27328
  • Mike
    meg az is te voltál, aki mindkét nickemnek adott vagy 15-15 pontot, pár karakterért úgy 7-8 éve
  • tomsolo
    én voltam büntiben, csak akkor még nem volt büntipont :D

• Fabio Capello
    Nekem is csak egyetlen darab van a hét évem alatt, az is gabberbától...
  • Sir Quno Jedi
    Én adtam már magamnak, hogy tudjam milyen érzés az (és természetsen nem vontam vissza), mikor az emberek megkapják tőlem (mármint nekik).

Deee valamikor réges-régen, mikor én is 1xi júzerhalandóként róttam a fennsíkot, iSten személyesen fenyegetett meg 1x, de még Ő sem adott nekem büntipontot, de nem ám! Látta bennem a potenciált, hogy hájlánder vagyok magam is, csak még inkognítok! :D
  • tomsolo
    "11 éve vagyok itt, a legnagyobb körültekintéssel sem fogom elkerülni a permbant x év elteltével
    de senki sem"

hát én - asszem - még nem kaptam :)
  • Mike
    én sosem hurrogtalak le emiatt

régen is felhoztam ezt, pár éve
  • ldavid
    www nélkül is hibás az url
  • kifli
    win-en kívül sehol :)
  • gergely1991
    ráadásul sietve véletlenül:D
  • gergely1991
    igen rosszul írtam be de egyébként is csak egy példa:)
  • Dzsini
    Vagy rosszul írta be ide, és (R)-nek sikerült értelmeznie és megoldania így is a problémáját.
  • Cat 02 #17966
    Neki a backslashsel volt gondja o.O
  • Dzsini
    2011.05.04. (R)
    - adatlapon url linkekben / jel engedélyezése

mielőtt megváltanátok a világot :)
  • [HUN]FaTaL
    Mappaszerkezetben.

Weben a / használatos helyette :)
  • Cat 02 #17963
    \-t már nem nagyon használnak sehol
  • gergely1991
    Látom történt egy kis módosítás az adatlap url cím ellenőrzéséről....
    A probléma csupán az hogy példaként említve a www.webhely.hu\webldalam url címet is hibás url-ként jelöli
  • gergely1991
    akkor esetleg azt kéne hogy az adatlapon(vagy hol) megtekinthetjük hogy ki mennyi elakadásjelzőt gyűjtőt be....
  • Dzsini
    #17957: ott csak a legutolsó 250 van kilistázva, idén februárig ér el.
    #17959: egyetértünk, akár láthatnák a moderátorok ahogy a hozzászólásszámot is, arra is van egy topic, ahol lehet kérni. Vagy a "büntetőpontot kaptál" üzenetnél ott lehetne, hogy "XY kiosztott neked 3 pontot, így most 18 van."
  • Fabio Capello
    na ezen például lehetne változtatni, mondjuk figyelmeztetés priviben 15 pontnál hogy közel a permaban, vagy ilyesmi...
  • Jim Morrison
    oh, ezt jo tudni.
  • Jim Morrison
    itt probaltam neked megkeresni, gyorsan vegigporgettem, es az egyik tok jo :D van hozza kep is nezd meg :D
  • Dzsini
    A moderátorok sem tudják, csak ha felkerülsz a toplistára a büntetőpontok listáján - akkor meg rég késő.
  • kifli
    én tök rég kaptam már büntipontot...

(azt honnan tudom meg, hogy hányat kaptam eddig?)
  • Büdös Bohóc
    tök vicces, hogy ezt pár hónapja én is felhoztam és lehurrogtál, hogy aki nem hülye az úgyse gyűjti össze a permbant. Gondolom akkoriban még nem kaptál pontokat, nem úgy mint most
  • Mike
    avuljanak el a büntetőpontok x év után

11 éve vagyok itt, a legnagyobb körültekintéssel sem fogom elkerülni a permbant x év elteltével
    de senki sem

miért jó a régi regeket errodálni?

vagy ne használjam?
    vagy kreáljak egy újat?
  • N o N a m e
    milyen adatokat?
  • Cat 02 #17951
    Adatokat gyűjt onnan ahova beszúrják.
  • Dean Winchester
    ha már képfeltöltés akkor miért van az,hogy a képfeltöltés.hu-ról nem lehet feltölteni képet? miért van letiltva? nem lehet feloldani?
  • Cat 02 #17949
    Vagy, ha 200+, akkor automatikusan a galériába menti.
  • Desiderata #17948
    képfeltöltésnél...

- lehetne checkbox, ami a képet (ha nagyobb) átméretezi 750 szélesre/vagy 750 magasra (ha állított a kép)
    - lehetne checkbox, ami 200 Kbyte alá optimalizálja a képet
    (ha nem-VIP pipálná be akkor átküldené VIP fizetés oldalra)

bár én használok a gépemen egy batch konvertert, de kényelmesebb lenne ha nem lenne rá szükség, meg nincs is mindig nálam, akkor meg körülményes ide képet feltölteni
  • Ability
    A szabványspecifikációban meg sem említik. Szóval maximum a böngészőfejlesztők önszorgalmáról beszélhetünk, de ez nem a szabvány része.
  • Dzsini
    Deprecated - én ezt "nem ajánlott"-nak fordítottam.

In computer software or authoring programs standards and documentation, the term deprecation is applied to software features that are superseded and should be avoided. Although deprecated features remain in the current version, their use may raise warning messages recommending alternative practices, and deprecation may indicate that the feature will be removed in the future.

Az, hogy szigorúan külön állományban van minden szöveg (csak szövegtípusokkal megjelölve) és külön állományban minden formázás és külalak az racionális, értelmes döntés (kereséskor nem kell pl. végignyálazni a formázást - óriási sebességnövekedést és terheléscsökkenést okozna, a megírt szöveget könnyedén lehet ízlés szerinti formára, méretre stílusra alakítani, felolvashatóvá tenni, stb.), más kérdés, hogy a webes fejlesztés nem a racionalitáson és értelmen alapul.
  • Penge4
    Mi az, hogy nem ajánlott? HTML5-ös Doctype-nál még rendben van, HTML4-nél nincs.

Amúgy meg már mindenre CSS fog kelleni.

A <b>-t és <i>-t még megtartották, de például az <u> már ment a kukába a HTML5-ben.

Elvégre sokkal egyszerűbb a <p>Valamilyen szöveg, amiben ez a szó <span style="text-decoration: underline;"aláhúzott</span> lesz.</p> -t használni...

Ugyanúgy a <strong>-ot is sokkal szívesebben írom le, mint a <b>-t, amikor nem áll rendelkezésemre HTMLCode menü.

Amúgy azért jó látni, hogy néha a Chrome is hibázik, szabvány ide-oda. A BME könyvtár oldalát és az SG fórum alapú fórumokon hoverre történő egész hozzászólás aláhúzásának emlegetése már unalmas volt.
  • Büdös Bohóc
    ja, szürke

• Dzsini
    Létezik, csak már nem ajánlott (ráadásul IE-specifikus), ma már css-ből ajánlott a color attribútum megadása minden esetben.

"
    For IE: <hr style="height:2px;color:gray" />
    For Firefox, Opera, Chrome, and Safari: <hr style="height:2px;border-width:0;background-color:gray" />
    For cross-browser syntax, use both: <hr style="height:2px;border-width:0;color:gray;background-color:gray" />"

Itt is a szokásos szabványt követünk vagy szigorúak vagyunk, de akkor nyűglődni kell a megjelenítéssel probléma van, amivel az Opera küzdött és küzd évek óta.
  • Ability
    Nem létezik color attribútum ennél az elemnél, max a fejlesztőnek ciki. ;)
  • Dzsini
    Addig az Operának is ciki volt :)
  • Tuvok #17940
    Eleinte Opera alatt is szürke volt . :)
  • Dzsini
    a forráskódból idéznék:
    <a name="pirosvonal">
    <hr color="red" noshade="" size="1"/>

ha ez a Chromenak szürke, az ciki..
  • [HUN]FaTaL
    Az piros, nem véletlen ugrik a #pirosvonalra a link. :)

Csak Chromeban szürke.