27328
  • SzirmosSzisza
    Amúgy valaki lesse már meg, hogy mobilról jó-e az üzenet törlés (VIP / házigazdaként). Nekem m0deralas.php3 hiány miatt nem :W

edit: és nem lehet beírni, hogy m0deralas.php3 üzenetbe lol :D
  • Jim Morrison
    egész nap nézegettem (meg múlt héten) telóról hogy mikor lesz mobil verziója a fórumnak, délután is megnéztem és most olvasom hogy már reggel volt. Ha valaki a www.sg.hu/forum.php t hozza be telóról akkor nem lehetne jelezni neki, hogy van mobil felület? nem feltétlen kell átirányiitani, de szerintem ilyenkor kitehetnétek valami nagybetűs szöveget az oldal tetejére.
  • kifli
    a fórumra szerintem lassan ráférne, egy felülvizsgálás, hogy ki az aki alkalmas moderátornak, és tud következetes döntéseket hozni, és ki az aki nem alkalmas a feladatra...
  • Dean Winchester
    hopp most látom én is ,hogy van mobilos verzió!
    kurva jó csak hát ugye a kedvencek nélkül lófasz az egész :(
    no de ez már fejlődés , ha lesz kedvencek funkció akkor lehet , hogy fogom tudni használni...
    mindenesetre sok sikert a további fejlesztésekhez.
  • Sir Quno Jedi
    LOÁL!
  • Büdös Bohóc
    3 megjegyzésem lenne a mobilos verzióhoz

1. tetszik, hogy kompakt, örülök, hogy megcsináltátok
    2. nem látok kedvencek listát, de gondolom majd lesz később
    3. mint írtam már pár oldallal ezelőtt, a javascript ami hozzá van ehhez a beviteli mezőhöz illesztve, amibe ezt bepötyögöm valami hihetetlen lelassítja a beírást a telefonomon... Képtelenség vele fórumozni, leírok egy mondatot és várok fél percet mire beírja, szemem láttára mennek be egyenként a karakterek... le lehetne csupaszítani a beviteli mezőt totál?? Köszi...
  • Büdös Bohóc
    erről a murva meg totyik szavakról leszokhatnál :D
  • akyyy
    jah es a beszurt youtube videok lehetnenek kisebb meretuek, mert igy ½felő½ hogy véletlenul a lejátszasra megyunk es elindul a zenebona.
  • akyyy
    ki irhatna a mobil hogy ki és mikor krta az utolso uzenetet, ha mar njncs kedvncek, es nem latni frisdult e a topik
  • SzirmosSzisza
    Képre kattintásra nagyítás eléggé mehh mobilon. Ugyanúgy kicsi a kép, csak felugrik valami :D
  • SzirmosSzisza
    Én HTML topikban vagyok így, hogy tudom, hogy ki írta be, csak azt nem, hogy mikor :D
  • CattiBrie
    Az is jó lenne, ha lehetne adott júzer hozzászólásaira keresni (mindenhol) és ezt lehetne rendezni dátumra, illetve tovább keresni benne.

Most például kerestem a Humorosban egy videót, de a nyolcadik oldalon sem találtam. Persze lehet amiatt, hogy siettem és csak átfutottam. Nem tudom, ki által lett linkelve és azt sem, hogy mikor. De mondjuk szívesen szűrnék egy-két user hozzászólásaira, mert tippem lenne, ki szúrta be. Illetve az szinte egészen biztos, hogy kattintottam rá egy "számomra ez hasznos tartalom" jelet. Esetleg lehetne egy olyan szűrés, hogy az általam meghasznos-ozott kommentek egy adott topikon belül? :)
  • Sir Quno Jedi
    Plusz gyanús oldalról belinkelt scripteket úgy tiltja mint ihajcsuhaj.
  • Dzsini
    Kindle alatt teljesen rendben van, gyorsan betolt de egy kedvencek lista elegge hianyzik.
  • Dzsini
    Az viszont IE alá nincs, tehát céges környezetből, ahol SQJ fórumozik nem használható.
  • SzirmosSzisza
    Így értem kit akarsz, töltsd le SG addon amit Ability csinált, abban van "végtelen" SG, ha jól tudom.
  • Desiderata #20085
    ez jó lenne:
    Fórum hozzászólások összesített listázása mondjuk utsó 3 nap

persze fórumcsoportokat ki és be lehetne kapcsolni
    látható lenne hol miről megy a téma, be lehetne kapcsolódni, ha nincs is kedvencekben
    ez egy fajta LOG lenne amit átfuthatna az ember és kb. tudná mi történt az SG egészén
  • Sir Quno Jedi
    EZ attól független. Én gyakran olvasgatok oda-vissza és nevetségesen kevés hozzászólást tudok egy frissítésből megnézni. Össze-vissza kell lapozgatni és ez sok frissítés, sok idő, könnyű is elveszni benne. Végtelenül kényelmetlen így visszaolvasgatni.
  • SzirmosSzisza
    Amúgy ugye mobilon le van tiltva minden egyéni cucc a topikokban. Ezt felhasználva nem lehetne megoldani, hogy ha belépek mobilról ne dobjon ki asztalin ?
  • SzirmosSzisza
    De van utolsó üzenetre ugrás.
  • Sir Quno Jedi
    nemfasság, mert régen lehettett állítani ezt, csak valamikor az idők folyamán kivették.
  • SzirmosSzisza
    Első fasság, második viszont jó ötlet! Mondjuk rengetegszer lett már kérve.
  • Sir Quno Jedi
    Jabocs (nemmobilostémade), azt nem lehetne berakni a beállításokba, hogy hány hozzászólást akarok egy oldalon látni 1xrre?!?!? Mert most murva kevés, ez nudli. Ugyanis vannak gyorsan pörgő totyikok, ahol többszáz hzsz. születik seprerc alatt, az ember ha el akarja olvasni akkor össze-vissza kell lapozgatni stb. MURVÁRA idegesítő és kényelmetlen.

Az is jó lenne, ha lehetne látni, hogy melyik "oldal" hányadik hozzászólástól hányadikig tart, akár hintben, nekem mind1, de pl. a fenti comboboxnál is jó lenne látni, meg a dátumot is. Tehát melyik lap, hányadik hzsz.-től indul és hányadikától vannak benne hozzászólások. EZ igen megkönnyítené a visszaolvasást, visszanézést, keresést stb. (bár ugye ez kicsit több SQL szenvedés, azt tudom, de azé ügyesen megoldható az)

Az is jó lenne, ha lehetne adott júzer hozzászólásaira keresni (mindenhol) és ezt lehetne rendezni dátumra, illetve tovább keresni benne. Nekem már az is segítség, ha a SAJÁT kiscsillió hzsz.-emben tudnék keresni és látnám hova, mikor postolgattam utoljára (és mit is) stb.
  • SzirmosSzisza
    Kedvencek merre vannak ?
  • Robaj
    http://m.sg.hu -> lehet fórumozni is

- Bugok vannak elrejtve, kéretik megtalálni.
    - Némely funkció direkt nincs belerakva / le van butítva.
  • ManoNegra
  • tommygear
    ja ez is mekkora értelmetlenség, már énis felvetettem ezt régebben dehát...
  • Büdös Bohóc
    Full tiltás helyett nem lehetne 3+ pont esetén inkább readonly módba rakni a fórum egyes részeit? (Főleg mert 5 pontnál meg ez van). 3 ponttal nem lehet elolvasni sem a topikokat
  • Jim Morrison
    nemrég én is ezt írtam, rendes választ nem kaptam.
  • gergely1991
    Merthogy csak 5 visszajelzés után látom,így elégé értelmetlen az egész, inkább legyen 1-2 után.
  • gergely1991
    Lassan már én is látni akarom hogy kitől milyen visszajelzést kapok mert nálam kicsit se fura a negatív jelzők sokasága(vagy magát a "negatívumot" kivenni és maradjon a pozitív visszajelzés).
  • ManoNegra
    Engem is érdekelne, hogy melyik hozzászólásom az amit értékel valaki, így legalább tisztábban látnék mikor írok olyat, ami valakinek a lelkébe gázol Vagy így, vagy úgy.
  • CattiBrie
    Egyetértek.. szerintem is valaki azzal szórakozik, hogy mínuszokat nyomogat.
    Nincs tudomásom olyan kommentemről, amelyik haszontalan lett volna. Fogalmam nincs, mire kapom/hol/ki által (ha legalább a topikot tudnám..).

Volt olyan 3 nap, hogy nem léptem be, így nyilván hozzá sem szóltam, de mégis 5-tel több behajtani tilosom volt a negyedik napon. Szerintem ilyen csak szándékos trollkodás eredményeként lehet. :)

Úgyhogy a véleményem: így az egésznek semmi értelme. :)

:)
  • SzirmosSzisza
    Ti vagytok a rendszer áldozatai.
    Amúgy én is mindig megkérem szobatársam, hogy nyomjon egy up-ot, vagy kap egy mínuszt
  • RelakS
    te legalább pluszban vagy :D Nekem ötletem nincs, mire kaptam ezt a sok mínuszt... :]

Persze, ha meg lehetne nézni az utolsó pár jelölést, az ilyen szempontból hasznos lenne (mindenki a sajátját természetesen)
  • Smithwarden
    Kerdes es javaslat:

Nincs esetleg valami osszefoglalo szabalyzat vagy normalis leiras a "hasznos/nem hasznos hozzaszolasok"-rol?

Tulzottan nem izgat ha minuszos vagyok, viszont az mar aranylag duhit, ha valaki azzal szorakozik folyamatosan, hogy barmilyen ritkan es barmit irok be, maris nyomja a negativ ikont (konkretan most eppen Battlefield 3 topik, mostanaban kb hetente 1-2 beirasom volt, mert nem ertem ra a sok munkam miatt.)
    Elozo heten ki is deritettuk, hogy ki volt az egyik taho delikvens, de nincs kedvem mindig haveroktol keregetni 5 hasznos hozzaszolas jelet, vagy ne adj isten 5 kamu reget csinalni, hogy lassam ki adta a negativ jelet.

Javaslat: ne egy "nem hasznos" kattintasert kapjon az forumozo 1 negativ pontot, hanem 2 vagy 3 utan, mivel 1 darab sokszor johet egy kretentol aki vegigkattingatja az egesz topikot vagy esetleg egy sima felrekattintasbol is osszejohet egy jel.
    Esetleg egy adott hozzaszolasnal lehetne szamolni minden jelet, de a negativokat csak x szamtol adja hozza a rendszer az accounthoz.

Ha megerdemlem vagy tudom, hogy offenziven leptem fel egy adott temaban, akkor egy szavam sincs a minuszokra, de ha a semmiert szaporodik a regemben a negativ jelzo, azt szar latni es az egesznek semmi ertelme.
  • Dzsini
    Például elküldés előtt ellenőriz, és nem ugrál át a newmessage-ra csak akkor, ha biztos benne, hogy elküldheti. (külön szeretnivaló, hogy ha a .php -t is utánaírom, akkor barátságos üzenet fogad :) )

De ez is olyan típusú probléma szerintem, amire #20003-ban utalt Robaj. Valószínűleg listán van, jönni fog a javítás, ha sorra kerül.
  • tommygear
    igen ezért kéne javítani :D
  • Jim Morrison
    mikor fog bólintani?:D 10percenként frissítgetek a telefonomon :D
  • Büdös Bohóc
    igazából firefoxot meg ie-t kivéve asszem semmi alatt nem megy, opera alatt meg szimplán valami más faszságot ír ki