27328
-
#20581 Őszintén szólva, bármilyen fasza is egy-egy bővítmény, én aztán nem használom az biztos. Nekem amit az alap sg tud, az úgy jó, ahogy van. Ha valamit nem tud, akkor megtanulok élni vele és kész (amúgy nem haltam még bele semmibe sem, nem okoz fizikai fájdalmat sem). Minek bonyolítsam az életemet?!?! :D -
#20580 Már egy ideje elvesztette az értelmét az ötletelés, ez a topic akkor "élt" igazán, amikor St még főállásban itt beszélgetett velünk, és voltunk pár ezren a fórumon. És hogy negatív reklám - szerinted egy ilyen trend mellett számít egy olyan topic, amit maximum pár száz ember látogat, és még kevesebb olvas aktívan?
#20579: hát igen, aztán ez lett belőle... akkor volt is lelkesedés :) -
#20579 Itt csak az a gond, hogy St annak idején azt mondta, hogy Robaj direkt az fórumfejlesztésre lett felvéve, mivel neki a Médiacenteres ügyfelek miatt nincsen rá ideje. -
#20578 Ezt én mind értem, csak azt mondom, hogy egyenlőre egy user menti a mundért, ami egy infós! oldalon elég gyatra eredmény, főleg, hogy alap dolgokért - pl. post szerkesztés - fizetni kell.
Így a topik elveszti az értelmét, mert sokan írnak ide, hogy mi lenne szerintük a jó erre mindig egy külsős kiegészítő ajánlása a válasz, ami lehet hasznos annak aki kérdezi, de magának az sg-nek inkább negatív reklám.
De mindegy is, nem offolok tovább, mert itt már egy ötlet is az. -
#20577 értem én, hogy mit mondasz...
"Nem unjátok már ezt az Ability sg bővítmény tudja szöveget?"
Nem unjuk. :) Mint mondtam, közérdekű az info. Talán zavar minket is, hogy nem alap sg featureök ezek, de elfogadjuk az sg -t így ahogy van. Pláne nem szólunk be, ha valaki hasznos infot oszt meg itt. -
#20576 #20550 - szerinted van reális esély arra, hogy az elmúlt 4-5 évben felvetett ötletek nagyobb része belátható időn belül be lesz építve?
Robajnak van egy nagyobb listája (beszélt róla többször is), hogy mi mindent lehetne és kellene csinálni, de valószínűleg a valódi fizetős vendégek (a Mediacenter ügyfelei) elsőbbséget élveznek egy maximum közepes látogatottságú fórum kalapálásával szemben. Ha jut ránk szabad munkaideje, akkor fog velünk foglalkozni, de biztosan nem vagyunk a prioritási lista elején, és vannak esetleg fontosabb fejlesztések is (ahogy az m.sg.hu is az volt), mint egy-egy ilyen apróság. Az új hozzászólásos kedvencek is elkészültek egy idő után, ezek is lehet, hogy el fognak, de addig is lehet a bővítményt használni. -
#20575 Szerintem félreértetted a mondandóm. Nem Ability kiegét szapulon, hanem az sg hozzáállását. Valaki ír be egy ötletet, erre rendszerint az a válasz, hogy a kieg tudja. Nem a kieg tudja, hanem az sg, mivel ez egy infós fórum, nem?
A tipikus magyar mentaliti pedig rád is igaz akkor már, a szövegértelmezés gyatra az országban. -
#20574 tipikus magyar-mentality...
szabadidejében csinálja, ingyér kirakja, bugreport, fejlesztés, ötletmeghallgatás...mindent "realtime" és ingyen, a szabadidejéből feláldozva
a többiek pedig egy teljesen közérdekű információt osztanak meg azzal, ha valaki keres egy feature -t, és az Ability-script pedig tudja
ha neked ez nem tetszik -fav, ha az nem tetszik, hogy maga az sg nem csinálja meg ezeket akkor egyrészt ne szóld le ha szóba kerül a bővítmény, illetve kereshetsz más fórumot is akár
sry az offért. -
#20573 Nem unjátok már ezt az Ability sg bővítmény tudja szöveget? Mi kellene az sg-nek, erre kérnek itt ötleteket nem? Az, hogy valaki önszorgalomból megcsinál vmit, amit egy info oldalnak "alapból" tudni kéne, nem tudom mit számít. Az sg tudja, ne egy user önszorgalma mentse a mundért. -
#20572 Hát Opera lassú a DOM műveletekben, szóval egy kicsit megfogja szegényt, de összeomlania nem kellene. A többi böngészőben viszont tényleg semmi probléma nincs vele. -
#20571 ezen gondolkodtam én is, de mikor felraktam elkezdte, mikor leszedtem elmúlt :( -
#20570 Nekem nem omlik az Opera, sem ettől a bővítménytől sem másiktól. Ott valami más gond lehet :) -
#20569 SG.hu bővítmény tud ilyet. Müxik is, de a bővítmény miatt gyakran omlik össze az Opera. Más alatt lehet, hogy jó... -
#20568 Ability SG bővítményében van erre lehetőség. -
#20567 igen egyszer nekem is megjelent úgy, de azóta semmi -
#20566 nekem legutóbb még megjelent, csak a képernyő tetejére csúszott -
#20565 Chrome alatt nem jelenik meg az a kis ablak ami mutatja ki adott pozitív vagy negatív pontozást az adott hsz-re.
(bár gondolom leszarjátok mint az összes többi chrome bugot) -
#20564 Meg személyes ignore gomb, csak rá kattintok a user neve melletti gombra és nem látom a marhaságait, míg fel nem oldom újra. :)
Ezt most nem rád értem. -
#20563 Néhány új smiley ráférne a SG-re. -
#20562 Nekem 250-et. Na ki a király? -
#20561 Hány darab hsz a fórum default ? Mert nekem be van állítva 80 -ra, elvileg az az alap, de 85 -t mutat, van mikor 90 -et. -
#20560 mármint, már régen észrevettem én is úgy értem :D -
#20559 ja az már rég óta nem megy. de ha kiveszed az s-t akkor ok :D -
#20558 Képbeszúrás nem megy https linkkel. (legalábbis a gonb) -
#20557 Céges környezetben nem nagyon van rá megoldás.
Amúgy a bejelentkezve marad opciókat rendezhetnétek :) -
#20556 értelmezd amit írtam ok? -.-
"néha szoktam ie9-el forumozni" -
#20555 Mozilla -
#20554 Vagy nemtudom melyik a másik, én a Google-t használom. -
KaBuTo666 #20553 mozzila? -
#20552 Van rá megoldás: Google Chrome, vagy Mozzila. -
#20551 csa.
néha szoktam ie9-el forumozni, és olyan hiba van, ami azért zavaró. a szmájlikat rosszul szúrja be. nem a textarea-ba rakja, hanem a szmájlis ablakba.
ha valaki ráér javíthatná :) -
#20550 Jelen esetben egyszerűbb ide és ide vetni egy pillantást (elsősorban a dátumokra). -
KaBuTo666 #20549 Egy valamit ne feledjetek fiúckák!
SG-n mindig mindenben Dzsininek van igaza. -
#20548 Pár száz topic van egyáltalán, ahol egyáltalán van házigazda, a legtöbb helyen jól megvannak anélkül is, de legyen 1000 (egy 1% a teljes topicszámhoz képest, igen erős túlzás). Ezek közül ki kell választani azokat, ahol nagy közösség van, aktív a topic - az előző szám jó esetben fele, inkább itt is kevesebb, maximum pár ezer aktív téma van összesen, a saját fórumokat / gumiszobát nem nézve. Ezek közül szerinted hány esetben fordul elő olyan, hogy EGY házigazda képtelen ellátni a rendtartási szerepet ÉS azt is, hogy egy privát üzenetben kapott szöveget bemásoljon a fejlécbe, ha már egyáltalán nem ért hozzá, és még a moderátorok se tudják nekik 1 napon belül berakni, ha kérik a modtopicban?
Mondjuk 10 topic miatt módosítanál az adatbázis sémáján és nekiállnál újra generálni az összes hozzátartozó cache és egyéb állományt? Felejtős. -
#20547 Szerintem van elég aktív modi mostanság, csak ők se elegek talán. -
#20546 Igazából aktív moderátori banda kéne és elég lenne. Pár mostanában nem volt sehol nagyobb flame / spam. (legalábbis ott ahova én járok :D) -
#20545 ha tárhelyileg nem probléma és jól látom a helyzetet és nincs totál blokkoló logika a háttérben még, amiről nem tudok, akkor miért is ne, persze itt nem ingyenmunkáról van szó, szóval lehet nem érné meg. De ne mondd nekem, hogy 2-3 topiknál lenne rá igény. Az összes ezres hsz számmal rendelkező topikban elkéne sokszor.
Sőt ha ennyire igénytelenek akarunk lenni, akkor az eredeti sémában csak plusz 1 oszlopot kell felvenni, második házigazda, legtöbb helyen bőven elég tényleg. Ahhoz még kevesebb logikát kéne leprogramozni. -
#20544 Te foglalkoznál ilyesminek a kialakításával, ha közel 100000 topicból mondjuk háromnál lenne erre igény? A házigazdával lehet privát üzenetben / saját topicban kialakítani a kinézetet, ha pedig végképp lusta kicserélni, akkor egy moderátor is kicseréli az új kódra egy napon belül, ha kéritek. -
#20543 nem különösebben probléma szerintem, a kapcsolótáblának nem kell figyelnie, hogy nyitó hg jogú a topik, vagy nem, ahhoz nem nyúl senki, automata felvétel kell akár és ennyi. -
#20542 Jelenleg egy topicnyitó mező (lehet üres is) + egy boolean mező van minden topicnál, hogy a nyitó házigazda jogú-e vagy sem.