27328
  • Mike
    tessék, adtam neked egy pluszt, hogy örüjjé :D
  • Frosty01
    úgy legyen

és bocs az offért mindenkitől
  • Dzsini
    Egy embertől egy nap csak egy értékelés számít az adatlapodra, és hetente egy plusz és egy mínusz törlődik. Ha olyan helyekre is jársz, ahol hasznos hozzászólásokkal gyűjtöd a pluszokat is, akkor az ilyen unatkozó nyomkodós figurák hatása elhanyagolható lesz (plusz ráunnak, mert nincs észlelhető hatása a tettüknek).
  • Frosty01
    köszi de nem ,,könyöradományokért'' jöttem :D

csak kár h egy hét éves regem lesz oda nemsokára
  • immovable
    Kaptál tőlem egy pluszt, hogy ne izgulj.
  • Frosty01
    btw. nem értem hogy miért lett egyáltalán bennhagyva, pont az ilyen visszaélések miatt nem lesz túl jó hatással a népre :/
  • Frosty01
    hát az fantasztikus... akkor elkezdek gondolkozni egy új regen...
  • precision
    majd kijavítanak ha tévednék de ugyanattól a usertől érkező mínuszok nem halmozódnak fel vagy nem súlyozódnak úgy mintha különböző emberkéktől kapnál mínuszt... szóval nem tudsz -99 -re kerülni így

persze az is lehet, hogy alregekkel nyomul valaki és minuszolgat

nem hiszem, hogy tudsz ellenne tenni bármit is

• Frosty01
    üdv! nem sűrűn írok ide de most valami furcsa dolgot tapasztalgatok kb másfél lassan két hete

minden nap kapok 3-4-5 mínusz pontot a "hozzászólás hasznosságra". fogalmam sincs hogy kitől miért, aznap is amikor nem írok sehova. ellenségeket nem nagyon gyűjtögetek de van egy olyan sejtésem hogy a helyi ambruskocsis wanabetroll a szokásos munkakörét kicsit kibővítette.

a kérdésem az lenne hogy most akkor ha ezt így folytatja az új kedvenc névtelen jóakaróm, akkor pár hét múlva sehol nem fog látszani a hozzászólásom mert -99en leszek?
  • Mike
    thanks!
  • biomage
    már nem csinálja, ha valaki csinált valamit, akkor köszike :)
  • biomage
    Ha a humorosba megyek, ez az error üzenet fogad minden alkalommal, de csak ott.
  • precision
    http://m.sg.hu/
  • Mike
    Kéne vmilyen használhatóbb felület android alá
  • KaBuTo666
    Thx. Akkor el kell viselnem hogy a humiari meg egyéb topikok belassítják egy pillanatra a böngészést.
  • bracsek #20486
    #20485 - #20235
    Nálam is 250, itt nem is baj, de a humi ariba 250 hozzászólás betöltése katasztrófálisan lelassítja a böngészést, ha valamilyen formában kérhetném legalább az én beállításaimnál is az alap 100 at vissza tenni, ha már a beállítás eltűnt, vagy ha már alap 100 akkor mindenkinek, ha már 7 éve tagja vagyok az oldalnak, nem szeretnék új felhasználót regisztrálni, köszönöm.
  • Dzsini
    #20466 - #20469
  • KaBuTo666
    Valahol be lehet állítani hogy a topikokban egy oldalon hány hsz-t mutasson? Vagy netán ez lenne az:
    "m.sg.hu-n egy oldalon megjelenő hozzászólások száma" ?
    Mert mellé a mezőbe akár mit írok, nem változik semmi.
  • SzirmosSzisza
    Én is Chrome alól vagyok. Próbáld elindítani kiegészítők nélkül.
  • Mike
    ha nálad jó, akkor nálam van a hiba
  • Büdös Bohóc
    én csak Chromeot használok és már évek óta, itt semmi gond :D Nem lehet, hogy valamivel elbasztad? Pölö kiegészítő modul, vagy valami.
  • Mike
    valmaiért nálam chrome alatt nem megy az sg.hu, már a főoldal is fayg (most ff alatt vagyok)
  • Dzsini
    Ebben teljesen igazad van, de ez is olyasmi, amit lassan 10 éve meg lehetett volna csinálni, ha bárki foglalkozna pl. azzal, hogy a kereső egyáltalán megbízhatóan működjön. Egyszer egy fél napra volt dátumozható kereső rengeteg hibával, aztán az is eltűnt, sose láttuk újra.
    Jelenleg egyszerűbb a fórumozóknak alkalmazkodni, mert a fejlesztők látványosan passzívak.
  • Ability
    Ez igaz, de most meddig tartana betenni +1 mezőt? Az egész SG-t ez teszi egyedivé, hogy lehet topikot módosítani. És ha már ez a trend, akkor inkább a tisztelt fejlesztőknek kellene alkalmazkodni hozzá. Ez nem követelőzés, de nulla melóval járna és hasznos lenne. Mert a házigazdákat úgysem fogjátok meggyőzni ezzel.

Vagy másik lehetőség: regexp-et írni rá ami kiszűri. Teljesítményigényesebb lenne, de gondolom hogy a kereső úgyis cache-elve van, szóval tök mindegy.
  • Dzsini
    A fejléc css/js tartalma nem támogatott, csak megtűrt - a topic lakói eldönthetik, hogy normális kereshetőséget vagy csicsát akarnak. Egy kép még nem zavar be.
  • SzirmosSzisza
    Topikoknak még egy rövid leírás mezőt, amit a keresésnél dobna ki ? Eléggé gány így most, hogy, ha rákeresek egy topikra, akkor a legtöbben ott a CSS / JS :)
  • SzirmosSzisza
    Login oldalt nem akarjátok frissíteni ? Gondolok itt a bejelentkezve marad gombokra.
  • gergely1991
    Átirányít a m.sg.hu kezdőlapjára?
  • Büdös Bohóc
    hashmark az ugye tudod mire való
  • gergely1991
    bug?
    Üdv.
    Látom a mobilverziós linkek a m.sg.hu-ra iranyit, àm,sajnos pontosan ide: m.sg.hu/#
    böngéző típusa opera mini
  • Efreet
    Naponta 20-50 sikeres új regisztráció történik az oldalon, mindenféle emailcímről, tehát a probléma azon az oldalon lesz - hogy mi, azt nem tudom.
  • joebow
    Nem jelszót kértünk csak segítséget, hogy mi lehet a gond, de semmi válasz nem jött persze.
    Jelszó-emlékeztető sem működik, mivel nem lehet alapból beregisztrálni, tehát nem létezik véglegesen a felhasználó akinek elküldené rendszer a jelszót. :p
    22es csapdája, nem működik semmi. :p

kifli: Természetesen minden volt az új jelszóban, de az alap sg által küldött pass a rossz úgy néz ki.
  • Dzsini
    Ami tök jó, hiszen pont azért lett eltüntetve a beállítási lehetőség, hogy az oldalakat egyszerűen lehessen cache-elni :)

Tehát úgy néz ki bug.
  • [HUN]FaTaL
    Ha korábban beállítottad szerintem úgy maradt. Legalábbis pl. most itt 20468-tól 20218-ig mutatja nekem, ami nem 100, hanem 250.
  • Zoli007
    Ebben a topikban #20216-tól #20466-ig látom a kommenteket. Bug/feature?
  • Dzsini
    Egy oldalon már sok éve fixen 100 hozzászólást mutat, amit állítani lehet, az a topiclista hossza.
  • kifli
    legyen a jelszóban kis-nagy betű és szám is
  • Zoli007
    Kössz, ez az &index=oldalszám bevált. Blokkoló nincs. Nekem alapból egy oldalon 250 hsz.-t mutat, gondolom azzal függ össze.
  • gergely1991
    "Írt már a [email protected] -ra és a [email protected] -ra is levelet, de semmi választ nem kapott."
    A szerkesztőség nem adhatja ki jelszavát senkinek hiába kérik tőlük e-mailben.
    Esetleg egy jelszó-emlékeztetőt kérhet elég azt kimásolni és akkor módosíthatja.Ha fennáll a probléma utána is, akkor itt bug lesz.
  • gergely1991
    Nálam alul működik.:S
    De hogy értve? Mikor megjelenik mikor nem?
    Nincs valami blokkoló telepítve?
    Addig ezzel a paraméterrel nézheted a régi hszeket:
    topikcíme&index=oldalszám