27328
  • N o N a m e
    Ha egy értékelt hozzászólás után rávisszük az egeret a pipára, ki tudnátok-e íratni azt, hogy eddig hány szavazatot kapott?
  • byzhouse
    desigo,tigeroo,carlos,Zoli007,morcos,fabio
  • DjDano
    Ez egy abszolút antidemokratikus ötlet... Ezzel 250 embert az összes többi fölé emelnél. Amúgy is, nincs ez a módszer amivel azt a 250 embert "zendülés" mentesen ki lehetne választani.
  • N o N a m e
    *khmm..*
  • Carlos
  • SzirmosSzisza
    Én is 2.-nál vagy, de csak azért mert

"én nem vagyok ügyfélszolgálat, sg-nek nincs ügyfélszolgálata :) "
  • kakimakifsz
    Pheel-el se találkoztam még sose, pedig rengeteg büntipontot osztott szerte az SG-n.
  • Carlos
    Akkor viszont no comment...
  • kakimakifsz
    jó ez a 7. regem :DDDD
  • Carlos
    Ezen nem csodálkozom:
    Regisztráció időpontja: 2011. 04. 15.
  • kakimakifsz
    Téged nem ismerlek, de itt van pár név, aki viszonylag jó modi lenne:

desig0
    ambasa
    Lyukasbogrács
    morcosqtya
    tigeroo
    Fabio Capello
    Tsol
    kifli

ezen leendő modiknak lehetnék a szakaszvezetője Én?
  • ManoNegra
    Oké igy jó! N
  • Dzsini
    Na mégegyszer: minden hozzászólást összesen egyszer értékelhetsz. Ezek mind számítanak, de a személyes adatlapra csak az általad először kiadott értékelés jut naponta.

Tehát ha most adsz egy-egy értékelést az előző 3 hozzászólásomra, akkor ott mindegyiknél elkönyvelésre kerül, de a profilomnál csak az elsőt könyveli el. Ha holnap adsz másik hozzászólásaimra 6 értékelést, akkor az szintén bekerül a hozzászóláshoz, de hozzám csak az első - akár pozitív, akár negatív. Így ha valaki szimpla felebaráti szeretetből végigbombázza valakinek a hozzászólásait, az is csak egyszer jelenik meg a profiloldalon - de minden hozzászólásnál ugyanúgy számít.
    (szerintem most már túlmagyaráztam)
  • ManoNegra
    :-)
  • ManoNegra
    Akkor visszaszívva
  • ManoNegra
    Én úgy vettem észre, hogy egy embernek egy nap egy pluszt tudok adni. Ezek szerint nem?
  • Dzsini
    De adhatsz, a hozzászólásoknál számít továbbra is, az adatlapra viszont csak az első kerül át.
  • ManoNegra
    Na igen, de nem adsz egy embernek több hsz-ra több pluszt, csak egyet.
  • N o N a m e
  • Aquir
    jó hogy most tévedtem be, legalább ezt is tudni. - még nem látom mennyire lesz jó de örülök ha szavazatokkal ellenszenves / troll hozzászólásokat ezzel össze lehet csukni :)
  • Carlos
    Én kábé 5 éve jelentkeztem de le se szartak... választ se kaptam, pedig majd' 10 éve minden nap felesz ide a fene... büntetőpontom talán 2 van összesen és mindkettőt 'VÓTAM ZÁRÁS ELŐTT'-ért kaptam. :)

Kedvencem ez volt:
    Én: VÓTAM!
    Büntipont komment: KAPTÁL!
    (ezen jót röhögtem akkor is és még mindig mosolyt csal az arcomra)
  • Dzsini
    Minden nap egy ember irányába csak az első (akár pozitív akár negatív) jelölésed számít.
  • N o N a m e
    már így van
  • ManoNegra
    Ezt még annyival egészíteném ki, hogy egy ember (bármennyi hozászólást lájkol) az adatlapon csak egynek számÍtana.
  • N o N a m e
    miért nem lehet kinevezni új moderátorokat?
  • Dzsini
    Sajnos jóval több - 5-6 moderátor van, aki nagyjából aktív, és gyakran előfordul a fórumon.
  • Bronx South
    Volt alkalom mikor végignéztem a moderátori listát, a fele már nem is látogatja a fórumot.
  • jackoneill90
    Nem tudom mennyien vannak, de szerintem az SGnek több moderátorra-adminra van szüksége.
  • ManoNegra
    Persze felőlem lehet öccáz is :-)
  • Carlos
    Értem én, itt voltam, de miért pont 250?
    Miértnem 100, vagy 500? Hogy jött pont a 250?
  • ManoNegra
    azon gondolkozom, hogy mi lenne akkor, ha csak egy bizonyos körnek lenne diszlájk lehetősége. lájkolni mindenki lájkolhatna, de diszlájk, csak mondjuk 250 embernek max.
  • Carlos
    mépont 250? Mert annyi téma jelenik meg egy oldalon? :)
  • ManoNegra
    Mondjuk az úgy jó lenne, hogy minuszt csak 250 ember adhatna, viszont pluszt minden hozzászólásra minden ember. Igy a troll is kiszűrve, és a plussz is érne valamit, mert abban senki nem érdekelt, hogy mindenkit leplusszoljon.
  • kakimakifsz
    Annyit üldözted a trollokat, hogy asszimilálódtál
    pandúr>>>>rabló
  • Dzsini
    Troll meg fogja magát, keres egy elhagyatott, évek óta használatlan topicot, ott kioszt előre 500 pluszt, onnantól mókázhat egy ideig.

...vagy csak nekem túl jó a fantáziám a rendszer kihasználására :)

A súlyozott pontok + moderátorok által megvonható (büntetőponttal és amúgy is) pontozási jog szerintem kipróbálható, ahogy nézegettem a toplistákat annyira tragikus helyzet ma már nem volt, nincs nagyon sok kirívóan elborult mínuszozó (pluszozó van, de én csak tesztből nyomkodtam mindenre :D ) - úgy néz ki egy nap alatt beleuntak.
  • Garfield
    És ha mondjuk mindenkinek lenne, de ha a júzer által kiosztott mínuszok meghaladják a pluszok egy bizonyos mértékét, akkor elveszti? Ha valaki X-szer annyi mínuszt ad, mint pluszt, arról látszik, hogy értelmesen nem tudja használni az eszközt vagy szimpla troll.
  • Dzsini
    Ez főleg többszáz, vagy többezer hozzászólásnál lenne hasznos... (igen, van ilyen is)

Jelenleg legalább nem kell tippelgetni, hogy a negyedik vagy a hatodik oldalra kell lapozni, onnan pedig egy-egy gombnyomással végig lehet haladni.
  • Bala10
  • Desiderata #19543
    egy oldalon mutassa az összes el nem olvasott hozzászólást
  • Dzsini
    Hogy kellene jól működnie azon kívül, hogy az adott oldalra ugrik?