27328
  • Büdös Bohóc
    lol gecc most látom :D
  • Cat 02 #17896
    hotlink fail
  • Aquir
    obvious troll
  • [HUN]FaTaL
    Lehet hogy átvariálták a diveket, nem tudom.

Érdemesebb kézzel szűrni, és nem úgy ahogy felajánlja, mert avval tilt esetleg mást is. Több feltételt szoktam megadni (haladó módban abpben) és akkor rendesen lehet szűrni.
  • Büdös Bohóc
  • Aquir
    check. az eddig Is változatlanul működő adblock kikapcsolásával magjavul, bár előzőleg nem volt ezzel gond.
  • [HUN]FaTaL
    Kiszűrtél egy reklámot a cikkekben és kiszűrte azt is. Ha mégsem így van akkor nem tudom mi okozza.
  • Aquir
    A mobilon ahol meg jól jönne, mert le kell nyitni pár fórumrész topikjait, ott meg megjeleníti az összeset.
    Fordítva kéne.
  • Aquir
    Nemtom minek a hibája, de a "Kedvencek" favorit topicok homogénné lettek téve az egymástól való (és a vastagbetűs-fórumokkal történő) elválasztás hirtelen és megmagyarázatlan eltűnésétől
    :|

• bracsek #17888
    Délelőttönként sokszor egyszerűen képtelen betöltődni a humoros és aranyos a banner alatti szövegnél megakad, tegnap is ez volt, aztán délután helyre jött, most megint ugyanez van. A többi topik megy rendesen, de az sehogy. valami bekavar ott.
  • Penge4
    Azt azért nem adja ki, mert eleve tiltva vannak a robots.txt-ben. De a törölt topicról törlés előtt nem tudja senki, hogy egyszer majd a jövőben törlésre kerül, ezért az ilyenek egy darabig benne maradnak a Google cache-ben.

Amúgy meg örülj neki, régebben, még 2005-2006 körül volt, hogy 2-3 hónapig is fellelhető volt a Google cache-ben 1-1 törölt oldal, vagy 1-1 oldal régebbi változata. Ma már szinte 1 hét sem telik bele, hogy újraindexelje az oldalt a Google.
  • tommygear
    nem rossz topik, ezt sg-n belül kell megoldani
    a sajátot meg a gumit se adja ki a google
  • Zoli007
    Miért fáj az neked?
  • Jim Morrison
    rossz topik :D menj a google forumokhoz :D
  • tommygear
    nem lehetne megoldani, hogy a törölt topikokat ne adja ki a google?
  • Doddy a düdő
    shadoweyes7-tel kezdhetnétek már valamit. jó lenne, ha nem bannolna egy hónapra csak azért, mert ő úgy gondolja, hogy egy másik felhasználó alrege vagyok.

Gurren voltam.
  • Cat 02 #17881
    Adott user hozzászólásainak listázása egy topikban ?
    így n+1-edikre is
  • bracsek #17880
    Nem, mert ő nekem nem adna :) Na meg amúgy is fogyókúrázok, szóval nem kérek, 26kg ot már leadtam, kell a francnak nyalóka.

[Ebben a topicban szpemelni/csevegni]
  • Dzsini
    Rendben, akkor kapsz egy nyalókát érte - elmész St-hez átvenni? ;)
  • bracsek #17878
    de miattam lett ez a hiba javítva, mert kiharcoltam.
  • Dzsini
    Te ezekszerint nem, lehet, hogy más igen... nem te voltál (vagy) az egyetlen, aki megtalál ilyen lehetőségeket :)
  • bracsek #17876
    :) nem is loptam, szóltam hogy lehet ezt csinálni.
  • Malakai
    Ahoz meg valami topic mod api, vagy hasonló kellene (de jól hangzik :D), hogy biztonságosan megmaradjon, ami gondolom nem lesz, akkor meg már inkább maradjon ahogy most van.
  • Dzsini
    Ha valahogy összeegyeztethető a dolog a topicfejlécekben szabadjára engedett javascripttel, akkor biztos meg lesz oldva. Akkor lett letiltva, mikor elkezdték aktívan lopkodni a bejelentkezési cookie-kat a felhasználóktól.
  • tommygear
    már csak azt kéne megcsinálni, hogy ip váltáskor ne dobáljon ki
  • [HUN]FaTaL
    txt ritkábban frissül szerintem mert az opera widgetet is láttam már több nappal ezelőtt is
  • FZoleee
    mi történt amúgy, hogy hirtelen elkezdték fejleszteni az oldalt? :DD
  • Büdös Bohóc
    2-at nem értem, nekem már hetek óta nem irányított át egyébként sem, azt hittem ez rég kész
  • gergely1991
    2011.04.11. (R)
    - SG opera widget
    - Fórum bejelentkezés, fórum listázás, fórum főoldal, fórum hozzászólásoknál mobilról nézve nem irányít át mobil verzióra
    fentről hallgatják imáink
  • drevil6666
    És búcsúzóul:
    Számtalan topic számtalan kommentjében vannak hivatkozások weblapokra, adatbázisokra, adatokra.

Ez már igen embert próbáló feladat, de jó lenne egy csak SG felhasználóknak elérhető adatbázis.
    1.: Az adatbázisok egyes szegmensét társítani lehetne a topichoz. PL Haditechnikai adatbázis közvetlenül elérhető a HT topicból.
    2.: Az ott szereplő adatokat az SG moderátorok kezelik más nem írhat bele.
    3.: Az ott szereplő adatokat a fórumban vitaként elsődlegesen elfogadott hivatkozásként kezelik a felhasználók, így megszűnne az a sok vita, hogy mekkora a gép repülési hatótávolsága xyz súlynál magasságnál sebességnél, egyáltalán mire képes... stb.
    4.: Az adatok szűrése előremutatóbb legyen, mint a [keresés a fórumokban/ hozzászólásokban] menüpont.

A csúnya szavak használatát szűrő robot se ártana. pl.: a geci és g*ci -t is szűrje. Automatikusan 1 büntipont 1 csúnya szóért.
    3 percenkénti hozzászólás mindenkinél
    Kommentelés tiltása topic szinten: Pl.: valakit csak a Haditechnika topcikból kitiltani 1 hónapra.
    Automatikusan lejáró chatbann
    Gumiszobát bezárni. A nem obszcén, sértő, uszító, lejárató topikokat átcsoportosítani a Saját fórumokba aszerint, hogy ki nyitotta.
    Kössz szépen, hogy elolvastad:)
  • drevil6666
    A Saját fórumokból-ban nyitott topicokból ki lehessen tiltani felhasználókat, hogy ne írhassanak kommenteket.
  • drevil6666
    Évszak függvényében változzon a fejléc színe (nyilván akik beállították maguknak azokra ez nem vonatkozik)
    Tél fehér, ősszel barna.......
  • Jim Morrison
    nekünk pont most lesz új TVénk (új bútor lesz, így befér egy nagyobb, új, lapos), (samsung) és néztük saturnban, az is tud ilyesmiket. egyetértek veled.
  • Dean Winchester
    örülj neki és sztem nem 10 év hanem kell annak 15 év is :) de ezt ne vitassuk meg itt hanem ötleteket kérünk :D
    sztem olyan ötletek kellenek ami az emberek kb 100%át érinti , ez hülyeség sztem is :D sőt én tv-ben nem akarok netezni, mire jó??? :S ha akarom akkor felnézek a gépről és megnézem ott...
  • Büdös Bohóc
    Másrészt ok, ha versenyt akar tartani az SG az ilyen fajta nézettséggel és be akar másoknál is robbanni a tudatba, akkor jó lépés lehet, mert ha csak akkor csinálja meg ezt a fícsört, mikor már teljesen általános, akkor kitűnni nem fog vele. Ha el tudja adni magát az ilyen fajta olvasók közt akkor lehet nagyobb olvasottság lesz.
  • Büdös Bohóc
    Szerintem jó ha a lakosság 4-5%-ának van ilyen TV-je és akkor ezt még oszd le azokkal, akik SG-t olvasnak.
  • Desiderata #17861
    akkor ne üsd bele az orrod
  • Büdös Bohóc
    Én eléggé IT vonalon vagyok és kizárt dolog, hogy veszek új TVt pár éven belül, mert kurvára nem nézem :) Ott a telefon meg a gép internetre.

És megbántani nem akarom a szerkesztőséget, de azon kívül, hogy egy jót olvassak IT hírekkel kapcsolatban, nem nagyon támaszkodom SG-re a fórumon kívül, mert egyre jobban úgy tűnik, hogy a megbízhatatlan bulvár kategóriába esik.
  • Desiderata #17859
    ne legyetek már korlátoltak, egy éve minden reggel tv widget-en nézem az időjárást és olvasom a híreket
    10 év múlva mindenkinek ilyen tv-je lesz
    és tényleg nem nagy dolog ezekre fejleszteni
    én se tartom hülyeségnek a mobil verziót, pedig nincs hozzá mobilom, mégis jó hogy a lehetőség megvan
    és pont az IT/Tech vonalt olvasók vesznek mostanában ilyen tv-t, átlag marad a Tesco akcióknál
  • Büdös Bohóc
    szerintem itthon még mindig senkit nem érint ez, pontosabban egy kis tábort