27328
-
#18217 az új böngészők (biztonsági szempontból) nem engedélyezik, hogy egy weblap hozzáférjen a vágólap tartalmához. valami nagyon régi IE böngészőben volt még rá lehetőség, de tudtommal már nincs semelyikben. talán flash-sel megoldható, de szerintem azzal se lehet a vágólaphoz hozzáférni, csak a vágólapra másolni valamit. -
#18216 Ha linkkel sikerült orvosolni, akkor képpel se lenne probléma szerintem.... -
#18215 Videó beszúrása gomb alapértelmezett videója egy Scooter szám. Azt nem lehetne megoldani, hogy automatikusan írja be oda azt a címet, ami a vágólapon van? -
#18214 Ugyanazzal lendülettel nem lehetne egy checkbox a felső chatre vonatkozóan is? Tudom, tiltsam a forumchat_engine.php-t, de ennél szvsz elegánsabb lenne.
Meg lehetne implementálni ennek a GM Scriptnek a funkcióját úgy, hogy működjön más böngészőkkel is. -
Robaj #18213 Post-it a jobb alsó sarokba :) -
#18212 Sokmindent fel kéne oda venni jóuram! :P -
Bala10 #18211 -
#18210 Főoldalon,beállításoknál alul kiveszed a pipát. -
#18209 jogos, köszi -
#18208 RIP firefox plugin csodákra képes :) -
#18207 Beállításokban körülnéztetek már? (nem a chat, a profil beállításaiban) -
#18206 és hogy lehet teljesen eltüntetni? -
#18205 Attól még ott marad az a kis csík. -
#18204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!es azt nem kene felvenni a moderalasi szabalyok koze, hogyha 2 evre fizetek VIP-t, automatikusan ne csak egy evre hosszabbitson a rendszer ?
ugye. :P -
jogos. -
#18202 sztem fel kéne venni a moderálási szabályok közé, hogy aki nem tud olvasni automatikusan egy büntetőpont :) -
#18201 Ott van: kijelentkezés. -
#18200 mi modon lehet lekapcsolni a facebookos sg chatet ? most megjelent, de szivesen nelkuloznem. -
#18199 Megnyitotta valósidejű videóchat-keretrendszerének forráskódját a Google
ha már chat, akkor lehetne videóchat
A Google megirigyelte a Facebook like gombját -
Cat 02 #18198 Lehetne valami lista azokról az oldalakról, ahonnan nem jó a hotlink és ha IMG tag között ilyet talál akkor ne engedje elküldeni / figyelmeztessen. Gondolom nem nagy cucc, ha már kepfeltoltes.hu-ra tiltva van/volt. -
#18197 Nem kínos az, hanem elhanyagolható. -
#18196 Na igen, az "icon" szót kéne kicserélni "apple-touch"-ra, mivel anélkül nem tudja eldönteni a böngésző, hogy a kettő közül melyik a favicon és melyik a gyorshívókép. Tényleg kínos, hogy ennyi ideje nem csinálta meg senki. -
#18195 nekem olyan még nem volt soha... :)
fatal: thx, utánanézek :) -
#18194 Nekem olyanok is voltak/vannak hogy a könyvjelzőknél egyes weboldalakhoz egy másik weboldal favicon-ja látható:D
ez inkább FF bug:D -
#18193 Is-is. Néha az Opera speeddial képet tölti be faviconnak. Penge már írt egy megoldást kb 2 oldallal visszább (lehet, hogy nincs annyi), de nem csinálták meg. A legfurább, hogy Opera alatt is ilyen :D Csak Chromeban jó.
De ha adblock szűrőlistára rakod a fehér kép címét akkor jó lesz. -
#18192 csak nálam van az, hogy ha indítom a firefox -ot akkor a bookmark toolbarban a favicon ilyen:
aztán ha rányomok mégegyet, akkor megváltozik erre:
Bug v. feature? :) -
#18191 -
#18190 Mindjárt beírom, hogy kérem, bannoljátok Wolfsnackot, és lehet is a listát egy 'még a héten lesz'-el kezdeni. :) -
#18189 -
#18188 oké, ennek a listának a felállítását "megfontoljuk" ;) -
Wolfsnack #18187 Kedves Robaj és St! Annyit lehetne kérni Tőletek,
hogy ha valaki beír egy ötletet ide, akkor kicopyzzátok egy txt fájlba és melléírnátok hogy:
"lesz még idén",
"lesz, de csak jövőre",
"megfontoljuk",
"nem lesz"
és mehetne a txt fájl a fejlécbe a Változások napló alá
gondolom így nektek könnyebb lenne
köszi ha megfontoljátok -
Blum #18186 Ez jo otlet! -
#18185 Lehet, hogy hülye ötlet, de esetleg a kedvencek felett lehetne egy link, amivel az összes topicot megnyitná, amibe érkezett új HSZ. Így nem kellene egyesével nyitogatni.:) -
#18184 Akkor van ilyen mikor vki hajtás környékén dumál majd visszavonja. -
#18183 Szóltam érte, javították:
"Szia!
Cache törölve, valamiért hibás adat került bele.
Üdvözlettel..."
-
bracsek #18182 :) erre csak ennyit tudok reagálni. -
#18181 Sima sg bug, hajtás környékén megbolondul. Majd elmúlik magától. -
bracsek #18180 Humi
Valami nagyon nem stimmel első oldalról másodikra lapozva nem jó helyről folytatódik, nem is beszélve arról hogy nincs kilistázva az első oldalon 81 ahogy szokott vagy 80 vagy mittom, egy biztos, valami nem németes. -
#18179 HBD utólag is:)
már tegnap akartam de nem mertem,de ha többiek beírták akkor nyugodtan leírom:) -
Wolfsnack #18178 az adatlapi kedvencek ötletből lesz valami?
arról esetleg lehet érdeklődni, hogy facebook bevezetése megdobta a statisztikát?