27328
  • immovable
    Szerintem jedi lánypárti.
  • pxxl
    nemtom mit szívtál ma de a 14 kerben (részletek pm-ben) megtalálsz egy baráti pippantásra :D
  • immovable
  • Sir Quno Jedi
    Az bonyi, meh' sok-sok évig kell nevelgetni a minuszgombokat, kézzel etetve őket, szeretettel, törődéssel. Az rengeteg fertőzés, meg hidegben megmurdelnek. Eleve már digitojásból is kikeltetni őket egy csoda és az első évben az állomány fele elhullik spontán pluszosodásvészben. Mire nagyobbak lesznek és már-már beültethetők scriptbe, addigra az ember megkedveli őket, nevet ad nekik és a szívéhez nőnek a kis gézengúzok. Ezekután ugyan kinek van szíve rideghtmlbe ágyazni őket?! Az elválás mindig könnyes, de jön az újgeneráció és azokat is tisztességgel fel kell nevelni...bár néhányukból biztos kötőjel lesz, páran meg elfajzanak és ferdehajlamaikat diszlájkolással elégítik ki, de akkor is, hiányozni fognak.
  • immovable
    Nem értek a programozáshoz. Nagy dolog betenni egy mínusz gombot a kedvenc topikok mellé ami így működne?
  • Sir Quno Jedi
    Jah, az murva idegesítő (és értelmetlen), hogy ezerszáz totyikba be kell kulminálni ahhoz, hogy KIVEDD a kedvencekből.
  • immovable
    De olyat hogy mennek a bitek, majd beugrik egy error szöveg majd az [#idióta] smiley utána a fixed szöveg. :D
  • pxxl
    erről jut eszembe megint. png ménem lehet loko?
  • immovable
    Lehetne egy olyan apró ficsőrt is csinálni, hogy a kedvencekből ki tudok venni topikokat anélkül, hogy belépnék a topikba és úgy venném ki.
  • Sir Quno Jedi
    Csinájjá máh' magadnak lokót, ez így olyan snassz! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    +1
  • Robaj
    Na most már tényleg jó lesz. A fránya cache némely topikokban még mindig bezavart.
  • [HUN]FaTaL
    Egyszer már jeleztem ezt a bugot, nem tudom javítva lett e, ezekszerint nem tökéletes.

Ha valaki egyszer le lett minuszolva, akkor hiába pluszolják vissza után is rejti a hszeit.
  • kifli
    Az normális hogy w77d üzeneteit még mindig nem látom?

Mondjuk ebben a topikban látszanak az üzenetei, de pl a milyen autót láttál ma topikban nem. És más topikokban sem...

Alap beállításon van nálam a cucc...
  • Robaj
    - beállításoknál +/- 100-at is meg lehet adni értékként
    - némely esetben 1 userre több szavazat adási bug javítva
    - az előugró ablak megbolondul némely esetben (rosszul mutat néhány szavazó usert). Innentől a helyes adatot menti el.

Ezt vagy így hagyjuk (pár hsz-nél hülyén néz ki), vagy az egész pontozósdit reseteljük. (holnap St-vel megbeszéljük)
  • Dzsini
    Akkor ez bug, másnál, máskor jól működött (működik).
  • Gunslinger
    Sajnos nem így van, előbb próbáltam ki testvérem regjével. Az összes szavazatot hozzáadta. Vagy bug vagy rosszul tudod a működését. Összesen 1-2 topicban vagyok aktív, senkinek nem szóltam be, nem vagyok az a típus, de valaki még is nagyon utálhat, mert a tegnapi -1-ből ma hirtelen lett 64.
  • [HUN]FaTaL
    Egy user naponta csak egyszer szavazhat egy másikra így biztosan nem egy user műve.

Pontosabban több hozzászólást is leminuszolhat, de csak egy számít bele a globális értékelésedbe. Maximum sok alreg szavazhatott volna le egy nap alatt, de kétlem, hogy bárkinek ennyi türelme lenne.
  • Gunslinger
    A korábbi rendszer jobb volt, most miért lett megváltoztatva? Napokig 1 mínuszom volt és mellette több pozitív, de most minden hozzászólás értékelése beleszámít és rövid idő alatt lett 63 negatívom, ez nyilvánvalóan egy user műve, hiszen napokig csak egy negatív volt. Ez így nagyon rossz, hogy egy valakinek nem tetszel aztán az halálraminuszolhat ahogy akar, hogy ne jelenjenek meg a hozzászólásaim a default beállításos usereknek. Tényleg csodás.
  • w77d
    +2-es vagyok és még mindig nem látják páran a hsz-eim...

ezen úton szeretném megkérni azt a nagyon elcsépelt hülyegyereket, aki kitalálta ezt a rendszert, hogy kapjon magához és vagy inaktiválja, vagy csinálja meg, addig egy falat ne csússzon le a torkán.....
  • gergely1991
    Ezenkívül még egy probléma:két jó eredményezés van de csak egyet jelöl meg)
  • gergely1991
    Nem arról volt szó hogy csak egyszer lehet megjelölni a hszt?
  • biomage
    aha, ha már minden hasonlónál van ilyen, például a szín választás háttere vagy téma megjelenésnél választási lehetőség van, akkor ennél is kéne lennie.
  • Dzsini
    Mondjuk ettől még lehetőséget kellene adni arra, hogy enélkül is át lehessen írni - mondjuk egy csúszkát vagy legördülőt adni, és tízesével beosztani.
  • biomage
    :D de 1xü :) sőt talán 999 is lehet írni, na mindjárt kipróbálom :)

nem lehet, sőt 101 sem engedi :)
  • Jim Morrison
    itt nézzétek meg ki plusszozta és ki minuszozta. érdekes
  • immovable
    +1
  • Dzsini
  • LaliK
    Nekem sem engedi -100-ra. Chrome-ban
  • Sir Quno Jedi
    Sazlé explorerben nem engedi, még bemásolni senem. Átlag júzer nem fog ezzel szenvedni.
  • tomsolo
    Attól még meglehet adni -100-ra.

[MEGADTA]

Viszont így is rejt előlem hszeket, ami felettéb gáz.
  • Sir Quno Jedi
    Gyárekök, csináljátok már meg, hogy a beállításoknál meg lehessen adni "-100"-at is értéknek a lájkokra, mert most ugye max. "-99" fér bele a 3 karakteres limitbe. Ez gáz így. Pls.!
  • Dzsini
    Jelezd Robajnak, példával illusztrálva
  • kifli
    csak van akinél nem működik a beállítás, akármit állít be, alapértéken marad.
  • Jim Morrison
    elég sok nyelvet támogat ez a kiemelő, de html t miért nem? vagy csak nincs kiirva?
  • Dzsini
    De azért láttál már normális fórumozót az SG-n, aki - bár nem volt moderátor - megkérte a másikat, hogy viselkedjen, nem?
  • w77d
    nah jóóó de ne legyünk már idealisták.. ha olyan világban élnénk, nem kéne se rendőrség se katonaság.
  • Dzsini
    Az első felében igazad van, illene meghirdetni. A rendfenntartás pedig a fórumozók dolga, a moderátorok akkor segítenek, ha a fórumozóknak ez maguktól nem sikerül.
  • w77d
    csak ezt illene jobban meghirdetni, mert az átlag felhasználók nagy része nem tudja és ők könnyen átsiklanak esetleges kérdéseim vagy információim felett, egy fórumnak pedig ez lenne a funkciója. Az egyensúly és a rendfenntartás pedig a moderátoroké lenne egyedül..
  • Dzsini
    Mindenkinek egyéni beállításától, saját döntésétől függ, hogy milyen pontozású hozzászólásokat vagy hozzászólókat jelenít meg vagy rejt el. Ha átállítod a sajátod pl. -99-re mindkét esetben, akkor te számodra gyakorlatilag megszűnik ez a szűrés. Hogy más hova állítja, az pedig az ő dolga.