Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
persze, bele lehet kötni a részletekbe, a lényeg hogy az illetékesek nem olvassák/reagálnak
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
@ Hellomarci
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
arra probaltam utalni, hogy ha már van ez a topik akkor az ember azt gondolja, hogy a moderátorok olvassák és reagálnak az itt felvetett ötletekre, nekem elég lenne annyi, hogy 'nem, soha a büdös életbe nem lesz ilyen lehetõség' csak akkor legalabb ennyit bökjenek be ide. <#alien2>#alien2>
@ Hellomarci
ha írnunk egy petíciót az segít? <#gonosz1>#gonosz1>
Talán arra jó, hogy... hát... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
akit letiltok, ne is lássam a hsz-ét, mintha nem is ltezne a számomra
ezt most is megoldom, csak ugye fejben, némi erõfeszítés árán
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha annyira zavar nyissatok valahol egy chatszobát és hajrá, ott nem lesz ez gond, de nem is terhelitek vele a szervert!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de mi így szeressük ahogy van<#hehe>#hehe>
One man\'s hero, is another man\'s demon...
anno 1987
\"You are fucking crazy people!\"
anno 1987
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
<#smile>#smile>