27328
  • Büdös Bohóc
    megnézem, bár a default keyboarddal toltam még CM7 előtt is, ami már tényleg gyors volt, mert kivettem totál minden szövegkiegészítést stb belőle.
  • kifli
    próbáld ki better keyboard, vagy smart keyboard-al is!
  • Büdös Bohóc
    Semelyik böngészővel nem volt jó egyébként, de köszi a hsz linket.
  • Dzsini
    ott van #20335-ben a link, az alapján az Android bugtrackerjében lehet olvasgatni, hogy hol és miért jöhet elő...
  • Büdös Bohóc
    Érdekes módon semmilyen weboldal input mezőjével nincs gond, csak itt szarakodik, de én se értem, mert még ha a js-t letiltom akkor is szar. Nem tudom felfogni. Lehet böngészek még pár más fórumot blogot stb, hogy megnézzem ezt...
  • SzirmosSzisza
    "Általában". Amúgy meglestem én is CM7-ről és nekem is késik kb 1 másodpercet :/

Illetve, mobil vs desktop kijelentkeztetést nem lehet megoldani valahogy ? Mobilon úgysincs saját fejléc szóval nem tudnak berakni JS-t oda.
  • kifli
    Támogatom, énis belefutottam már ilyen íratlan szabályba...
  • Fabio Capello
    Ha valakinél elszakad a trollcérna és végigtrollkodik pár topikot, amire pár modi úgy dönt, hogy akkor ez massdel, attól függetlenül rengeteg értelmes hozzászólás is eltűnhet. Reklámozósoknál ez nyilván teljesen oké.

Igazándiból csak azt tudom mondani, amit már három éve majmolok folyamatosan, rendes szabályzatot mindenkinek, mert túl sok lesz az íratlan szabály mostmár. Rendes szabályzatot mezei usernek és moderátornak IS. Csak a modihisztik elkerülése végett, hogy jújasedó, jujazefreet megint de gonosz volt, önkényesen cselekedett.
  • kifli
    Neemegészen ígyvan ez.

ITT a listát böngészd át :)

(Aszem google küldött nexus-t megjelenésekor hogy készítsenek arra is cyanogen modot)

A listán csak a "hivatalosan" támogatottak vannak, ezeken kívül még van jópár telóra (HTC HD2 pl)
  • [HUN]FaTaL
    Nálam továbbra is tökéletes, mind fizikai, mind képernyőbillel (igaz, csak a mobil fórumot próbáltam, a teljes verziót telefonon nem):

Xperia Mini Pro, STOCK 2.3.4 Rootolva + Opera Mobile + Smart Keyboard Pro.

#20410: 6 éve android sem volt nem hogy CM7. De pl. Defyn is azt használ az értelmesebbje, mert 2.2-nél a motorolának megállt a tudomány. Nem nevezném 6 éves alsó kategóriás telefonnak.
  • Büdös Bohóc
    ZTE Blade és azért "gányoltam" rá, mert gingerbread egyébként sincs rá hivatalosan
  • SzirmosSzisza
    Általában 6 éves alsó kategóriás telefonokra gányolnak CM7-et, nem lehet, hogy amiatt van ? :D
  • Büdös Bohóc
    ez most 2.3.7 volt, na mindéééégggy
  • kifli
    Ez eddig kérdés volt? :P

Amin teszteltem és jó: android 4.0.x, windows phone 7

Esetleg próbál egy másik billentyűzet progit.
  • Büdös Bohóc
    Teszt teszt. Na ugy nez ki, hogy cyanogenmod 7 alatt is gecilassu az sg beviteli mezo bar most ugy ahogy hasznalhato
  • tomsolo
    Támogatom.
  • DarkSector
    Alá is betehető.
  • Dean Winchester
    szerintem nincs hely. Max. a smile gomb mellet férne el egy ikonszerűségként... egyébként jó ötlet!
  • Dean Winchester
    ha valakit lepontoznak akkor ugye a hozzászólása összecsúkodik.
    x8-on nem tudom megnyomni azt a kis bigyulát, hogy az illető hozzászólása kinyíljon. Esetleg valami nagyobb gombocskát nem lehet betenni?
  • DarkSector
    Sziasztok, meg lehetne oldani hogy a spoiler-nek kitenni egy gombot?
    Mert annyira fontos szerintem mint az link-kép-videó beszúró gomb.
    Ha meg lehet oldani az szuper lenne köszönöm.
  • Bronx South
  • Jim Morrison
    én mindkettőt be szoktam :D
    köszi, megnézem mi van akkor ha csak azt :)
  • gergely1991
    Tisztelt fejlesztők!
    Tesztelem a mobilverziót és,azt figyeltem meg hogy ahol kép van beszúrva ott mintha kisméretűvé válna az egész oldal(vagy szélesebbé).Nem lehetne mondjuk elrejteni vagy fórumhoz beállítaní? Ha pedig beállítom hogy a böngéző rejtse el,akkor a "gombokat" is elrejti.
  • gergely1991
    Bejelentkezve maradt (régi) opciót jelöld be.
  • Jim Morrison
    én annak örülnék, ha mobilon felmegyek sg re akkor ne logoltasson ki gépről. Legalábbis mikor utoljára néztem még kilogolt :)
  • Dzsini
    Nem csak az SG-vel, hanem az egész Mediacenterrel foglalkozik, és az ottani fizetős ügyfelek gondolom magasabb prioritással rendelkeznek :)

Legutóbb írtam neki egy buggal kapcsolatban, akkor azt írta, hogy már szép hosszú a listája, aminek nemsokára neki tud kezdeni.
  • Jim Morrison
    Robaj sg fejlesztő ugye? most szabin van vagy mi? Mikor lesz újra? valaki tudja? :D
  • Calver
    1 pont egy hétig tart és semmi hatása 2figyelmeztetést" leszámítva, 2-4 pont 2 hétig korlátozásokkal, és ha a mágikus ötöst összeszeded, egy hónap pihi.
  • Dean Winchester
    Most akkor 1 hetes bann nincs csak 1 hónapos? tehát ha valaki össze gyűjt 5 büntetpontot akkor 1 hónapig nem tud az sgre feljönni?
  • Büdös Bohóc
    szerintem nem fog senki zokogni, ha 2-3 hasznos hsz megy a kukába úgy, hogy maga az ember egy hulladék

ja meg #20391
  • Malakai
    Mondjuk a plusszolt hozzászólásait kihagyja?
    Csak ehhez plusszolnia kellene a közösségnek. :)
  • Jim Morrison
    ezt már én is felvetettem, de az adatbázis túlterhelésen még olyat is mondott Dzsini(?), hogy ez azért sem lenne jó, mert lehet volt közben pár hasznos hozzászólása, mondjuk amit meg hülyeség lenne törölni vagy valami ilyesmi.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy azt is lehetne, hogy mivel lehet tévedés, avagy később mégis rehabilitáljuk a júzert, alég ha van egy flag, amit bepöccent a táblában, hogy EEEZT kimoderáltuk mass-ba. Ilyenkor a töbi júzer nem látja a hozzászólásait, vagy csak azt látja, hogy moderálva/törölve volt és akkor egy programmal ugyanúgy vissza is lehet állítani bármikor az ilyen "véletlenül" moderált hzsz-eket egyben, bármék júzernek. Gyorsabb is az update, mint a delete, nodepláne ha okosan van az index összepakkantva.
  • Dzsini
    Ez még akkor volt, mikor a PC-s játékoknak leáldozott topic első változatát be kellett zárni, mert nem bírta a százezer hozzászólást (2003) - azóta ez már régen nem probléma, rengeteg gyorsítás és optimalizálás került bele 9 év alatt, nem beszélve a hardverek fejlődéséről.
  • Büdös Bohóc
    Csodás sémája lehet az SG DBnek. :D Inkább kéne egy új, amit a funkcióknak megfelelően alakítanának ki újra és aztán átmigrálni az adatokat.
  • Efreet
    Régen volt egy massdel.php userID-vel és egy óra meghatározással, azért szűnt meg, mert nagyon megterhelte az adatbázist - remélem azóta fejlődött annyit a világ, hogy már bírná.
  • [NST]Cifu
  • SHADOWEYES7

Támogatnám!
  • Sir Quno Jedi
    Kéne nagyon egy olyan lehetőség, hogy ha banolunk egy júzert (vagy attól függetlenül is) lehessen törölni az ÖSSZES hozzászólását a fórumon (vagy csak egy időlimitg visszafelé, mondjuk egy nap, egy hét, egy évtized). Mivel most is jött egy kis vérgeci és másodpercek alatt teliszemetelte az összes létező népszerűbb témát, méghozzá az összes szekcióban. Van ahol még nekem sincs jogom törölni, vagy meg sem találom, hogy oda is posztolt. Így nem lehet kiírtani a mocskot mait ezek gyártanak. A júzerek meg jogosan dühöngenek, hogy miért nem takarítottuk el a szart innen, vagy onnan.

Egyszóval: Júzer hozzászólásainak visszamenőleges törlése, attól függetlenül hogy azok hol vannak (az engine könnyedén megtalálja nyilván).
  • akyyy
    amikor belépek egy fórum témába, ugye vannak kiemelt témák fent és lentebb a fórum témák. itt nem férne el egy kedvencek témák, ahol a kedvencek szerepelne az adott témán belül?