27328
-
#18337 Nagyon hamar át lett állítva arra, hogy a legutolsó büntetőponttól számolja az aktuális mennyiség szerint. -
#18336 Tudom, hogy az SG nem fájlmegosztó, de a csatolt fájl feltöltöttségi fokát jó lenne látnom, mert pl.: most egy 8 Mb-os nem tudom mikor van fent.
Pipa sincs.
És 4 Mbit/sec-es feltöltési sebességem sincs:)
Valamint: jó lenne ha lenne egy fájlmegosztó része az SG-nek, ahová PDF, rar stb tudnánk feltölteni, mert megaupload stb néha szeszélyes tud lenni elvesznek a dolgok, azokat gépről megint feltölteni valahova...
10 Tb bőven elég lenn sztem.
Köszi, hogy végigolvastad!
-
#18335 A VIP-nél az van odaírva, hogy lejár X év Y hónap Z napján, nem az, hogy lejár 254 nap 12 óra 22 perc online jelenlét után abban az esetben, ha nem kapsz büntetőpontot.
Nincs semmiféle feltételhez kötve, hogy te az előfizetésedet milyen módon használod fel, akár be se kell jelentkezned, akkor is lejár. -
#18334 Régen asszem így működött. :) -
#18333 jó én is egyetértek azzal, hogy igenis figyelembe kell venni a játékszabályokat és nem picsogni, ha a vip emiatt x hetet csorbul, csak gondoltam megjegyzem az alábbiakat, mert az sem igaz, amit te írtál -
#18332 Teljesen igazad van, mondjuk az alkotmány szerint amíg nincs írásba (szerződésbe) foglalva valami, addig minden esetben a fogyasztónak van igaza:) Amerikában ez már indok lehetne a pereskedésre -
#18331 Az SG használata (és a VIP vásárlás) nem kötelező. Aki úgy gondolja, hogy itt akar fórumozni, az fogadja el a játékszabályokat. A VIP egy bizonyos időpontig jár, ha valaki ez alatt nem jelentkezik be, akkor IS addig tart, ha büntetőpontot kapott, akkor is.
Ha egy könyvtárba beiratkozol egy évre, az akkor is egy év múlva jár le, ha te ez alatt az idő alatt 1 könyvet kölcsönöztél ki, és akkor is, ha háromszázat. Ha téged kizárnak a könyvtárból, akkor sem kapod vissza a beiratkozási díjat azért, mert hülyeségeket csináltál. -
#18330 Az, ha mondjuk 1 hónapra vett vipet. Ez úgy lenne normális, hogyha büntit kap, akkor amíg tart a bünti annyival meghosszabbítja a vipet.
Eleve nevetséges, hogy fizetni kell olyan funkcióért, mint a szerkesztés. -
#18329 De szomorú. -
#18328 az nem úgy van, hogy 1 hét után levesz egy pontot a rendszer, hanem szopsz 3 hetet, szóval nem 1, hanem 3 hét miatt megy a sírám. -
#18327 azért mert ha nem mennél el és nem fizetnél (vagy kérnéd vissza a pénzed), akkor abból a légitársaságnak kár keletkezne (mert kevesebb embernek kéne az egész repüléshez szükséges pénzösszeget kifizetni), amit valahogy fedezni kell. (sosem repültem, nem tudom, hogy hogy van, de ez így logikus akármilyen utazásra)
azzal, hogy valaki büntetés alatt nem tudja a vip jogait használni, az sg-nek elméletileg nem származik kára (gyakorlatilag igen, mert annyival is később vesz a felhasználó vipet), csak a felhasználónak. -
#18326 Ha befizetsz egy nyaralásra, de előtte elkövetsz valamit, és lecsúszol az első hetéről, szerintem ott sem fizetnek vissza semmit, és amikor befizetsz rá sem hívják fel a figyelmed, hogy ha esetleg lecsuknak, akkor nem tudsz elrepülni. -
bracsek #18325 Ne sírjon, akinek bűntetőpontot kellett adni, az ne sírjon - szerintem. [én sem sírtam] -
#18324 Egy büntipont egy hét alatt jár le, 2 büntipontnál nincs tiltva a VIP: szóval most lényegében 1 hét miatt megy a sírám.
-
#18323 kifli azt mondja, hogyha van egy havi vipje, és kap három felkiáltójelet, akkor, ne csak egy hétig tudja használni a vip jogait, hanem ténylegesen egy hónapig. -
bracsek #18322 "A VIP jog megvásárlásával a fórumban a nem VIP fórumozókhoz képest extra jogokat kaphatsz" nem ígérték meg, tanulj meg olvasni :)) ha meg rosszul viselkedtél megbüntettek, de valahol le is van írva ha jól emlékszem hogy nem mentesít a VIP a bűnök alól. -
#18321 A fórum részlegén sehol se nácizz és akkor majd ki is tudod használni a VIP-et. -
#18320 regisztrációnál 1 db checkbox-van az is a hírlevél, nem kell elfogadni semmiféle felhasználási feltételt...
Mellesleg, a vip jogok vásárlásánál kellene feltüntetni, hogy mikor veszti érvényét az amit kifizettem.
Nem arról van szó hogy nagyösszeg, de amit kifizettem, az annyi ideig szeretném használni, amennyi időre kifizettem...
-
#18319 A regisztrációkor ezt (szerintem) elfogadtad. -
#18318 csak jelzem, hogy ha valaki büntit kap, olyankor a pénzért megvásárolt vip jogai nem működnek maradéktalanul!
A jogok pedig egyértelműen le vannak írva, ha én valamiért fizetek, akkor azt is szeretném kapni...
-
#18317 Majd ha a teljes Secuniát elviszik ugyanezért, akkor kezdek félni egy kicsit :) (de akkor se nagyon) -
#18316 Ejj, kiszivárogtatod a biztonsági réseket egy publikus fórumra? A végén még terrorista leszel, vagy hekker (sic!), amiért nem vártad meg szépen csendben, amíg az illetékesek javítják a problémát. -
#18315 Tessék védekezni ellene, évek óta valószínűleg ezzel is nyitogatják a régi felhasználókat. -
#18314 Ezt lehet kár volt... -
#18313 Ja hogy így. Én egy idősíkon gondolkodtam:) -
#18312 Hogyne tudna - pistike1990 regisztrációnak például [email protected], [email protected] -t beregisztrálja (90 nap után törlik és újra regisztrálható lesz), és az esetek nagyobb részében bejön egy olyan felhasználónál, aki mondjuk 4-5 éve nem jelentkezett be.
Régóta használt, nemzetközileg is elterjedt és nagyon veszélyes módszer.
(még szebb, mikor az újra regisztrálásnál rögtön az előző felhasználó inboxát is megkapja, arra is volt példa több emailszolgáltatónál) -
#18311 Nem tud ugyanolyan mail-t csinálni. -
#18310 Ja,előtte csinál egy ugyanolyan mailt aztán eljátssza a 5x-ös játékot.Megkapja a mailt,eredményül tovább trollkodik.
Inkább St azon javaslata kell ami így szól:
"- trollokat megkeresni és agyonlőni :)"
:DDD -
#18309 akinek nem aktív a mail címe, az majd csinál magának másik accot.
Aktív mail nélkül ha a jelszavát elfelejti valaki, nem tud mitcsinálni, akkor is ugrott az acc...
Előre ki kell írni nagy betűkkel a rendszer bevezetése előtt, hogy mindenki olyan mailt adjon meg, ahova be tud lépni, ellenkező esetben bukhatja az accountját. -
#18308 Akartam írni de gondoltam rá mi van akkor ha beállított e-mail már nem aktív(tudod 3 hónap).Ezzel pedig visszalehet élni:) -
#18307 vagy ha 5x elrontod, kapsz egy mailt, hogy erősídsd meg, hogy te próbálkozol...
addig felfüggesztenék az accod -
#18306 email + jelszó kellene bejelentkezéshez. -
#18305 omg -
#18304 Igen ez maximum akkor lenne megvalósítható, ha más lenne a login név, mint a nick. :D -
Dean Winchester #18303 ja valaki a nickeddel kiakar baszni :D direkt bepróbálja 5szor a jelszót h bannoljanak :DDD jó nagy hülyeség ez is sztem -
#18302 Ide nem ban kéne OMG
Hanem 24 órás account felfüggesztés.. -
#18301 látszik hogy nagyon álmos voltam , ezt akartam írni.
Ha valaki hibás jelszót ír 5x akkor ban -
#18300 leírod, hogy miért nem jó az ip-címekkel szórakozni, utána meg ip-bant javasolsz :| -
#18299 kamu duma? :D
a fiad szokott ide járni a fórumra tudtommal :), szóval megkéred hogy nem járjon ide vagy mi lesz?
-És azt javasolnám ere a jelszavas témára hogy 5 próbálkozás után ip bann -
#18298 nagyon sok eset van, amikor az sg ip címként olyan címet lát, amin kurva sok ember osztozik és elég érdekes lenne, ha csak egy léphetne be arról a címről óránként...
St-nek a jelszó változtatásos ötlete szerintem ok, az már a debil feltörést megakadályozza