Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Nem lehetne megoldani, hogy hosszabb lehessen a jelszó 12 karakternél? Elég szánalmas ez...

http://goo.gl/gd6Zi5

Mike
vigyázok magamra nagyon

én szinte csak a gumi miatt kaptam pontot

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem, hanem amikor a mod topikban beírtam, hogy ni
volt olyan, amikor 2x kaptam bant tõled egymás után
és baromi régen
ha elavulna, nem érdekelne, de így most szar

Büdös Bohóc
15-15? Akkor hogyhogy nem vagy permbanon? <#bohoc><#gonosz1>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tomsolo
Jahm például a betegségképek topikért.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Mike
én szinte mindet a gumi miatt kaptam, és a legtöbbet tomsolo-tól

Mike
meg az is te voltál, aki mindkét nickemnek adott vagy 15-15 pontot, pár karakterért úgy 7-8 éve

tomsolo
én voltam büntiben, csak akkor még nem volt büntipont 😄

<#idiota><#eplus2><#bohoc>

Fabio Capello
Nekem is csak egyetlen darab van a hét évem alatt, az is gabberbától...

Sir Quno Jedi
Én adtam már magamnak, hogy tudjam milyen érzés az (és természetsen nem vontam vissza), mikor az emberek megkapják tõlem (mármint nekik).

Deee valamikor réges-régen, mikor én is 1xi júzerhalandóként róttam a fennsíkot, iSten személyesen fenyegetett meg 1x, de még Õ sem adott nekem büntipontot, de nem ám! Látta bennem a potenciált, hogy hájlánder vagyok magam is, csak még inkognítok! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
"11 éve vagyok itt, a legnagyobb körültekintéssel sem fogom elkerülni a permbant x év elteltével
de senki sem"

hát én - asszem - még nem kaptam 😊

Mike
én sosem hurrogtalak le emiatt

régen is felhoztam ezt, pár éve

www nélkül is hibás az url
kifli
win-en kívül sehol 😊
gergely1991
ráadásul sietve véletlenül😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
igen rosszul írtam be de egyébként is csak egy példa😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini
Vagy rosszul írta be ide, és (R)-nek sikerült értelmeznie és megoldania így is a problémáját.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Neki a backslashsel volt gondja o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
2011.05.04. (R)
- adatlapon url linkekben / jel engedélyezése

mielõtt megváltanátok a világot 😊

[HUN]FaTaL
Mappaszerkezetben.

Weben a / használatos helyette 😊

\-t már nem nagyon használnak sehol

gergely1991
Látom történt egy kis módosítás az adatlap url cím ellenõrzésérõl....
A probléma csupán az hogy példaként említve a www.webhely.hu\webldalam url címet is hibás url-ként jelöli

gergely1991
akkor esetleg azt kéne hogy az adatlapon(vagy hol) megtekinthetjük hogy ki mennyi elakadásjelzõt gyûjtõt be....

Dzsini
#17957: ott csak a legutolsó 250 van kilistázva, idén februárig ér el.
#17959: egyetértünk, akár láthatnák a moderátorok ahogy a hozzászólásszámot is, arra is van egy topic, ahol lehet kérni. Vagy a "büntetõpontot kaptál" üzenetnél ott lehetne, hogy "XY kiosztott neked 3 pontot, így most 18 van."

Fabio Capello
na ezen például lehetne változtatni, mondjuk figyelmeztetés priviben 15 pontnál hogy közel a permaban, vagy ilyesmi...

Jim Morrison
oh, ezt jo tudni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
itt probaltam neked megkeresni, gyorsan vegigporgettem, es az egyik tok jo 😄 van hozza kep is nezd meg 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
A moderátorok sem tudják, csak ha felkerülsz a toplistára a büntetõpontok listáján - akkor meg rég késõ.

kifli
én tök rég kaptam már büntipontot...

(azt honnan tudom meg, hogy hányat kaptam eddig?)
Büdös Bohóc
tök vicces, hogy ezt pár hónapja én is felhoztam és lehurrogtál, hogy aki nem hülye az úgyse gyûjti össze a permbant. Gondolom akkoriban még nem kaptál pontokat, nem úgy mint most <#idiota>

Mike
avuljanak el a büntetõpontok x év után

11 éve vagyok itt, a legnagyobb körültekintéssel sem fogom elkerülni a permbant x év elteltével
de senki sem

miért jó a régi regeket errodálni?

vagy ne használjam?
vagy kreáljak egy újat?

N o N a m e
milyen adatokat?
Adatokat gyûjt onnan ahova beszúrják.

ha már képfeltöltés akkor miért van az,hogy a képfeltöltés.hu-ról nem lehet feltölteni képet? miért van letiltva? nem lehet feloldani?
Vagy, ha 200+, akkor automatikusan a galériába menti.

Desiderata
<#heureka> képfeltöltésnél...

- lehetne checkbox, ami a képet (ha nagyobb) átméretezi 750 szélesre/vagy 750 magasra (ha állított a kép)
- lehetne checkbox, ami 200 Kbyte alá optimalizálja a képet
(ha nem-VIP pipálná be akkor átküldené VIP fizetés oldalra)

bár én használok a gépemen egy batch konvertert, de kényelmesebb lenne ha nem lenne rá szükség, meg nincs is mindig nálam, akkor meg körülményes ide képet feltölteni
Ability
A szabványspecifikációban meg sem említik. Szóval maximum a böngészõfejlesztõk önszorgalmáról beszélhetünk, de ez nem a szabvány része.
Dzsini
Deprecated - én ezt "nem ajánlott"-nak fordítottam.

In computer software or authoring programs standards and documentation, the term deprecation is applied to software features that are superseded and should be avoided. Although deprecated features remain in the current version, their use may raise warning messages recommending alternative practices, and deprecation may indicate that the feature will be removed in the future.

Az, hogy szigorúan külön állományban van minden szöveg (csak szövegtípusokkal megjelölve) és külön állományban minden formázás és külalak az racionális, értelmes döntés (kereséskor nem kell pl. végignyálazni a formázást - óriási sebességnövekedést és terheléscsökkenést okozna, a megírt szöveget könnyedén lehet ízlés szerinti formára, méretre stílusra alakítani, felolvashatóvá tenni, stb.), más kérdés, hogy a webes fejlesztés nem a racionalitáson és értelmen alapul.

Penge4
Mi az, hogy nem ajánlott? HTML5-ös Doctype-nál még rendben van, HTML4-nél nincs.

Amúgy meg már mindenre CSS fog kelleni.

A <b>-t és <i>-t még megtartották, de például az <u> már ment a kukába a HTML5-ben.

Elvégre sokkal egyszerûbb a <p>Valamilyen szöveg, amiben ez a szó <span style="text-decoration: underline;"aláhúzott</span> lesz.</p> -t használni...

Ugyanúgy a <strong>-ot is sokkal szívesebben írom le, mint a <b>-t, amikor nem áll rendelkezésemre HTMLCode menü.

Amúgy azért jó látni, hogy néha a Chrome is hibázik, szabvány ide-oda. A BME könyvtár oldalát és az SG fórum alapú fórumokon hoverre történõ egész hozzászólás aláhúzásának emlegetése már unalmas volt. <#nevetes1>

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

Büdös Bohóc
ja, szürke

Dzsini
Létezik, csak már nem ajánlott (ráadásul IE-specifikus), ma már css-bõl ajánlott a color attribútum megadása minden esetben.

"
For IE: <hr style="height:2px;color:gray" />
For Firefox, Opera, Chrome, and Safari: <hr style="height:2px;border-width:0;background-color:gray" />
For cross-browser syntax, use both: <hr style="height:2px;border-width:0;color:gray;background-color:gray" />"

Itt is a szokásos szabványt követünk vagy szigorúak vagyunk, de akkor nyûglõdni kell a megjelenítéssel probléma van, amivel az Opera küzdött és küzd évek óta.

Ability
Nem létezik color attribútum ennél az elemnél, max a fejlesztõnek ciki. 😉
Dzsini
Addig az Operának is ciki volt 😊

Tuvok
Eleinte Opera alatt is szürke volt . 😊

Dzsini
a forráskódból idéznék:
<a name="pirosvonal">
<hr color="red" noshade="" size="1"/>

ha ez a Chromenak szürke, az ciki..

[HUN]FaTaL
Az piros, nem véletlen ugrik a #pirosvonalra a link. 😊

Csak Chromeban szürke.

az csak chrome-ban szürke
byzhouse
nem lehetne az új üzeneteket elválasztó szürke vonalat pirosra festeni?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Aquir
sok helyet foglalna. így jobban meggondolod miket favorizálsz😊 (pedig nekem 8 pagedown-nyi is van)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n