27328
  • tommygear
    ez mikor lesz megoldva?
  • Zoli007
    Ezt nincs kedvetek megcsinálni valamikor?
  • Dzsini
    Végül is csak ezt az oldalt kell visszaolvasni, hogy megtaláld Robaj utalását a mobil fórum élesítésére (20004 és előtte, valamint 20051).
  • [HUN]FaTaL
    Gondoltam, hogy régóta bugos, csak gondoltam jelzem, hátha javítják. :)
  • Jim Morrison
    már régóta ilyen, de ha minden igaz ezzel hamarosan már nem kell törődni :)
  • [HUN]FaTaL
    Mobilon a fórum főoldala Opera Mobile alatt nem stimmel. A chat oldala (elérhető userek), baromi hosszú, ha jól emlékszem (bár asztalin rejtve van) ott görgetősávnak kéne lennie. Jó lenne javítani, hogy ne kelljen annyit scrollozni az érintőképernyőn. (Vagy mobil verzió a fórumnak :D)
  • gergely1991
    Attól függetlenül miután betölti az oldalt, akkor nem kellene ott lennie.
  • Robaj
    Done
  • Dzsini
    Kilistázza, ha a hozzászólás után nem töltődik be az oldal (pl. becsukod a fület vagy megakad a kapcsolat)
  • gergely1991
    Bugreport:Mikor írtam egy posztot az egyik topikba, közvetlenül a írásom alatt ott van a piros vonal(csoda hogy a fejléc alatt illetve a kedvencemnél nem listázza ki az "új üzeneteket"). Vagy ez nem is egy bug,de akkor meg felesleges szerintem.:S
  • Robaj
    Megoldva.

@Dzsini: már csak St-nek kell rábólintani ;)
  • Jim Morrison
    1 év VIP lesz
  • [HUN]FaTaL
    Azt nem olvasom :D Többnyire szoftveres és mobilos topicokat olvasok.

De ha tirexi oda írkál, akkor nem csodálom. :DD
  • kifli
    radeon topikba van sokszor ott flame, mikor tirexi beír valami okosat :D
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk ha kikapcsolod a stylet akkor ott is le lehet pontozni valakit szerintem.
  • Bronx South
    Na épp ez az ott le van tiltva a pontozás, de az se flém volt, időnként kijön az emberből az hogy megvett valamit és kiderül róla hogy kitörölheti vele. Többi esetben meg az van amit leírtam, magamat nem szoktam átverni.
  • [HUN]FaTaL
    "Nem offoltam, nem trolkodtam, nem flameltem még sehol"

Ezt ugye viccnek szántad?:D Bár abban a topicban le van tiltva a pontozás.
  • Bronx South
    Amúgy ezt a pontozási rendszert át kéne nevezni valami másra vagy nem tudom...

Kb. ilyen szinten megy a pontozás hogy két példával éljek: Hír topik, többségben a bal liberálisok, beírsz egy jobbos hszt = minusz. Tuning topik, többségben Japán autó fanok, linkelsz egy Ausztrált = minusz. Tehát ha nem egyezik valakinek a véleménye a többséggel, annak a hsz-e haszontalan ? Mert jelen esetben csak ezt tudom leszűrni. Nem offoltam, nem trolkodtam, nem flameltem még sehol még is több a - om mint a + akkor hogy is van ez ? Ha már opció, akkor ne kelljen már rá úgy tekinteni hogy érdemtelen, mert jelenleg csak is így lehet rá tekinteni.
  • [HUN]FaTaL
    Hírtopicokban sokszor van flamelés, trollkodás és vita is, de nem olyan debil módon, mint itt. Ritkán kell moderátornak bannolni / takarítani.
  • Bronx South
    Már rájöttem pár évvel ezelőtt, de a példára muszáj volt válaszolnom.

Fatal: PH -n én még egy apróbb összezördülést se láttam (max az apró panasz topikjában), nem hogy flamet vagy bármi komolyabbat.
  • [HUN]FaTaL
    Nem feltétlen, csak meg kell találni a normális topicokat. :)

A többire meg ott a konkurencia (ph-n pl. általában rend van, jó a moderáció).
  • SzirmosSzisza
    Erre ilyen sokáig tartott rájönni ? :-D
  • Bronx South
    Hát akkor az sg-t látogató fórumozók átlag értelmi színvonala igen alacsony. lol kategória.
  • Dzsini
    Van egy top 10 fórumozók nevű topic itt az általánosban, ott lehet alkalmanként kérni, és egy arra járó moderátor válaszol.
  • [HUN]FaTaL
    Régen volt ilyen opció, de már csak a moderátorok látják, ugyanis mindenki teleflamelte a topicokat, hogy több hsze legyen.
  • Bronx South
    Egy opció ami kiírja az adatlapon hogy egy illető hány hszt írt már. Van ilyen a ph-n is, szerintem innen hiányzik.
  • morcosqtya
    Mobilról is megjelenik már a szavazóbanner! Respect és köszönet Dzsani-nak (illetve aki még részt vett benne)!
  • Lyukasbogrács
    én mindig így használtam, és régen is ilyen volt[spoiler]nagy dolog
  • Calver
    lezáratlan spoiler tag.
    [spoiler]mekkora hatalmas felfedezés...
  • biomage
    hiba a mátrixban :)
    klick a spoilere
  • Büdös Bohóc
    jó figy azért mindennek van határa, a fórum nagy része fasza és egyszerű, amennyire kell, sok fórum annyira fos átláthatatlan kezelhetetlen... maradjon csak úgy ahogy van az sg
  • tommygear
    "nincs rá kapacitás"
  • Büdös Bohóc
  • adam46
    Igazából ez nem az én feladatom lenne :)
  • Jim Morrison
    csináld úgy mint én: legyen a topik dizájnja egy html fájlban a gépen, azt szerkesztgesd és miután beírtál egy sort (vagy amit akartál) ctrl+a, ctrl+c, majd megnyitod a hg menüt, ctrl+a, ctrl+v és kész.
  • SzirmosSzisza
    Tudom, de lófranc se akarja minden egyes alkalommal méretezni :)
  • tomsolo
    Okés. Mikor állsz neki?
  • Büdös Bohóc
    lol
  • adam46
    Egy komplett megújított oldal(design, programozás)
  • Lyukasbogrács
    Azt a kiegészítőt egy az egyben lehetne integrálni az SG-re.

(nem szeretem a kiegészítősdit, de ez meg legyen az én bajom)