Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shit happens
aki pedig felvállalja magát az interneten (név/kép mint én például vagy sokan mások), õk csakazértis moderálják magukat egy bizonyos szinten...
(pl. nem furják a másik embert az iwiw képei közzétételével, mint ahogy sok újreg megteszi, stb...)
szerintem meg lehetne ezt oldani valamilyen adat hitelesítéssel az sg-n belül. rengeteg közösségi portálon mostmár lehet személyi stb. adat beszkennelésével (nomeg emeltdíjas sms-el) hitelesíteni az adatokat.
szerintem ez így helyes, vállalja a felelõsséget azért amit ír/mondd, például egy regisztrációnál jóvá kellene hagyni telefonon keresztül, hogy igen, tied az a felhasználó..
mondjuk, a regisztrációt követõen amíg ezt nem teszi meg, addig csak olvashatná a fórumot, kivéve gumiszoba (ott a helye az ilyeneknek)
persze aki megadja valamelyik személyes adatját azzal nem élne vissza senki sem, nemis lenne publikus.
lehet hogy nehezen megvalósítható lenne ez a rendszer, de szerintem egyre több lesz az álreg, és egyre több ilyen "névtelen ökörség" topic fog nyílni itt az sg-n, ezzel vagy egy másfajta módszerrel pedig kialakulhatna egy igazi keménymag fórumozó réteg, mindenféle álreg nélkül
névtelenül meg könnyû arcoskodni
Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szerencsére most vissza kaptam a nickemet.😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
+ ennyibõl szerintem senki nem fogja megtudni, hogy konkrétan mi is történt
púúúúú
Köszönöm.
@ Hellomarci
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@ Hellomarci
Persze megírtam a moderator@hu-ra, ha jelent ez valamit.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
- E-mail cím csere szigorúbb ellenõrzése
látom nem én voltam a elsõ aki észrevette, de ez a javítás miben változtatott?
csak mert én semmilyen ellenõrzést nem vettem észre...
púúúúú
Szimpla post/get a phpnak, jsp-nek, servletnek , stb javascripttel.
púúúúú
szóval van hozzá köze
púúúúú
de hiába mondtam már vagy 2x is az illetékeseknek.
púúúúú
mert így most bárki kiügyeskedi a jelszót aztán megváltoztatja a jelszót meg az e-mail címet és a regnek lõttek
a legtöbb oldalon nincs ilyen hogy meg lehet változtatni hanem az van amit beregisztrált.
és ha nem lenne ez akkor a lopott jelszavakat könnyen vissza lehetne szerezni
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nem sokat, de azért lehetne valami értelmesebbért cserébe kivenni
púúúúú
Amúgy azt a kiírást még csak nem is real time nyeri ki.
Általános eszmecsere ma 22:53 3067 db
ha már arról van szó, hogy az erõforrásokkal bánjunk csínján, le lehetne lõni ezt az "extrát" is, amit félkövéren kiemeltem, mert ugyan mi a francnak? <#wow3>#wow3>
púúúúú
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A feltöltött képek linkjei élnek, a böngészõbe bemásolva láthatóak.
pl.: http://www.sg.hu/forumkepek/2009_06/518.jpg
Szerk.: Itt mûködik most. <#fejvakaras>#fejvakaras>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.