Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nem izgat nagyon. 😊
ha valós lenne akkor oké.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jaja ezt is irtam legalább ezt állítsák vissza. akár személyreszabottan is, a beállitásokban legyen hogy akarod-e látni a dislike-osokat vagy nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jazzy
Nem rossz az sg új fícsörje szerinti legutáltabb ember lenni itt? 😞
DarkSector
Ez van most 😊
már bocs a képért, de rohadtul ez az igazság.

pxxl
engem nem fusztrál, mert leszarom, csak ne az legyen, hogy a fél topikot le kell nyitogatni

All hail the double x!

DarkSector
GOO SG->dislike

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Mert ennek semmi köze a kommentekhez ez simán egy játék a trolloknak ennyi.

valaki nagyon vicces kedvében😄 az ember alig ír hülyeséget, de mégis dislike-olva van kicsit frusztráló érzés nemde?😛😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DarkSector
Én sem bántani akarom de nincs is ennyi aktív forumozó. 😊

DarkSector
Már megtetted 1x XDDDDDD

DarkSector
jogos megszünik az sg. peace...😄

pxxl
de tök mind1, mert rádnyomnak 100mínuszt, aztán itt ülhetsz 2 napig mire feltornászol 1%-ot a plusszolással 😄 rombolni könnyebb az arányt.

All hail the double x!

Carlos
true-true... 😊
Lehet, hogy funból csinálok holnap melóban egy scriptet ami végigteker az kedvenc topikjaimon amibe irkálok és leplusszolja az összes kommentemet... LoL.

bár énis inkább leszarom stádiumban vagyok ezzel az egésszel.

Þór vígi þessi rúnar

ez a lájk nem lájk dolog véleményem szerint majmolás, ráadásul az egész szimpátia alapján megy. Ki tudja pl, ki az, aki csak rosszindulatból dislike-ol egy egy hsz-t, csak mert az illetõre irigy, esetleg poénnak véli ezt a helyzetet...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Egy valódi közösségben ez mûködik, de egy olyanban ahol tudod magad klónozni 800 millió alreggel nem.

Érdekes mód te sem a közösség saját tagjai által vagy értékelve, hanem felküldted a lájkjaidat...

http://goo.gl/gd6Zi5

N o N a m e
ne írj, nem kapsz minuszt 😄
DarkSector
Akkor már törölték volna.

DarkSector
csinálok alreget és visszalapozgatva beküldök magamnak 3 jelet, majd megint egy alreg, megin + olás.

Ha nem szarnám le megtenném...

jazzy
Akkor esetleg a fejlesztõk reagálhatnának, hogy mit találnak hasznosnak. Ha tényleg maradni akar ez a rendszer, akkor kellenek a felhasználók véleményei és az arra való visszajelzés.
Carlos
ok, akkor most te nagyon nem vagy, mert kamu 1050-ed van.
viszont DarkSector meg igen, mert -450 körül jár?

Szerinted ez normális?
Ez nem kiközösítés, hanem egy közepes ötlet rossz megvalósítása.

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Józsi barát mondta a mísorába 1x, hogy a renitens elemeket, akik a közösség kárára vannak KI KELL KÖZÖSÍTENI (náluk Indiában így van). Össze kell fogni ellenük na és beng. (lásd. M.Gárda)

Namost itt is erre van szükség, ha RENDET akarunk. Ennek egyik alapeleme lehet a közösség tagjainak értékelése saját tagjai ÁLTAL. Így tudjuk kiszûrni*/kiközösíteni a nemkívánatos egyedeket pl.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
inkább gyakorikérdés ez így, mint fészbúk.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Tudjátok a vicc az hogy postonként lehet értékelni4!!
vagyis ha 10 postod van akkor egymás alá 10x tudnak "-"-t nyomni...

Carlos
állítsd be -99% -ra a beállításoknál és akkor olyan lesz, mintha nem is lenne. 😊

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
Remek, hogy 200at kell kattintani hogy el lehessen olvasni 50 hsz-t...

Sir Quno Jedi
- nem tudom "levenni"
- a 300 minuszoddal is jól látlak
- nyugika, mint írtam, ez csak a kezdet, nyilván kitalálnak a fiúk majd valami jobb megoldást is, ezért kell az építõ jellegû kritika, hogy magunknak alakíthassunk ki egy kompromisszumos rendszert

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
MINDENBÕL azt kell faragni! Az a menõ!
Carlos
Másik kérdés, hogy egy kábé 3 perc egy ilyen scriptet összedobni, ami végiggyalogol az ember kommentjein és szépen rongyáminuszolja...vagy plusszolja...
Egy esti futtatás alatt fel lehet tolni pár 10.000-re a plusszot vagy a minuszt.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Ez így kezd erõsen hajazni egy közösségi háló rendszerére - biztos, hogy az SG-bõl azt kellene faragni?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DanielT
Jó, hát nem lehet ilyen gyorsan követni! 😄

318!
DarkSector
Továbbmegyek, csak azt nézik, meg a nyilakat. XD

kakimakifsz

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

DarkSector
sok kis pöcs ne foglalkozz vele...:S

Sir Quno Jedi
Én is ezt írtam elébb.

Amúgy meg a júzerek értékelését nem a hozzászólásaiktól kéne függõvé tenni feltétlenül. Lehetne õket (névvel!!! együtt, nem stikában) egy skálán értékelni, ami látszik is az adatlapjukon, hogy ki hogyan értékelte õket. Esetleg viccesre is lehet venni a dolgot, mert lehet plusz jelzõket adni nekik (elõre kidolgozott értékkészletbõl, csak egy enum és így nem lehet tiltott dolgokat írni). Ez így korrekt. benézek hozzá és látom, hoyg azok kedvelik akiket én is, tuti jó ember. Ha nem, már gyanús.

Akiket meg banolnak végleg, azok értékelése nem látszik többé senkinél, hiszen valószínûleg trollok voltak. Akik meg ideiglenes banon vannak, azok másokra adott értékelései mellett ott áll, hogy ezek banon vannak, azaz, aki nézi egy júzer értékeléseit, az látja, hogy banos júzer mit adott, így tud ítélni, mennyire lehet jogos (semennyire ált.).

Ilyesmire gondoltam vala.

Carlos
TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
igen ez igaz, nekem sok ember rejtve maradt. :S

Carlos
Nem lájk: 304

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Huhúúú, kereken 300 mínuszom van! <#eljen>

[HUN]FaTaL
Ha valaki egyszer le lett minuszolva, azt hiába pluszolják fel, rejtve maradnak a hszei.

ZilogR
hoppá, ez igaz!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

N o N a m e
Most kell az adatlapokra weboldal reklámot beírni, mert most annyian nézzük egymás adatlapját, mint még soha 😄
DarkSector
Tudod a modik mikor büntetnek legalább kiirják hogy miért, itt ha müntetést kapsz, akkor gondold csak hogy Troollkodás miatt, de most nem te voltál a troll, hanem aki ki dislike-olt.

DanielT
Pont az a lényege, hogy SZÁMÍT! Egy utolsó véglény kis patkány el tud intézni totálisan. Ez szerinted normális?

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
De ez egy rossz fejlesztés...
Szerintem...
Kommentet kéne tiltani nem user-t!

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Én meg azt mondom, hogy legyél kemény, vedd le a kamu ezres pozitívodat, én 3 perc alatt letollak 99 negatívos arányra és nézhetsz.
ZilogR
érdekes,h mindenkit az érdekel, h kitõl kapta a minuszt, pedig pont az lenne a lényege, h nem számít...

ill. tudom, h az EMBEREKET ez érdekli, úgy általában, de az én kocka agyammal messze lexarom, pont ezért vagyok itt, nem pedig szociológia szakon... 😛

amúgy az ovisok is többször mondják, hogy "nem leszek a barátod", mint az ellenkezõjét... 😛

😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Sir Quno Jedi
Én azt mondom, hogy ÖRÜLNÜNK kéne, hogy vannak fejlesztések. Évekig azért sírt mindenki, hogy nincs változás, NA most végre VAN és ez jó. A változás mindig jó, mert így halad elõre a világ!

Köszönjük meg a fejlesztõknek, hogy rámozdultak az SG-re telejs erõbõl!!!

Dzsini
mivel az értékkészlet -100tól +100-ig tart, így a -99 csak 1 pontra van a lehetséges határértéktõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.