Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az, hogy ki lett véve a kategóriák neve, valóban helyet takarít meg, de cserébe zsúfolt és ömlesztve van az egész
ki/be csukható kategóriák kellenének és/vagy csak azokat a topikokat mutassa ahová érkezett új hsz (esetleg e kettõ kombinálása, hogy az új üzenet nélküli topikok egy külön kategóriában alapértelmezettként összecsukva)
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://goo.gl/gd6Zi5
[merlinw.org]
<#eljen>#eljen><#levele>#levele>
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Milyen jó lenne, ha ott lenne a HSZ-ek mellett a kis pia <#levele>#levele><#levele>#levele> (nem Facebook-os)
és a kommentet elküldené anélkül, hogy az oldal auto frissülne (ezt, hogy frissüljön-e auto vagy sem be lehessen állítani a beállítások pontban, meg esetleg topicokhoz külön-külön kiválaszthassam egy topic tetején lévõ pipával))
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nem kell unlike lehetõség csak like! SZTEM MINDEN hsz-t ugyse lájkolna minden hülyegyerek...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én a válaszértékelést belsõ pontrendszererére gondoltam.
Ezzel még az is elkerülhetõ lenne, hogy személyeskedjünk. Pl.: Én kapnék 200 like-ot és nocomment /jelezvén, hogy ászarc az illetõ/, valaki (tudjuk ki) meg 300 unlikeot és nocomment /jelezvén, hogy 'kerüldaholtudod' az illetõ/<#taps>#taps><#whatever>#whatever>
+ ez jó dolog a büntipontok 'ledolgozásáshoz'
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
#18350: Ha egy jogvédõ nagyon pereskedni akar bekukkanthat pl.: az ATCS-ba. Szoktam oda linkelgetni és akad (nem tõlem) 1-2 megkérdõjelezhetõ korú leányzó.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"The trees move. Do you not see it?"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
10 TB közös tárhely ahova sg-sek töltenek fel pdf. rar. fájlokat. Tetszik érteni?<#miaz>#miaz>
"10 Tb bõven elég lenn sztem."
Na azért túlzásokba ne essünk😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Próbálj meg inkább úgy fórumozni, hogy ne is legyen lehetõséged büntetõpontot kapni - ha pedig esetleg büntetést kapsz, akkor azon gondolkodj el, hogy miért is kaptad, ne azon a 40 forinton pörögj, ami most "elveszett".
A témát szerintem sikerült túltárgyalni, a továbbiakban a "tilos" alatti sor lép életbe.
(tipp: újabb büntetõpont szerzésével nullázódik a számláló, hogy mikor jár le)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
mikor megvetem a vipet, akkoris kaptam rendszerüzenetet, amibe benne volt? (bár megvétel elõtt kellene leírni...)
Például a Rendszerüzenetben amit kapott a büntiért.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
zsidózni se szabad, Nácizni se. Majd most megtanulod.
3 büntipontnak ez a hatása, hogy korlátozva vannak a VIP jogaid. Valahol ez le is vagyon írva.