Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
hmmm milyen meglepõ... 😞
SzirmosSzisza
Ja, írtam már párszor, de rá se hederítettek.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
yep

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tommygear
chrome alatt rosszul jelenik meg az egyik reklám, emiatt össze vissza ugrál az oldal
kép1
kép2
N o N a m e
próba

szerk.: wow!
Dzsini
igen, azért - kapcsold ki a helyi választ, és akkor rendben lesz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ha válaszolok neked akkor bízony ez nem mûködik (de lehet azért mert neken fenn van az sg-s bõvítmény)
Malakai
tab enter

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SzirmosSzisza
Lustáknak lehetne valami CTRL+Enter kombóra instant üzenet küldés

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Mert az SG fix, nem úgy mint a legtöbb képfeltöltõ, ami néha megy néha nem.

N o N a m e
Neked mindig a képfeltöltéssel vannak a gondjaid 😄
Én ezt használom: aedes.us. Sajna nincsen regisztráció rá és saját album, de van Firefoxhoz és Chromehoz jobb klikk feltöltõ, és olyan opció is, hogy átméretezi a képet.
Ma próbáltam ki a Photobucket-et (ahol van regisztáció és albumba is rakhatóak a képek), de az oda feltöltött képek nem jelennek meg a itt fórumban 😞
pxxl
minek töltesz fel sg-re? 100x jobb oldalak vannak kb. korlátlan képméretnek. aztán csak link és csá.

All hail the double x!

Dzsini
Van HTML drag and drop, elég lenne azt implementálni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Desiderata
Jó dolog lenne egy letölthetõ SG képfeltöltés manager
drag-n-drop módon behúznánk a képet
átkódolná 200 KB alá
ha bepipáljuk akkor 750 magas/széles-re állítja, optimalizál
egy gombnyomásra feltöltene, vágólapra rakna, stb.

általában lusta vagyok átméretezgetni és feltölteni
pedig a képes topikok az egyik egyedisége az SG-nek
lehetne a képes topikok szélességét is növelni, user monitorához kicsinyíteni a nagy képeket
+ lehetne a képes topikoknál valami egyedi jelölés, mondjuk kis ikon a címnél, vagy egyedi szín
gergely1991
Ennek a cikknek az utolsó mondatát kéretik kijavítani mert elégé félreérthetõ.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

St
biztos jó ötlet 😉
Penge4
A hozzászólásdoboz alatti gombokat le lehetne cserélni CSS3-as gombokra. Jelenleg minden aktuális böngészõ (beleértve az IE9-et is) támogatja, a többi böngészõ pedig már sok verzió óta.

Az IE8-ban pedig a default gomb lenne a fallback és így plusz munka se lenne vele.

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

St
fogalmam sincs már rég elfelejtettem kódolni, majd robaj megnézni ha visszajött szabadságról
St
fú mekkora ötlet, köszi 😄
gergely1991
Üdv
A #18558-as "beszólásomra" nincs valami magyarázat?:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

precision
😄DD

vigyázz, a végén még megcsinálják 😊

Bazinga!

SzirmosSzisza
Kiadjátok reklámhelynek ? <#idiota>

St
nem, egyelõre a hosszútávú stratégia része hogy van ott valami 😄
Dzsini
Nem lett volna felhasználóbarátabb üresen hagyni?

St
uncsi volt már a scooter
gergely1991
Elnézést a sortávolságokért😞

gergely1991
A helyzet a következõ:

Se feltölteni se visszalépkedni(elõre még engedi) nem tudok a galériában.

Se FF-ben se opera-ban sem müködik.Host fájl üres.Nem használok adblockot se Noscriptet.

Múltkor pedig blokolni nem tudtam PM-ben az usereket, most meg már igen.

Akkor most mi folyik itt?<#nemtudom>

Most ubuntu live cd-rõl próbálkoztam, de semmi.:S

Ez a (hó?)nap vicce? (napló szerint nem)
[HUN]FaTaL
Én azt nem értem mi a francnak van bent videó, egy csomó topicban ott a szemét a scooteres szarság miatt, most majd evvel is tele lesznek.

St?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

N o N a m e
LOL
Dzsini
Errõl kérdezd meg St-t (a csere az õ kérésére történt).

Rage47
de ebben mi a poén, hogy bent van alapból egy videó?!
SzirmosSzisza
Le kellett volna cserélni, nem ki 😄
Amúgy Friday is so last year

Dzsini
A default Youtube videó kicserélése kifejezetten gonosz lépés volt 😊

tommygear
hát valszeg akkor technikailag ugyan ez a helyzet, mivel mai napig több módon lehet simán regeket feltörni 😞
Malakai
Választható opciónak esetleg be lehetne rakni az IP korlát kikapcsolását és akkor az inline javascriptet és a script taget szûrné a fejléc megjelenítésekor annak aki úgy lépett be. Figyelmeztetést meg oda lehet mellé írni esetleg, hogy ez esetben a scriptek tiltva vannak biztonsági okokból.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dzsini
Azért lett eltörölve, mert a fejlécben futtatott scriptek könnyedén el tudják lopni a bejelentkezõs cookie-kat, így most szerveroldalon, IP-hez kötött a bejelentkezés.

Nem tudom, hogy azóta technikailag megoldható-e, de akkoriban ez volt a választás, hogy vagy scriptek, vagy kényelmes bejelentkezés 😊

tommygear
*ne
tommygear
a sok haszontalan újítás mellett, tényleg lehetne már egy olyan opció a bejentkezésnél, hogy ip cím változásnál de dobáljon ki
köszönöm
SzirmosSzisza
Régen volt valami, hogy ha másik géprõl jelentkezel be, akkor nem löki ki egymást a kettõ, de az új IP-s cucc miatt felejtõs.

mondjuk ezt nem értettem mi a különség a bejelentkezve marad és a bej. marad régi opció között?
Aquir
azért máig voltak változtatások, ezért be lehet írni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
Ezt egy olyan oldalon kérdezed, ahol 2007 decembere óta van egy funkció nélküli "bejelentkezve marad (régi)" lehetõség a login oldalon?

Találgass 😊

N o N a m e
jah, hogy a Vágólapra parancsról beszélsz? passz, ki lehet onnan törölni ha úgysem mûködik...

(Elõször azt hittem, hogy a vágólapra mondod, hogy minek van.. én naponta használom, és meglepett, hogy feleslegesnek tartod. Bocs!)
Aquir
ha lassan senki se tudja használni..😊

N o N a m e
ezt ugye nem kérdezted komolyan?
Aquir
ok, de akkor minek van? 😊

[HUN]FaTaL
"Nem a böngészõ turkál a vágólapon, hanem a weboldal szeretne"

Nyílván erre gondoltam.

http://goo.gl/gd6Zi5

Penge4
Nem a böngészõ turkál a vágólapon, hanem a weboldal szeretne. Cégnél ez mondjuk rohadt veszélyes.

Szerencsére ilyen az Operában sose volt és remélhetõleg nem is lesz. Eddig az egyetlen hátrány, amit elszenvedhetünk a hiánya miatt, az az, hogy Google Docs-ban a JavaScriptes jobbklikk menüben (ha nincs letiltva) nem mûködik a "Paste" funkció.

A Flash egyébként tényleg le tudja nyúlni többek között ezt is, valamint böngészõfüggetlenül képes követni az embert és még a böngészõ cookie beállításai, mint "Csak látogatott oldalról fogad" sincsenek rá hatással.

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu