Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Meg különbenis, senki nem vágna le egy aranytojást tojó tyúkot!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
#18668:Szimpla html szöveg próbaképpen (és nem is kevés)...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Bármi is az, egyszerûbb felrakni egy külsõ tárhelyre és belinkelni onnan. css-t, js-t lehet tömöríteni is.
Akkor csak átszámoltam és megvan az eredmény kb.:19-20 KB 😄
Csak sajnos nincs karakterszámláló a szerkesztõ részlegen így nem tudom pontosan hogy túl vagyok-e a határon.Így képtelen vagyok a fájlméret alapján szerkeszteni(lásd:notepad). 😞
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Azon gondolkodom hogy vajon mennyi lehet úgymond a topik fejlécében a mérethatár(KB,MB-ra gondolok)?
Az ilyen gondolkodással még ma is barlangban laknánk és bölényeket rajzolnánk.
Miért kell így lennie, ha lehetne automatizált is?!
Igen, tudom, hogy hosszú i, de nem találom a billen 😄
Szerintem sokan elfelejtik mit és hová írtak.
Nincs olyan rss progi sem, ami jó lenne egy ilyen oldalra sajnos.
Az azért mégse megoldás, h mindent jelöljek kedvencemnek, ahova írok.
Miért is jelölném, ha nem tetszik annyira?
Monotontól elvenni a moderátor jogot!
Ritka nagy szemétkedéseket csinál! Átszerkeszti a kommenteket és ocsmányságokat ír mások Nickje alatt!
Na szóval, az új privát üzenet jelzése mehetne a Privát üzenetek linkje mellé.
Simát beférne a kijelzés abba a menübe, nagyon kis betûvel kb így
(1 új üzenet)
Ja igen ara gondoltatok már hogy a topik kilistázásánál is látható legyen a fõfórum oldal bal oldali része? vagyis a menü + a favorite topikot?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Illetve, jo lenne egy olyan hogy az utolso olvasott hszhez valo ugrás, több oldalon keresztül is müködjön.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pl. erröl mindig egy index cikk jut az eszembe, tudomány témakörbe volt, és valami olyasmi volt a cime hogy: "Lebegö auto amerika utain".
A cikk neve alapján arra gondoltam hogy valami uj légpárnás jármü, ami nem "csuszkál" össze vissza. Erre meg valami érzéki csalodásrol szolt a cikk.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Elõfordul, h 1-1 téma hosszú ideig, van hogy évekig nem aktív. Viszont már szóba kerültek olyan weboldalak, források, ahol a témában lehet érdemben tájékozódni, akár rendszeresen frissült infókkal. De ezen dolgok a szövegekben elvesznek. Meg a sor végére kerülnek...
Ez ellen kéne vmi toplistaszerû szavazós rubrika, ahol a témát érintõ fontosabb oldalakat lehetne +1ezni, így legfelül maradnának a többség által értelmesnek gondolt oldalak.
Mondjuk olyan korlátozások kellenének minden témában,
-h egy user heti max 1oldalt ajánlhat be, de minden nap +1-elhet egyszer, egy oldalt
-Ha 1 hét alatt az oldalra mondjuk +15 nem gyûlik össze, akkor az végleg törlõdik.
-A házigazda +10-elhet és kidobhat olyan oldalt, ami nem csak éppenhogy meghaladta a +15öt...
igazából csak azért, mert néha olyan dolgok mennek ott hogy fúúú. aztán nem akarok olyan trolladékká válni mint az ott lakók, úgyhogy inkább ezt a megoldást választom 😄
köszi a válaszokat egyébként!
practitioner of the forbidden arts of death