27328
-
Wolfsnack #18017 ez egyfajta közösségépítő dolog lenne,
pl. valaki jár abba a topikba ahova én, erre megnézhetem hogy még hova szokott írni, mik érdeklik amik esetleg engem is -
Wolfsnack #18016 lemaradt
-
Wolfsnack #18015 kidolgoztam a részleteket
engedélyezve lennének userline-ok az adatlapon...
...a következőképpen:
1. minden topikban lenne egy "kedvenc az adatlapra" ikon
http://img.index.hu/imgfrm/5/7/1/5/IMG_0008955715.jpg
2. lenne egy "kedvencek adatlapi képek készítők" topik ahol lehet kérni képet ami az adott topikhoz lesz rendelve.
több kép is lehet egy topikhoz
így ellenőrizve van milyen képek kerülhetnek oda, és csak SG-s topikokra lehet hivatkozni
beállításokban pedig ki lehetne kapcsolni a kijelzést akit zavar a képekkel tarkított adatlap (ők továbbra is maradhatnának a csak szövegesnél) -
#18014 Amúgy a videó beszúrása opciónál csináljátok meg, hogy a https címet is támogassa. Vagy ha nem, akkor dobjon egy hibaüzenetet, mert 5 percig néztem, hogy mi a baja, miért nem akarja beszúrni a videót. -
#18013 valaki hallgattassa már el... -
Wolfsnack #18012 galéria jelenleg arra van hogy a sok suttyó ki tudja játszani a vip fizetést
tele vannak a galériák játék screenshottokkal meg egyéb szeméttel -
#18011 Itt csak te offolsz :) Na befejeztem mr. lángelme :) -
Wolfsnack #18010 "Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!"
húzzál bőrt a szádra! -
#18009 Na akkor mégegyszer: Az adatlapon jelenleg nem lehet képet megjeleníteni és kész. Marhára nem érdekel senkit a nyomorod :) -
#18008 Szerintem meg fölösleges.
Töltse föl galériájába, majd azt linkelje ki weboldalnak, ha ennyire képeket akar felrakni.. -
Wolfsnack #18007 úgy beszélsz minta bármi közöd is lenne ahhoz mi lesz SG-n is mi nem
csitt! -
ldavid #18006 a felhasználó menü alatt szerintem teljesen jó lenne egy.
így lehetne pótolni egy avatart, mert itt ugye csak kisméretű logók vannak
btw nem ártana ha www nélkül is meg lehetne adni egy URL-t -
#18005 Marhára leszarom :) erre van lehetőség a fórumon, arra, hogy képeket rámolj az adatlapodra, arra jelenleg nincs és remélhetőleg nem is lesz. :)
Csinálj egy weboldalt aztán pakolássz oda képeket. -
Wolfsnack #18004 én meg a hülye repülődet nem szeretem nézegetni minden hozzászólásodnál -
Wolfsnack #18003 na és? én is csináltam, szólt a modi hogy köv ilyennél banama és kész
ezen miért kell fennakadni? -
#18002 Nem lesz. MI a szarnak? Nem bannereket kell odapakolni... -
Wolfsnack #18001 minek kép a nicknevednek? hülye kérdés -
#18000 jah mint a javascript meg a meta reflesh is átirányította ha jól emlékszem ezeket drevil66 és TAGRON művelte... -
#17999 MINEK kép az adatlapodra? -
Wolfsnack #17998 url átirányítást a moderátorok eddig is bűntették, ezzel soha nem volt gond
az pedig hogy az adatlapon keresztül tud a moderátor szankcionálni, az pedig SG bugja volt
kérném az illetékeseket hogy valami képelhelyezési lehetőséget adjanak az adatlapra -
Wolfsnack #17997 ha már volt ez a hasznos fícsőr akkor már nem kellene visszafele fejlődni
annyira silányok az adatlapok hogy az gáz a web 2-es világban -
#17996 Azoknak, akiket zavart az, hogy URL átirányításokkal meg egyebekkel úgy össze lehetett kavarni az adatlapot, hogy az akadályozta pl. a moderálást is. -
#17995 Ezen mit nem lehet megérteni?
A blog/weblapcím nem képek megjelenésére szolgál-.- -
Wolfsnack #17994 akkor legyenek kép mezők, [url] hivatkozással
nem tudom kinek csípte a csipáját -
#17993 Sehogy, amíg nincs kép mező ott, addig semmi keresnivalója ott képnek a blog, weboldal, stb mezők alatt. Szerintem. -
Wolfsnack #17992 hogyan lehet újra képet berakni az adatlapra?
eddig volt ott képem html kóddal beszúrva, most meg azt írja "Hibás url!" -
#17991 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=17933 -
#17990 Igen, az sokkal értelmesebb -
Cat 02 #17989 Igazából azt kéne, hogy levágni ha hosszabbat adsz meg, a felhasználó meg had higgye azt, hogy milyen kemény hosszú a jelszava :p -
#17988 inkább min 7-12 karakter -
#17987 Ok, inkább hanyagoljuk a témát. A legtöbb meg egy relatív szó, nyílván nem mindenhol.
Most pedig már nyílván nem, mivel itt nem lehet. Amúgy továbbra sem értem, hogy miért jó egy stringet 12 karakterre korlátozni :) -
#17986 ciki, hogy a legtöbb helyen ugyanazt a jelszót használod :) elég egy helyen ellopni...
innentől viszont jöhet a végtelen jelszó-vita, aminek nem ez a helye, úgyhogy bele se kezdjünk. -
#17985 Jajj de vicces. Szimplán hosszabb a jelszavam, amit a legtöbb helyen használok. Szánalmas a karakterkorlát :) -
#17984 lásd itt :) -
#17983 Nem lehetne megoldani, hogy hosszabb lehessen a jelszó 12 karakternél? Elég szánalmas ez... -
#17982 vigyázok magamra nagyon
én szinte csak a gumi miatt kaptam pontot -
#17981 nem, hanem amikor a mod topikban beírtam, hogy ni
volt olyan, amikor 2x kaptam bant tőled egymás után
és baromi régen
ha elavulna, nem érdekelne, de így most szar -
#17980 15-15? Akkor hogyhogy nem vagy permbanon? -
#17979 Jahm például a betegségképek topikért. -
#17978 én szinte mindet a gumi miatt kaptam, és a legtöbbet tomsolo-tól