Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos minden ilyen jelentésen alapuló rendszer könnyen kihasználható, és egy villanás alatt fel vagy le lehet szavazni akár egy másik felhasználót, akár egy hozzászólást. Ezért is lett elvetve már az elmúlt évek során minden alkalommal, és maradt a moderátori topicon keresztül történõ rendtartás.
Kényelmesebb lenne, ha lenne egy "jelentem a moderátoroknak" gomb, egy belsõ tracker erre a célra és hozzá értelmes(!) felhasználók, akik nem nyomkodják végig az összes nekik nem tetszõ hozzászólást, de ez több okból sem mûködne, ráadásul sok fejlesztést igényelne. Esetleg lehet korlátozni a jelentést 1-2 alkalom / user / napra, de a fejlesztés így is sok munkát igényel szerveroldalon.
Most, a jelentés maga is munkát igényel a felhasználó részérõl: bemenni a megfelelõ modtopicba (bár ez már sokaknak nehézséget okoz), megírni egy hozzászólást, linkelni a topicot (újabb nehéz feladat), és leírni a hozzászólás számát, tehát nem esik pár felhasználó olyan túlzásokba, amit az egyklikkes módszer megengedne.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezért van annyi regisztráció aki csak a regisztráció napján lépett be és soha máskor
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
vagy normális fórumozó van, aki néha elereszt egy bazmeget, ami még belefér...
vagy van a Vér István rengeteg reinkarnáltja, akik letojják, hogy miféle szabályozásokat hoznak be, úgy is megcsinálják az idiótaságokat
a regisztrációt kell valahogy korlátozni, mert azt a 24 órát amíg új usert csinálnak simán kivárják
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én már többször kértem, de kapacitás nem volt
a horkolás topik egyébként pont egy potenciális gócpont volt a trollok számára már az elsõ hozzászólással
nem így kell topikot nyitni, körbejárod a témát és tapasztalatokat leírsz vagy olyan linkeket szerzel amik a témához illenek, utánaolvasol, valamit felmutatsz hogy érdekel a téma nem csak a sültgalambot várod
ha komolytalan, lezser az elsõ post akkor mit várhatnánk a többitõl?
de úgy tûnik erre is szabály kell: "Hogyan nyissunk új témát" címmel
mai világban már mindent az emberek szájába kell rágni
Nyílik bármilyen topik, erre jönnek a trollok, és beleröfög, ami az eszébe jut. Ezekután nem hiszem, hogy bármilyen szaki ide jönne a ph, és társaival szemben, tisztelet a kivételnek, mert itt is van egy pár segítõ fórumozó, aki korrektül ért hozzá, és segít, akinek kell, amíg egyszer meg nem unják.
@ Hellomarci
embereket kéne idecsábítani, olyanokat akik szakik és aktívak valamilyen témában
újregeknek meg valami videó kellene arról hogyan mûködik az SG,
mondjuk egy csinos modell csaj prezentálhatná hogy miért érdemes SG tagnak lenni és ez kint lenne fõoldalon
Az a baj az sg fórum rendszerével, hogy én pl soha nem szoktam nézni, hogy az egyes kategóriába, melyik topikhoz szóltak hozzá utoljára, mindig az új topikok közül teszem be azt ami érdekel.
Gondolom nem csak én vagyok így vele, és ezért hal ki rengeteg topik.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"amúgy azt is megoldhatnák már az illetékesek, hogy ha kijelölök egy szöveget, és pl félkövéríteni akarom, akkor a kijelölt szöveget kövérítse, ne utána tegye be a tageket... minden normális fórumon meg van már oldva, itt kell csak ezzel szerencsétlenkedni"
valóban jó ötlet, szerintem is jó lenne ha ez meglenne oldva
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ha valaki meg akar kérdezni valamit egy topicban/fórumon, és nem tud rögtön regisztrálni és megkérdezni, akkor az továbbáll egy másik fórumra, és elveszett az oldal számára. Ugyanez a probléma a telefonos és egyéb hasonló regisztrációval. Nem fog valaki azért meghívót kunyerálni, hogy egy háromszázezer tagú rendszer tagja legyen - ez nem wiw, és a közösségi hálókon is 1-2 éven belül ha nem szüntetik meg a meghívásos rendszert, akkor stagnál a létszám. Az SG pedig semmi olyasmit nem nyújt, ami miatt exkluzívnak kellene tûnni.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Az egyetlen, ami még nagyjából elfogadhatónak tûnik az a régóta (1 év?) inaktív felhasználók lekapcsolása, de az új regisztrációkat korlátozni nem nagyon fér el a fórum arculatában, üzleti modelljében. Aktív, megbízható moderátorok kellenének, de hiába jelentkezett már olyan ember, akit többen ajánlottunk is, õ sem kapta meg a jogosultságokat.
tökremegérné<#pardon1>#pardon1>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Beszéljétek meg máshol.
Valóban még nincs itt az ideje a HTML5 videonak, de remélem mielõbb bekövetkezik.
http://goo.gl/gd6Zi5
Arról nem is beszélve, hogy ez a fos flash eléggé szar duma :|
Miért is kéne hozzá mobil kompatibilisnek lenni? Már rég támogatják a desktop böngészõk is a HTML5 video-t/audio-t.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Esetleg html5 videók támogatása?
Beillesztenénk pl.: egy ogv/webM fájlt és egy egyszerû script-tel(<video></video>😉 megjelenhetne a posztban és csak a böngészõ támogatása szükséges:/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Alekosz meg, hát, mint látod sajnos erre van igény...
Mondjuk fogalmam sincs mit keres egy ilyen topic egy IT és Tech portálon.
elférne még egy topik ajánló
Minden héten elõállsz valami hülyeséggel? Ott a keresõ, vagy a témák listája, ha topicot keresel.
de az hogy tippmix, meg alekosz, stb. vannak fórum fõoldalon reklámozva az NEM OK
nem biztos hogy attól érdemes egy topikot fõlapra kirakni mert 4-5 Pistike szpemmel benne orrvérzésig
érdemesnek tartanám egy "ajánlott témák" rublikát is, ahova kevéssé vagy nem látogatott topikok lennének válogatva és random kiemelve, mondjuk rövid leírással fûszerezve