Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Pontos idõ
természetesen Budapest idõzónájához mérjük

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
St, az #16100 szokásos vagy ismeretlen hiba? (persze nem várom hogy megjavuljon)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

biomage
Most már jó 😊

Kösz.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ability
Beállítások -> mentés gombra nyomj rá. Volt valami ilyesmi bug régen, nekem sem jött elõ, kipróbáltam emlékek miatt, lehet csak véletlen, de pont utána lett jó.
St
nekem nagy betûvel is mûködik, leteszteltük alaposan.
biomage
nem tudom hogy nálam van e a hiba, de nem jelenik meg a szerkesztés és a visszavonás gomb, pedig VIPes vagyok
Ki is írja a VIPben
'A VIP státuszod (biomage) aktív: 2010.04.17-ig'

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sadist
Jön a karácsony, költeni, költeni, gyerünk-gyerünk 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

biomage
Most teszteltem le 😊 és mûködik 😊.
Kis betût írj!

[HUN]FaTaL
kisbetûvel küld az sg-t.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
megpróbálom mégegyszer, de ez már 400 Ft lesz a telefonom kárára 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Akkor rosszul küldted el.

Jim Morrison
Én megnéztem, OK, ezt most karácsonyra, elküldöm és jön a válasz SMS : A szolgálgtatás nem létezik, vagy torolve lett!... blablabla
Nagyon jó mondhatom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mike
jeeeee

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ability
Na én is VIP lettem. 😊 Annyi kérésem, javaslatom lenne, hogy ha még mindig 4 perc a korlát, akkor ezt egy kicsit jó volna emelni. Még ha 10 perc marad szerkesztésre sem olyan nagy idõ, hogy egy moderált kommentet folyamatosan visszaírjon valaki. Viszont elég lehet egy hosszabb komment többszöri, utólagos szerkesztésére, hogy ha valamit rosszaul fogalmaztál meg például. Szerintem nagyobb vonzereje is lenne a dolognak így, negatív hatása -- úgy gondolom -- nincs.
[HUN]FaTaL
Köszönöm az SMS VIPet. 😊

hungary27
sok értelme volt neked😄 még mindig rossz a logod😄 tudom h nem csak azért van a vip a logo miatt de a logomühelyben sok vip méretû logokérés lessz😄
Benny04
ezaz 😄

Olyasmi esetleg lesz h topikon belül adott szerzõ hozz. szólásaira keresni ?

hungary meg kapja be ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hungary27
SMS vip😄
St
keresõ már mûködik a háttérben a finomhangolni kell, még pár hét.
Fejlõdik ? Elérték azt ami 1 éve volt 😊 De azért gz, legalább látszik, hogy a háttérben folyik a munka, reméljük következõ a keresõ lesz.

Rage47
de jó látni hogy fejlõdik az sg😊
Narxis
Az oldalnak mindenképp jó. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fabio Capello
Nocsak, megint van VIP sms

LoDMaSt
Mihez képest? A többi óra késik 1 percet.

@ Hellomarci

Esplanade
az sg órája siet 1 percet

Aquir
Találkoztam egy érdekes(?) problémával, valaki talán meg tudja magyarázni, vagy csak én nem veszek észre valamit.
Már hogy azért írom ide hogy Ez SG-hiba -e?

itt ez a link: blog

Na most ha ezt a linket beteszem az alábbi (a kép alatti) hozzászólásban levõ "update" link fölé Vagy mellé, nem tölti be az egész hozzászólást, csak félig (ez mindig megtörténik, nemcsak egy egyedülálló hozzászólásban, de itt épp ebben a hozzászólásban is (szerkesztettem, megnéztem))

Ötlet?

A képregényben rejtett lap ["POOR MONKEY"]
Saxton Hale eszik xD nom nom

update. Crafting (haszontalan tárgyakból hasznost (fegyver, sapka), vázlat alapján)
Egyes vázlatokat készhez kapunk, továbbiakra magunknak kell rájönni (vagy inkább összedolgozunk))

Mindenhol md5-ben van a jelszó csak mögé/elé rakva valami hash 😄
De igazából a cookied lopják akkor meg lehet akármilyen jelszavad.

n3whous3
bár láttam, hogy történt jó pár változás a háttérben, de pár hete mikor megnéztem ez a "fícsör" még mindig mûködött

púúúúú

n3whous3
én csak azt tudom, hogy ha 9 kilométer hosszú jelszavad van itt sg-n és a legmodernebb kódolással tárolják le - akkor is fel tudom törni a regedet pár perc alatt, lásd korábbi értekezésemet a topikban. Ezért kérdeztem 😞

púúúúú

Sadist
Lehet, hogy most újdonságot mondok, de rajtuk és rajtad kívül még sokcsilliárdan tudják mire jó. Önmagában jelszó kódolásra és tárolásra például nem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

biomage
neked azt nem kell tudnod 😛

Elég ha mortimer vagy ST elolvassa, õk tudják mire jó az MD5.

n3whous3
és ennek mi az oka?

púúúúú

biomage
Az sgnek egy md5 generálású jelszó rendszer kell!

JohnnyNapalm
n3whous3
itt meg mi történt, #1-bõl van 3-4 darab és amúgy meg tizenezer hszek

púúúúú

Szerintem eléggé nagy erõforrásigénye lenne. Akkor már keresõ legyen jó ^^

RaZoK
ezzel csak az a baj, hogy én mindig ottfelejtem a totyikokat, utána meg lusta vagyok szelektálni 😄

on/ meg lehetne jelölni mondjuk így:

- a beíró ablak alatt lenne egy kis kocka form mellette egy fontos szöveg.
- ha beikszeled és úgy postolsz akkor kapsz csak üzit 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Dzsini
szeretnél úgy belépni reggel, hogy esetleg 100+ privát üzeneted érkezett?
(és válogasd ki belõle azt az egyet, ami tényleg fontos)

ha hozzászólsz valahova, és érdekel mit válaszolnak tedd a kedvencek közé, és pontosan látni fogod azokat a válaszokat, amik azóta jöttek, mióta legutóbb láttad a témát.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RaZoK
biztos vótmá:

szeretném ha privát üzenetet kapnék, ha a postomra kaptam választ...

nehéz ? nem. köszönöm 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

PJack
én nemlátom hol írja ki, de nálam 34 mega van elfoglalva. lehet sok már kicsit 😄

viszont most letöröltem vagy 30 db képet, mégse enged feltölteni :S

Pain is inevitable. Suffering is optional.

bertino
ha töltesz fel képet, akkor feltöltési ablakban ki fogja írni mennyi még a szabad hely, nekem 31 mega van még.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PJack
hali, szabad megkérdeznem mennyi a maximális tárhely a galériában nemvip jogokkal rendelkezõk számára? köszi

Pain is inevitable. Suffering is optional.

akyyy
Lenne egy kis bosszantó hiba: megírok egy hozzászólást, de többnyire monjduk csak képet akarok betenni (vagy szmájlit), de rossz helyre válasszoltam, és elküldtem. VIP-ként vissza tudom vonni, vagy módosítani. Jó lenne ha visszavonom és újra elküldöm, akkor nem azt írná ki, hogy duplikált üzenet, esetleg szerkesztéskor kiírja, kinek válaszoltunk, és azt tudjuk módosítani.

De a kiírás se lenne rossz, ha jobb alsó sarokba ott lenne, hogy éppen erre az üzenetre válasszolsz(#12345)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

St
...........
BiG G
mit akarsz te a sajátoddal, dobodel😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Aquir
mi az hogy a saját Privát üzenet csatolmányomat nem tudom megnyitni?
A másikét meg igen??
                                            nah :|

Sir Quno Jedi
nem hit kérdése az...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Máté94
Off:Történt már olyan,hogy azt hittétek,hogy minden adat törlõdött?😄
Sir Quno Jedi
Naaa, magunk között vagyunk, nem lényeges szépíteni! 😄DD Mink is mindig ezt mondjuk a megrendelõknek/tulajoknak, de azé... 😄DD

Amúgy ráadásul nem elég a mentés, de visszatöltési, majd funkcionális teszteket is kell csinálni vele minden áldott nap (vagy sûrûbben) backup data centerben és így tovább.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3