Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
<#eljen>
Egyébként az új programozóval nem lesz esetleg újra sms vip ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

cSuwwi
én írtam a nevezett scriptet, nem saját topikos, csak házigazda jog kell, aki meg megkapta a jogot, az annyira "megbízható" hogy ilyen extrákat kapjon a topikja karbantartására. szomorú hogy külsõ fejlesztésként kell ezt megoldani, és nincs rá valami beépített megoldás.

amúgy sztem felesleges ötleteket írni, egy kezemen meg tudnám számolni hány javasolt fejlesztés valósult meg az elmúlt 2 évben az ideírt ötletekbõl
bugokból is csak a legégetõbbek (szar a captcha = nem lehet regelni = kevesebb júzer = kevesebb pénz), ezt ki nem javítaná? 😊

shit happens

autoszimulator
ezért kellene azt, hogy a közösség szava csak jelzésértékû, valóban eltüntetni csak a házigazda tudja.

amúgy valaki már csinált ilyet, egy saját topikban mûködik, talán pont csuwwi, vagy Ability, nem tudom így hirtelen, hogy egy megadott ember HSZ-i csak akkor látszódnak, ha te akarod.

Ellenben szerintem még égetõbb lenne egy kis késleltetés az új topikoknak, szóval amint valaki megnyitja, a megnyitó felületen szerkeszthesse a kezdõ hozzászólást, de ettõl még ne kerüljön ki oldalra, se a kategória nézetbe, ne lássa senki, csak a megfelelõ modik, akik engedélyezhetik. Tudom, ez nem egyszerû dolog, fõleg így utólag beleépíteni a motorba, de elvenné a sok hülye témát nyitó kedvét. Most is kb 1 v 2 értelmes van, a többi vagy elve halott téma, vagy idiótaság.

.: mobilize.hu :.

RelakS
Ez nem valami paradoxon, hogy az idióta szûrés pont az idióták miatt nem mûködik? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
A közösségi szûréssel az a baj, hogy az SG elég kis közösség ahhoz, hogy a pontozásos rendszerrel bárkit pillanatok alatt tönkre lehet tenni, ráadásul néhány ápolt nekiugrik egy szerencsétlenül sikerült topicnyitónak, onnantól meg kedve se lesz visszajönni a fórumra... egy olyan óriási felületen, mint a TeCsõ ez mûködik, de ez túl kis felület hozzá. Az egyéni szûrés más tészta, az sokkal életképesebb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Létezik már ilyen fórum, ahol meg van oldva. És ugyanezzel a módszerrel megoldható az is, hogy bizonyos emberek hszeit automatikusal tiltsd, és így az õ hozzászólásai eleve összecsukva jelennek meg. Vagy pl akiét legalább 5-en spamnak minõsítették.
ProGabe
pelleri ötlete volt:

"összecsukhatóvá kéne tenni a hszeiket mint a mappa-almappákat"

nem tudom mennyire kéne belenyúlni a motorba, de ez igen jó lenne

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mardel
bszni

"Timeo Danaos et dona ferentes."

tommygear
bszn
keresõ nem lesz jó így 10 év után?
bertino
HBD !

<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

biomage
BSZN SG

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Fabio Capello
hbd esgé!

Benny04
hbd
vipet nem kapunk?😄

Sadist
hpb ezsgé

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

FZoleee
hbd 😊
Pipör
HBD 😊))

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Bandee1987
höbödö sögö (tortából nekem is hagyni)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Aquir
jah 😊 Hbd

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Máté94
HPB SG!
NeverwinterKING
huuu 😄

\"You are fucking crazy people!\"

Aquir
változások napló augusztus 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NeverwinterKING
mondj egyet

\"You are fucking crazy people!\"

Aquir
van értelme még ide írni? azért látom még mindig van pár változtatás

pedig tök jó lenne, ha lenne.... szerintem hasznos funkció
Dzsini
felhasználók számára nincs ilyen lehetõség.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok!nekem csak egy kérdésem lenne.miért nincs olyan h egy adott felhasználónak az összes hozzászólását el lehet olvasni?vagy van ilyen,csak én nem találom?
üdv
n3whous3
D😄😄😄😄😄

púúúúú

bertino
legjobb helyre írtad.

[HUN]FaTaL
Nekem sem volt logom, újra feltöltöttem. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

n3whous3
ez nem direkt ilyen te tedd a fejed vazmeg <#wink>

púúúúú

Benny04
ez direkt ilyen <#wink>

de lehet nem... minden esetre én csináltam már ilyet 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

talán mert direkt ilyen?😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

zeli
Jah, ezt is észrevettem. Nálam Benny-nek már 2 hete nincs logója...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ivjoe
Ha éles rendszeren teszik mindezt, az azért elég érdekes lenne. 😊
Fabio Capello
lál 😄

talán mindenki kap szerkesztési jogot? <#vigyor2>

ProGabe
ahogy elnézem valami munka nagyon folyik a háttérben. sokaknak (fõleg vip-nek) eltûnt a logója, pontosabban módszeresen mindig egy kisebb csoportnak. nekem is volt, hogy eltûnt, kb. fél napra, szerkeszteni sem tudtam

lehet a háttérben az új, next-gen ezsgét hegesztik? 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aquir
nálam nem...

Benny04
nálam is szokta ezt csinálni...

nem csak nálad.

zeli
De csak ezzel az oldallal csinálja, és mostmár kb 3ból 1szer minimum. valószínûleg akkor nálam van vmi.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Misi az ezredes
Internet, velem sosem történt még ilyen.

Megszakad a neted vagy kihagy egy pillanatra.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

zeli
Mostanában nálam rendszeresen azt csinálja az SG, hogy rákattintok, és tölt, utána kidob egy "kiszolgáló nem található" hibaüzenetet. Utána még 2x rákattintok, és bejön az oldal...ez a hiba mitõl van ?

De nála is gondolom az van mint nálam, hogy véletlenül félre klikkelt. Szal én nem direkt tiltottam le az áldozatot 😊

REAL MADRID

nekem 1 valaki volt ott, de hála nektek, sikerült kivennem a tiltólistáról. 😛

bertino
<#nyes>

Sadist
Mivel ismerjük a "vér nem válik vízzé", valamint a "kutyából nem lesz szalonna" mondásokat, így valószínûsíthetõ, hogy akit letiltottál nem fog megváltozni, ezért megspórolsz egy újabb tiltást. Végeredményben ez tehát nem bug, hanem feature.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

LoSA
Pont ezt akartam én is beírni, hogy véletlenül letiltottam valakit és NEM tudom feloldani! Rákattintok a feloldásra, de hiába, mert nem veszi ki a listából! <#szomoru1>

Picar77
ja na erre nem gondoltam
köszi ^^

()() (^^)