Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ehhez valószínûleg meg kéne állapodni mindhárom szolgáltatóval, ami tuti, hogy nem lenne olcsó. És az SG-nek ebbõl semmi haszna nem származna 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

mobilról ingyen ellehessen érni az sg forumjat? 😄 ilyet nem lehetne? képi tartalom nélkül persze...
[HUN]FaTaL
Igen, én is ezt írtam korábban. 😊

Desiderata
itt eltûnt jónéhány hozzászólás és az elsõ lapon alig hoz be párat
MerlinW
Nem a lájkoláson van a lényeg hanem, hogy ott van mit értékelni, itt meg nincs. Ha mégis lenne ilyen funkció, akkor az unlike opciót alapból elvetném, csak az lenne mint a torrent oldalakon, a sok troll nyomná a mínuszt mindenre.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Prog.hu-n van like meg unlike? Én még csak a megoldós rendszerrel találkoztam, ahol x pont jár ha a te megoldásod van elfogadva.

MerlinW
Szerintem hülyeség, de ti tudjátok😊 Ez nem prog.hu😊

[merlinw.org]

kakimakifsz
like és unlike pipákra gondoltam. like pipával pl 30 db, 1 büntipont ledolgozható. (likeolni csak 1 éves 1000 kommentes reg tudna)
<#eljen><#levele>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

kakimakifsz
Akkor még pontosítok. Most pl egy zene topicba vagyok, ahol nagyrészt youtubon osztják meg a cuccokat. Valemelyiket elindítom és közben hsz-t írok és elküldöm újra betöltõdik az oldal<#ticking>

Milyen jó lenne, ha ott lenne a HSZ-ek mellett a kis pia <#levele><#levele> (nem Facebook-os)
és a kommentet elküldené anélkül, hogy az oldal auto frissülne (ezt, hogy frissüljön-e auto vagy sem be lehessen állítani a beállítások pontban, meg esetleg topicokhoz külön-külön kiválaszthassam egy topic tetején lévõ pipával))

SzirmosSzisza
Ezzel az a baj, hogy a fav-ba egyszer raksz egy topikot. Végül is jogos a kérdés, meg nem is nagy meló, csak szinte felesleges 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kakimakifsz
Az jó lenne, ha amikor fav-ba (ma tanultam ezt a szót) teszek egy topic-ot akkor egy kommentbe beszúrt és elindított video-t ne kelljen újra elindítanom és egyáltalán az oldal se töltõdjön újra.

kakimakifsz
Nem tudtam róla, hogy néha van néha nincs.<#shakehead> Mondjuk én nem ezt használom.

SzirmosSzisza
Naigen, ez volt az egyik, ami X ideig volt, aztán megint nem, aztán most megint igen, ilyen háttérrel ebben már nem bízok (annak ellenére, hogy SG-s a tulaja)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kakimakifsz

SzirmosSzisza
Nem akartok indítani egy SG képfeltöltõt ? Néha, ha visszaolvasok topikokban / régieket nézek, nagyon rossz látni, hogy szinten minden kép 404 :/

kakimakifsz
<#wilting> Õ a Facebook like-ra gondolt, én 'ez a komment hasznos?' like-ra.

ja sima like és kész!
nem kell unlike lehetõség csak like! SZTEM MINDEN hsz-t ugyse lájkolna minden hülyegyerek...
kakimakifsz
Megadom a címem, de ezentúl az utálatos szomszéddal nyittatom ki a leveleimet és webkammal figyelem ne lopjon ki semmit.😊

Sir Quno Jedi
Dehogynem, névvel, címmel, telefonszámmal stb. hogy tudjuk postázni a levélbombákat is. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kakimakifsz
Moderátorokra nem lehetne szavazni.😊

Sir Quno Jedi
Én 700 unlike után is simán kivágok bárkit, szal. ez nem hatna meg?!?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kakimakifsz
Ja, az szar😊 eddig asszem 4 topicot likeoltam. (ha én nem lennék ott még azokat sem)
Én a válaszértékelést belsõ pontrendszererére gondoltam.

Ezzel még az is elkerülhetõ lenne, hogy személyeskedjünk. Pl.: Én kapnék 200 like-ot és nocomment /jelezvén, hogy ászarc az illetõ/, valaki (tudjuk ki) meg 300 unlikeot és nocomment /jelezvén, hogy 'kerüldaholtudod' az illetõ/<#taps><#whatever>

N o N a m e
Azt hiszem én voltam érthetetlen, szóval ugyanolyan Facebook like gombra gondoltam, mint az oldal alján levõ. Ugyan ez lehetne a hozzászólás alján is.
kakimakifsz
ezt --1 éves/2000 kommentes regek szavazhat csak-- szubrutinnal<#bohoc> ki lehet kerülni.
+ ez jó dolog a büntipontok 'ledolgozásáshoz'

SzirmosSzisza
Volt már róla szó és a szokásos újregek leszavaznak mindenkit megállapítás volt.

[HUN]FaTaL
Minek? A sok debil úgyis össze-vissza nyomkodná.

N o N a m e
Hozzászólást miért nem lehet like-olni? Legalább akkor ha a számára kattintok, és bejön csak az az egy hsz.
[HUN]FaTaL
Meg a Max Paynet 😄

Dzsini
Külföldi szervert fizesd magad a haverjaiddal, ahhoz nem kell az SG.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kakimakifsz
Értem kár érte.<#shakehead> Külföldi server? tagdíjjal esetleg?

#18350: Ha egy jogvédõ nagyon pereskedni akar bekukkanthat pl.: az ATCS-ba. Szoktam oda linkelgetni és akad (nem tõlem) 1-2 megkérdõjelezhetõ korú leányzó.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Most meg vinnék a szervereket mindenestül 😊

Calver
pedig milyen szép volt, amikor a fél fórum sg ftp-rõl húzta Morrowind-et <#idiota>
és milyen kellemetlen volt, amikor kiderült h a kedves feltöltõ eltolt valamit és minden fájl hibás <#gonosz3>

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini
Sok éve volt már, hogy megszûnt az ilyen lehetõség. Ne tarts tõle, hogy lesz újra.

Büdös Bohóc
nem hiszem, hogy Stnek hiányozna a pereskedés mindenféle jogvédõ szervezetekkel

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

kakimakifsz
pm feltöltésre/csatolmányokra gondoltam😊

10 TB közös tárhely ahova sg-sek töltenek fel pdf. rar. fájlokat. Tetszik érteni?<#miaz>

gergely1991
Feltölteni pm-be lehet nem hiszem hogy még értelmet is nyerhet a dolog valaki még visszaélhet vele.
"10 Tb bõven elég lenn sztem."
Na azért túlzásokba ne essünk😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Sikerült valamilyen döntést hoznod a "troll elleni háborúhoz" vagy még fontolgatod a dolgokat?😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza
Nem is néztem, de tényleg, azt írja Üres üzenet.

[HUN]FaTaL
IEben és FFben (azt hiszem) ha megvárod a 15 másodpercet akkor elküldi. Inkább ezt kellene javítani, hogy a többi böngészõben is mûködjön (néha F5re Opera elküldi, Chromeban nekem még sosem mûködött rendesen, Safarit nem próbáltam, de a webkit miatt gondolom ott sem jó).

SzirmosSzisza
Ha elküldök egy üzenetet és még nem járt le az X másodperces korlát, akkor ugye vagy nyomok egy visszát és elveszik a hozzászólás vagy egy böngészõ visszát, ahol ez megmarad, viszont az elveszik, hogy kinek válaszoltam. Tudom apróság, de azért jó lenne javítani.

Efreet
Jó, majd ha ráér mindenki sajnál téged 2 percig.

Próbálj meg inkább úgy fórumozni, hogy ne is legyen lehetõséged büntetõpontot kapni - ha pedig esetleg büntetést kapsz, akkor azon gondolkodj el, hogy miért is kaptad, ne azon a 40 forinton pörögj, ami most "elveszett".

A témát szerintem sikerült túltárgyalni, a továbbiakban a "tilos" alatti sor lép életbe.
(tipp: újabb büntetõpont szerzésével nullázódik a számláló, hogy mikor jár le)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

kifli
nem chaten írtam, az teljesen más kategória, saját fórumban...

mikor megvetem a vipet, akkoris kaptam rendszerüzenetet, amibe benne volt? (bár megvétel elõtt kellene leírni...)
MerlinW
Azt mondjuk én sem értem, hogy saját fórumban miért van moderálás😊

[merlinw.org]

tomsolo
"Valahol ez le is vagyon írva."

Például a Rendszerüzenetben amit kapott a büntiért.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

kakimakifsz
Azért kaptam örök chatbannt, mert így köszöntem reggeleként: Achtung! Juden!

zsidózni se szabad, Nácizni se. Majd most megtanulod.

3 büntipontnak ez a hatása, hogy korlátozva vannak a VIP jogaid. Valahol ez le is vagyon írva.

kifli
ha az nácizás, akkor ITT az összes cikben náciznak, hogy fér meg a 2 egymással? (megy a szabályok kiforgatása 1000-el)

btw fórumkeresõbe a náci szót beírva, saját fórumon bannerbe vannak írva ilyenek (mgjegyzem, énis saját forumon irtam...)

vip-el kapcsolatban pedig:

A VIP státuszod (kifli) aktív: 2011.08.26-ig

Most mégsem aktív, hogyvanez?
Dzsini
Nagyon hamar át lett állítva arra, hogy a legutolsó büntetõponttól számolja az aktuális mennyiség szerint.

kakimakifsz
Tudom, hogy az SG nem fájlmegosztó, de a csatolt fájl feltöltöttségi fokát jó lenne látnom, mert pl.: most egy 8 Mb-os nem tudom mikor van fent.
Pipa sincs.
És 4 Mbit/sec-es feltöltési sebességem sincs😊

Valamint: jó lenne ha lenne egy fájlmegosztó része az SG-nek, ahová PDF, rar stb tudnánk feltölteni, mert megaupload stb néha szeszélyes tud lenni elvesznek a dolgok, azokat géprõl megint feltölteni valahova...
10 Tb bõven elég lenn sztem.

Köszi, hogy végigolvastad!

Dzsini
A VIP-nél az van odaírva, hogy lejár X év Y hónap Z napján, nem az, hogy lejár 254 nap 12 óra 22 perc online jelenlét után abban az esetben, ha nem kapsz büntetõpontot.

Nincs semmiféle feltételhez kötve, hogy te az elõfizetésedet milyen módon használod fel, akár be se kell jelentkezned, akkor is lejár.