27328
-
#19541 többoldalas "vonalhoz ugrás" nem működik jól
bár oda ugrik, utána mégis lapozgatni kell az újak felé :( -
Ironman2 #19540 -
random001 #19539 Sziasztok.
Másik fórumon ez úgy működik, hogy a beállításoknál meg kell adni, hogy akarsz-e mást értékelni, illetve akarsz-e értékelést kapni.
Valóban az a visszaütője, hogy sokan poénból nyomkodják a minuszokat akár több al regisztrációról is. Reális képet nem igazán lehet ezekből levonni pont ezért. -
#19538 Bejelentkezés nélkül sem értékelések, sem összecsukások nincsenek - ez szándékos, vagy csak még nem foglalkoztatok vele? -
#19537 -
Robaj #19536 Na végre most sikerült kigyomlálni a bugot! :) -
#19535 Nálam is össze van csukódva, pedig a default -80-on van minden. -
#19534 Nálam is. -
#19533 Gondolom megint beragadt valami az SG-nél... -
#19532 Én sem értem. Emberünk -16, a hsz -50. És én -99-re állítottam mindent. -
#19531 #19517 miért csukódott össze? -90-en van mindkét határ nálam. -
#19530 Jurassic Park-ban is béka volt a segítség a DNS pótlásra.
SG-n is béka lesz a segítség!
[majdkiderülhogyan] -
#19529 nem tudok úszni
Amúgy szerintem koronás VIP-hez kellene kötni az értékelést. Akik ennyi ideje itt vannak, azok biztos vannak annyira normálisak, hogy a jól működjön a kezükben a rendszer. -
#19528 Esetleg a (mondjuk) 3-5-7 éves accok amik AKTIVAK?
Tehát nem a káknú újreg-ek?
Esetleg VIP-ek? -
vzajcev #19527 Bocsi: http://img403.imageshack.us/img403/7368/banv3.gif -
#19526 egy sárga béka jégkockába zárva? -
#19525 Egy béka? -
vzajcev #19524 Itt a megoldás:
-
#19523 de, ha az lesz valaha is, átúszod a fagyos Dunát Januárban! -
#19522 soha -
#19521 Mikor lesz publikus a TOP minuszolók és plusszolók listája? -
#19520 Van kb. 5 valamennyire aktív moderátor - legjobb esetben lenne 50, maximum 100 embernek mínuszolási joga, ha csak ők adhatnak - úgy tényleg nincs értelme. -
#19519 következő hsz-nál kapsz pár csini kis sárga háromszöget, úgyhogy told el innen a bringát lcci, köszi -
#19518 Esetleg akik a legtöbb pozitív hozzászólást hozták, azok kapnának ilyen jogot - ha egy moderátor nem bírálja felül a dolgot.
Túl sok aktív felhasználó van ahhoz, hogy akár a moderátorok összességének (és sok az inaktív moderátor) egyáltalán esélye lenne felsorolni, egyáltalán megismerni az igazán segítőkész, pozitív tagokat - sajnos, mint rendtartók inkább a problémás neveket ismerjük, azokkal futunk többet össze, és nem egy-egy több tízezer hozzászólásos, büntetőpontot se látott felhasználót.
Megjegyzem ez, hogy egyáltalán felmerült a mínuszozás korlátozása inkább azt jelenti, hogy egyáltalán szükségtelen - hiszen a pozitív, jószándékú tagok, akiknek "lehetne adni", azok úgyse fogják használni. Vagy legyen mindenkinek (kivéve egyénileg korlátozás, troll célú alregek), vagy senkinek - csak a szenteknek fölösleges. -
#19517 "Szóval az út nem az, hogy megszüntetjük a rosszul működő dolgot, hanem addig dolgozunk rajta amíg jó nem lesz."
GRATULÁLOK! Nehogy kidobjátok a szart egy lapáttal udvarra, hanem gyúrogassátok meg polírozzátok, amíg a nappali dísze nem lesz!
-
#19516 ja, sztem is a modik adhassanak saját döntés alapján mínusz jogot a népnek, és arról készüljön egy publikus logfájl -
#19515 Lehetne több ezer user is csak akkor az ötletemet úgy kéne módosítani, hogy gördülő lenne a arendszer. Értsd minden nap lenne 10-20 user amit kioszt a rendszer a modinak, hogy na nézd meg, ezek felelnek meg a kritériumnak, megkapják vagy sem.? Így egy idő után mondjuk nemtom....egy év, lehet már több ezres lenne a nagyságrend aki mínuszolhat is. -
#19514 Szerintem a modiknak fejenkent kellene kiallitani a 250 jeloltet. Aki megkapja a lehetoseget ugyis a kemenymaghoz tartozik ti meg mar tudjatok hogy kik a segitokesz , objektiv forumozok -
#19513 Esetleg hozzátenni egy olyat, hogy moderátor elvehet (esetleg adhat) mínuszolási jogot, és le nem járt büntetőponttal rendelkező felhasználó mindenféle jogát elvenni (mínuszt, pluszt is), ha pedig kitiltásra kerül, akkor szanálni a pontjait.
Bár én - ha megoldható valahogy - amellett lennék, hogy minél nagyobb része a fórumnak használhassa mindkét gombot... tudom és látom, hogy problémás. -
#19512 Házigazdák elvileg már átestek egy minimális ellenőrzésen, kaphatnák ők. -
#19511 Szerintem, hogy ki mínuszolhasson azt több szempont figyelembe vételével lehet csak legalább részben igazságossá tenni.
Mikor regelt, mennyi hsz-a van (mínusz a gumis hsz-ek), mennyi büntetőpontja van eddig, mennyire aktív. Mikor ezekből az értékekből kijön egy érték ami lehetővé teszi, hogy használja a mínuszt, akkor még egy modiknak rá kéne néznie az adott nickre, hogy ki is ez s végül ő döntene, hogy megkaphatja e a jogot avagy sem. A rendszer pedig mondjuk negyed évente számolna egy újat.
250 user-el ez még bevállalható meló a modiknak is szerintem.
Ha nem, nem. :) -
#19510 VIP-hez ne kössétek, bár anyagi szempontból nem lenne rossz ötlet, de idáig ilyen jellegű előnyt nem jelentett... regisztrációs idő, de talán inkább hozzászólásszám - a reg. idő azért nem jó, mert rutinszerűen vágjuk ki a 4-5 éves, vagy még régebbi feltört regisztrációkat, 0-10 hozzászólással. De lehetne nézni egy aktív fórumozók (akik mondjuk az elmúlt hónapban beléptek) toplistáját, és onnan nézni egy kényelmes felső valahány százalékot, hogy ne elvétve legyen egy-egy mínuszoló. Ennek előnye, hogy rengeteg alreg-trollt lendületből kipucol a mínuszozás lehetőségéből. -
#19509 Robaj most frissitette, így a reset utáni állapotot lehet látni :) -
#19508 Gratulálok, ennél idétlenebb helyre nehezen lehetett volna - idáig azt az oldalt rögtön zártam, most is jobb lenne a főmenüben elhelyezni :) -
#19507 SQJ golyószóróval oszlatja a tömeget, úgy látom :) -
Bala10 #19506 végre rendesen működik az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez"
az lenne még jó, hogy ha oldalt váltunk, akkor az alsó hszre ugrana automatice. :) -
#19505 ott volt a szemed előtt mikor felvetted a jogokat :D -
#19504 Szuper :) - hol van ez a lista? -
#19503 dzsini: ezek jó ötletek mindenképp jók lesznek továbbfejleszteni a rendszert, egyelőre a működőképes alap legyen meg -
#19502 Esetleg ezzel összekötni?
Ötlet, ha ki lesz iktatva az aktív visszaélések több formája: havi szinten nullázott lista, és "hónap dolgozója" díjak kiosztása a legtöbb, legpozitívabb hozzászólást író felhasználóknak (mondjuk 10 személy/hó), esetleg 1-1 hónap VIP díjazással, és a csillagok mellé kis "Hónap hozzászólója - 2011 november" plakett :)
A fórum főoldalán a szülinaposoknál elfér egy havi szinten frissített lista - aktuális, naprakész nem kell (hogy ne legyen az, hogy rászállnak valakire, aki épp nyerésre áll), de az előző hónap díjazottjaival.