Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
természetesen Budapest idõzónájához mérjük
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kösz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ki is írja a VIPben
'A VIP státuszod (biomage) aktív: 2010.04.17-ig'
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kis betût írj!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nagyon jó mondhatom.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
hungary meg kapja be ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Már hogy azért írom ide hogy Ez SG-hiba -e?
itt ez a link: blog
Na most ha ezt a linket beteszem az alábbi (a kép alatti) hozzászólásban levõ "update" link fölé Vagy mellé, nem tölti be az egész hozzászólást, csak félig (ez mindig megtörténik, nemcsak egy egyedülálló hozzászólásban, de itt épp ebben a hozzászólásban is (szerkesztettem, megnéztem))
Ötlet?

A képregényben rejtett lap ["POOR MONKEY"]
Saxton Hale eszik xD nom nom
update. Crafting (haszontalan tárgyakból hasznost (fegyver, sapka), vázlat alapján)
Egyes vázlatokat készhez kapunk, továbbiakra magunknak kell rájönni (vagy inkább összedolgozunk))
De igazából a cookied lopják akkor meg lehet akármilyen jelszavad.
púúúúú
púúúúú
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Elég ha mortimer vagy ST elolvassa, õk tudják mire jó az MD5.
púúúúú
on/ meg lehetne jelölni mondjuk így:
- a beíró ablak alatt lenne egy kis kocka form mellette egy fontos szöveg.
- ha beikszeled és úgy postolsz akkor kapsz csak üzit 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
(és válogasd ki belõle azt az egyet, ami tényleg fontos)
ha hozzászólsz valahova, és érdekel mit válaszolnak tedd a kedvencek közé, és pontosan látni fogod azokat a válaszokat, amik azóta jöttek, mióta legutóbb láttad a témát.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
szeretném ha privát üzenetet kapnék, ha a postomra kaptam választ...
nehéz ? nem. köszönöm 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
viszont most letöröltem vagy 30 db képet, mégse enged feltölteni :S
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
De a kiírás se lenne rossz, ha jobb alsó sarokba ott lenne, hogy éppen erre az üzenetre válasszolsz(#12345)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A másikét meg igen??
                                            nah :|
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy ráadásul nem elég a mentés, de visszatöltési, majd funkcionális teszteket is kell csinálni vele minden áldott nap (vagy sûrûbben) backup data centerben és így tovább.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3