Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
sok megoldás lehetne, de mivel az oldal reklámbevételekbõl él (vagy legalábbis próbál), jobban mutat a sanoma portfóliójában a nagyobb fórumjúzerszám, és mint tudjuk van az a pénz amiért judit haja korpásodik (emlékszik még erre vki?), ergo: #15622

shit happens

bertino
ja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FZoleee
Ja, de úgyse fogják sohase megvalósítani 😊
tigeroo
azon gondolkoztam, hogy az idióta felhasználó teljesen visszaél az anonimitással, hülye topicokat nyitnak, rengeteg az álreg, stb.

aki pedig felvállalja magát az interneten (név/kép mint én például vagy sokan mások), õk csakazértis moderálják magukat egy bizonyos szinten...
(pl. nem furják a másik embert az iwiw képei közzétételével, mint ahogy sok újreg megteszi, stb...)

szerintem meg lehetne ezt oldani valamilyen adat hitelesítéssel az sg-n belül. rengeteg közösségi portálon mostmár lehet személyi stb. adat beszkennelésével (nomeg emeltdíjas sms-el) hitelesíteni az adatokat.
szerintem ez így helyes, vállalja a felelõsséget azért amit ír/mondd, például egy regisztrációnál jóvá kellene hagyni telefonon keresztül, hogy igen, tied az a felhasználó..

mondjuk, a regisztrációt követõen amíg ezt nem teszi meg, addig csak olvashatná a fórumot, kivéve gumiszoba (ott a helye az ilyeneknek)

persze aki megadja valamelyik személyes adatját azzal nem élne vissza senki sem, nemis lenne publikus.

lehet hogy nehezen megvalósítható lenne ez a rendszer, de szerintem egyre több lesz az álreg, és egyre több ilyen "névtelen ökörség" topic fog nyílni itt az sg-n, ezzel vagy egy másfajta módszerrel pedig kialakulhatna egy igazi keménymag fórumozó réteg, mindenféle álreg nélkül

névtelenül meg könnyû arcoskodni
Kösz a pontot. Szebb lenne a 4 pont😄

Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.

szipiszopi, de ez a topik nem erre való

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1057869802&no=13373 ez a nyomorék szopi..... Kapjak 4 büntetõ pontot bazmeg leszarom ugyse hagyon annyiba.

bogyoka
Nem IE-t használok, hanem Mozillát.
Szerencsére most vissza kaptam a nickemet.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Frosty01
ne használj IE-t ^^

practitioner of the forbidden arts of death

[HUN]FaTaL
FAIL, rossz topic

http://goo.gl/gd6Zi5

n3whous3
ilyen stílussal te fogsz kapni bant, ha nem hagyod abba

+ ennyibõl szerintem senki nem fogja megtudni, hogy konkrétan mi is történt

púúúúú

Rászolni szopadék barátunkra... A topicom bezáratta ...59 hozzászolásbol 21 az enyém és pattog hogy nemis irok.... A szopadék illetõ : ldavid

Köszönöm.

teljesen mindegy mi a jelszó mert nem úgy jut be a gyerek hogy kitalálja
LoDMaSt
Jó, minden jelszót meglehet szerezni, de lényegesen kevesebb az esély rá, mintha ugyanaz lenne a pass, meg az username.

@ Hellomarci

1-2 hónapig biztos nem lesz gondja 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

súlyos tévedés.
LoDMaSt
Találj ki egy pölö 16 karakter hosszú random számokból, kis és nagybetûkbõl álló sorozatot jelszónak, és akkor tuti nem lesz ijen gondod.

@ Hellomarci

FZoleee
Mi lenne, ha megváltoztatnád a jelszavad? <#wow3>
bogyoka
Az kéne, hogy ne lopják a nickemeet, mert azt csinálják folyamatosan, és képeket töltenek fel a nickem alatt, ez hogy történik meg például?
Persze megírtam a moderator@hu-ra, ha jelent ez valamit.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

2009.03.05. (T)
- E-mail cím csere szigorúbb ellenõrzése

látom nem én voltam a elsõ aki észrevette, de ez a javítás miben változtatott?
csak mert én semmilyen ellenõrzést nem vettem észre...
hát nagyon remélem kezdenek vele valamit
Ability
Nu, értem már newhouse logikáját, teljesen jogos volt.
n3whous3
Értelmesebb megoldás is van persze captcha helyett itt a mail változtatásra meg pl moderátori dolgok kezelésére, csak egy tipp volt, mert így anélkül, hogy bármit változtatni kellene 1 perc alatt meg lenne szinte oldva az egész. Nem kéne okosabb dolgokon gondolkozni. Ennyi.

púúúúú

n3whous3
Köszi a kiokosítást, de mivel én is programozó lennék, ezért nem kellett volna. BTW most mondom neked, hogy ajax, ismered mi az? Saját kezûleg törtem itt fel reget pár hónapja.

Szimpla post/get a phpnak, jsp-nek, servletnek , stb javascripttel.

púúúúú

Ability
Igaz, igaz, bocsi, egy modi akkor legyen szíves törölje az elõzõ kommentem. Báááár ... ez kimondottan rohadtul nem fog összejönni senkinek, mert IP változás esetén kidob az SG. Tudat alatt biztos ez volt elõttem, azért írtam le. 😄
cSuwwi
legalább ne adj tippeket a scriptkiddieknek hogy mit rakjanak a topikba :|

shit happens

n3whous3
nem érted, captcha lenne rakva a változtatáshoz nem tudnának mondjuk ajax/javscripttel lopni reget... mûködõ dolog, tudom. És ha lenne captcha az ilyenekhez, nem lehetne csak "élõben" csinálni.

szóval van hozzá köze

púúúúú

Ability
Na annak pont rohadtul nincs köze ehhez. A megoldás egy aktiváló levél a régi címre. Elvileg ugye azt csak az eredeti tulajdonos kaphatja meg, és amíg nem kattint az aktiváló linkre, addig minden marad a régiben. Csak ez is problémákat vet fel. Mi van ha valaki azért változtat email címet, mert törölték a régi fiókját, vagy nem tud belépni és újat csinált, vagy akármi. Nem kell ezt piszkálni, jól van ez így.
n3whous3
vagy szimplán captchat beépíteni, ami REGISZTRÁLÁSKOR EDDIG IS LÉTEZETT
de hiába mondtam már vagy 2x is az illetékeseknek.

púúúúú

vagy legalább egy olyat lehetne hogy kérje az eddigi regisztrált email címet, ahogy a jelszónál is van...

mert így most bárki kiügyeskedi a jelszót aztán megváltoztatja a jelszót meg az e-mail címet és a regnek lõttek
az e-mail cím változtatás lehetõségre szükség van?
a legtöbb oldalon nincs ilyen hogy meg lehet változtatni hanem az van amit beregisztrált.
és ha nem lenne ez akkor a lopott jelszavakat könnyen vissza lehetne szerezni
n3whous3

púúúúú

ezé tartjuk<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

tekken
mindenhol

Az élet útjai kifürkészhetetlenek

tekken
Te ,omdemhol okoskodsz.

Az élet útjai kifürkészhetetlenek

Ability
De nem lesz értelmesebb, mert ebben a topikban mindenki feleslegesen jártatja a száját. Én is jöttem már ide ötletekkel, semmi nem lesz belõle. És ez itt nem flém, de el kellene fogadni, hogy az SG rohadtul nem ad a fórumra, nem tartják érdeküknek fejleszteni, max foltozni. Amúgy meg amit felhoztál teljesen elhanyagolható, igazából ha okosan csinálják meg akkor egyáltalán semmilyen erõforrást nem igényel. Egyébként meg degradálod vele a fórumot, a kialakítást, ehelyett meg nincs kapacitás bármilyen fejlesztéshez is.
n3whous3
gondolom csináltál már ilyeneket, tudod mennyi erõforrást igényel...

nem sokat, de azért lehetne valami értelmesebbért cserébe kivenni

púúúúú

Ability
Szóval csak arra akartam célozni, hogy kb. nagyobb munka kivenni, mint amit nyernénk vele.
Ability
Mondjuk a fõkategórián belül már lehet másképp van, de akkor is, milyen tanács már ez...
Ability
Te, hallod, szerintem SG sem kell, legyen itt csak egy üzenõfal...

Amúgy azt a kiírást még csak nem is real time nyeri ki.
n3whous3
Általános fórumok Utolsó üzenet Témák

Általános eszmecsere ma 22:53 3067 db

ha már arról van szó, hogy az erõforrásokkal bánjunk csínján, le lehetne lõni ezt az "extrát" is, amit félkövéren kiemeltem, mert ugyan mi a francnak? <#wow3>

púúúúú

Ability
Hát, vannak elméleteim erre. BB kód fordító bug, vagy valami kiszûri. Lényeg hogy a forráskódba sem kerül bele, szóval nem user hiba, még ha el is lenne rontva valami nyomának maradnia kellene. Valszeg szerver oldali dolog.
Efreet
a hozzászólásszerkesztõben látszik, hogy benne van az img kód, de valamiért nem jeleníti meg...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

[NST]Cifu
Köszi, ha a forrásban nincs benne, akkor megpróbálom másként.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ability
Forrás alapján ebben egy deka kép nincs. Meg semmi más, csak szöveg. Az más kérdés ha valami miatt nem került bele, de most így ebben az állapotban függetlenül attól, hogy jó-e a kép elérése nem fog megjelenni semmi. Olyan mintha bele sem írtad volna. Ennek okáról St tudna talán mesélni...
[NST]Cifu
Van arra valami ötlet, hogy miért nem jelennek meg a képek és a linkek ebben a hozzászólásban?

A feltöltött képek linkjei élnek, a böngészõbe bemásolva láthatóak.

pl.: http://www.sg.hu/forumkepek/2009_06/518.jpg

Szerk.: Itt mûködik most. <#fejvakaras>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[HUN]FaTaL
Elfér az aláírásom, csak szóltam, mint hibajelenség. 😊

Loál János
Vedd ki belõle az "érdekes" karaktereket.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

[HUN]FaTaL
írjál be 210et és okézd le (Hiba! Az aláírás maximum 250 karakter lehet!)

áhá.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.