Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shit happens
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ám értelmet én is kerestem benne, de feladtam.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem igazán látom értelmét
valaki megmagyárázná nekem ? 😄
()() (^^)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Koszonom
REAL MADRID
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ha megnézed, régen nem "random idióta képek" voltak, hanem lámák, még St galériájában is vannak😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egyébként Windows Server 2003 és Firefox 3 alól írok most, de XP + FF3 alatt is sokszor ez a helyzet.
Ezt úgy kell érteni, hogy rákattintok a bejelentkezés gombra, és továbbmegy, mintha bejelentkeznék, holott nem vagyok.
meg sajnos van olyan is, amikor az adott oldalon lévõre sem ugrik
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
olyan módon ráugrani az utolsó olvasott üzenetre a topikban, hogy oldalakra visszamenõleg is mûködjön. Mert egy kicsit idegesítõ néha visszakeresni, ahol lemaradtam.
púúúúú
Azért sztem akkor több ilyen topik volt, mint most, hogy csak kérésre tudhatod meg (htx/pú/np.., utolsó hozzászóló a.., meg ugye a legyél te a 100.000., és társaik) Mindazonáltal szerintem is fölösleges marhaság a dolog.
De az újregezés is volt régen is, a csillagok elõtt, én meg még azthittem, hogy most az alreges-topiknyitogatás a menõ.. <#zavart2>#zavart2>
@ Hellomarci
ez az egész üzenetszám eltüntetõsdi egy marhaság, már akkor is az volt amikor el lett tüntetve. a gumi és a saját most is ilyen spam topikokkal van tele.
most nem az üzenetszámtól nagyobb az e-pénisz, hanem a csillagoktól (akik meg nem hajlandók fizetni azoknak meg a regtime). tényleg a regtime nem lesz eltüntetve, elvégre az is spamképes D:
shit happens
http://goo.gl/gd6Zi5
@ Hellomarci
Az újonnan megnyíló topicok ellen, lehetne a korábban említett moderátor általi ellenõrzés is, de szerintem be lehetne vezetni a PH fórumaihoz hasonló rangrendszert, esetleg nem kell olyan komplex, de friss regek jópár hónapig ne nyithassanak topicot. Persze ehhez elõbb a regfeltörést kellene kiküszöbölni.
http://goo.gl/gd6Zi5
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
értsd megcsinálod stb stb de addig nem láthato senki számára amig egy moderátor rá nem mondja az áment
Ha már nem akarjátok a jelenlegit meghekkelni, akkor a keresés a fórumban mûködhetne a guglival, nem?
Beírja a fickó, hogy neki kell az aranytojás, és keressen a guli az aranytojás site:www.sg.hu-ra :]
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egyáltalán mi értelme annak, hogy más is lássa, ki, mikor regelt? szerintem éppen annyi, mint a hsz-ek számának
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
púúúúú