27328
-
Robaj #19501 Vagy csak VIP-ek, akik mondjuk 1 éve tagok már. -
Robaj #19500 Úgy értékeljetek, hogy a modoknak most már van listájuk ki mennyit értékelt! Sztem. a TOP1 által fél nap alatt kiosztott 2487 - trollkodásra is alkalmas lehet :) -
#19499 Pl házigazdák? -
#19498 azon gondolkozom, hogy mi lenne akkor, ha csak egy bizonyos körnek lenne diszlájk lehetősége. lájkolni mindenki lájkolhatna, de diszlájk, csak mondjuk 250 embernek max.
így a moderátorokon kívül a közösségnek is lenne egy eszköze amivel a trollokat sakkban tarthatja ugyanakkor a trollok kezéből kivesszük ezt a fegyvert.
ettől kezdve már csak az a kérdés, hogy azt a 250 fórumozót milyen technikával válasszuk ki. pl. legyen ajánlócédulás, szavazós rendszer? :D
-
#19497 Nem gond. Sajna a pofától nehezen vonatkoztat el az ember, ha van egy-két "ellensége" a fórumon. Ez igaz lesz majd erősen a "politikai" topikokban, vagy a tudományosban. Játékosba, focisba nem járok de ott tuti "háború" lesz. :) -
#19496 Mert a rendszer nem a pofára pontozásra lett kitalálva, hanem tényleg egyes hozzászólásokra.
A panaszkodás nem rád vonatkozik - tudom, hogy te elég pozitívan állsz a dologhoz - hanem úgy általában írtam az állandó nyafogóknak. Elnézést, félreérthető lett. -
#19495 Panaszkodtam? Hol? -
#19494 Ha nem hasznos a hozzászólása akkor miért ne pontozzam le. Az az 5-6 ember akit mondok az TROLL, mégha virágnyelven fogalmaz is. -
Robaj #19493 pluszok száma: 2725
mínuszok száma: 16739
A mínuszok több mint 50%-át az első tíz mínuszoló user adta, az első 100 pedig a 89%-át. :) -
#19492 Az apróbetűs rész az, ami egyrészt felesleges, másrészt alapot ad a hibás működéshez - elrontasz valamit készakarva, utána panaszkodsz, hogy nem jó? -
#19491 Szerintem sem jó a mínusz dolog, de ha már adva van a lehetőség ne büntessenek érte. :)
Am van 5-6 ember akit én alapból minuszolok, mert annyira iq negatív minden hsz-a, hogy el sem kell olvasnom ahhoz, hogy tudjam számomra nem hasznos.:D Pedig én még nem is vagyok az a kimondottan troll típus. :) -
#19490 Nekem is bajom van a minuszolással énis szeretném, ha kivennék és mivel (szerintem) nem fogják ki kéne találni valamit az ilyen - rohamok ellen. Ez csak egy tipp volt... -
#19489 Mert ha kiírsz valamit valahova, akkor csak akkor lehessen pontozni, ha épp te is nézed a hozzászólást? Egy fórumon az "ott se voltam" nem indok, nem lesz figyelembe véve - aki hozzászól, akkor annak a hozzászólása értékelhető 1 perccel és 2 hónappal később is, ha valaki akkor olvassa, vagy akkor lesz számára hasznos. -
#19488 majd lesz egy mod topik és tele lesz szórva képekkel, meg sírással, hogy nekem 10x nyomott mínuszt az xy juzer pedig ott se voltam... :( brühühü. ennyi értelme van mínuszolni xD -
#19487 Miilyen alapon akarod büntetni a minuszolót? Az is egy lehetőség, pont mint a plusz. Ha bünteted akkor mi értelme van? -
Robaj #19486 #19481 -
#19485 "p.s.: Szerintem ez így jópofa. Látni lehet majd, hogy kik a folytonos negatívkodók... Aztán lehetne őket rongyá büntetni..."
még mindig azt mondom, hogy ezzel csak azt érték el hogy játszanak az alregek egyet tök fölöslegesen.
és megbünteted a mínuszolót. és? ugyanúgy bejön alreggel és folytatódik a történet. ott vagyunk ahol a part szakad. látszatja van a fejlesztésnek, értelme nem sok. -
#19484 kicsit még buggos ez a szavazóka, juduka hszére zölddel szavaztam, mégis odaír a description a piroshoz is meg azöldhöz is egyaránt
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=993723969&no=22352 -
#19483 Szerintem a délutáni-esti roham előtt egy teljes reset még nem ártana, minden eddigi szavazatot (és számlálót) eltörölve - néhányan itt próbálgattuk, hogy hogy működik a rendszer, változott is annyit (publikussá vált), hogy az eddigiek ne legyenek igazán érvényesek. -
#19482 ok, my bad!
Tesztként rátoltam egy minuszt a lenti 100-asra... Nem ellened szól, csak kíváncsi vagyok!
(#19458)
p.s.: Szerintem ez így jópofa. Látni lehet majd, hogy kik a folytonos negatívkodók... Aztán lehetne őket rongyá büntetni... -
Robaj #19481 A tegnapiak tooltipjét ne nézd, resetelve lett a számláló! -
#19480 Ez így egész jópofa lesz (hover over a megjelenő számon):
Viszont a bug itt is bejátszik: nem 5 értékelés kell, hanem el kell, hogy érje az 5-öt valamelyik...
-
#19479 Ha legalább 5 értékelés van egy hozzászóláson, akkor megjelenik a pontszáma. -
forrai #19478 Honnan tudom, hogy adott hozzászólást hogyan minősítettek?
Vagy ez csak a moderátort érdekli, és aki nem kap pontot azt kizárják? Ébred a versenyszellemesség?
- A zöldet úgy nevezném: Minősítő!
- A pirosat meg hogy : Minő suta! -
#19477 Zöld helyett esetleg kékes ? (pl mint a menu) Piros helyett meg fehér ? Úgy nem ütne el annyira az egésztől az a csík -
#19476 csak, hogy keresztbe tegyenek az állításomnak és ne legyen igazam.. :) -
#19475 lesz -
#19474 A KRESZ módosítását sem küldik el mindenkinek, mégis be kell tartani. Ez biztos fontosabb. -
#19473 szerinted lesz? :D
hahaha.. -
#19472 Az már nem a rendszer hibája, hogy az emberek lusták, és nem néznek be a beállításokba - azért a chatet is csak sikerült megoldani azoknak, akiket zavart :) -
#19471 ha véglegesítik a rendszert szerinted nem megoldható egy rendszerüzenet mindenkinek amiben összefoglalják a változásokat, beállításokat, stb. ? :) -
#19470 szerinted a kb 10 ezer aktív felhasználóból ki foglalkozott azok állítgatásával? Max azok akik követik ezt a topikot, sokan még mindig nem tudják hogy mi van, és mit keres ott az a + és -. -
#19469 ez így nem rosz egyébként
Esetleg aki átcsúszik mondjuk minusz 10-20-30 környékére, az ne oszthasson minusz pontokat :)
-
#19468 Azt te állítod (és mindenki önmaga a beállításokban), hogy milyen tűréshatárral nézegeti a hozzászólókat, hozzászólásokat. Aki engedékeny, az -80-ra teszi, aki sznob, az +80-ra :) -
#19467 engem az jobban érdekelne hogy a hozzászólásaim ne rejtődjenek el pár kcsg miatt... leszarom a zöld csíkot. -
#19466 Félsz, hogy kapsz érte pozitív reakciót? Vagy úgy érzed, hogy miután elmúlik az újdonság varázsa még mindig mindenki a másik adatlapját fogja nézegetni (és te a sajátod), hogy milyen hosszú a zöld csíkod? -
#19465 true...true...
A dislike-ot ki kéne dobni a francba, mert nincs értelme. -
#19464 Akár idő szerint kötöd, akár hozzászólás szám szerint, működésképtelen - Miért ne pontozhatnám fel másnap azt, aki nekem hasznos választ adott, vagy nagyon jó hozzászólást tett? Miért ne pontozhatnám fel azt, aki egy pörgős topicban 50 vagy 100 hozzászólással ezelőtt (ami lehetett 1 órája) tett hasonlót? Csak azért, mert nem ülök folyamatosan a gép előtt 24 órán át? -
#19463 Tudjátok miért jó ez a pontozósdi? Rájöttem, hogy felesleges segíteni bárkinek is, baszok ezek után... -
Ironman2 #19462 Én is ezt mondtam tegnap is hogy utólag ne lehessen már senkit értékelni.Csak pár hozzászólás erejéig,de hát hiába mondom.