27328
  • immovable
    Ezt gondolom még kevesen mondták. Nekem tetszenek az új fejlesztések, jó lett. Köszi. :)
  • kifli
    nagyobb külföldi fórumokon, inkább report, és thanks gomb van.

Szerintem vagy csak thanks gomb kellene, vagy valami rendszer, hogy ne mindenki minuszolhasson, csak az értelmesebbje, aki érti, hogy mire is való...

Én még mindig ahhoz kötném, hogy ki kapott sok + vagy ki kapott sok - pontot, hogy oszthat-e ki - pontokat. Esetleg mennyiségbeli korlátozás, amit te mondasz. Akinek sok - pontja van, kevesebbet oszthat ki, mint akinek kevés. De a kapott - és + pontok aránya is meghatározhatja, hogy ki mennyit oszthat ki.

A reg időpontot nem érdemes idekeverni szerintem.
  • Bronx South
    De ez milyen büntetés tulajdonképpen ? Jelentősége nincs csak hiteltelen számok, teszem azt egy vitában (pl politikai) a minuszt rá lehet nyomni egy olyan hszre is, amiben lévő véleménnyel nem értek egyt pl. És akkor most megbüntettem az illetőt mert más szemszögből nézi a dolgokat (?) pedig nem egy kalap a trollkodással.

Teszem azt esetleg most nem értesz egyet velem, nyomsz egy dislikeot ? Teljesen hülyeség, valami értelmesebb rendszert is ki lehetne találni.
  • Cat #19338
    Rengeteg külföldi fórumban jól működik az userek által vezérelt büntetőpont-rendszer. Egy jelentősebb fórumot enélkül ma már nem is lehet müködtetni.

A trollok is legyőzhetők a rendszerben, pl. korlátozni kell a kiosztható mínuszok számát (regisztrációs időhöz - napi x db., hozzászólásszámhoz stb.), napi kiosztható kvótát megállapítani, vagy arányítani valamihez, pl. a likeok és a dislikeok aránya nem haladhatja meg az 1:5-öt, és ez fokozatosan nő.

• kakimakifsz
    A moderátorok itt szinte kivétel nélkül userek is és userből alakultak át modivá
    tévedek?
  • Laza
    Úgysem lehet igazságos, userek által vezérelt 'büntető' rendszert kitalálni ...
  • kakimakifsz
    Ez az egész csak poén nem kell túl bonyolítani :)
    Most te az alapján ítélsz meg valakit, hogy hány %-os?
    Az itteni témák 90%-a csak kronológikus sorrendben olvasható, tehát még arra se jó ez a +/-, hogy a hasznosabb válaszok előrébb kerüljenek.
    Nevet rendelni minden szavazathoz az jó lenne. Valaki szerint ez gépigényes... pl.: "kifli (-1)kapta: kakimakifsz 2011.09.30 topic IDszáma/hsz száma" az kb 90byte...
    csak kibírnák azok a szerverek:D
  • Laza
    Senki ne tudjon mínusz jelet tenni, ne diszkrimináljunk. A hülyék egyébként is nap mint nap leteszik az asztalra névjegyüket, meg sem kell őket különösebben jelölni :)
    Máshol is ezer éve bevett szokás, hogy csak pozitívan, adott témában értékelhető hozzászólásra lehet pontot vagy +1-et tenni, ezzel értékelve a hozzászóló tevékenységét.
    A mínusz osztogatása a hülye gyerekek olcsó játéka lesz ... és erről sohasem fognak leszokni, úgy ahogy ugyanazok a hülye gyerekek nap-mint nap lenyilatkozzák a baromságaikat, és összevesznek mindenkivel ... messze van attól ez a fórum (meg nem is arról hírhedt), hogy többségben vannak a 'normális' emberek, akik tudnák, hogy egy ilyen gombot hogyan kell használni. Szóval ezt kiindulási alapnak tekinteni hiba.
  • kifli
    illetve egy olyan rendszer, hogy bizonyos mennyiségű + jelölést kapott forumozók tudjanak - jeleket osztogatni.

Mondjuk ha valaki benne van a legtöbb + jelölést kapott felhasználók első 20-30-40%-ában, akkor tud minuszolni.
    A százalék attól függ, hogy hány százalék idióta sg-n :)

Esetleg fordítva, aki benne van a legtöbb minuszt kapott userek első 10-20-30%-ban az nem tud minuszt osztani.
  • kifli
    javaslom, a minuszolós gomb levételét :)

Valószínűleg a trolloknak hasznos ez a gomb.

Elég lenne 1db köszönöm gomb valahova, a válasz erre gomb környékére, hamár nagyon akartok ilyet...

Elég sok olyan topik van, ahova rengeteg agyilag éretlen személy jár, ezek fogják nyomkodni a - gombot....
  • Solten
    Amugy ez a manapsag divatos plusszolas, lajkolas hogy mukodik eredmenyesen es jol, arrol meg lehet gyozodni az engadget.com -> disqus foruman.
  • kakimakifsz
    Újdonságot csináltatok, amit a többség lehurrogott.
  • Solten
    Tisztelt developerek, lehetne valami ertelmes fejlesztest is eszkozolni, pl a forum mobil verzioja. Mert az m.sg.hu szuper.
  • DarkSector
    Igen fejlődni kell, meg előrelépni.
    Sok ötletem/ötletünk lenne, de pl ez a civilizálatléansághoz vezet majd vissza, ez a baj. :S
  • Laza
    Na, amíg offline voltam kaptam ilyet is olyat is ... de hogy mire? Az rejtély marad :))
  • Solten
    Hasznos hozzászólás.
  • DarkSector
    "De vágod milyen mikor fegyvert adsz az emberek kezébe és mondod nekik hogy van rendőrség, de inkább itélkezzetek ti."

Ez egy aranyköpés lehetne ide ebbe a témába, mert most ez történik!
  • gergely1991
    Olyan is megfordult (emlékeim szerint rajtam kívül) hogy a dislike-ot törölni a másik meg maradhat.Illetve hogy nálam megint nem lehet visszalapozni a galériában.A többi úgymond amolyan reklamálás jellegű.
  • shaddam
    Mi kéne hogy jobb legye?A facebookos like hülyeség kivétele.
  • [HUN]FaTaL
    Vegyétek ki a dislikeot. Trollok játékszere, semmi egyéb.
  • St
    bármikor nullázható a jelenlegi rendszer, ahogy ma már egyszer nulláztuk is, szóval ez lényegtelen.
  • SzirmosSzisza
    Rakjátok be úgy, hogy ne legyen semmi hatása, aztán 1 hét után üljetek össze és elemezzétek a dolgokat.
    (mit kéne finomítani (pl aki sokat lájkol ne érjen annyit / fordítva) etc)
  • St
    hát, ezen kívül bármi jó megoldás. nem hiszek abban, hogy az emberiségnek meg kellett volna maradni az ősközösségi társadalmak szintjén mert pár konzervatív tulok azt látta kívánatosnak, sry :)
  • DarkSector
    Van egy: töröljétek. :)
  • St
    amióta olvastam utoljára a fórumot (az kb. 4 órája volt) 360 új hozzászólás, valaki aki követte foglalja már össze van-e valami lényeg :)

a rendszer az egy kísérlet, nem tudjuk mi lenne a jó megoldás, nem hiszem, hogy nálunk van a bölcsek köve, tehát ha kiforr itt egy jó javaslat, ami erre a pontozós-közösségi moderálós témára alkalmazható, akkor úgy fogjuk megcsinálni. szóval az indulatokat kérem mellőzni ezzel kapcs. köszi :)
  • St
    itt :)
  • N o N a m e
    [center]Ebben a topicban szpemelni/csevegni
    TILOS!

[b]Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk! [b] [center]
  • SzirmosSzisza
    Nem januárban ? Én anno akkor kaptam koronát :o
  • Sir Quno Jedi
    Nem akkor romlik az arányod, amikor írsz, hanem amikor ELOLVASSÁK. Dolgozatot írsz suliban, ott is míg ki nem javítja a tanerő, addig semmi sem történik, node akkor, meg ha beírják a zellenőrződbe!!!
  • Ironman2
    Tényleg? Ezt nem tudtam
  • tigeroo
    majd jövő év májusában (a regisztrációd havában) kapod meg a harmadikat :)
  • jazzy
    Mert Idő alapján kapod, hogy mióta vagy regisztrálva.
  • Ironman2
    Én meg miért nem kaptam meg a 3.csillagot? Már zsinórban 3-szor fizettem az sg-nek,és mégis 2 csillagom van.És meg se vártam most se míg lejár a VIP.Még volt 4 nap hátra asszem amikor fizettem.
  • kakimakifsz
    Ha 150x30-as a logód (nagy), akkor VIP vagy.
  • tigeroo
    megtörtént az energizálás. ráhangolódtam a vip csakráidra, kicsit elvolt dugulva. xenu legyen veled
  • kakimakifsz
    VIP vagy :DDDD
  • kakimakifsz
    Túl egyszerű lenne :)))
    Érted.. minden topicba lenne egy normális chat, hide-al, hanggal stb...
    nem lenne annyi OFF se.
  • Tails
    Sziasztok, megvettem a vip jogot de mégsem vagyok vip, valami admin tudna segíteni ?
  • Ironman2
    nekem megvan a scriptje
  • kakimakifsz
    Egy újabb ötlet tőlem:
    >>>Chatango beépülő freechat falat minden topicba!

lásd itt: