Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
szerintem is kéne még vagy 5.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Sir Quno Jedi
Mentésekbõl pedig nyilván õk sem törölnek semmit, plusz ami adatokat leadtak tudjukkiknek az is marad örökre... Én nem hinnék nekik... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
a probléma ott van, hogy ha jól van megcsinálva, akkor nem hozzáférhetõ bárki számára a "törölt" adat - itt nincs jól megcsinálva, mert még írni is lehet bele...

a wiw-es profilokat például írják, hogy kb. 1-2 havonta karbantartják, akkor kerülnek sorra a törlések fizikailag is (az adatbázis újraindexelésével együtt). addig csak flag-et kap.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Mi "ciki"?!?!? Épeszû rendszerbõl NEM lehet fizikailag törölni adatokat. Mindig csak jelöljük, hogy törlõdött (mikor és ki által), de NEM semmisítjük meg (rekord érvényesség). Az információ hatalom és bizonyíték. Gondolod, hogy egy bank törölheti üzemszerûen a tarnzakcióidat, vagy a számláidat fizikailag is?! Úgy megbassza õket a PSZÁF, hogy arról koldulnak. DE abban is biztos lehetsz, hogy az iwiw-es profilodat is hiába törlöd... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Asszem ha törlik a topikot, akkor csak átkerül a Szemétdombra. RSS meg jó a best of sg-hez.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dzsini
Nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendõrt állítani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

JohnnyNapalm
csak túl kevesen vannak ahhoz mindig legyen legalább egy

toysoldier
új moderátorok.

a mostaniak (1-2 kivételtõl eltekintve) semmit se érnek...

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

cSuwwi
nem törlõdik a topik törlésnél, csak a láthatóság van állítva (az üzenettörlésnél is valószínûleg csak eltüntetés van, fizikailag az üzenet nem veszik el).
az rss megjelenítõben van egy bug, ezt a flaget nem figyeli, megesik. de az a topikrss használata a béka segge alatt lehet, nem sok port kavar. itt csak annyiban "ciki" hogy bebizonyosodott, hogy a törlés csak eltüntetés, nem valós törlés (de ez sok helyen így van)

shit happens

akyyy
lásd ezt
Tamper Data.

De ha sokáig nyitva van hagyva egy topik és úgy írunk hozzászólást mikor már be van zárva a topik csak nekünk még megvan nyitva a lap, akkor is elküldi a hozzászólást.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

FZoleee
linket a firefox kiegrõl 😄DD
n3whous3
RSS olvasóval eddig is lehetett a törölteket olvasni, azonban az elsõ még nekem is új D😄DDDDD

púúúúú

akyyy
Egy bugot veltem észrevenni.
Egy firefox kieggel a bezárt/törölt topikokba továbbra is lehet írni és az RSS olvasójával olvasni a hozzászólásokat, bár vannak hiányosságai ennek is ugye (képeket nem lehet beszúrni, illetve lapozni se lehet így csak x hozzászólás látszik

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

n3whous3
Mikor ezt a hozzászólást megláttam, akkor kezdtem kicsit kételkedni, hogy most épp az sg.hu-n vagyok

púúúúú

Sadist
Szia!
Sajnos ez nem a megfelelõ hely a kérésednek. Amit Te keresel, az az iwiw vagy a közösségi oldalak topik.
Utólag is szívesen.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sziasztok!
Tudna valaki meghivot küldeni az iwiw-re?
Az e-mail cimem [email protected]
Elöre is köszi
Máté94
Pffff........
Extra Vip................<#wilting><#wow3>
ez jövõhéttõl csak az extra vip-eknek lesz elérhetõ

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

n3whous3
😄

púúúúú

Sadist
Ez feature, hogy tesztelhesd a monitorod halott pixelekre.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akyyy
A topikokban a keresõ április után írt hozzászólásokban már nem keres, és nagyon sokszor fehér lap jön be.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rage47
St korábban azt írta, hogy olvassa a topikot. Bár elég csöndben teszi. 😄

on.
Rockynhooo
senkit sem érdekel amúgy hogy mi itt mit szeretnénk 😄

nem lehetne megoldani, hogy egy képet ne lehessen többször betenni egy hsz be? itt is zavaró, ha valaki neki áll spammolni, mondjuk itt még mindig van kinek szólni, de az ingyenfórumos részen nagyon nagyon zavaró, és rengeteg helyen csinálják, hogy 1 képet 1000 szer beraknak, és az adminok meg nyaralnak...
n3whous3
hát a jelszó nehézség az egyáltalán nem számít, amíg fenn áll az a kérdéses helyzet, ami van.

kééérlek St rakj már be egy szerencsétlen captchat az ellenõrzõ kódos részekhez meg ott, ahol szükséges, azt már az isten se fogja akkor kicselezni, legalábbis úgy nem, ahogy lehet.

púúúúú

n3whous3
😄DDD

púúúúú

bertino
igen, én is épp erre akartam célozni -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Doddy a düdő
mert a hosszabbat nehezebb feltörni

bertino
miért csak 12 karakter hosszu lehet itt egy jelszo ?

bertino
😄

Nekem a feloldas nem mukodik.

REAL MADRID

n3whous3
De van akire igen

púúúúú

n3whous3
Ma én is észrevettem, van akire nem mûködik!

púúúúú

bogyoka
Nem mûködik a privát letiltás, legalábbis nálam nem mûködik.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

n3whous3
nem baj, az gyorsabb, mint törölni mindig a hszeket

púúúúú

ProGabe
ezt már én is javasoltam, úgy egy, vagy másfél éve. annyi lenne, hogy megfosztaná az írási jogától. egy-egy topik miatt meg csak nem regelne újat az adott vérpistike (persze ehhez kell, hogy bannolva legyen az összes alregje^^)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

n3whous3
ötlet: házigazda kitilthasson embereket a topikból

púúúúú

Rockynhooo
Timbo nevü formuzo regét is feltörték és jelszot is cseréltek 😄 most írta fantasztikus ez a hely tényleg 😄

Rockynhooo
jah csak van akinek 20 rege van kb és ezt élvezi.

Napi 1 a limit.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rockynhooo
Foggalmam sincs. De egy topikom címét is átírta 😄 nevetséges... meg szerintem az is nevetséges ,hogy 10 ilyen féle topik nyílhat ,hogy "megduzzadt a faszom" és egymás után...

azt a topikot már töröltettem

Ability
Newhouse már elmondta itt hogyan lehet kivitelezni egy módon, St-nek kéne lépnie.
Biztos megint hackel valaki, saját fórumokba be a rak fejlécbe valami xart...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bogyoka
Nekem belépett valaki, még privátot is a nevemben írta, és a galériámba is töltött fel képet, nem tudom hogy tudta megcsinálni.

ollie
Más belép a regeddel? Hogyan lehetséges?

bogyoka
Ez engem is érdekelne.

Rockynhooo
Olyan lesz e valaha hogy más ne tudjon belépni a regemmel meg a modik bírálhassák el a nyíló topikokat? <#wave>

hen-tes
Egy picike lista a forum fõoldalon, amin azok a topicok szerepelnének, ahol utoljára hozzászólt a user. :hnn
Az dobja az elsõ követ aki már mondta ezt!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ability
Mivel hogy az üzenetek "fizikailag" a változtatás után is külön lennének tárolva, ezért könnyen meg lehetne csinálni. Vagy használni valamilyen jelölést, vagy ha eltérõ üzire válaszol akkor bontja a dobozt. Csak fantázia kell hozzá, hogy hogyan jelenjen meg, de az ötlet szerintem nem rossz.