27328
  • SzirmosSzisza
    Ne legyél már ennyi lusta bazz, 1szer végigmész rajta azt csá
  • precision
    akkor ne -favold őket
  • tigeroo
    jó lenne a fórum főoldalán a kedvencnek berakott topikok mellé is olyan rubrika (vagy esetleg felül egy on/off gomb, amikor csak szerkeszteni akarom) mert van egy raklap topik felvéve amiknek 90%át nem is nézem már, de egyesével nincs kedvem -favolni őtet
  • Bronx South
    Szerintem egy kissé elavult már a fejléc, a vonallal elválasztott opciók, esetleg lehetne valami grafikai változtatás e téren.
  • Robaj
    Ajax kérés, újratölti azt a részt. Ability kiegje is most már ezt használja, így nem a teljes fórum oldalból szedi ki a szükséges infót. (A lényeg ugye a szerver oldali php, és annak erőforrásigénye)
  • Dzsini
    Nem, azt írta más (a bővítményben ki is lövi, hogy a sajátja fusson ehelyett)
  • Jim Morrison
    lehet az ability féle :D
  • biomage
    2011.10.03. (R)
    - Fórum főoldalon kedvencek frissítése 1-1,5 percenként, hogy jött-e új hsz

ez hogy van megcsinálva? js el 1xü oldal betöltéssel, vagy ajaxos frissítés?
  • Dj Faustus #19813
    Moderálási ötlet a topiknyitási kényszerben szenvedők/felesleges topikok megfékezésére: hozzászólások vagy egy teljes topik hozzászólásainak áthelyezése másik topikba. A PCFórumon láttam erre példát az "egy tudástáras kérdés egy topik"-probléma feloldására.

Vagy még egy ötlet (weblabor.hu-n láttam erre példát): egy topikon belül címmel rendelkező szálak létrehozása. Tehát egy topikon belül felvetek egy kérdést, aminek adok egy címet, erre válaszolnak, a válaszra én reagálok, és így tovább. Majd valaki más, ugyanezen a témán belül felvet még egy címmel rendelkező hozzászólást, erre reflektálnak, a reflektált hozzászólásra ugyancsk reflektálnak, stb... Így csoportosítani lehetne egy topikon belül a hozzászólásokat. Az elképzelés 90%-a már meg van csinálva, csak a hozzászólás címmel való ellátása hiányzik még.
  • Hegi90
    éstényleg.
    ty
  • ManoNegra
    Azért, mert egy embert egy nap (a profilján) csak egyszer tudsz minuszolni. A hsz-ket külön-külön is.
  • Hegi90
    javítom: nagyon gyakran nem számol
  • ntex
    De tök érdekes szerintem semmi félrevezetőt vagy úgymond "haszontalan" hozzászólást nem írtam, nem is vagyok aktív a fórumon max 1-2 topicban, mégis van már 7 mínuszom. Ez a "lájk/diszlájk" szerintem csak újabb táptalajt adott a megrögzött trolloknak a mínuszolgatásra.
  • Hegi90
    Az miért van, hogy néha nem számolja a szavazatomat?
  • Dzsini
    Akkor tárgytalan :)

Lassan viszont nem ártana közhírré tenni a rendszert, a működését (pl. beállítások), legalább egy privát üzenet formájában. Sokan még mindig nem tudják, hogy mi merre működik benne, és nagyon kevesen olvassák ezt a topicot.
  • Robaj
    Csak az 50+ értékeléssel rendelkező usereket rejti el.
  • Dzsini
    esetleg legyen valahogy úgy, hogy legalább 5-10 aktív értékelés kell valakire, hogy a személyes szűrő figyelembe vegye - ahogy a hozzászólásnál is csak 5 értékeléstől látszik.
  • aaasdd
    de akkor az alapbeállítás ne 0 legyen a megjelenítéseknél, mert ha valaki így a hetek során lenullázódik és utána kap egy mínuszt, egyből rejtettek lesznek a hsz-ei az alapbeállítást használó felhasználóknál
  • St
    a heti egy fogyás a pluszból és mínuszból tetszik, és a végén beáll nullára, ez így teljesen jónak tűnik hiszen a népszerűségért folyamatosan meg kell dolgozni. a nulla tekinthető semlegesnek
  • Fabio Capello
    Ha stabilan beáll a rendszer, akkor lehetne valami ilyesmiben gondolkozni, mint a büntetőpontoknál - ha nem gyűjtesz be többet/csak egy minimális értéket, akkor a mínuszpontok 10%-a lejár egy időintervallum (mondjuk egy hét) után.
  • immovable
    lol smiley-t lopom. :D
  • St
    a troll sosem gondolja magát trollnak, ez a troll identitás része. troll mindenki aki trollnak látszik, és akiről a rendszer azt gondolja, hogy troll. világos? :D

!!
  • immovable
    Jaja. Mínuszolok én rendesen de attól még nem vagyok troll, csak nem kéne bejárnom a tudományosba álfizika posztokat olvasni.
  • Dzsini
    Az azért nem jó, mert most is van a mínuszt adó toplistán olyan, aki a pluszt adó toplistán is előkelő helyen van - tehát az arányt is figyelni kellene, egyszerűen van olyan, aki sok helyen sokat pontos, és van, aki keveset.
  • Dzsini
    User pontoknál ha egyesével naplózva van, hogy mikor kapta, akkor nem gond az elavulással játszani. Bár jóval egyszerűbb, hogy hétváltáskor néhány jó+rosszpont párost eltörölni - bár akkor nagyon sokan visszacsúsznának 0 közelébe, a toplisták alapján az átlagnak alig-alig van 10-nél több pontja egy irányban.
  • St
    meg még esetleg azt, hogy a top 10 mínuszt osztó automatikusan elveszítse a mínusz pont adási jogát, mert ahogy látom a mínuszpontlistában elég nagy szélsőségek vannak
  • St
    nem hsz-t alapul venni, hanem a júzer pontokat.

a júzer pontok külön vannak mérve, tehát önmagában tudna az "avulni". csak hangosan gondolkozom, nem tudom jó ötlet-e.

az sem rossz ötlet, hogy heti 1 jóval kiütni heti 1 rosszat
  • Dzsini
    Ami a legviccesebb, hogy még így sem neki a legmagasabb a valódi (nem áthekkelt) aránya :) Vannak ketten is, akiknek nincs mínuszpontja.
  • St
    ;)
  • immovable
  • tomsolo
    St felhasználói adatlapja [A felhasználó online a chaten]
    Hozzászólásainak hasznossága:
    101 (∞/mf5)

Khmm.. XD
  • Dzsini
    Egy elavulást esetleg beépíteni? 1 hónapnál régebbi hozzászólás 0,5x, 2 hónapnál régebbi 0,1 (vagy 0) szorzóval számítana a felhasználónál. A hozzászóláson megmaradna, viszont egy régebbi botlás már nem látszana a felhasználónál.
    Ha ez bonyolult, akkor ugyanezt eljátszani a felhasználóhoz érkezett értékeléssel.
  • immovable
    Inkább egy plusz kiüt egy mínuszt? (Hetente?)
  • St
    úgy látom hogy a rendszer kezd beállni, trollok szépen pontozódnak ki és már nem élnek annyian vissza vele, amióta látszik a név is.

abban gondolkozom, hogy lehetne egy olyan szabályozót betenni, hogy mondjuk hetente 1 mínusz automatikusan törlődne. hm?
  • bracsek #19787
    Mondjuk a rendszer hangja is elég, ugyanazt jelöli :)), fjucsőr letudva.
  • bracsek #19786
    Ehhez kell még egy gomb, egy szmájli, mosolyogva pattogva, "A hozzászóló nem normális :)" felirattal.
  • Sir Quno Jedi
    Igazándiból az is jó lenne, ha be lehetne tenni topicot a kedvencekbe a topiclistákból (mikor pl. bemész az általánosba). Volna kis pucuka a sorok mellett, ráböksz és beteszi a kedvencekbe. Essemrossz.
  • St
    végre, pontosan ilyen magyarázatokat kérünk :)
  • immovable
    Ez nem volt hasznos hozzászólás. :D
  • pxxl
    rossz az aki rosszra gondol (te kis homi) :D
    sőt mondhatnám azt is hogy mindenki magából indul ki (te kis homi) :D