Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
seo szempontból elõnyös, mert így minden oldalnak egyedi címe van, és a google (és a többi keresõ) értékeli, ha egy fórumtopik 300 oldalának nem ugyanaz a neve.

shit happens

Aquir
látszik a bezárt lapok listájában hogy hol voltam😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ha lapozol, akkor már 2. oldal van :p
Ám értelmet én is kerestem benne, de feladtam.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Picar77
minek van minden topic cime után kiirva hogy 1 oldal?
nem igazán látom értelmét
valaki megmagyárázná nekem ? 😄

()() (^^)

akyyy
jaja

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

0Fritz0
Van valaki, akinek az itt leírt "mit hozzon a mikulás" ötlete megvalósult volna?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Aquir
meg legyen rész ahol meg lehet nézni ha válaszoltak egy hozzászólásunkra

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ability
Lenne egy kérésem, ez tényleg nem nagy munka, és nagyon sokan örülnének neki. Legyen már egy makro, ami PRE html elemet szúr be a szöveg elé/után, hogy az ilyen HTML és programozással foglalkozó topikba úgy lehessen kódot írni, hogy megtartsa a formázást.
Tyler1
okos! 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sir Quno Jedi
Nyissál a saját szekcióban és voilá!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nalam meg mindig nem lehet tiltani ill. feloldani a Privat uzeneteknel a felhasznalokat. Lehetne orvosolni?

Koszonom

REAL MADRID

Csak nehéz megkapni. Pl ha 2 hete írt valaki nekik és azóta nem válaszoltak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dzsini
erre való a házigazda - ha nincs, akkor a moderátorok. nem véletlenül nem lesz a topicnyitó házigazda, mert több lenne a visszaélés vele, a házigazdaság felelõsség.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tyler1
jó de most nem az idióta topicokra gondolok 😊 láttam én már rendes topicot is szétcseszni, mert ha vki elkezdi akkor megy utána a többi is. De pl. a flém vagy off mindennapos akármelyik topicban, ezt egy törlõ gomb megoldaná sztem.

akyyy
van joga, csak akkor már házigazda. az hogy feleslegesen nyit egy topikot, nem használja a keresõt, és törlik úgyis a topikot, miért ne mehetnének ezek a képek? senkit nem zavarnak, max a topiknyitót, de az meg minket és az egész SG-t zavarja amiért nem használta a keresõt, stb....

ha megnézed, régen nem "random idióta képek" voltak, hanem lámák, még St galériájában is vannak😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tyler1
egy kérdés: mért nincs annyi jog egy topicnyitónak, hogy üzentet töröljön? csak mert úgy elkerülhetõ egy topic teleszpemelése, vagy flémelése sztem.

Máté94
PFFFFFFFFFFFF<#wow3>
LoDMaSt
Egyéb okos ötlet?

@ Hellomarci

Máté94
Sztem lehetne dinamikus üzenet szám kiírás.Mert itáéok mindig f5-öt nyomni😞
ollie
Most is az elõzõ hozzászólásnál, miután kattintottam a mehet-re, rögtön kidobott (de még elment rendben a hozzászólás).

Egyébként Windows Server 2003 és Firefox 3 alól írok most, de XP + FF3 alatt is sokszor ez a helyzet.

ollie
Miért van az, hogy csak sokadszorra sikerül bejelentkeznem az sg-re, aztán ha rákattintok valamire, általában rögtön kidob?
Ezt úgy kell érteni, hogy rákattintok a bejelentkezés gombra, és továbbmegy, mintha bejelentkeznék, holott nem vagyok.

n3whous3
ja

púúúúú

<#eljen>

meg sajnos van olyan is, amikor az adott oldalon lévõre sem ugrik

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

n3whous3
ami még kellene:

olyan módon ráugrani az utolsó olvasott üzenetre a topikban, hogy oldalakra visszamenõleg is mûködjön. Mert egy kicsit idegesítõ néha visszakeresni, ahol lemaradtam.

púúúúú

LoDMaSt
Jó volt az a spamtopik 😄
Azért sztem akkor több ilyen topik volt, mint most, hogy csak kérésre tudhatod meg (htx/pú/np.., utolsó hozzászóló a.., meg ugye a legyél te a 100.000., és társaik) Mindazonáltal szerintem is fölösleges marhaság a dolog.
De az újregezés is volt régen is, a csillagok elõtt, én meg még azthittem, hogy most az alreges-topiknyitogatás a menõ.. <#zavart2>

@ Hellomarci

cSuwwi
jah, akkor forgalmat generáltak az üzenetszámos spam topikok, hogy nem bírta a szerver, lol 😄
ez az egész üzenetszám eltüntetõsdi egy marhaság, már akkor is az volt amikor el lett tüntetve. a gumi és a saját most is ilyen spam topikokkal van tele.
most nem az üzenetszámtól nagyobb az e-pénisz, hanem a csillagoktól (akik meg nem hajlandók fizetni azoknak meg a regtime). tényleg a regtime nem lesz eltüntetve, elvégre az is spamképes D:

shit happens

[HUN]FaTaL
Ezért lenne jó, ha csak a sajátodat látnád. 😊 Persze, aki ezért spammol az szerintem nem normális.

http://goo.gl/gd6Zi5

LoDMaSt
Egyszerûbb lenne, csak ment a verseny, hogy kinek van több, és a spam a topikokban, ezért nem látható.

@ Hellomarci

[HUN]FaTaL
Kösz. 😄 De szerintem egyszerûbb lenne, ha ûrlapon mutatná. 😊

LoDMaSt
top 10 fórumozók topikban megmondják neked a hsz számodat.

@ Hellomarci

[HUN]FaTaL
Nem lehetne megoldani, hogy lehessen látni, hogy hány hozzászólást írtam már? Régen lehetett mindenkiét látni, gondolom érthetõ okokból lett az opció kivéve. Nem is kell mindenkiét csak a sajátomat.

Az újonnan megnyíló topicok ellen, lehetne a korábban említett moderátor általi ellenõrzés is, de szerintem be lehetne vezetni a PH fórumaihoz hasonló rangrendszert, esetleg nem kell olyan komplex, de friss regek jópár hónapig ne nyithassanak topicot. Persze ehhez elõbb a regfeltörést kellene kiküszöbölni.

Misi az ezredes
A házigazda és a moderátorok nyomon tudják követni a törölt hozzászólásokat minden topicban, vagy abban ahol házigazdák.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Ben007
hm saját kocsma?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

malter
vagy csak akkor lépne érvénybe egy uj topik ha egy moderátor ellenörizte
értsd megcsinálod stb stb de addig nem láthato senki számára amig egy moderátor rá nem mondja az áment
RelakS
topik keresõ, az kéne.
Ha már nem akarjátok a jelenlegit meghekkelni, akkor a keresés a fórumban mûködhetne a guglival, nem?

Beírja a fickó, hogy neki kell az aranytojás, és keressen a guli az aranytojás site:www.sg.hu-ra :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ability
Én meg Operában megnyitom a topik forrását, beleírom a kódom, nyomok egy Apply-t, és újratölti az oldalt az én általam módosított dolgokkal, tehát rögtön látom elõnézetben is, meg ugye teljesen üzemképes, olyan, mintha tényleg benne lenne már az oldalban a kód, de csak számomra látható. Szóval tesztelni, meg amíg variálgatod addig nagyon jó, rögtön látod elõnézetben, aztán ha minden kész csak copypaste a karbantartás alatt.
JohnnyNapalm
néha én is, csak jobb egybõl kipróbálgatni, mint utána keresgélni hogy mi lehet a hiba ha valami nem mûködik

én mindig txtben írom meg a fejléc kódját, aztán csak átmásolom.
JohnnyNapalm
thx

Dzsini
méretezd át, több böngészõ is engedi átméretezni a textarea-kat (Operához van userjs, Chrome és talán Safari is alapból, de FF-hez meg IE-hez meg van kiegészítõ)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

JohnnyNapalm
esetleg saját fórumokban a karbantartásnál lehetne nagyobb hosszú cím ablak, mert már mindenki szerkeszti a kinézetet és úgy könnyebb lenne

Sir Quno Jedi
Igenis! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Efreet
csitt legyen fiatalok!<#alien>

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

ProGabe
te régreg modááááj, teeeee

😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
Ilyet is csak egy újrek kérhetett! 😄

ProGabe
regisztráció idejének eltüntetése az adatlapról. unom már, hogy két vérpistike egymást "újregköcsögözi", mert az egyik egy nappal korábban regelt és azt hiszi attól több az esze^^

egyáltalán mi értelme annak, hogy más is lássa, ki, mikor regelt? szerintem éppen annyi, mint a hsz-ek számának

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

na hagyjuk a témát, úgysem lesz duplaposzt tiltás. 😄
n3whous3
van valami legalább, ami vonzza a vip vételt, btw nem csak vérpistit, hanem sajnos flamet is lehet vele eltakarni, amint jönne egy modi 😊

púúúúú

mert ha elírok valamit van jogom kijavítani magam. megelõzendõ a vérpistikéket.
n3whous3
miért akkor értesz csak egyet?

púúúúú