27328
-
#18177 Oh.. király! :) -
#18176 bármikor veszed a maradék idő nem vész el, hanem összeadódik, ha egymás után aktiválsz akár 2x1 évet akkor sem. -
#18175 Boldog szülinapot!
Valahogy nem lehet kikapcsolni ezt az "A VIP regisztrációd 6 napon belül lejár!" piros szöveget a fórum főoldalon? Vagy átállítani hogy 3 napon belül jelezzen. Idegesítő :) Úgyis újraveszem majd a VIP-et, csak kivárom, hogy teljen le :D -
#18174 HBD:)
Téged sem sűrűn látni errefelé:) -
#18173 Boldogat! -
#18172 HBD :) -
#18171 Boldogot :)
Valami helyzet-tervjelentés esetleg az SG háza tájáról? Fejlesztések, ilyesmik? -
#18170 HBD :) -
#18169 köszi :) -
#18168 +1 -
#18167 BSZN ST -
doktor tarhonya #18166 -
#18165 szerintem az kellene, hogy a user adatlapjan legyen egy gomb hogy "alreg" vagy "reklamozos" vagy csak egyszeruen "troll", es a modiknak lenne egy listajuk, hogy kire szavaztak a legtobben (ezt mi nem latnank), es akkor o kivizsgalna az esetet :D (megnezi a kommenteit stb) -
#18164 Dehogynem, csak elfelejtetted :)
Én pl a csetbant felejtettem el, Dzsinitől kellett megkérdeznem. :D -
#18163 szerintem pár régi, megbízható usernek kellene, adni valami olyan jogot, hogy közvetlen tud jelenteni bizonyos felhasználót moderátornak, és az adott felhasználó addig felfüggesztésre kerül egy pár órára, vagy ilyesmi... -
#18162 én ilyenről NEM tudok -
#18161 Izé és amikor adok neki 5x5-t (a régi megkerülős módszerrel) az már nem megy? :) -
Cat 02 #18160 Kell sok moderátor vagy power user :p -
#18159 Van dinamikus ip vagy nincs? -
#18158 Sokmindent lehetne, egyik sem igazán jó megoldás. A mostani a létező legrosszabb, hogy kibanoljuk a sok alreget és magától visszaengedi őket idővel a rendszer, pedig egyértelműen permbanolni kéne őket. EZ van, ezzel kell élni. (másik módszer meg jujj"diktatórikus" lenne, hiszen bárki modi bárkit végleg taccsra tehetne kényére-kedvére, ójaj) -
Dean Winchester #18157 valóban, sorry
viszont ha valaki csinál alreget akkor az előtte levő regjét örökre lehetne bannolni :) azért a 20.utan nem hiszem ,hogy lenne kedve ilyen regisztrációsat játszani!
-
#18156 Azt mégis hogyan?! Ugyanazt az IP-t megkapja más akár még aznap (vagy perceken belül is) a szolgáltatótól és akkor az is banolva lenne. Sőt, ahol egy cégtől vagy sulitól, ugyanazon külső IP-vel neteznek, egy ember miatt ezreket banolnál egyben egy kattintással.
Amíg el nem terjed az IPv6 és nem kap mindenki egyedi, nére szóló IP-t, addig erre esély sincs (meg szvsz. azután senem). -
Dean Winchester #18155 de van ip alapján permbann vagy nincs? -
#18154 És ha bannolod, akkor mi van? Csinál egy negyedik alreget... -
Wolfsnack #18153 "moderálni" jelzőrendszer minden hozzászóláshoz? rövid captcha-val, ami automatikusan a modi topikba üzen -
Dean Winchester #18152 ha már alreg , akkor lehetne korlátozni! pl. 3 alreg akkor permbann az illetőnek -
#18151 mondjuk szín szerint jó lenne, felül a világos, lefelé a sötétebbek, bal oldalt a nem mozgóak, jobbra a mozgóak. persze ez már csak esztétika. -
#18150 vagy visszatenni a régi sorrendet, mert én még most se vagyokmegbékélve az ujjal .S -
#18149 Amúgy, ha már szmájliknál tartunk, kicsit /pár pixellel/ nagyobb lehetne a box, mert az alsó sor le van vágva. -
doktor tarhonya #18148 nem. Hanem oda rakta a kódját, és nem a szövegmezőbe. -
#18147 Mi a probléma? Nem töltött be két képet. -
doktor tarhonya #18146 nope -
#18145 szerintem egyszerűen csak nem töltötte be két képet, f5, ctrl+f5 -
doktor tarhonya #18144 Verzió?
Nekem ilyet csinál:
-
#18143 Működik, most próbáltam ki. -
#18142 de vesznek rá. -
doktor tarhonya #18141 IE 9 alatt nem működik a szmájli beszúrás gomb, kompatibilitási nézetben sem. -
Cat 02 #18140 Ha X év alatt nem kapott (sok) büntipontot akkor feltehetőleg nem egy idegbeteg aki mindenkit töröl. Nekünk pedig nem kell tudni mennyi van neki, elég ha az aki csinálja a rendszert képben van erről. -
#18139 Az életkortól (regisztrálás ideje) vagy akár a hozzászólások számától senki nem lesz több/jobb a másiknál. Még attól sem, hogy nincs vagy kevés büntetőpontja van (összesítve, amit szintén nem ismerünk).
LoDMaSt: passz. -
Cat 02 #18138 Hát ezért mondtam, az X éve reg / VIP-et vett.