Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
Hmm, ha el van rakva,kinek mennyi a hozzászólása eddig, akkor lehet ahhoz viszonyítani,hány minuszt kapott. És ennek a %-ában szûrni.

Ez elveszi a kedvét a minuszt osztóknak, mert nem mennek vissza hónapokra, évekre
És kipucolja az újreg trollokat, mert nekik nincs még túl sok hozzászólásuk, könnyû kiminuszolni õket...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Büdös Bohóc
tudod mi lenne elég? Az, hogy magukat a hszeket mint a hülyék lehet dislikeolni az nem érdekel senkit. Az, hogy mennyire jó válaszokat ad valaki meg úgy, hogy x dislike/like felett adna csak értéket az overalhoz a rendszer (pl ha valaki ír vmit és 10+ dislike akkor kap egy fekete pontot)

plusz ötlet: számolni, hogy hány aktív user van egy topikban (aktív userek száma topikonként pl az, hogy hetente legalább egyszer belép az adott topikba valaki), ezek után pedig akkor kap fekete pontot valaki, ha az adott topik max user számának pl 50%-ánál több dislikeot kapott

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

BoneDragon
Nem kell kikapcsolni, de legyen korlátozva olyan szinten, hogy mondjuk egy adott emberke napi 5x szavazhat maximum, vagy esetleg egy adott emberre ugyan az max 2x nyomhat naponta... Ebben a formában vicces az egész, mert akármit írok egybõl rámozdul a csorda.

N o N a m e
Azt kellene belerakni ebbe az értékelésbe, hogy listázza ki azokat akik rányomtak valamelyik gombra. Például a hsz oldalán, esetemben itt.
Dzsini
bármelyik régebbi hozzászólást lehet + vagy - jellel pontozni, neked meg van pártízezer hozzászólásod...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkSector
Most akarom megkérdezni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Büdös Bohóc
az is teljesen hihetõ ám, hogy 1 nap alatt 1000 lájkod van 😊

Totti5
Ne viccelj, mint mondtam semmit nem írtam ma, csak abba a topikba ahol házigazda vagyok... kik miért hol tették ezt rám? csak úgy poénból?

Mi grantálja hogy a jövõben nem fogják? semmi, ugyan úgy megfogják tenni, mert sok idióta van itt az SGn akiknek ez lesz a mindennapi hobbiuk.

Hajrá! csak így tovább.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
az megint csak érdekes lenne, mert nem mene senki minuszolni, erre nem jo megoldás...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dzsini
elég lenne korlátozni a 24 órán belül kiosztható (+) és (-)-ok számát, ha nem nyugszik le a horda.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lyukasbogrács
kikapcsolni kéne az egészet, lesz ilyen beállítás?

DarkSector
thx

ZilogR
Lehetne a sok minuszt kiosztókat exponenciálisan egyre több NEKI kiosztott minusszal jutalmazni!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

DanielT
Kié volt ez az ötlet?
Dzsini
SG scriptek topic a sajátban - ott tudnak minden ilyesmivel kapcsolatban segíteni

Épp készítés alatt van modiknak a top100 +/-, így lehet osztogatni a jutalmakat, csak utána lesz reset. 😊

DarkSector
2 kérdésem lenne ha tudnátok segíteni.

van ez a topik karbantartása ablak.

Milyen script kell hogy kijelezze a %-kot? és milyen script hogy eltüntessem a like jeleket ha akarom mint hg?

robotnyk
hogy aztán kezdhessék elõrõl? nagy ötlet tényleg.
- Saját hsz-ek -100 esetén is látszódnak
- hsz összecsukás bug javítva

tomsolo
Na jó de érted ki tudja mikor lesz az. Addig meg szegény itt bûnözik az elrejtett dolgaival.

Robaj, nem lehetne csinálni most egy resetet?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

robotnyk
mióta bejött a rendszer még nem is posztoltam, és 3 nem lájkon, -100on állok. ez egy elbaszott ötlet volt, amivel a trolloknak borzasztó nagy örömet okoztatott. load last save plz, thx.
DarkSector
Ezt nem azért nyomják a kis srácok mert most szoltál, hanem ilyenkor akinek nem tetszel, visszamenõleg rádklikkel, tény hogy elszomorító dolog. részvétem...

Dzsini
Majd a haverok felpontozzák az értelmesebb hozzászólásaid, és helyreáll az egyensúly. Jelenleg a trollok vidámkodnak a szép piros mínuszgombbal, mert végre van új játék - majd túlesnek rajta, és remélhetõleg értelmesen fog mûködni a rendszer.

(és úgyis lesz egy reset)

tomsolo
Állítsd plusz százra az értékeléseket. 😊

Totti5
Az azért vicces hogy ma összesen 2 topikba írtam teljesen jellegtelen hszt, erre valaki(k) ráizgultak a témára és elintéztek és most nem létom magamat... komolyan mondom aki ezt kitalálta azt fel kellene pofozni.

DarkSector
tölem kaptál egy like-ot. .P

DanielT
Ok, de még gyorsan(kb 1 perc réfordítással) benyomtam rád kb 30 mínuszt, amivel elértem, hogy le legyél tiltva a userek többségénél.

Kurvajó ötlet, akárki találta ki! <#eljen>

szerk: Ja nem, nem a többségnél, még csak 30-as mínuszon vagy. De egyelõre meguntam.
<#eljen><#eljen><#eljen>

jazzy
Engem valaki utál 😞 😄
Dzsini
me' bugos még 😊

DarkSector
Korekt,<#eljen> köszönjük...nekem még nem gáz, mert nem tartok haragot senkivel.

immovable
É'ttem. 😊 Nem is hõbörgök csak gondoltam szólok.
ZilogR
Frankón mûxik! 1000 THNX!

Sir Quno Jedi
DEnemigazaz. 😄 Nekem is -99 mindkettõ és faszán rejteget, mint a kisangyal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pxxl
jah -99-el is rejt nekem is

All hail the double x!

Totti5
+1

Live szerkesztés hátrányai. 😊 Most már jónak kell lennie.

tomsolo
nálam +-100 és úgyse jó

-.-

Dzsini
Majd elmúlik, most mindenki örül, hogy megtalálta a gombokat - ha a gyerekbetegségek ki lesznek iktatva lesz egy nullázás, azt írta Robaj.

pxxl
zsír 😄

All hail the double x!

DarkSector
Igen én ettõl féltem hogy sokan most keményen visszaélnek ezzel.
ezért nem feltétlen egyoldalú az öröm...:S

pxxl
ahogy tomsolo mondaná:

F5 folyamatost

All hail the double x!

Dzsini
Állítsd be magadnál -99-re a határértékeket, és akkor csak a számokat fogod látni, nem lesz elrejtés.

Büdös Bohóc
mehetsz

immovable
Hiba a mátrix-ban. 😊

pxxl
bazzeg tényleg 😄 lol

All hail the double x!

DarkSector
Nyugalom majd helyrehozzák a scriptet, csak kis türelem, mert vááltoztatják az oldalt.

jazzy
Engem is megtalált most valaki és keresgéli a hszeimet és pontozgatja le 😄😄 aranyos
DarkSector
19-nek 46%-a 7, gondolom de hogy ez mit jelent ne kérdezd. 😊

Nekem eltüntek a fele kedvenceim,mikor megnyomtam a piros gombot a kedvencek felett? Hogy lehet visszahozni õket?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11