Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy sztem felesleges ötleteket írni, egy kezemen meg tudnám számolni hány javasolt fejlesztés valósult meg az elmúlt 2 évben az ideírt ötletekbõl
bugokból is csak a legégetõbbek (szar a captcha = nem lehet regelni = kevesebb júzer = kevesebb pénz), ezt ki nem javítaná? 😊
shit happens
amúgy valaki már csinált ilyet, egy saját topikban mûködik, talán pont csuwwi, vagy Ability, nem tudom így hirtelen, hogy egy megadott ember HSZ-i csak akkor látszódnak, ha te akarod.
Ellenben szerintem még égetõbb lenne egy kis késleltetés az új topikoknak, szóval amint valaki megnyitja, a megnyitó felületen szerkeszthesse a kezdõ hozzászólást, de ettõl még ne kerüljön ki oldalra, se a kategória nézetbe, ne lássa senki, csak a megfelelõ modik, akik engedélyezhetik. Tudom, ez nem egyszerû dolog, fõleg így utólag beleépíteni a motorba, de elvenné a sok hülye témát nyitó kedvét. Most is kb 1 v 2 értelmes van, a többi vagy elve halott téma, vagy idiótaság.
.: mobilize.hu :.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"összecsukhatóvá kéne tenni a hszeiket mint a mappa-almappákat"
nem tudom mennyire kéne belenyúlni a motorba, de ez igen jó lenne
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
üdv
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
lehet a háttérben az új, next-gen ezsgét hegesztik? 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Megszakad a neted vagy kihagy egy pillanatra.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
REAL MADRID
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem