27328
-
#20061 ez mikor lesz megoldva? -
#20060 Ezt nincs kedvetek megcsinálni valamikor? -
#20059 Végül is csak ezt az oldalt kell visszaolvasni, hogy megtaláld Robaj utalását a mobil fórum élesítésére (20004 és előtte, valamint 20051). -
#20058 Gondoltam, hogy régóta bugos, csak gondoltam jelzem, hátha javítják. :) -
#20057 már régóta ilyen, de ha minden igaz ezzel hamarosan már nem kell törődni :) -
#20056 Mobilon a fórum főoldala Opera Mobile alatt nem stimmel. A chat oldala (elérhető userek), baromi hosszú, ha jól emlékszem (bár asztalin rejtve van) ott görgetősávnak kéne lennie. Jó lenne javítani, hogy ne kelljen annyit scrollozni az érintőképernyőn. (Vagy mobil verzió a fórumnak :D) -
#20055 Attól függetlenül miután betölti az oldalt, akkor nem kellene ott lennie. -
Robaj #20054 Done -
#20053 Kilistázza, ha a hozzászólás után nem töltődik be az oldal (pl. becsukod a fület vagy megakad a kapcsolat) -
#20052 Bugreport:Mikor írtam egy posztot az egyik topikba, közvetlenül a írásom alatt ott van a piros vonal(csoda hogy a fejléc alatt illetve a kedvencemnél nem listázza ki az "új üzeneteket"). Vagy ez nem is egy bug,de akkor meg felesleges szerintem.:S -
Robaj #20051 Megoldva.
@Dzsini: már csak St-nek kell rábólintani ;) -
#20050 1 év VIP lesz -
#20049 Azt nem olvasom :D Többnyire szoftveres és mobilos topicokat olvasok.
De ha tirexi oda írkál, akkor nem csodálom. :DD -
#20048 radeon topikba van sokszor ott flame, mikor tirexi beír valami okosat :D -
#20047 Mondjuk ha kikapcsolod a stylet akkor ott is le lehet pontozni valakit szerintem. -
#20046 Na épp ez az ott le van tiltva a pontozás, de az se flém volt, időnként kijön az emberből az hogy megvett valamit és kiderül róla hogy kitörölheti vele. Többi esetben meg az van amit leírtam, magamat nem szoktam átverni. -
#20045 "Nem offoltam, nem trolkodtam, nem flameltem még sehol"
Ezt ugye viccnek szántad?:D Bár abban a topicban le van tiltva a pontozás. -
#20044 Amúgy ezt a pontozási rendszert át kéne nevezni valami másra vagy nem tudom...
Kb. ilyen szinten megy a pontozás hogy két példával éljek: Hír topik, többségben a bal liberálisok, beírsz egy jobbos hszt = minusz. Tuning topik, többségben Japán autó fanok, linkelsz egy Ausztrált = minusz. Tehát ha nem egyezik valakinek a véleménye a többséggel, annak a hsz-e haszontalan ? Mert jelen esetben csak ezt tudom leszűrni. Nem offoltam, nem trolkodtam, nem flameltem még sehol még is több a - om mint a + akkor hogy is van ez ? Ha már opció, akkor ne kelljen már rá úgy tekinteni hogy érdemtelen, mert jelenleg csak is így lehet rá tekinteni. -
#20043 Hírtopicokban sokszor van flamelés, trollkodás és vita is, de nem olyan debil módon, mint itt. Ritkán kell moderátornak bannolni / takarítani. -
#20042 Már rájöttem pár évvel ezelőtt, de a példára muszáj volt válaszolnom.
Fatal: PH -n én még egy apróbb összezördülést se láttam (max az apró panasz topikjában), nem hogy flamet vagy bármi komolyabbat. -
#20041 Nem feltétlen, csak meg kell találni a normális topicokat. :)
A többire meg ott a konkurencia (ph-n pl. általában rend van, jó a moderáció). -
#20040 Erre ilyen sokáig tartott rájönni ? :-D -
#20039 Hát akkor az sg-t látogató fórumozók átlag értelmi színvonala igen alacsony. lol kategória. -
#20038 Van egy top 10 fórumozók nevű topic itt az általánosban, ott lehet alkalmanként kérni, és egy arra járó moderátor válaszol. -
#20037 Régen volt ilyen opció, de már csak a moderátorok látják, ugyanis mindenki teleflamelte a topicokat, hogy több hsze legyen. -
#20036 Egy opció ami kiírja az adatlapon hogy egy illető hány hszt írt már. Van ilyen a ph-n is, szerintem innen hiányzik. -
#20035 Mobilról is megjelenik már a szavazóbanner! Respect és köszönet Dzsani-nak (illetve aki még részt vett benne)! -
#20034 én mindig így használtam, és régen is ilyen volt[spoiler]nagy dolog -
#20033 lezáratlan spoiler tag.
[spoiler]mekkora hatalmas felfedezés... -
#20032 hiba a mátrixban :)
klick a spoilere -
#20031 jó figy azért mindennek van határa, a fórum nagy része fasza és egyszerű, amennyire kell, sok fórum annyira fos átláthatatlan kezelhetetlen... maradjon csak úgy ahogy van az sg -
#20030 "nincs rá kapacitás" -
#20029 -
#20028 Igazából ez nem az én feladatom lenne :) -
#20027 csináld úgy mint én: legyen a topik dizájnja egy html fájlban a gépen, azt szerkesztgesd és miután beírtál egy sort (vagy amit akartál) ctrl+a, ctrl+c, majd megnyitod a hg menüt, ctrl+a, ctrl+v és kész. -
#20026 Tudom, de lófranc se akarja minden egyes alkalommal méretezni :) -
#20025 Okés. Mikor állsz neki? -
#20024 lol -
#20023 Egy komplett megújított oldal(design, programozás) -
#20022 Azt a kiegészítőt egy az egyben lehetne integrálni az SG-re.
(nem szeretem a kiegészítősdit, de ez meg legyen az én bajom)