Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
kivárod.

púúúúú

[HUN]FaTaL
Persze éjjel-nappal floodolok.

#16223: Ha egy hosszú komment után egy másikra válaszolok egy vagy két szóban akkor nem kell annyi.

http://goo.gl/gd6Zi5

biomage
Szeretnél floodolni mi? 😄
ST tuti nem csinálja meg a kérésedet, nem szeretne lassú sgt

Nekem is lenne 1 kérdésem, mikor fog eltûnni a MAkrók? ideje lenne a benne lévõ kódokat importálni a comment boxba!!!

Ha már comment box, lehetne úgy a szmájli meg a többi ilyen textareaba beírás "url + img", hogy oda menjen a code ahol épp a kurzor van, nem pedig az írás végére.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

15 másodperc azért kell, hogy írj egy kommentet :p
Ám ha nyomsz egy visszát, akkor visszaugrik és ottmarad szövegbox-ban a szöveg. (ff alatt legalábbis)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

n3whous3
Nem tudsz 15 másodpercet várni?

púúúúú

[HUN]FaTaL
Szerintem a VIPeknek el lehetne törölni az üzenetküldések közt lévõ idõt, esetleg regidõhöz is kötni. Nem hiszem, hogy szét floodolnánk a fórumot, viszont sûrûn elõfordul, hogy két HSZ-t küldenék gyorsan egymás után és visszautasít. Opera alatt nem jelenik meg újraküldés funkció sem.

Flamer
#16218.
olvasd el újra. látod.. rád is vonatkozik.

http://loal.atw.hu

Jim Morrison
Nem, csak egyszeruen nem vagom, mert eddig sem erdekelt. Most latom hogy ez a tema es gondoltam megemliitem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Flamer
kár ez az egéswz csillagozás meg koronázás. sok kis csicska emiatt is rinyál.

bertino
wake up.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

n3whous3
5 éves regeknél a 4 csillagról ugrik a csillagozás egy koronára, úristen má ne mondju hülyeségeket :C

púúúúú

Jim Morrison
ez csak az sms miatt van 😮

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sadist
5 csillag helyett vigyorgó korona van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jim Morrison
Úgy látom st.

Én 2005ös reg vagyok, de még egyetlen egy csillagot sem kaptam. Majd most kapok novemberben egybõl 4et 5öt?

n3whous3
e-péniszt növeli

púúúúú

Flamer
miért? érdekell valakit hogy kinek hány hozzászólása van? csak én vagyok lemaradva? ez valami pénzjutalommal jár?

Fabio Capello
Más: már vagy bõ két hónapja nem él a top10 fórumozók topik. Van rá lehetõség, hogy a hozzászólásszámokat megjelenítõ mezõt az adatlapon ki/bekapcsolhatóvá lehessen tenni a szerveren? Ha lehet, akkor mi lenne, ha mondjuk minden hónap 15-én/30-án egy napra bekapcsolná ST a megjelenítést, és azon a napon láthatná mindenki a hozzászólásszámát? Ezzel kikerülhetõ lenne a korábbi spamprobléma, és mindenki tudná a hozzászólásai számát minden hónap ugyanazon napján.

Fabio Capello
St (vagy Pheel?) köztünk a legidõsebb, két koronájuk van, szóval az általad felvázolt dolog max 10 év múlva kerül elõ

bertino
az még odébb van pár évvel...

Máté94
Vajon mit kap az akinek kigyûlik majd a négy korona?😄
Fabio Capello
Neked stimmel, a regisztráció automatice egy csillag 😊 Én is februárban kapom majd meg a hatodikat, én is 2005-ös reg vagyok 😊

2005. 01. 20. és 6 csillagom van, szerintem valami más.

Máté94
Ja értem.Köszönöm!😄
Fabio Capello
majd augusztusban. A regisztráció hónapjában kapod az új csillagot.

Máté94
Most kellene kapnunk!
2006,2007,2008,2009,2010 ez öt darab megkezdett év!^^
1 év múlva ^^

Máté94
És mi akiknek négy csillaguk van mikor kapnak koronát?😄
Sadist
Aranyhajú hercegnõ meg csodapóni nem kéne?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akiknek 2001-es a regjük és vip-ek, azoknak két király van a lógója mellett, ez elég langyi
nem lehetne egy király és egy királynõ? csak felvetem

Desiderata
thx
Szúrd be Humorosból és másold ki.

Dzsini
a humorosaranyos topic makrójában ott van - látszik is, hogy mit csinál.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bertino
jaja.

Desiderata
láttam olyat hogy flash beszúrásnál szélesebbé tudják húzni a videót
ezt hogy csinálják? makróba is bekerülhetne
toysoldier
tudom.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

[HUN]FaTaL
Teljesen mindegy milyen sorrendben küldi.

Dzsini
copypaste, írj St-nek 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sadist
megszüntetése

toysoldier
elõször elküldöd a 8hónapos sms-t, aztán a 4hónaposat.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Máté94
Akkor most,hogy?Megzavarodtam.
toysoldier
kár...

köszi

Dzsini
2009. 12. 14. (R)
- átutalás, és személyes otp bankos VIP regisztráció megszûntetése
- SMS fizetési mód lehetõség (200 Ft, 500 Ft, 1000 Ft értékben)

forrás: Változások napló itt a topicleírásban.

toysoldier
elõször elküldöd a 8hónapos sms-t, aztán elküldöd a 4hónaposat.

am úgy már nem is lehet vip-et fizetni, hogy elsétálok egy bankba és átutalom a pénzt?

Máté94
Ha egy év VIp-et szeretnék akkor azt lehet gy SMS-sel,hogy elõször 8 hónap és beírom kódot majd 4 hónap és megint beírom és akkor lesz belõle 12 hónap?
bertino
vagy az isp-jében.

LoDMaSt
a hiba az ön készülékében van

@ Hellomarci

Desiderata
nagyon lassú a portál, másodperceket kell várni minden oldalletöltésre, csekkoljátok pls a hiba okát
tommygear
dátum se jó a fõoldalon haló 😄
Flamer
nekem semmi. éncsak válaszoltam. 😄 mibajom lenne?:o

PrisonMan
Valami gond van vele netán? 😊 BTW Reméljük hamarosan helyreáll a rend...