Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eltûnt a - ugrás a legutolsó hozzászóláshoz - a piros vonal?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

St
Robaj, csinálj majd egy egy egyelõre nem publikus max a moderátorok által látogatható toplistát. top100 és negatív top 100, azon már látni fogjuk mennyire müxik a rendszer
Anonim. Amúgy lehetne egy sg troll metert is gyártani, összes plusz / összes minusz 100-as skálán. 😊

Dzsini
Abban tényleg benne lehet az, hogy egyre többen használják (használjuk) a plugint, ami percenként újratölti a kedvencek listát ilyen célból.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
A hasznos-nyomogatás kívülrõl nézve anonim (belülrõl nem, hiszen nem lehet kétszer rányomni 1 hozzászólásra), vagy lehet nézni listát, hogy kik nyomtak rá?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Az lehet, hogy jobb, de pl. június közepe óta folyamatosan nõ a szerver terhelése, július vége fele óta látványosan +10%-ot emelkedett. Gyanítom, hogy az ilyen ajaxos cuccok miatt, mivel azóta máig nem volt nagyobb változtatás.

Dzsini
Errõl már sokszor volt itt szó, és tényleg kérdéses - majd kiderül, hogy a normális tömeg nyomása elegendõ-e a trollok és az esetleges hadjáratok ellen...

[HUN]FaTaL
Kiváncsi leszek, hogy mûködni fog e a rendszer, vagy sokan össze-vissza fogják nyomogatni az unlikeot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sir Quno Jedi
jó ötlet

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
Majd olyan lesz csak, mikor rajzoltam az ikonokat - kb 1hónappal ezelõtt 😄 - akkor még nagyon a levegõben volt ezt az egész 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Adtam egy-egy unlájkot, csak a teszt kedvéért. 😊

precision
no, hasznos fícsörök... 😊

köszönjük!

Bazinga!

Sir Quno Jedi
11 lájkkal én nem keménykednék! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Majd megjönnek a trollok ... <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
100 pontos lett a lenti hozzászólásom 😊

Szerintem a like != lájk 😊

és almát se árulhatok a piacon mert az egy védet márka ? 😄D

SzirmosSzisza
Mondjuk nem is tudom, hasznos ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
nem úgy volt, hogy a lájkot levédte a cukenberg, vagy mi??? más név kéne neki...

SzirmosSzisza
Amúgy ezzel az egyszerû válasz erre -> válasz változtatással sikerült megölnötök, az összes award.js-t 😄

Dzsini
Ok, így érthetõ, köszönöm.

immovable: Az aktív lámpa csak azoknál mûködhet, akik bekapcsolva tartják a chatet + engedélyezik, hogy látszódjon a jelenlétük.

SzirmosSzisza
Egy sima + / - szerintem is jobban nézne ki

immovable
Kösz a válaszokat. 😊
+1

[HUN]FaTaL
Csak annál aktív, akinek be van kapcsolva az alsó chat. Nálam pl. ki, így hiába vagyok aktív, nem látod. 😊

De ez eddig is így volt.

SzirmosSzisza
Szerintem csak ki van nálunk kapcsolva a chat (nálam legalábbis)

Magadat is lájkolhatod. 5 db-ig nincs hatása se hozzászólásra, se userre nézve.
Ha eléri az adott hsz az 5 lájkolást, akkor arányt számol, és onnantól kezdve indul az elrejtés userbeállítástól függõen. +/- 100 lehet az arányszám, -50-tõl rejt alapból, de ez változtatható.
Ugyanez vonatkozik userre is. Minden hozzászólása számít, adatlapon megnézhetõ, hogy kinek, mennyi +/- értékelése van, és mennyi az aránya így.

Azért a lájkolás dizájnján még van mit csiszolni 😊
immovable
Más. Nálatok sem "friss" a ki aktív "lámpa"? Értsd most itt dzsinin kívül senki sem aktív nálam, pedig épp pörög ez a topik mint a cset. Bugos még, vagy csak simán lassú ez a fícsõr, vagy csak nálam nem jó?
SzirmosSzisza
Hasznosságot kirakjuk user adatlapra, hozz szólás számot meg nem ? Milyen ez már ? 😊

Dzsini
Tényleg, viszont még mindig nem frissül automatikusan, tehát a plugin egyelõre hasznosabb.

Megjelent a kedvencek mellett.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Dzsini
lehet önmagamat, saját hozzászólásokat lájkolni? 😊

hogy lehet embert? vagy az a hozzászólásokból van összesítve?

immovable
Megvan! 😊
[HUN]FaTaL
Szerintem sincs csukogatós gomb, direkt kikapcsoltam a bõvítményt de semmi. 😄

Lyukasbogrács
Pont ezt keresem, mert ha alapból tudja, akkor a bõvítményben ki kéne kapcsolni.

Dzsini
én se találom 😊

SzirmosSzisza
Érdekes dolog ez. Amúgy ez a basic -50/-50 érdekes.

Illetve a csukogatós gomb merre van ?

immovable
- kedvencek ki/be csukhatóak, aszerint, hogy csak azokat mutassa, ahova érkezett új hsz

Hol?
Nem hittem, hogy az SG-n ilyen valaha is lesz 😊
Dzsini
2011.09.28. (R)
- hsz + user lájkolás
- hszeket lehet értékelni, de csak 5 értékeléstõl mutatja az arányt!
- adatlapon megadható, hogy mely alattiakat csukja be automatikusan (5 értékelés feletti hsz-re / userre aktiválódik!)
- az adatlapon beállított érték alattiakat automatikusan elrejti (hsz értéket és user értéket is lehet állítani)
- kedvencek ki/be csukhatóak, aszerint, hogy csak azokat mutassa, ahova érkezett új hsz
- ugrás utolsó olvasott hsz-re több oldalra is mûködik

DanielT
Ah, köszi, megváltás! 😊
Dzsini
Akkor a második mondat igaz rád, ez a topic, és ott a 893-as hozzászólás a te barátod.

[HUN]FaTaL
Nincs új szövegbeviteli eszköz, csak az sg kiegészítõben. Esetleg kapcsold ki..

DanielT
Erre az új szövegbeviteli szerkesztõre, ami ilyeneket csinál, TOTÁL random, amikor hozzá se érek.

Dzsini
4 sortörést? Vagy a nem hivatalos SG bõvítményrõl beszélsz, aminek semmi köze ehhez a topichoz?

DanielT
Borzalmas FOS ez a szerkesztõ ablak. Chrome alatt nézzétek már meg mit mûvel...

SzirmosSzisza
de

" A kiemelt doboz a bal alsó sarokban megjelenik"

DjDano
Ezeket a "beúszó cikkajánlókat" nem lehetne opcionálissá tenni, hihetetlen mód idegesítenek?!...

Wreck86
Sziasztok!
Véletlenül egyik felhasználónál letiltottam az üzeneteket, ott van hogy engedélyezhetem,rákattintok,de nem csinál semmit, nem kaphatok tõle üzeneteket.😞
Tudtok rá megoldást?

Köszönöm!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers