27328
  • Büdös Bohóc
    Oszlop törlés/disable és egy N-N-es kapcsolótábla? Ezen neked mi az érdekes feladat?
  • Dzsini
    Adatbázis szempontból érdekes feladatnak tűnik... és 4-5 eset miatt (vagy még kevesebb) kár lenne az egész struktúrát átszabni, amíg van egy vödör fontosabbnak tűnő dolog.
  • Büdös Bohóc
  • MerlinW
    Lehessen több felhasználó is házigazdája egy topiknak (legalább kettő). Arra az esetre, ha az egyik házon kívül van, vagy pl. ha az egyik moderál, a másik ért a topik küllemének babrálásához, stb. Ha a törlés funkció nem is, legalább a karbantartás legyen megosztott.
  • SzirmosSzisza
    Ott az URL beszúrása, használd azt.
  • Dzsini
    Az SG bővítmény már tudja ezt, amíg nem foglalkoznak vele, addig használd azt.
  • Fabio Capello
    Ha #hszszám - mal hivatkozok egy hozzászólásra az írásomban, akkor legyen kattintható, mint a Válasz "XY" üzenetére.
  • Armagedown
    Szerintem az kellene hogy vip tagság nélkül is lehessen módositani a hozzászólásom , nehogy már fizetni kelljen egy alap dologért ...
  • precision
    1. ha egy neten lévő képet akarsz beszúrni akkor a kép beszúrása gombot használd (a kép URL -jét kell ide bemásolni), ne a kép feltöltését (az csak VIP -eknek érhető el normálisan)

2. ha nem a neten van a kép, akkor töltsd fel a netre (van háromszázmilliárd képfeltöltő oldal) és ugorj az 1. pontra :)
  • Rotcsa
    Nem logora gondolok.
    Egyszerűen semmit nem tudok a kommentekbe illeszteni, mert túl nagy a mérete a rendszer szerint.
    Az a túl nagy méret 51 kbyte, ami egy képernyőkép-részlet lett volna.
    Nos, nem tudom, hogy gondolják, hogy 22 kbyte elég egy képre. Milyenre???! Izmozhat vele az ember rendesen, akkor sem tud kevesebbet csinálni belőle!
  • MerlinW
    Képet! :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem tűntek el, kiszűrte az adblockod.
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos nem, én is mondtam már, hogy jó lenne, főleg, hogy hülyeséget mutat.
  • Fabio Capello
    nvm.
  • tommygear
    vagy fizessek a hsz szerkesztés miatt ami más oldalon alap funkció? :D
  • tommygear
    minek fizessen az ember, ha alapvető bugokat képtelenek itt javítani? egy darabig vip voltam én is, de többet soha
  • Fabio Capello
    Eltűntek a kategóriák kedvenceknél O.o
  • Mike
    Az m.sg.hu-n a kedvenceidhez x új hozzászólás érkezett feliratot nem lehet vhogy kikapcsolni? Elég idegesítő. Meg a Mehet gomb lehetne picit nagyobb
  • [HUN]FaTaL
    És mégis életemben nem használtam a képfeltöltést. :D
  • SzirmosSzisza
    Fizetés bankkártyával: 960 Ft / 12 hónap (azonnal jóváíródik)
  • DarkSector
    A VIP nem 1400-1600?
  • DarkSector
    oks de akkor lenne annak 100 mondjuk...:)
  • SzirmosSzisza
    Évi 1000 Ft nem nagy összeg.
    El van itt rejtve egy szóvicc, de most nincs kedvem kibogozni :3
  • kifli
    de az vip-nek is csak 20 kb :D
  • DarkSector
    Szerintem a logora gondol...:D
  • kifli
    nekem is van vip-em, de életembe kb 2-3x használtam a képfeltöltés opciót...
  • Rotcsa
    Mondja ezt egy vipes kiskirály.....
  • [HUN]FaTaL
    Töltsd máshova, van 1 millió képmegosztó oldal.
  • Rotcsa
    A nem VIP-esek képfeltöltési jogát nem lehetne vagy 60 kb-ban maximálni?
    Nagyon rossz, h az égvilágon szinte semmit nem lehet feltölteni...:S
  • DarkSector
    jogos, de néha jó hogy ha meg kell valamit csevegni és nem fér bele a keretbe a topikban...:D
  • tommygear
    azt tiltani kell :D
  • DarkSector
    hát ez jogos, de szerintem egyhamar nem lesz, van sok más érdekesség is sg-n...:D főleg a chatben. :P
  • tommygear
    én se azért írtam mert olyan sűrűn előjönne a hiba, de attól még illene javítani
  • DarkSector
    szintúgy de amióta sg-zek mert én mindigis chrome alól nyomultam, de nem zavar nem kommentelek ilyen szélsebessen azért.
    Néa nem figyelek oda, de amúgyis mikor kész vagyok CTRL+C-vel kimásolom az irományomat ha valamiért eltünne...:)
  • DIESEL DOG #20507
    Nálam is ugyanez a helyzet, szintén Chrome alól...
  • tommygear
    esetleg valami részeredmény van már? :)))
  • biomage
    Ezt a hszt úgy írtam hogy reseteltem a netet és új ipt kaptam, de még nem jelentkeztem be

Edit: ha nem vagyok bejelentkezve akkor hogy tudtam elküldeni? :D

ara gondoltam, hogy ha ez megcsinálható akkor manipulálni is lehet a hszt mondjuk hogy ki küldte le
  • SzirmosSzisza
    Ja, hogy ti ezt látjátok, akkor viszont tényleg szűrhető :)
  • Dzsini
    A pluszolók között 3 van 1000 felett, 8 500 felett és 20 300 felett, a mínuszolóknál ugyanezek az értékek 4, 11 és 33 - több van ez utóbbiból, de nem kiugróan, és azok, akik az egyik listán nagyon fent vannak, azok a másikon is. Tehát valaki vagy sokat használja a pontrendszert, vagy egyáltalán nem - olyan nincs, aki csak mínuszokat nyomkodna, az kibukkanna ezen a táblázaton, és rászólnánk (egy ilyen volt a pontrendszer bevezetése óta, az általa kiosztott pontokat eltörölték).
    A leginkább kiugró kiosztott pontok között most egy -1240 és +148 kiosztott pontos, és egy -100-nál kevesebb (nincs a listán) és +1055 kiosztott ponttal rendelkező.
  • SzirmosSzisza
    Ráadásul mivel SG-n nem gyakoriak az alregek, ezért megkerülni se lehet a napi egy mínuszt !