27328
-
#20221 Esetleg még azt hozzátenni hogy minden ilyen visszautasítás egy figyelmeztetést kap "Rendszerüzenetben" hogy ez a topik már létezik legközelebb használd a keresőt stb. . Öt ilyen visszautasítás után jár egy büntipont automatikusan. Vagy a durva/reklám topikok miatt pedig hozzátenni a perban vagy 5 pontos ban lehetőségét. Mondjuk nemcsak hsz-hez kéne ezt kötni hanem a regisztráció időpontjára is (mondjuk 1-2 hónap). A törölt illetve a nem nyílt topikok hozzászólásai(gumi,saját) ne számítsanak bele ebbe a 2000-be. Így spamvédelem is megoltódhat. -
#20220 szerintem ezt úgy lehetne megoldani, hogy akinek nincs meg a 2000 hsz, annak a topikja, csak moderátori jováhagyás után nyílik meg, a többieknek azonnal.
Így az újregek topikjai már ki sem kerülnének ha az baromság. -
#20219 Pláne úgy, hogy sokan azért regisztrálnak, hogy valamit megkérdezzenek (persze ott vannak az általános segítségkérő topicok, de nem minden fedi le azokat, sok esetben jogos az új téma nyitása). -
Dean Winchester #20218 #"Csak az nyithat új témát akinek 2000 hsz-e van. "
ez megbukott mert van aki pár alkalommal szól hozzá adott témához , ő neki soha a büdös életbe nem lesz meg a 2000hsz-a. és mivan ha 200 hsz után szeretne egy topicot nyitni?... veszett ötlet. -
#20217 enmnél sokkal jobb, hogy az sms-ben kapott kódot kell beírni valahova, és nem az usernek fizetni. Bár ez a fórumnak kerül pénzbe... -
#20216 semmi esély... -
#20215 lol mikor te vagy alreg :D -
#20214 "A regisztrációkor az email-re kapna az illető egy kódot, amit nem emelt díjas sms formájában kellene visszaküldenie az SG-re."
Ezzel lendületből elijesztenél bármilyen jószándékú új regisztrálót - inkább megy a többi, ingyenes fórum valamelyikére, minthogy itt kérdezzen meg valamit, ahol fizetnie is kellene érte.
Másik apróság, hogy a kitiltott "problémás" alregek túlnyomó többsége legalább 1-2, de gyakran 5 vagy még több éves elfekvő regisztráció, tehát még kevesebb haszna lenne, mint gondolnád, visszamenőlegessé téve pedig ezrével hagynák el a fórumot az egyébként aktív, hasznos tagok is. Esetleg meg lehet fordítani a dolgot, de az SG sem fog kifizetni néhány tízezer SMS küldést csak azért, hogy egy csomóan elhagyják a fedélzetet..
Az adatkezelési problémákról, jogosultságokról nem is beszélve (komolyan utána kell nézni, hogy milyen adatbázist lehet vagy szabad építeni a telefonszámokból, ki és hogyan férhet hozzá, stb.), keveseknek lenne kedve egy ilyen fórumot használni, még kevesebbeknek hirdetni rajta. -
#20213 Akkor olyat írok, hogy: Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez alatt az is állhatna: Téma olvasottnak jelölése. -
#20212 Alreg áradat ellen:
A regisztrációkor az email-re kapna az illető egy kódot, amit nem emelt díjas sms formájában kellene visszaküldenie az SG-re.
Így egy telefonszámról 1 ember tudna felregelni és csak a SIM kártyáinak száma döntené el, hány rege van, nem az, hogy mennyi emailt csinál.
Ha ez az SMS kicsit drágább lenne, akkor bizonyos idejű VIP mellé az SG-n keresztül hozzáférhetne fizetős adatbázisokhoz (SG szerződne velük és SMS díjába építené bele) és az SG maga is összeállíthatna egy dokumentum adatbázist: játék FAQ-okkal, felirat fájlokkal, free és shareware szoftverekkel, magyarosításokkal egyéb legális cuccokkal.
A fórumtémáknál a Sanoma egyik nagy állásportáljainak hirdetésire is tematikusan elérhetőek legyenek. Hardver fórumnál a regisztráltak hirdetést adhatnak eladó számítógép+ egyéb cuccaikat illetően.
Aki SG tag az kedvezményt kap szoftvervásárláskor (hogy hány % azt kitudja) és egyéb kedvezményekre jogosítaná fel.
Válaszható téma desing-ok. Pl ha lehetne én a TDU topic stílusában nézném az egészet. De megmaradna a mostani letisztult is.
A szövegbeviteli boxban a betűtípus választás/kiemelés/szín stb nem ezzel a lassú makrós dologgal történjen, hanem a Hajrá a cset-hez hasonló (nem pont az) word-höz hasonló stílusban.
A fórumok nem mindegyikében számolja a hozzászólásokat, de minden tag összes hsz-e listázható lenne.
#Csak az nyithat új témát akinek 2000 hsz-e van. Egyben ő szerkeszthetné a fejlécet stb.
#Minden hsz-nél lenne egy gomb, ami -azt- problémásnak jelöli és a probléma jellegét is meg kellene adni. Így nem kell fórumkategóriánként mindenhova mod topic. A problémás hsz-ek listáját pedig csak a modik látnák.
A büntetőpont rendszer jellege, zsánere maradva kivéve, hogy megszűnne a permbann. (ezt az első pont küszöbölné ki). 3-4 hét után re...
Egyes témákról egyes fórumozókat le lehessen tiltani.
Minden topicnak saját chatfal több napos visszakeresési lehetőséggel.
A bővítményekben a letiltást kiegészíteni, hogy: "a fórumtagok értesüljenek, hogy kit tiltottál le" illetve letiltáskor nem csak én nem lássam őt, hanem ő sem engem funkció.
Évente egyszer nyereményjáték, sorsolással. Ehhez valamit venni/csinálni a tagoknak évközben.
-
#20211 akkor utalj -
#20210 Kellemetlen. -
#20209 Nagyobb képméretet szeretnék betenni. De sms-t nem akarok küldeni. -
#20208 "kivették", ahelyett, hogy lekorlátozták volna arra, hogy csak a tulajdonos láthassa a hozzászólásai számát, így mindenki boldog lett volna, ehelyett meg megy sírás, hogy miért nincs. -
#20207 Miért nem tudsz leállni az okoskodással? -
#20206 Én nem következtettem semmit, de ha te ezt látod bele, akkor biztos így van.
BTW az eredeti tétel, miszerint kinek hány hsz.-e van egyéni izlés kérdése. Az mondjuk szerintem is furcsa, hogy amíg a hozzászólások hasznossága jelzője ott van a publikus adatlapon, a hozzászólások száma nincs... -
#20205 a következtetési lánc odáig vezet ezek szerint, hogy az sg-t látogató emberek idióták -
#20204 Ha jól tudom a gumi és a saját fórumok itt sem számítanak bele... -
#20203 Az egyik fórum ahová járok már több mint 8 éve, ott ugyanez volt aztán tanácsoltam olyat, hogy ne mindenhol számolja a hozzászólásokat. Pl. a gumiszobában meg saját fórumban nem kellene, csak a főbb kategóriákban. Ha nem oda tartozik vagy spam, valaki úgyis törli.
Minden megnyitott topik (elvileg) a helyes kategóriába kerül, ha valaki elnézi (vagy átmegy flém/spam topikká) akkor át lehet helyezni.
Ott ez bevált, nem spammelnek mert tudják hogy semmi értelme, mert törölve lesz vagy nem számít bele a HSZ számba.
Persze gondolom ezzel a sok áthelyezgetéssel, törléssel lenne egy kis tennivaló... -
#20202 Régebben lehetett, és mindenki spammelt miatta, ezért kivették. -
#20201 régebben lehetett látni az adatlapon, az ok amiért eltűnt, hogy ne legyen e-peen méregetés belőle. -
#20200 Amióta járok SG-re mindig azon gondolkoztam hogy miért nem lehet megnézni a hozzászólásaim számát?
Igazából ez az egy olyan fórum ahol csak a modik látják. Bár nem tudom mennyi munka lenne vele, vagy lassulna-e valamit...
De a 'Top fórumozók' topikot is erre használják. -
#20199 Mi lenne ha lenne olyan nézett, mint mikor rámegyek az általános eszmecseére, vagy valamelyik kategóriába, és ott az összes kedvenc topik szerepelne, és igy lehetne modositani az időrendi sorrendbe hol szóltak utoljára hozzá, összesítve. -
#20198 Persze, de addig is amíg bevezetik (ha bevezetik) ezt használhatod. -
#20197 Nem vagyok biztos benne hogy ez mindig eszembe fog jutni ha eddig nem jutott eszembe mikor szerkesztettem. De csak egy ötlet volt, nem több. -
#20196 írd bele a hozzászólásba, hogy "Szerk: ez meg az" - aki elolvassa, az látja ezt is, aki nem olvassa el utólag, az az automatikus kiírást sem olvasná el. -
#20195 Egy olyat vagy hasonlót mint ami a lenti példában van be kéne vezeti a VIP fórumozóknak, ugyan is egy pörgősebb eszmecserében semmi nem utal arra ha esetleg én hsz-t javítok, vagy átírok, így a szerkesztés ténye legtöbb esetben szerintem figyelmen kívül marad. Tehát két példa:
Szerkesztve Bronx South által ekkor 2011-12-01 00:00
Szerkesztve ekkor 2011-12-01 00:00
Ezek a hsz aljára kerülhetnének automatikusan ha szerkesztve lett egy hsz, elválasztva valami csíkkal, vagy belesimítva a fórum hátterébe,
vagy ahogy gondoljátok. -
#20194 Csak akkor működik helyesen, ha az URL-ben az első helyen van a video ID, ha előtte van más is, akkor nem tud vele mit kezdeni. -
#20193 -
#20192 Videó beszúrással mi lett ? -
#20191 Soha nem értettem, hogy miért olyan nagy tragédia, mikor elír valaki valamit (kivéve talán mikor a youtube beágyazás van elszúrva), mindig mennek az emberek sírni a modtopikba, hogy jajj lécci javítsátok már ki a hsz-emet és kb 1 szó van elrontva, EZÉRT ROHANGÁLNAK MODTOPIKBA? :DDD
más: chrome alatt (más alatt nem néztem még) ha egy cikkre rámegyek, a betöltés után a cikk aljáig legörget a nézet. MINDEN cikknél. Nem lehetne ezt javítani, mert kurva idegesítő? -
#20190 Ez azért is jó lenne mert ha elírok valamit akkor megkérhetem a moderátort vagy a hg-t, hogy írja át. -
#20189 Nem-e lehetne-e, hogy a házigizdáknak törlésen kívül módosítási joguk is lenne? Ilyenkor megjelenthetne, hogy ez-és ez módosította a hozzászólást.
Néha nem akarnám az egész hozzászólást törölni, hanem csak berakni mondjuk egy szpojler tag-et, vagy kicsillagozni ezt-azt, és szép piros betűkkel beleírni, hogy nem warezolunk, stb. -
Ironman2 #20188 Kösz szépen,ez megoldotta.Küldheted priviben a listát! -
#20187 Adblockot tiltsd le, mert szar benne a magyar lista.
Ha kell másik lista, akkor írj privit. -
Ironman2 #20186 Nem.Tényleg nem látszanak a téma cimek.Úgy mint általános,vagy autó-mototr,vagy saját fórum,gumi...stb.Csak ömlesztve vannak egymás alatt a topikok -
#20185 Nem csuktad össze a kedvencek felirat melletti kis ikonnal? Akkor csak azokat a témákat mutatja, ahol van olvasatlan hozzászólásod. -
Ironman2 #20184 Chrome-ban nem látszanak a főoldalon a kedvenceknél a témák cime. -
#20183 még mindig nem válaszoltatok, hogy miért nem látom összecsukva bizonyos -50 pont alatti hozzászólásokat, mikor -50 a threshold nálam beállítva -
#20182 Király, köszi :)