27328
-
#19861 nemjóaz és macerás (meg lassú az is) -
#19860 Tarts megnyitva a fórumoldalt és onnan nyisd meg a dolgokat külön-külön ablakban ? -
#19859 Tudom, hogy nem triviális, meg a dizájn kicsit szétbaszhatja, de:
Olyanra lenne szükségem, hogy a kedvencek a nézett totyikból is látszanak és csak átkattintok egy másik totyikra szépen, oszt megy a dolog. Egyszóval nem kéne a kedvencekért mindig visszamászkálni a csetes fórumfőoldalra (mivel ez borzasztó lassú, főleg tartalomszűrővel). Arra gondoltam, hogy bal oldalt látszana a hozzászólások mellett egy frame-ben vagy ilyesmi. Az sem baj, ha szélesebb lesz az oldal általa, aki nem akarja nem kapcsolja be (beállításokba kell hozzá kapcsoló).
Így könnyedén lehetne browse-olni a kedvenc totyikjaid között, nem volna ilyen nyögvenyelős-kínkeserves és látnád is, miközben olvasol egy totyikot, hogy jöttek új üzenetek a kedvenc totyikjaidba. -
#19858 ja és annyit hozzá, hogy kicsit rosszul fogalmaztam talán, maga a telefon nem is fagy be, a javascript értelmezővel lehet gond a háttérben, mert egyébként simán kilépek vagy bezárom az aktuális fült a böngészőben, de pl miután elkezdtem írni valamit, akkor képtelenség bármire is rábökni, hiába bököm meg a fórum linket vagy mást, nem reagál, mert a háttérben még fut a javascript... -
#19857 +2 -
#19856 androidról valóban nagyon lassú, a gyáriban, és a dolphinben is, wp7-el elég gyors, a fészbukchat utánzat viszont zavaró, és használhatatlan is mobilon...
-
#19855 Ma tesztelős kedvemben vagyok, megnéztem van e valami hiba a mátrixban , örömmel látom hogy a főoldalon lévő új üzenet kijelzése megfelelően müxik, még akkor is jó ha másik ablakon nézem meg a topikot, de ugyan ez nem mondható el a topikban lévő új üzi kijelzéséről, ahogy elnézem nem érzékeli hogy az új üzenetet már megnéztem.
Ha már írok, akkor írók egy két öltetett is.
-Ez a topik lehetne szavazás mentes övezett.
-ha már lehet szavazni hszre, akkor legyen feljelentő gomb is, könnyebb lenne a moderátorok munkája. -
#19854 Köszönöm, de nyilván csak akkor bolygasd ha a "rendes" verzió működését nem érinti. Az emberek 99,95%-a gyaníthatóan még mindig csak PC-ről lép be rendszeresen, nem mobilról (bár ezt Ti tudnátok megmondani). -
#19853 Így hirtelen a legjobb ötletem is kimerül annyiban hogy kap egy alapértelmezett magasságot, viszont akkor scrollozni kell a tartalmát, mert valahol elvágja, nem fog kiférni. Vagy esetleg lehet játszani a HTML5-ös újdonságokkal, pl postMessage megoldhatja, kérdés támogatja-e az Androidos böngésző. Csak ezt ki kell ötletesen gondolni, mert a régi böngészők nem támogatják, tehát valahogy intelligensen kell váltani a két megoldás között.
Majd ha lesz egy kis szabadidőm akkor ránézek. -
#19852 No ez nem az én szakterületem, így érdemben sajnos nem tudok hozzászólni de köszönöm a választ! :)
Nem életbevágó probléma egyébként nyilván, csak kényelmi dolog (ebéd közben telefonról rá szoktam nézni a napi szavazásra).
-
#19851 Az a baj hogy iframeben kell megjeleníteni a szavazóoldalt. Az iframnek muszáj méretet adni, dinamikus nem tud lenni. Viszont muszáj a pontos magasságot beállítani, különben scrollbar jelenik meg. Ugyanakkor cross-domain nem lehet kommunikálni, mert a szavazóoldal teljesen elkülönül az SG-től. Tehát ott tartunk hogy minden szar, valahogy méretet kellene neki adni. Erre azt találtam ki, hogy az URL-en keresztül lehet kommunikálni. A child iframe dokumentum tudja módosítani a parent topwindow url-jét, tehát azon keresztül oldom meg. Ez jelenleg úgy néz ki, hogy az iframe alapból rejtve van, majd amikor betöltött a szavazóoldal, akkor módosítja az URL hash-t. Az SG-n egy script monitorozza a hash tartalmát, amikor megváltozik, kiolvassa belőle a méretet, majd átméretezi az iframe-et.
Namost gondolom én hogy az lesz a probléma, hogy ez a fajta kommunikáció nem megy az Androidos Chrome-ban. Ennél is pontosabban az url hash módosítás. Így hirtelen jobb kerülő megoldás nem jut az eszembe, körülményes ez a cross-domain jószág. -
#19850 Nem jelenik meg a "lenyíló rész".
(Android alatt Operáról sem de emlékeim szerint WinMob 6.1 alól sem (sem Operával /sem a "gyári" (htc) böngészővel)
-
#19849 Talán jó ötlet lenne ha megnyitott témák automatikusan a kedvencekbe kerülnének, pláne ott ahol házigazda is a jó ember.(Saját). -
#19848 Konkrétan mi vele a probléma? iPhoneon néztem anno, azon teljesen jó volt. -
#19847 Code tag a fejlécbe, hogy keresésnél azt a részt ne listázza ki ? -
#19846 +1
remélem eljön annak is az ideje egyszer -
#19845 Ok. -
#19844 protip: használjatok valami egyszerű telefont és nem lesz ilyen gondotok :3 -
#19843 Ehhez semmi köze az SG fejlesztőinek, a szavazómodult nem ők írták vagy üzemeltetik. -
#19842 +1 -
#19841 Csatlakoznék annyival, hogy esetlegesen a nagy szavazó topic bannerjában megjelenő kérdéseket (szavazógép) valahogyan átoperálni mobilos elérés esetére szövegesre vagy olyanra amit el lehet olvasni.. :)
Még ha szavazni (+ a statisztikai állást kiolvasni) mobilról nem is lehet ezek után sem, legalább elolvasni el lehessen az adható válaszokat.
SQJ talán már jelezte ezt de lehet, hogy csak ott...
(tudom first world problem.. bár annyiban nem, hogy minden hasonló "szavazómotorral rendelkező" topicban alkalmazni lehetne a megoldást, ha találtok)
-
#19840 tegnap pont írni akartam telefonról, csak ugye NEM LEHET, mert szétfagy a lassúságtól a telefon.
Kezdésnek lehetne annyit, hogy külön a fórumnak lenne egy mobilos elérése, ahol ugyanaz a tartalom, de:
1. a privát chates cucc totál ki legyen véve
2. az instant új üzeneteket jelző ajax kódok szintúgy
3. és legfőképp a semmirevaló javascript, ami ehhez a beviteli mezőhöz van bindolva
totál lassú a telefonon a fórumozás, az utóbbi időben konkrétan nem tudok beírni üzenetet telefonnal, elkezdem írni és befagy a szöveg az inputboxban és várok (nem vicc) ilyen 1-2 percet, mire 3-4 karakter bekerül a beírtakból és várhatok megint, hogy még több... Az alap androidos böngésző is meg van halva rajta meg még 1-2 másik is. -
#19839 +1 -
#19838 Van arra irányulo fejlesztés, hogy mobilbarát forumrész legyen? Vagy van tervben ilyen?
Csak mert ha már van m.sg.hu, akkor lehetne, egy mobil barát forum is... -
#19837 Tudom, tudom, de mint választható opcióként, alapértelmezetten kikapcsolva, be lehetne rakni szerintem.
így meg hiába minuszolom... -
#19836 ez a cél. -
#19835 Ha nem hasznos a válasz pontozd le, és el lesz rejtve idővel. Ha hasznos, pontozd fel (akár az eredetit is). -
#19834 akkor a fél nagy szavazó topic eltűnne -
#19833 Olyan opciót esetleg lehetne, hogy az a hozzászólás, ami egy olyan embernek válaszol, aki el van rejtve, az a hozzászólás is el legyen? -
#19832 Igen ezt vártam... Kössz a tippet! -
#19831 Egy megoldás van: MÁS BÖNGÉSZŐ! -
#19830 Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e, de mitől van az hogy IE böngésző alatt nem tudok beszúrni szmájlit mert ráklikkelek elmegy az ablak hátra utána meg első helyre kiírodik a hangulatjel neve pl.: és ezt kell még bemásolni... nem tudja ezt valaki megcsinálni hogy mint a többi böngészőnél csak ráklikkel az ember és beis tette? -
#19829 rákerestem erre a not safe for workre, és kodibott valami comixes oldalt.
*gép előtt ülő hosszú nyakú eltávolodó meme :D* -
#19828 Akár úgy is, a bővítményben már ez a működési mód van. Kénylemes, egyszerű. -
#19827 Vagy átrakni olyanra, hogy ne kijelölős legyen, hanem lenyíló
-
#19826 Elég lenne a spoilert kibővíteni úgy, hogy minden belehelyezett dolgot elrejtsen - link, kép, video... -
#19825 ezt akartam már én is javasolni :) -
#19824 NSFW tag ? (not safe for work), kép helyén az jelenne meg és hover / click-re megjelenne -
#19823 Szerintem elég necces ha egy nap (esetleg 100 hsz -ed) értékelték. Ha meg 5 -nél több szavazat érkezik egy hszre azt úgy is látod. -
#19822 Szerintem lehetne a user adatlapján egy izé amin volna egy lista azokról, hogy mely hozzászólásait értékelték. Legalábbis engem érdekelne, hogy a postjaimra mik érkeztek.