27328
-
#19581 Ha egy értékelt hozzászólás után rávisszük az egeret a pipára, ki tudnátok-e íratni azt, hogy eddig hány szavazatot kapott? -
#19580 desigo,tigeroo,carlos,Zoli007,morcos,fabio -
#19579 Ez egy abszolút antidemokratikus ötlet... Ezzel 250 embert az összes többi fölé emelnél. Amúgy is, nincs ez a módszer amivel azt a 250 embert "zendülés" mentesen ki lehetne választani. -
#19578 *khmm..* -
#19577 -
#19576 Én is 2.-nál vagy, de csak azért mert
"én nem vagyok ügyfélszolgálat, sg-nek nincs ügyfélszolgálata :) " -
#19575 Pheel-el se találkoztam még sose, pedig rengeteg büntipontot osztott szerte az SG-n. -
#19574 Akkor viszont no comment... -
#19573 jó ez a 7. regem :DDDD -
#19572 Ezen nem csodálkozom:
Regisztráció időpontja: 2011. 04. 15.
-
#19571 Téged nem ismerlek, de itt van pár név, aki viszonylag jó modi lenne:
desig0
ambasa
Lyukasbogrács
morcosqtya
tigeroo
Fabio Capello
Tsol
kifli
ezen leendő modiknak lehetnék a szakaszvezetője Én?
-
ManoNegra #19570 Oké igy jó! N -
#19569 Na mégegyszer: minden hozzászólást összesen egyszer értékelhetsz. Ezek mind számítanak, de a személyes adatlapra csak az általad először kiadott értékelés jut naponta.
Tehát ha most adsz egy-egy értékelést az előző 3 hozzászólásomra, akkor ott mindegyiknél elkönyvelésre kerül, de a profilomnál csak az elsőt könyveli el. Ha holnap adsz másik hozzászólásaimra 6 értékelést, akkor az szintén bekerül a hozzászóláshoz, de hozzám csak az első - akár pozitív, akár negatív. Így ha valaki szimpla felebaráti szeretetből végigbombázza valakinek a hozzászólásait, az is csak egyszer jelenik meg a profiloldalon - de minden hozzászólásnál ugyanúgy számít.
(szerintem most már túlmagyaráztam) -
ManoNegra #19568 :-) -
ManoNegra #19567 Akkor visszaszívva -
ManoNegra #19566 Én úgy vettem észre, hogy egy embernek egy nap egy pluszt tudok adni. Ezek szerint nem? -
#19565 De adhatsz, a hozzászólásoknál számít továbbra is, az adatlapra viszont csak az első kerül át. -
ManoNegra #19564 Na igen, de nem adsz egy embernek több hsz-ra több pluszt, csak egyet. -
#19563 -
#19562 jó hogy most tévedtem be, legalább ezt is tudni. - még nem látom mennyire lesz jó de örülök ha szavazatokkal ellenszenves / troll hozzászólásokat ezzel össze lehet csukni :) -
#19561 Én kábé 5 éve jelentkeztem de le se szartak... választ se kaptam, pedig majd' 10 éve minden nap felesz ide a fene... büntetőpontom talán 2 van összesen és mindkettőt 'VÓTAM ZÁRÁS ELŐTT'-ért kaptam. :)
Kedvencem ez volt:
Én: VÓTAM!
Büntipont komment: KAPTÁL!
(ezen jót röhögtem akkor is és még mindig mosolyt csal az arcomra)
-
#19560 Minden nap egy ember irányába csak az első (akár pozitív akár negatív) jelölésed számít. -
#19559 már így van -
ManoNegra #19558 Ezt még annyival egészíteném ki, hogy egy ember (bármennyi hozászólást lájkol) az adatlapon csak egynek számÍtana. -
#19557 miért nem lehet kinevezni új moderátorokat? -
#19556 Sajnos jóval több - 5-6 moderátor van, aki nagyjából aktív, és gyakran előfordul a fórumon. -
#19555 Volt alkalom mikor végignéztem a moderátori listát, a fele már nem is látogatja a fórumot. -
#19554 Nem tudom mennyien vannak, de szerintem az SGnek több moderátorra-adminra van szüksége.
-
ManoNegra #19553 Persze felőlem lehet öccáz is :-) -
#19552 Értem én, itt voltam, de miért pont 250?
Miértnem 100, vagy 500? Hogy jött pont a 250? -
ManoNegra #19551 azon gondolkozom, hogy mi lenne akkor, ha csak egy bizonyos körnek lenne diszlájk lehetősége. lájkolni mindenki lájkolhatna, de diszlájk, csak mondjuk 250 embernek max. -
#19550 mépont 250? Mert annyi téma jelenik meg egy oldalon? :) -
ManoNegra #19549 Mondjuk az úgy jó lenne, hogy minuszt csak 250 ember adhatna, viszont pluszt minden hozzászólásra minden ember. Igy a troll is kiszűrve, és a plussz is érne valamit, mert abban senki nem érdekelt, hogy mindenkit leplusszoljon. -
#19548 Annyit üldözted a trollokat, hogy asszimilálódtál
pandúr>>>>rabló -
#19547 Troll meg fogja magát, keres egy elhagyatott, évek óta használatlan topicot, ott kioszt előre 500 pluszt, onnantól mókázhat egy ideig.
...vagy csak nekem túl jó a fantáziám a rendszer kihasználására :)
A súlyozott pontok + moderátorok által megvonható (büntetőponttal és amúgy is) pontozási jog szerintem kipróbálható, ahogy nézegettem a toplistákat annyira tragikus helyzet ma már nem volt, nincs nagyon sok kirívóan elborult mínuszozó (pluszozó van, de én csak tesztből nyomkodtam mindenre :D ) - úgy néz ki egy nap alatt beleuntak. -
Garfield #19546 És ha mondjuk mindenkinek lenne, de ha a júzer által kiosztott mínuszok meghaladják a pluszok egy bizonyos mértékét, akkor elveszti? Ha valaki X-szer annyi mínuszt ad, mint pluszt, arról látszik, hogy értelmesen nem tudja használni az eszközt vagy szimpla troll. -
#19545 Ez főleg többszáz, vagy többezer hozzászólásnál lenne hasznos... (igen, van ilyen is)
Jelenleg legalább nem kell tippelgetni, hogy a negyedik vagy a hatodik oldalra kell lapozni, onnan pedig egy-egy gombnyomással végig lehet haladni. -
Bala10 #19544 #19506 -
#19543 egy oldalon mutassa az összes el nem olvasott hozzászólást -
#19542 Hogy kellene jól működnie azon kívül, hogy az adott oldalra ugrik?