Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Hát ez egy hihetetlen marhaság 😄 Hisz nem tudod, hogy ki adta. Egy nyomorult idióta megszór 300 mínusszal 5 perc alatt és nézhetsz.
Carlos
Ha megnézzük Kata értékelését, akkor az õ kommentjeit soha többé nem látjuk, még ha van is értelme.
Szerintem nem a user-t, hanem a kommentet kellene rejteni.
Avagy lehessen beállítani hogy mennyinél lehet eltüntetni. A mostani -99 kutyafüle. Merthát ugye a kóder 3 karaktert enged csakhát a minusz is karakter...

Þór vígi þessi rúnar

precision
egy troll úgy sem fizetne azért hogy minuszolgathasson 😊 csak poénnak szántam 😊

Bazinga!

DarkSector
ugyanott vagyunk...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
persze müködhetne ha egy gép like--olna egész nap embereket...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Arra pl. hogy beírsz egy totyikba valami és a helyiek eldöntik mekkora faszság volt. (néha perceken belül) Akkor nincs vita, hogy ki van mellette, ki van ellene.

Mondjuk az igazi az lenne, ha meg lehetne nézni AKÁRKINEK (mondjuk a hzsz.-re klattyintva), hogy kiknek tetszett és kiknek nem. Lenne egy adatlapja a hzsz.-nek is. Eselge be leheten kapcoslni, ha valaki akarja, hogy a hzsz. és az aláírás mezõ alatt egy új mezõben írja ki minden frissítésnél azokat akiknek tetszik és akiknek nem. Ez így interaktívabb.

Így nagyon sok vita élbõl lezárható, hiszen ott van feketén-fehéren.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
csak a VIP -k szavazhassanak, cserébe az "átlaguser" megkapja a HSZ szerkesztést

lehet több lenne így a bevétel 😊

Bazinga!

DarkSector
vannak de ettõl még az is jobb.

kakimakifsz
pro és kontra, de ez fordítva is müködhet.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Fabio Capello
Összesen nincs tíz aktív moderátor szvsz 😛

DarkSector
+1

erõl van sz csak ki ér rá +kat nyomkodni egy köcsög troll miatt?????????

kakimakifsz
Pont ma olvastam majdnem 4 éves topicot vazze😊 Autófeltörés topic asszem.

precision
kis off!

ha lenyomjuk a valóvilág topikot a top10 -ben, akkor már volt értelme az újításnak <#idiota>

Bazinga!

DarkSector
a lényegen nem változtat, mivel a like-olás nem trendi, de a dislike-ot már sportszerûen üzik.

példaként én kedvelek 100 embert egy topikban, de nem nyomok 100x like-ot ettõl még mert sok idõ
de egy paraszt ráér dislike-ozni...sehogy se jo ez.

MODIK-nak szabadna csak itélkezni, ahol 10-20-30 pártatlan ember van.!!!

pxxl
jah aztán megnézi valaki ki házta le, az vissza húzza, õ megint vissza és így tovább 😄 jó buli lenne

All hail the double x!

aztán mindenki szépen bosszútállna?
Lesz!

Sir Quno Jedi
Akinek 200 kamu/törtrege van (és ezek sok évesek is ráadásul, tehát regkor szerint nem tudod õket szûrni), az lesenem szarja, hogy õ is minuszban kerül, ha minuszolgat. Semmi értelme az égvilágon ennek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pxxl
de minek pontozni egy hsz-t? max fél napig látható aztán az életben nem nézed meg újra. akkor meg miért jó?

All hail the double x!

Fabio Capello
És honnan tudod ki nyomott tele mínuszokkal. 99% hogy nem fog neked privátot küldeni hogy "Szevasz köcsög, nem tetszik a képed rádnyomtam hatszáz mínuszt, na most arcoskodjááááá"

Arról nem is beszélve, ha a mínuszokkal trollkodik, akkor több mint valószínû hogy sz*rik bele, neki mennyi lesz. Már elnézést a kifejezésért.

kakimakifsz
Van még1: legyen látható, hogy melyik reg kitõl kapja az áldást. Az adatlapból el lehetne érni, semmi cifra, csak egyenként listázná a pontokat és kitõl kapta. esetleg az egy embertõl származókat csoportosítaná.
Nem kell titkolózni, mert majd azt hiszik, hogy 1001 alreg húz le valakit.

DarkSector
kapunk akkor is ha nem osztasz.
nekem tiszta a lelkiismeretem 150 "+"-al kb és "-"-t nem nyomtam még 1-et se.
pedig lenne kinek.

Sir Quno Jedi
Mondjuk a hzsz-nél jó lenne ha látszana, hogy hány liek és dislike volt rá, mint jutyúbon. Nem csak 5-tõl, hanem mindig, ha már volt rá bökve. EZ jó, ezzel senkinek sem lehet problémája.

A júzeres téma, hogy a júzer a hozzászólásainak az értékelése után mit kapjon be értük, mennyit és hogyan, meg kit lehessen tiltani és hogy, az már egy hosszas buli lesz kibalanszolni. Ez MMO-knál is így van.

ZilogR
Ha elkezdesz minuszt osztani,egyre többet kapsz te is. Így mûködik. És nem számít kinek osztod!

Ha egy hülye picsa elkezd rinyálni,kap egy taslit, akár jogosan,akár nem jogosan rinyált. Ha jobban rákezdi, még többet kap. Egy idõ után rájön, hogy talán a saját hülyesége miatt kap állandóan.

Na, épp ezt kell csinálni a minuszt osztókkal is!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

jazzy
Kiütöttem valakit nem kétszer írtam be 😛
DarkSector
jaja :S

Guren
Ability már rég megcsinálta

N o N a m e
dzsani bõvitményében van ilyen
DarkSector
támogatom ha törlik ezt a lenyitogatos izét.

azt kéne pont amit írsz, ugy megoldani, mint pl kint a kedvenceknéál egy GOMB és egyszer mutatná az összs hsz-t máskor meg azokét akiket nem tettél bannra...ennyi.

precision
lehet még ezt is finomítani/kiegészíteni
de az biztos, hogy az sem megoldás, hogy valaki regel egyet, és végignyom 1000 minuszt valakire egy óra alatt

Bazinga!

látod, vannak értelmes ötleteid is 😄
DarkSector
Ez se megoldás, a trollkodás nem sg reg kérdése.

kakimakifsz
@Robaj
Az mekkora teher lenne, ha Blocklist-et tudna mindenki magának összeállítani és egyáltalán ne látszódjanak a kiválasztott emberkék kommentjei?

Sir Quno Jedi
Ugyanmá, egy modi simán beírja más kommentjébe a sajátját, nem probléma (vagy csak törli a többiek hzsz.-eit és akkor azok sem fognak látszódni) . 😄

Az értelmes dolgokat szûrjük, és fejlesztjük is bele...

precision
a képletet kell kicsit átvariálni és annyi

- az átlag számításánál kisebb súlyt kapjon az ugyanattól a usertõl érkezõ zavazat mint az egyedi userektõl érkezõk szavazatának összessége/átlaga

- nagyobb súlyt kapjon a régebb óta regelt user szavazat mint egy újreg trollé

- korlátozni kell a naponta kiosztható szavazatok számát

- ha valaki sok negatívot nyom egy userre (trollgyanú) kapjon figyelmeztetést a moderátoroktól (büntetõpont formájában)

Bazinga!

DarkSector
Ezt nem tudod megoldani ebben a formában, és addig milesz? nyilazgatunk? 😛

DanielT
Ok, akkor most letoltalak -23 ra egy másodperc alatt, úgy, hogy azt se tudom ki vagy.

Ha nem mondom meg, hogy én voltam, hogy lesz a tat a tit-re?
DarkSector
Jobbat mondok:

Ne legyen legördítés.

kakimakifsz
értem én, ha 1x mondod is 😊
Közel keleti topicba írogatok és Kérdezek válaszolsz.
Az egyikbe olyanok járnak, akik kinyitják, a másikba meg muszáj kinyitni 😄.

Sir Quno Jedi
Jó lesz ez, csak még alakítani kell rajta. Idõvel kiforrott lesz a dolog. Minden kezdet nehéz, majd csak összejön egy használható rendszer.

DarkSector
+1

DanielT
Ez a lényeg. Eszközt adtok a barmoknak, hogy kiéljék magukat. Gratulálok!

Remélem a moderátoroknak is lehet majd szórni a mínuszokat, kíváncsi vagyok meddig marad meg rendszer, miután egy moderátor kommentje sem fog látszani sehol! <#eljen>
DarkSector
Nem érted mit mondok, nem tudod ki nyom igazság alapon jogossan -t és ki nem, csak elég ha valakinek a logod szurja a szemét és ennyi.
mit érdekel engem ha megbuntetik az illetõt ha egy topikban 100 hsz-nál nyomkodom a nyilat?

Nekem a nyil a baj nem a z értékelés!!!

kemszi2
ezt a rendszert én inkább valami személyes banlistával váltanám ki,mindenki azt vegyen fel rá akit akar és akkor az õ hszei nem lesznek láthatóak csak legördítéssel
kakimakifsz
then... sign out please!

Thank you for using our services!<#wave>

ZilogR
csak utoljára írom be, hogy a sok ezer éve jól mûködõ megoldás:

a büntetõket büntetni kell - ha valakinek rosszat csinálsz, neked is jár - azaz szemet szemért - Tit for Tat, nem kell ugye ragozni, MINDIG ez volt a legjobb stratégia, miért lenne itt is másképp? Csak azt kell kitapasztalni, mennyire büntessük a büntetõket!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

jazzy
Kíváncsi vagyok ha rádszállnak majd és -500 pontod lesz +30 mellé és nem látni majd a hszeid sehol ki fogja kinyitogatni. Jót fogsz fórumozni biztosan egymagad.
DarkSector
Igen de akkor ugyanez lenne csak késõbb...:S
valakinek akkor is igazságtalanság lenne.

Erre van az esélyegyenlõség, szemilyési jogok stb.