Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
thx

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

[HUN]FaTaL
A profilbeállításaidnál.

http://goo.gl/gd6Zi5

Frank99
hogyan lehet letiltani a beúszó reklámot??? ADP és Noscript nem tilrja le Firefox alatt....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Büdös Bohóc
nem, ebbõl NEM lesz ferrarijuk 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Lyukasbogrács
Vagy már van, és ezért nem törõdnek a felhasználókkal 😄
Meg különbenis, senki nem vágna le egy aranytojást tojó tyúkot!

SzirmosSzisza
Jaja, ebbõl lesz ferrárijuk 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lyukasbogrács
Ez az aranytojást tojó tyúkja az ezSGének.

bertino
de mi felhasznalok vagyunk itt...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DjDano
Errõl azt hiszem nem mi tehetünk, a legkevésbé sem...

RelakS
azt az ezrest meg megéri egy évre :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lyukasbogrács
Valamibõl pénzt kell csinálni, ha a reklámokból nem folyik be semmi, különben tényleg nem fogsz olyan fórumot ismerni, ahol fizetni kéne ezekért.

precision
volt már róla szó, nem is egyszer, kb 1000x, és nem lesz ilyen itt, maradnak a VIP -knek ezek az alap dolgok... sajnos.

Bazinga!

Dzsini
Pedig az SG pont ilyen - nem ismered?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DjDano
Megmondom mi kéne, ingyenessé tenni a rangjelzések mutatását és a hozzászólás szerkesztést. Nem ismerek olyan fórumot ahol ezekért a magától értetõdõ dolgokért fizetni kéne...

pxxl
vagy 1 js-el meghívni mindent aztán kész 😄 és csak 1 link van beírva 😊

All hail the double x!

gergely1991
Gondoltam rá hogy nem gépelem tele hanem iframe-et kap.

#18668:Szimpla html szöveg próbaképpen (és nem is kevés)...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza
Vagy ha minden kötél szakad iframe :-D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lyukasbogrács
Mi az, ami ~20 KB-nál több és a fejlécbe kell 😄 Data URI-s képek?
Bármi is az, egyszerûbb felrakni egy külsõ tárhelyre és belinkelni onnan. css-t, js-t lehet tömöríteni is.

gergely1991
Na fene igaz, csak nálam tele van írva mindenfélével és így nem vettem észre.😄
Akkor csak átszámoltam és megvan az eredmény kb.:19-20 KB 😄
Csak sajnos nincs karakterszámláló a szerkesztõ részlegen így nem tudom pontosan hogy túl vagyok-e a határon.Így képtelen vagyok a fájlméret alapján szerkeszteni(lásd:notepad). 😞

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Lyukasbogrács
"Hosszú cím (20000 karakter max.)" ?

gergely1991
Lenne egy technikai jellegû kérdésem(lehet hogy vicces de ) :
Azon gondolkodom hogy vajon mennyi lehet úgymond a topik fejlécében a mérethatár(KB,MB-ra gondolok)?

Gratulálok!

Az ilyen gondolkodással még ma is barlangban laknánk és bölényeket rajzolnánk.

Miért kell így lennie, ha lehetne automatizált is?!

SzirmosSzisza
Irsz valahova, berakod kedvencek közé, megjön a válasz, kiveszed.
Igen, tudom, hogy hosszú i, de nem találom a billen 😄

Büdös Bohóc
amúgy a gumiszoba és a saját fórumok részt leszámítva googleel is tudsz keresni hozzászólásaidat, ha máshogy nem

Pedig sokkal kényelmesebb lenne az oldal, ha látnám, hová írtam.
Szerintem sokan elfelejtik mit és hová írtak.
Nincs olyan rss progi sem, ami jó lenne egy ilyen oldalra sajnos.

Már mindegy akkor. 😊

Büdös Bohóc
a DB séma nem megfelelõ hozzá St szerint és túl sok erõforrást enne meg most, ha keresnél emberek hozzászólásaira, bár nem tudom ez miképp fordul elõ

Büdös Bohóc
de azt ugye tudod, hogy a mod emailre a kifogásaidat megírhatod? Ott is van a leírásban a moderálás leírásban, még akkor kellett volna lehet írnod mondjuk

Jó lenne egy komment nyomon követõ rendszer, mint pl Prohardveren.

Az azért mégse megoldás, h mindent jelöljek kedvencemnek, ahova írok.
Miért is jelölném, ha nem tetszik annyira?

Már régen történt még velem, írtam a megfelelõ topicba is kapcsolatban.

Büdös Bohóc
link?

Mi kéne?
Monotontól elvenni a moderátor jogot!
Ritka nagy szemétkedéseket csinál! Átszerkeszti a kommenteket és ocsmányságokat ír mások Nickje alatt!

biomage
Ez most jutott az eszembe, nem is értem miért nem figyeltem még eddig fel rá 😊.
Na szóval, az új privát üzenet jelzése mehetne a Privát üzenetek linkje mellé.
Simát beférne a kijelzés abba a menübe, nagyon kis betûvel kb így

(1 új üzenet)

Ja igen ara gondoltatok már hogy a topik kilistázásánál is látható legyen a fõfórum oldal bal oldali része? vagyis a menü + a favorite topikot?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

reklám --> ban
moderálva
tommygear
+1
kifli
hazaérek kipróbálom 😊
Ability
Elkészült a Firefox verzió is.
precision
sgforum.hu nem jó?

Bazinga!

Máté94
Saját topic-ok priváttá tétele.
Jim Morrison
ez tudja 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

immovable
Csak a bulvár adható el. Ez van. Nem kell olvasni, azt a részt. Van sok filmes blog ami sokkal nívósabb. Járj oda, én is ezt teszem.
Hát már ott tartok hogy film kategoriát nem is nézném, de Viki pl most is kitalált egy egész jo nevet, cikk meg semmit se ér szinte. Hát, Cifu cikkei után elég furcsán hatnak az ö cikkei. 😄

Illetve, jo lenne egy olyan hogy az utolso olvasott hszhez valo ugrás, több oldalon keresztül is müködjön.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

bertino
ebbol van pez, korabban itt is leirtak, ez van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mi kellene az sgnek, Szekeres Viktor kirugása a cikk irok közül. Szerintem elég sokakat idegesit. Tudom, akinek nem tetszik az ne olvassa. De eléggé klikk vadászok a cikkei. (Cikk szemét, a cime meg érdekesen hangzik)

Pl. erröl mindig egy index cikk jut az eszembe, tudomány témakörbe volt, és valami olyasmi volt a cime hogy: "Lebegö auto amerika utain".
A cikk neve alapján arra gondoltam hogy valami uj légpárnás jármü, ami nem "csuszkál" össze vissza. Erre meg valami érzéki csalodásrol szolt a cikk.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

és mondtam én bármi erre utalót?

biomage
ez igaz, csak áthelyezik 1 olyan tartományba ami nem látni alapból.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

N o N a m e
topikokat nem törölnek az SG-n.
Az alábbi feature 5letem támadt...

Elõfordul, h 1-1 téma hosszú ideig, van hogy évekig nem aktív. Viszont már szóba kerültek olyan weboldalak, források, ahol a témában lehet érdemben tájékozódni, akár rendszeresen frissült infókkal. De ezen dolgok a szövegekben elvesznek. Meg a sor végére kerülnek...

Ez ellen kéne vmi toplistaszerû szavazós rubrika, ahol a témát érintõ fontosabb oldalakat lehetne +1ezni, így legfelül maradnának a többség által értelmesnek gondolt oldalak.
Mondjuk olyan korlátozások kellenének minden témában,
-h egy user heti max 1oldalt ajánlhat be, de minden nap +1-elhet egyszer, egy oldalt
-Ha 1 hét alatt az oldalra mondjuk +15 nem gyûlik össze, akkor az végleg törlõdik.
-A házigazda +10-elhet és kidobhat olyan oldalt, ami nem csak éppenhogy meghaladta a +15öt...

Frosty01
mozillát használok. megpróbálom az ad-blockal elpusztítani.

igazából csak azért, mert néha olyan dolgok mennek ott hogy fúúú. aztán nem akarok olyan trolladékká válni mint az ott lakók, úgyhogy inkább ezt a megoldást választom 😄

köszi a válaszokat egyébként!

practitioner of the forbidden arts of death