mindössze 4 "next-next-finish" lépésből áll, kábé mint egy Google Analytics kód.
Habár az indoklást, miszerint "egyre több embernek van internetre kapcsolódó tévéje" alá is kéne támasztani valami nagyobb embertömeget felölelő statisztikával.
És még akkor is, aki internetképes TV-t vesz az sokkal inkább az Index, Origó, Nőklapja Café olvasótábora, mint egy IT/Tech portálnak. -
#17855 Másik tévéken meg Opera van, és Opera widgetek futnak rajtuk (ráadásul azt egyszer megírva elfut telefonoktól kezdve tévéken és Wii-n át az asztali gépekig és akár kenyérpirítóig :) )
Hajrá amúgy, ha van rá idő és erőforrás, nem tűnik egyik programozási rendszer sem túl bonyolultnak. -
#17854 Egyre több embernek van internetre kapcsolódó tv-je, ezeken Yahoo! Widget-eket lehet megjeleníteni.
SG is készíthetne Widget-et, friss híreknek és mondjuk 10 legújabb topik böngészésére.
Már van az index.hu-nak, fn.hu-nak, Nőklapja Café, ALDI-nak, stb.
Így pl. reklám alatt át lehet böngészni a friss híreket a tv-n, nagyon hasznos és kényelmes dolog.
Viszont a legutóbbi frissítés óta a magyar widget-ek csak trükkel érhetők el, ezért Yahoo!-nak kéne szólni hogy a magyar widget-eket rakja a Hungary kategóriába, sajnos jelenleg nincs Hungary kategória.
Olyasmit olvastam hogy nem elég a widget, hanem hozzájárulás kell a készítők felől, hogy tv-n is közreadhassák.
Remélem mihamarabb megvalósítjátok, sok új olvasót is tudnátok szerezni ezen az új platformon. -
#17853 Gyors kérés: A cikkekben beágyazott YouTube videókat nem tudnátok lecserélni az új embed kódra?
Azért lenne jó, mert ez már (ha a böngésző képes rá és engedélyezve van) a WebM változatot kapja a Flash helyett. -
#17852 Csak FF + GM, sajnos. -
#17851 Látom félreérthető, ez csak firefox, azok tervben lévő frissítések. -
#17850 Az Opera kompatibilitást mivel tesztelted?
Mert nálam sehogy sem akar működni, még Greasemonkey Emulation megsegítéssel sem. -
#17849 Chromeban kétlem, hogy sikerülne auto updatet megoldani, úgy tudom ugyanis a userscripteknél nincs megengedett formája a cross origin policy megkerülésének (miven content scriptek).
Vagyis igen, újra kell tenni majd. -
Dean Winchester #17848 ha optimalizáljátok és chrome-ban is mükődni fog akkor újra telepítenem kell majd vagy azt én is észlelem automatic? am thx! -
#17847 -
#17846 #789">OFF?: Firefox+Greasemonkeyhoz egy userscript addig is. -
Dean Winchester #17845 támogatom! én sok fav topicot azért töröltem mert nem jött uj üzi viszont ezzel siman visszavenném jópárat :)
reméljük ezt is megtudják oldani
a spoiler tag ne kijelölös legyen hanem klikkelős!
igaz eddig egy sor szkript az egész ha berakja valaki a topicjába de lehetne siman globális ez is mint a video beszurása gomb -
#17844 +1 -
#17843 és automatikusan frissíthetné is a háttérben -
#17842 -
#17841 Jó ötlet. :) -
#17840 Ezt támogatom! -
#17839 kedvenceknél lehetne olyan opció hogy csak azokat mutassa ahova új üzenet jött
ha egy gombra rábökünk akkor kijön a teljes lista
így nem kéne oldalakat görgetni (sok van kedvencekben) -
#17838 csak nem megdorzsolted a logodat?: D -
Bala10 #17837 -
#17836 -
#17835 -
#17834 2011.04.07. (R)
- http://youtu.be/ linkek támogatása videó beszúrásánál
minden kívánság így teljesüljön :) -
ldavid #17833 ez nem új, csak rövidített. nyisd meg és másold ki a normált -
#17832 sok értelmét ennek nem látom -
#17831 Az új youtube linkekkel nem bírkózik meg a videó beszúrása gomb.
(Pl.: http://youtu.be/PElhV8z7I60) -
#17830 Miért is? Ott van a userID, ami egyedi és minden új regisztrált felhasználónál +1-gyel nő.
Ha valakit törölnek, de a hozzászólásai egy részét meg akarják hagyni, mert mondjuk volt köztük értelmes is, akkor manuálisan be kell avatkozni, de ezen felül már nem.
Ha törölnek, akkor megjelenik név helyett például egy "törölt felhasználó (1223628989)" -
#17829 de, még mindig megtévesztő lehet a korábbi üzenetekre nézve. -
#17828 Ezért kellett volna egyedi rejtett azonosítóval ellátni pl usereket is és azzal hivatkozni a háttérben így egy új user ugyanazzal a névvel nem okoz gondot. -
#17827 Ebből adódik, hogy a törölt topicok és a törölt hozzászólások sem törlődnek (csak átkerülnek a "törölt topic" főcsoportba, valamint kapnak egy "törölt hozzászólás" flaget) -
#17826 Eléggé.
Példa:
$hszhez_tartozo_user=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='$hozzaszolas->userid'");
Valahogy így működik a fórum. Illetve volt régen noreg hozzászólás, ott gondolom a feltételezett userid mezőben a név szerepel, de akkor is ha regelt userről van szó, akkor valszeg id alapján megy a lekérés.
Ha viszont jelenleg is a név alapján megy a query, akkor a helyzet még rosszabb lenne, egy ideig ugyan unreg-ként jelennének meg a törölt user hozzászólásai, de aztán ha valaki beregel azzal a névvel, a saját hozzászólásaiként látszanának azok is, amiket a név korábbi birtokosa írt.
Magyarul akárhogy is van, aranyszabály, hogy nem törlünk olyan rekordot, amire hivatkozhat másik perzisztens (amit nem kívánunk soha törölni, ez esetben hozzászólás) rekord. -
#17825 úgy tudom nincs törlés, az sg adatbázisából. -
#17824 a gumiszobába nvettem észre hogyha az egérgörgővel új lapra akarok megnyitni egy egy topikot az éppen aktuálisban is azt nyitja meg. több böngészőn és gépen is fennáll ez a hejj-zet :/ és idegesítő! -
bracsek #17823 Na jó most már felfogtam hogy a napokat számolja vissza de akkor se annyira nagy ötlet mint amennyire mérgesítő. De még egy nap és legalább megoldja magát a probléma. -
bracsek #17822 Kijavítani vagy valamit elkövetni a hatalm eu domain akciós reklámotokkal mert annyira zavar hogy az as a végéről lemaradt, nem igaz hogy ez így nektek rendben van, egyáltalán idegesítő. Legalábbis számomra. -
#17821 Kéne valami biztonsági funkció, hogy az ember tudhassa nem jelentkezik-e be valaki a nevével a háta mögött. -
#17820 -
#17819 Egyetértek, a bannerek css és egyéb kódjai nem kellenének. Persze ez még a régi időkből maradt fent, ott a topic hosszú címét írná ki, csak annak a helyére van banner meg ilyesmi beszúrva ezért lett ilyen borzalmas. -
#17818 A keresésnél elég volna csak a topik címét kiírni, mert most nagyon átláthatatlan.