Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
scriptet még így is tudtam beszúrni...

gergely1991
"2011.03.16. (R)
- Felhasználó adatlapján a meta tag-ek kiszûrése"
van isten <#worship>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sadist
Én biztos nem változtattam semmit, de már látszódnak az adatlapok és a topikot is végig megjeleníti az oldalszámokkal együtt, nem csak az elsõ kb. 50 hozzászólást.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rakhatták volna valami "reklám" dobozba és akkor nem kéne ennyi variálni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Büdös Bohóc
jó trükk 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Aquir
nekem adblocckal eddig is mûködik beavatkozás nélkül

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

immovable
Chrome-ban pedig egyszerûen kiveszed a magyar vonatkozású szûrõt, majd manuálisan blokkolod a reklámot, és minden mûködik tovább, mint azelõtt. 😊
precision
pedig de...
jobbklikk adblock ikonján -> szûrés tiltása csak ezen az oldalon (firefox -ról beszélek)
majd refresh, és voilá, megjelenik a kívánt tartalom, illetve egy banner is

kell a reklámbevétel, ezért van beépítve ez a módszer

Bazinga!

Sadist
Nem hiszem, hogy a user adatlapok eltûnése és a topikok félbevágása user oldal miatt lett volna, és van egy sejtésem, hogy a bejelentkezés sem amiatt volt hibás...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bardocz
Hülyevagyokén ehhez😄
immovable
Én kilõttem. Csak külön kell blokkolni és vájolá.<#idiota>
Ja, eléggé agresszívak a reklámok, bár ki lehet játszani :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
Már nekem is mûködik. viszont így a reklámot felül nem lehet kilõni. Nagyon trükkös.
immovable
"fehér lista" azért ilyen radikális változtatásokra nincs szükség. 😊
Dzsini
Ugye hogy ugye - és mivel az jelen van a Chrome-ban is, így ott is ez lehet a zûr - köszi, legalább másnak lehet mondani, hogy ott van a hiba elásva 😊 (különben is illik fehérlistára tenni az sg-t, ha már itt fórumozgat)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Javítottam. AdBlock-on kellett finomítgatni. 😊
Dzsini
Lehet, hogy van változtatás, de az alap böngészõkkel mûködik, tehát a probléma useroldalon van 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Bõvítmények nélkül semmit nem érnek ezek a böngészõk. Pont mint az IE. 😊 Péntek óta nem volt bekapcsolva sem a gépem (melóban) így gondolom az oldalon lett valami varia.
Dzsini
Valamelyik bõvítmény boríthatja meg nálatok a mûködést, sima Chrome és FF telepítéssel rendben mûködik az oldal.

Fabio Capello
Nálam semmi gond Chrome alatt :|

immovable
Chrome-ban sem lehet bejelentkezni.
bardocz
Firefox?

Ne jelentkezz ki, mert nem fogsz tudni visszalépni. Moderátoros topikba írtam a jelenséget.
RelakS
nekem vannak kategóriák O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

FZoleee
A kedvencek alól kivettétek a kategóriák szerinti rendezést?
[HUN]FaTaL
Nem lehetne javítani Chrome alatt, hogyha 15 secen belül küldenék még egy üzenetet akkor a végén küldje el és ne azt írja, hogy az üzeneted üres?

http://goo.gl/gd6Zi5

Rage47
Scootert nincs kedvetek kivenni a 'videó beszúrása' gombnál?
Lyukasbogrács
nincs szûrve semmi, csak kötelezõ a http:// elõtag a honlap mezõben, ami elég könnyen kijátszható...

gergely1991
Bár lehet hogy az adatlapon a javascriptek szûrve vannak de az is jobb lenne ha meta tag-ek is szûrve lennének a reflesh miatt....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

azért, mert ismétlõdik - kell egy no-repeat
background: url(http://i55.tinypic.com/2nq9ksi.png) no-repeat
Büdös Bohóc
gondolom rájöttél, hogy egy kanyi supportot se fogtok kapni a topik kusztomizálásért. Old meg ahogy tudod.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Fabio Capello
A custom sg.hu bannereket az adott topikokban duplán mutatja, pl a Chelsea topikban:

Chrome/Safari alatt is jelentkezett a hiba, lehet csak unsupport, de azért lessetek rá ha van egy kis idõtök, köszi! 😊

St
konstruktív 5: beszólogatást rövid idõn belül kitiltással jutalmazzuk (kezdem kurvára unni), úgyhogy ha fontos neked ez a 10 éves account, akkor vagy tényleg legyén konstruktív, vagy dugó, mert szívfájdalom nélkül váglak ki innen. <#kocsog>
cSuwwi
Konstruktív 3:
Az 50 szavas(?) shareben a reklámot is jó lenne kiszedni. A (Hirdetésif(!window.goA)document.write('');if(window.goA)goA.addZone(38722,{displayOptions:{bannerhome:'http://ad.adverticum.net'}})😉 nem mutat olyan jól.

Konstruktív 4: valaki tesztelje is le, mert ennyi hiba 1 fejlesztésben -khm- erõs amatõrizmusra vall. (de õ legalább "alkalmas") 😄

shit happens

biomage
Szuper

Most már csak a bannert kéne megcsinálni 😊, ott se lehessen html meg js tagot írni, csak bbcodot.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Dzsini
2011.03.11. (R) - Felhasználó adatlapján a javascriptek kiszûrése

<#wave> köszönjük a moderátorok nevében is!

vagy lehetne tweet buttont használni, ha már like van +tavaly csináltam egy @sg_hu feedet, azzal össze lehetne kötni
cSuwwi
konstruktív2:
a twitter share a cikkeknél mindig hibás lesz, mert 140 karakter a maximális hosszúsága az üzenetnek, és a cím van elõl ami magában elvisz átlag 80 karaktert, az url meg nagyon hosszú (így levágja a végét, amivel pont a lényeg, a kattinthatóság veszik el)

a bevett megoldás az (meg lehet nézni az összes hasonló siteon) hogy a link kerül elõre, és utána a cím, vagy rövidíteni kell az urlt (pl. bit.ly api-t használva)

csak ragadt rám vmi az elmúlt 8 évben

shit happens

cSuwwi
hogy írjak valami konstruktívat(?) is, továbbra is szar a cikkeknél a share. most éppen a delicious, googlenél, yahoonál, meg szinte mindegyiknél a href-ben a teljes cikk benne van, az idézõjeleket pedig benyeli a böngészõ.
nem hibát keresek, csak pont kellett volna pár share ikon és belefutottam.

shit happens

Desiderata
sok helyen használom az SG-t, beállításokban kényelmesebb lenne, nem tudok mindenhol ezzel vacakolni
Dzsini
tartalomszûrõ a böngészõdben - hozzáadás: *.facebook.* ; *.fbcdn.*

Desiderata
nem értem miért kell már SG-t is beszennyezni facebookkal
azt kérném hogy legyen opció beállításoknál amivel ki lehet kapcsolni a megjelenését, köszi
Dzsini
- UPDATE: <br> tag-et nem szûri ki

köszi!

kifli
Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk! <#idiota>

sry nem tudtam kihagyni 😄
Dzsini
2011.03.09. (R) - A privát üzenetekben a HTML tag-ek szûrésre kerülnek

...viszont kiszedte az ÖSSZES sortörést is privátüzenetekbõl 😊
kicsit kényelmetlenné vált a visszaolvasás.

cSuwwi
dehogy pikkelek 😊
mondjuk a személyeskedést nem tudom mire venni, ha nem tudsz érdemben válaszolni, inkább ne írj semmit, csak magadat minõsíted

nem akarok ingyencirkuszt, priviben majd leírom a véleményem (ha érdekel)
ennyi

ez tetszik, hogy "alkalmatlan" 😄 (8 éve úgymond pályakezdõként nem voltam még profi, whoaa 😄)

shit happens

St
sztem te azóta pikkelsz rám, amióta kirúgtalak, mert alkalmatlan voltál programozónak. lépjünk már túl ezen, régen volt.
cSuwwi
elegánsan megoldottátok mint a felirat.hu-nál is, micsoda szerencse hogy a google cache megõrzi az utókornak 😊

shit happens

cSuwwi
well, örömmel látom hogy nem változtál semmit.

shit happens

St
szuper, külön köszönjük

cSuwwi
Tudod hogy a szívemen viselem az sg sorsát, valahogy kell ostorozni, hogy legyen fejlõdés, még ha kicsit erõsebbre is sikerült a kelleténél.

shit happens