27328
-
#18057 igen most már van :DDDD bementem a beállításokhoz és valami kis bizbaszt átállítottam, hogy el tudjam menteni a beállításokat meg vissza... most már látszik minden -
Cat 02 #18056 Pedig van szép fejléc színed és a logódra is kiírja o.O
De gondolom St hétvégén mást csinál. -
#18055 1 napja, hogy befizettem a vipet és nincs!!! írtam emailt is! most mi van? -
Cat 02 #18054 Áhhh, szívjuk csak a sávszélességét
Viszont úgyis annyi adblocker huszár van itt, *aztadom.blog.hu* és le van tilva. -
Bala10 #18053 nem lehet, hogy ebben az esetben is a főoldalra be kell lépni? -
#18052 +1 -
#18051 Az egész internetről le kéne tiltani a képek linkelését. Mi az, hogy más szedi meg magát az ezsgé látogatottságából?!?!4 -
#18050 MySQL hiba, azt kellene lecserélni és/vagy rendes tranzakciókezeléssel újraírni a hozzászólást küldő részt. -
DIESEL DOG #18049 -
#18048 támogatom -
#18047 blog.hu-ról le kéne tiltani a képek linkelését, mert a sok retardált (és fizetett!) miatt hihetetlenül nő a sok kis szar oldal látogatottsága -
Cat 02 #18046 Komment kiütés ellen nem akartok csinálni valamit ? -
#18045 nyugi, nekem olyan volt, hogy befizettem egyszerre 2 evre (tehat 1-1 egymas utan) es csak 1 evre konyvelte el, St. oldotta meg, mert irtam neki. -
#18044 nem írok, mert máskor is eltelt valamennyi idő és aztán oks volt, az sms megmaradt, majd írok nekik ha pár óra múlva se lesz meg. -
Wolfsnack #18043 a fejlesztőktől annyit lehetne kérdezni hogy az adatlapi kedvencekből lesz valami? jó ötletnek tartjátok és bevezetitek rövid időn belül?
elég egy "Igen!" is :) -
Wolfsnack #18042 talán nem ide kéne írnod hanem a hibabejelentős emailre?! -
#18041 igen, ki is írta, hogy aktivizálta szeptember nemtomhányig (4 hónapos) -
Cat 02 #18040 Nekem volt vagy 10 másodperc. SMS-en rendelted? -
#18039 és még mindig semmi, hát nagyon nájsz, kifizettem a vipet és szopok, ennyi -
#18038 ja és az adatlap beállításoknál már aktívnak látom, mármint ott van a fejléc meg a logó opció, de itt semmi még mindig -
#18037 miért olyan nagyon lassú a vip aktivizálás? negyed órája, hogy aktiváltam magamnak és semmi még mindig. Máskor is ez volt -
Wolfsnack #18036 Hasznos lenne egy olyan script is, hogy amikor nagyméretű kép van, az értelemszerűen le van kicsinyítve
de amikor rávinném az egeret, akkor automatikusan felnagyítódna a képernyő méretemhez igazodva
mert elég kényelmetlen mindig kattintani és utána becsukni a megnyílt bögészőfület
na jó, az is elég lenne ha megnyitott nagy kép kattintásra eltűnne
ez már sok helyen így van szóval csak copy-paste -
#18035 Hm?? Azt hiszem valamelyikünk szövegértelmezésből padlón van. -
Wolfsnack #18034 kedvencek használata tényleg totál félreérthető
én se használtam sok hónapokig
mert azt hittem hogy a böngésző kedvenceibe rakja az oldalt
aztán teljesen véletlenül kattintottam rá egyszer
valami ismertető kellene friss regisztrálóknak -
#18033 ezt már 3 éve tudnod kellett volna...szép volt... -
#18032 Hát jó. Lassan megismerem a fórumot :) Anno a Kedvencekre is kb 2 hónap után jöttem rá :)) -
#18031 rosszul hiszed, évek óta ott van -
#18030 semmi, csak most vettem észre, és azt hiszem nem rég került ki :) -
#18029 igen. és? -
#18028 WOW
"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját." -
Wolfsnack #18027 ez egy hasznos fícsör lenne, ne vedd el a kedvét a kedves fejlesztőknek! -
Bala10 #18026 csinálsz egy jpg-t a kedvenceidről, majd feltöltöd a galériádba és kész. :) -
ldavid #18025 engem pont az zavar, amikor egy topic már szinte használhatatlan, annyira ki van csicsázva
van ahol nem is látszik, hogy ez az sg fórum (sajátban elférnek, de máshol nem kéne) -
Wolfsnack #18024 akkor a topikok miért lehetnek csicsásak? jó, annak is örülnék ha szövegesen meg lenne oldva az adatlapi kedvenc topikos dolog, de akkor már nem nagy munka képeket is hozzárakni. akit meg zavar a kép az kikapcsolhatná és csak szövegesen látná a kedvenc topikokat -
#18023 Minek bannerkép minden topiknak? elég a neve... Add már fel az adatlap csicsázós álmodat. -
Wolfsnack #18022 képek eltűntek :/
itt vannak: adatlap kép1, adatlap kép2 -
#18021 Ez teljesen igaz, csak jóval kevesebb munkát igényel (nem kell egy második kedvenclistát elkészíteni adatbázis-szinten). -
#18020 Akkor csak a baromi hosszú kedvenc listákkal van a gond, mármint azok az emberek valószinüleg kiemelnének párat. -
#18019 Egyszerűsítve lehetne egy olyan, hogy "kedvencek megosztása az adatlapon" (mondjuk kivéve Saját fórumok és Gumiszoba). -
#18018 Na ennek akár még értelme is lenne, de mindjárt jönnek, hogy nem csinálják meg mert túl sok erőforrást igényel...