Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Elméletileg írt neked privátot/emailt ebben a témában, hogy össze kellene dolgozni a plugin dolgait a rendszerrel...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
és annak mi a vége? úgyanúgy bejön a szokásos hülyegyerek, és direkt lemínuszoz mindenkit, akárkit a 200 feltört regjével. 😊

All hail the double x!

Jobb lenne egy natív töltés, mivel Dzsani nem tudja mik, hogyan vannak optimalizálva, illetve õ csak teljes oldaltöltésbõl tudja kiszedni a kedvencek dobozt, míg mi tudunk 1 adatbázis-lekéréses ajaxos php-t írni.
Fel is írtam listába. 😊

Dzsini
Hozzá lehetne venni egy
"Robaj 265 pluszt és 27365 mínuszt szórt szét fórumozótársai között"
jellegû listát is? Az is érdekes lehet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Eltûnt a - ugrás a legutolsó hozzászóláshoz - a piros vonal?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

St
Robaj, csinálj majd egy egy egyelõre nem publikus max a moderátorok által látogatható toplistát. top100 és negatív top 100, azon már látni fogjuk mennyire müxik a rendszer
Anonim. Amúgy lehetne egy sg troll metert is gyártani, összes plusz / összes minusz 100-as skálán. 😊

Dzsini
Abban tényleg benne lehet az, hogy egyre többen használják (használjuk) a plugint, ami percenként újratölti a kedvencek listát ilyen célból.

Dzsini
A hasznos-nyomogatás kívülrõl nézve anonim (belülrõl nem, hiszen nem lehet kétszer rányomni 1 hozzászólásra), vagy lehet nézni listát, hogy kik nyomtak rá?

Az lehet, hogy jobb, de pl. június közepe óta folyamatosan nõ a szerver terhelése, július vége fele óta látványosan +10%-ot emelkedett. Gyanítom, hogy az ilyen ajaxos cuccok miatt, mivel azóta máig nem volt nagyobb változtatás.

Dzsini
Errõl már sokszor volt itt szó, és tényleg kérdéses - majd kiderül, hogy a normális tömeg nyomása elegendõ-e a trollok és az esetleges hadjáratok ellen...

[HUN]FaTaL
Kiváncsi leszek, hogy mûködni fog e a rendszer, vagy sokan össze-vissza fogják nyomogatni az unlikeot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sir Quno Jedi
jó ötlet

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
Majd olyan lesz csak, mikor rajzoltam az ikonokat - kb 1hónappal ezelõtt 😄 - akkor még nagyon a levegõben volt ezt az egész 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Adtam egy-egy unlájkot, csak a teszt kedvéért. 😊

precision
no, hasznos fícsörök... 😊

köszönjük!

Bazinga!

Sir Quno Jedi
11 lájkkal én nem keménykednék! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Majd megjönnek a trollok ... <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
100 pontos lett a lenti hozzászólásom 😊

Szerintem a like != lájk 😊

és almát se árulhatok a piacon mert az egy védet márka ? 😄D

SzirmosSzisza
Mondjuk nem is tudom, hasznos ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
nem úgy volt, hogy a lájkot levédte a cukenberg, vagy mi??? más név kéne neki...

SzirmosSzisza
Amúgy ezzel az egyszerû válasz erre -> válasz változtatással sikerült megölnötök, az összes award.js-t 😄

Dzsini
Ok, így érthetõ, köszönöm.

immovable: Az aktív lámpa csak azoknál mûködhet, akik bekapcsolva tartják a chatet + engedélyezik, hogy látszódjon a jelenlétük.

SzirmosSzisza
Egy sima + / - szerintem is jobban nézne ki

immovable
Kösz a válaszokat. 😊
+1

[HUN]FaTaL
Csak annál aktív, akinek be van kapcsolva az alsó chat. Nálam pl. ki, így hiába vagyok aktív, nem látod. 😊

De ez eddig is így volt.

SzirmosSzisza
Szerintem csak ki van nálunk kapcsolva a chat (nálam legalábbis)

Magadat is lájkolhatod. 5 db-ig nincs hatása se hozzászólásra, se userre nézve.
Ha eléri az adott hsz az 5 lájkolást, akkor arányt számol, és onnantól kezdve indul az elrejtés userbeállítástól függõen. +/- 100 lehet az arányszám, -50-tõl rejt alapból, de ez változtatható.
Ugyanez vonatkozik userre is. Minden hozzászólása számít, adatlapon megnézhetõ, hogy kinek, mennyi +/- értékelése van, és mennyi az aránya így.

Azért a lájkolás dizájnján még van mit csiszolni 😊
immovable
Más. Nálatok sem "friss" a ki aktív "lámpa"? Értsd most itt dzsinin kívül senki sem aktív nálam, pedig épp pörög ez a topik mint a cset. Bugos még, vagy csak simán lassú ez a fícsõr, vagy csak nálam nem jó?
SzirmosSzisza
Hasznosságot kirakjuk user adatlapra, hozz szólás számot meg nem ? Milyen ez már ? 😊

Dzsini
Tényleg, viszont még mindig nem frissül automatikusan, tehát a plugin egyelõre hasznosabb.

Megjelent a kedvencek mellett.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Dzsini
lehet önmagamat, saját hozzászólásokat lájkolni? 😊

hogy lehet embert? vagy az a hozzászólásokból van összesítve?

immovable
Megvan! 😊
[HUN]FaTaL
Szerintem sincs csukogatós gomb, direkt kikapcsoltam a bõvítményt de semmi. 😄

Lyukasbogrács
Pont ezt keresem, mert ha alapból tudja, akkor a bõvítményben ki kéne kapcsolni.

Dzsini
én se találom 😊

SzirmosSzisza
Érdekes dolog ez. Amúgy ez a basic -50/-50 érdekes.

Illetve a csukogatós gomb merre van ?

immovable
- kedvencek ki/be csukhatóak, aszerint, hogy csak azokat mutassa, ahova érkezett új hsz

Hol?
Nem hittem, hogy az SG-n ilyen valaha is lesz 😊
Dzsini
2011.09.28. (R)
- hsz + user lájkolás
- hszeket lehet értékelni, de csak 5 értékeléstõl mutatja az arányt!
- adatlapon megadható, hogy mely alattiakat csukja be automatikusan (5 értékelés feletti hsz-re / userre aktiválódik!)
- az adatlapon beállított érték alattiakat automatikusan elrejti (hsz értéket és user értéket is lehet állítani)
- kedvencek ki/be csukhatóak, aszerint, hogy csak azokat mutassa, ahova érkezett új hsz
- ugrás utolsó olvasott hsz-re több oldalra is mûködik

DanielT
Ah, köszi, megváltás! 😊
Dzsini
Akkor a második mondat igaz rád, ez a topic, és ott a 893-as hozzászólás a te barátod.

[HUN]FaTaL
Nincs új szövegbeviteli eszköz, csak az sg kiegészítõben. Esetleg kapcsold ki..

DanielT
Erre az új szövegbeviteli szerkesztõre, ami ilyeneket csinál, TOTÁL random, amikor hozzá se érek.

Dzsini
4 sortörést? Vagy a nem hivatalos SG bõvítményrõl beszélsz, aminek semmi köze ehhez a topichoz?