27328
-
#18257 Tegnap még nem így volt, az FF5 cikkben vidáman ajánlotta olvasásra az FF5 cikket :) -
Robaj #18256 Ez most is így van :) -
#18255 Kiemelt hírekben ne jelenjen meg az épp olvasott cikk, azt nem kell ajánlani :) -
#18254 Épp a múltkor gondolkoztam el rajta, hogy milyen tróger oldalak (nem akarok neveket mondani, de t.chli..., t.chn..., etc.) vannak, ahol ilyen x pixelnyi görgetésre beúszó idegesítő hülyeségek vannak, erre tessék, az SG is elkezdte.
Oké, hogy ki lehet kapcsolni, így vagy úgy (ha más nem, akkor UserCSS-vel). -
#18253 Néha tényleg félelmetesen dinka tudsz lenni:)) -
#18252 Itt is van, a beállításokban - ahol beállítod, hogy az oldalon mit hogy szeretnél használni. Hihetetlen, hogy hol tart már a tudomány. -
#18251 Igazából a kérdésem az volt, hogy le lehet e tiltani.
Általában ilyen beúszó vackoknál amúgy szokott gomb lenni rá. :) -
#18250 Ahol a chatet - fórum főoldal, beállítások.
(hol állítasz be általában dolgokat?) -
#18249 zsír, most már tökéletes -
#18248 Ezt az utóbbit hogy lehet letiltani, mert rohadt idegesítő, ráadásul ugyanaz a hír úszik be, mint, amit éppen olvasok. -
#18247 Főoldalon olvass el egy cikket. -
#18246 mi az a kiemelt doboz? -
#18245 2011.06.23. (R)
- Firefox 5 "lap tetejére bug javítva"
- Cikkekhez új funkció: kiemelt hírek -
#18244 nálam se jó (FF5) -
Dean Winchester #18243 igen -
#18242 Itt jó. :) (Opera Next 11.50) -
#18241 nem -
#18240 csak nálam nem működik az 'Ugrás a tetejére' gomb? -
#18239 Idegenekről elég annyi info, hogy hol fent vannak hol meg nem :DDD -
#18238 akkor kezdheted gyűjteni őket:D -
#18237 Igen, de a chaten nincs fent mindenki barátként. -
Dean Winchester #18236 ja az online jelzés faxa ötlet -
#18235 "A logó és a vip közé egy online kijelzést rakni, "
New cset ua ezt tudja. -
#18234 Ma jól jár az agyam, ki is találtam két jó dolgot.
A logó és a vip közé egy online kijelzést rakni, mondjuk 3 perces limittel működne.
A kedvenc elfogadása és törlése melé "RSS töl balra"a topikba, rakni egy kilistázást hogy ki jelölte be a topikot kedvencnek, a szerver leterhelése véget lehetne ezt max 100 csoportba rendezni. -
#18233 Nekem erről más a véleményem :D
- Normális kereső, ami nem bugos
- Gyors
- Nincsenek idióta topicok stb. -
#18232 Ph mint konkurencia az sgnek? ez most ugye vicc akart lenni?
-Undorító kinézet "szürke háttér piros kiemelt linkel"
-összetömöríttet kilistázás topiknál és hsznél
hogy felsoroljak párat -
#18231 7 év ÖRÖM! :D -
#18230 ph nem konkurencia, de valóban. sok fejlesztési tervünk van most, hogy kezdünk kijönni az elmúlt 7 év depressziójából :D -
#18229 "Aki fent van SG-n, az fent van PH-n is"
Ez így nem igaz. Szerencsére a debilek elkerülik a PH-t. -
#18228 Aki fent van SG-n, az fent van PH-n is, és ha már írni akar, akkor inkább egy bejáratott utat választ. Szerintem életképtelen. -
#18227 Javítani kellene a képfeltöltést a saját galériába, ami már lassan egy éve nem működik. -
#18226 off, konkurencia erősít: Prohardver lapcsaládon bevezették az új hozzászólás kijelzését
válaszként az SG-nek érdemes lenne lekoppintani a Logout-ot
vagyis főoldalon lehetne mindig egy-két olvasók által írt cikk -
#18225 Ability alkot:) -
#18224 Az IE9-ben van egy csomó automatikusan bekapcsolt biztonsági rendszer, lehet, hogy azok közül valamelyik megakadályozza egy külső ablaknak, hogy beleirogasson ebbe... nem tudom, de esetleg ilyen irányban meg lehet próbálni keresgélni a beállításokban. -
barmi #18223 Hello mesterek! Van egy kis gondom a szmájlikkal itt az SG fórumon. írok valamit a beíróablakba, majd ezután tennék egy szmájlit, megnyomom a szmájlik gombot, előjön a sok szmájli egy külön kis ablakban (ez eddig rendben is lenne), rákattintok az egyikre, ezután visszadob a beíróablakba de a szmájli sehol ... Mi lehet a megoldás erre a problémára? IE9 böngészőt használok. -
#18222 oké, ha te mondod :D -
#18221 csak a szokásos :D
de ez csak 7 hsz, ha az utóbbi 20-ban lett volna 20x akkor rombolás, így meg figyelemfelhívás egy hibára :D -
#18220 az utóbbi 7 hozzászólásban 12x szerepel a videó, tényleg nincs szétrombolva. -
#18219 nincs az szétrombolva, de valóban idegesítő, hogy bentvan a link... -
#18218 aha! értem! de akkor legalább vegyétek ki ezt az alapértelmezett címet. Humoros és aranyos... topikot már szétrombolták ezzel a Scooterrel.