27328
-
#19901 az eszedbe se jutott, hogy ha már az a gond, hogy nem elég nekik 5 pont és rebannolni akarjátok őket, akkor szimplán legyen egy permban gomb is (amit mondjuk egyszerre 3-4 modinak kell approveolni biztonság kedvéért)? ... -
#19900 Őszinte leszek, mert enélkül a kis fejlesztés nélkül szinte lehetetlen a munkánk.
Kéne egy lista, amin a banoltak vannak (időrendben, mint egy log, dátum+idővel, regelés dátumával, hozzászólásszámmal, emailcímmel, eddigi belépéseinek ipcímmeivel, banolás okával, ill. akármeddig vissza lehet lapozni benne, akár keresni is)
Meg kéne egy másik lista amiben azok vannak akiknek ELMÚLT a banja (frissen méghozzá, szintén logszerűen, dátum+idővel, visszalapozhatóan stb., összekötve az előző listával, vagy egy listában a kettő, az mégjobb)
Ja és mindkét listába linkkel kerüljenek a júzerek, hogy rögtön lehessen menni az adatlapjukra ellenőrizni, pl. re-banolni őket!!!
Ez a kettő, ami nélkül multi- és alregek ellen harcolni szinte felesleges is...
Ez minden modi (egyik) álma. -
#19899 Megoldottam közben. -
#19898 Az avar az ön készülékében van, nálam is jó:)
-
#19897 Opera alatt is megy, legalábbis nekem úgyhogy a hiba a készülékedben lesz.
(Opera Next 12.00b1105) -
Robaj #19896 Pontosan. Azonban 50+ értékelés kell az elrejtéshez. Szóval akinek 50db - értékelése lesz az megérdemli:) -
#19895 A hiba az On keszulekeben lesz. -
#19894 Ma reggeltől nem tudok "képfeltöltés" gombbal semmit feltölteni, lefagy, aztán csak F5-re mozdul meg az oldal.
Csak Opera alatt ahogy nézem.
?? -
#19893 Hasznos hozzászólás ;) -
#19892 Ha legalább 5 értékelés van a hozzászóláson, akkor jelenik meg. -
#19891 -1 mínusz nálam például nem sokat ér :D -
#19890 Milyen esetekben lathato a hozzaszolas hasznossaga? Illatos bohocnal most pl, szepen megfigyelheto (#19883)... -
#19889 Tehát megáll 0/5 vagy 3/0 (és hasonló) értéken és nem nullázódik teljesen idővel?
Akkor aki pluszban van egyre inkább a +100-hoz, aki mínuszban a -100-hoz fog csúszni, és elrejtésre kerülnek a hozzászólásai. -
Robaj #19888 Hétfőtől minden héten 1x levon egy plusz és mínusz értékelést a felhasználóktól, míg valamelyik 0 nem lesz. Az arányt ezután újraszámolja. -
#19887 :C
csak rámutattam, hogy milyen szép lesz az eredmény egy kifelejtett tagnél :D -
#19886 "Viszont muszáj a pontos magasságot beállítani, különben scrollbar jelenik meg."
Mondjunk ott van a scrolling="no" paramétere,bár az egyes részeket elrejti(amilyen paramétert beállítunk a height,width-re),de bizonyos esetekben ha sok felesleges részt elakarunk tüntetni ahhoz ideális. -
#19885 Spoiler a spoilerben. SPOILERCEPTION! -
#19884 Kapod is a minuszod. :D -
#19883 sajt sajt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler] -
#19882 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![spoiler] -
#19881 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+1 -
#19880 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#19879 -
#19878 javascript tiltáskor baszhatjuk, de nekem ez jobban tetszik mint az előző -
#19877 Sazlé nem lehetne beállításokba egy pucuka, hogy bontsa ki nekem mindig a spoilereket is (vagyis, hogy ne is rakja őket spoilerbe). Mert engem a spoilerek NEM zavarnak, de ez a belekattintgatósdi, meg rejtősdi murvára. Mikor sokan élnek vele, idegesítő tud lenni ám.
Pont mint a lájknál. -
#19876 nah ez jó ötlet, sokkal egyszerűbb mint az egérrel kijelölgetni... -
Robaj #19875 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mostantól így fognak kinézni a spoilerek. -
#19874 az meg a másik -
#19873 megint vannak ilyen "eltűnik a fél topik" dolgok -
#19872 totyik? ütnélek most :D -
#19871 Kettőt. De azt folyamatosan.
(Kivéve ha Ő Vazul (esetleg Van Gogh)) :) -
#19870 úristen ne mondd már, hogy mindig 1 fült tartasz nyitva :D én mindig külön fülön nyitok meg minden új üzenetes topikot. Gyenge a gép, vagy mi? Azért azt bírnia kéne... :D -
#19869 köszi_D -
#19868 ha a bővítményt keresed akkor ITT
amúgy meg bal oldalt van egy csillag ikon -
#19867 hol? -
#19866 Főleg, hogy a tartalomszűrő sokmindent kiszűr. Így pl. nálam nyilván nem mennek olyan scriptek, amik a listákat olyan szerókról veszik, amiket itt valamiért tiltanak. Vicces eredménye tud lenni néha. -
#19865 Sokmindent tehetnék, bár alapból az USB is tilva vannak term., de nekem van némi szabad terem, mint fejlesztő és r.gazda. Nem akarok ezzel bajlódni, csak azon fícsöröket használom, amik alapból is mennek... -
#19864 Nem is azért írtam, hogy ne legyen, csak azt, hogy már van rá lehetőség - az új üzenetek nélküli kedvencek elrejtése is rég megvolt bővítményben, mire itt megjelent, tehát nem kizáró dolog :)
Pendriveról se tudsz futtatni portable böngészőt (ismerve a proxyk beállítását)? -
#19863 Nagyszerű, de cégnél ie van és kötelező, központilag menedzselt, még a policyket sem lehet benne állítani. :D
Meg amúgy sem érdekelnek bővítmények, tudja nekem alapból és öröm és bódottá! :D -
#19862 A Dzsani-féle kiegészítőben (Opera, Chrome, Safari, FF alá elérhető) már van erre lehetőség.