27328
  • elizabett
    "Remélem 1x valaki jól feljelenti az SG-t emiatt(is)"

Mert mi miatt jelentették fel? :O
    Az érettségi kiszivárogtatás régen volt már...
    77.242.153.158
    (77-242-153-158.giganet.hu)
  • elizabett
    ÖTLET a chathez!

MI lenne ha a gumiszobába áttennétek a chatet, oda akárki úgy sem mehet be?!
    Így gyerekek nem látnák a mocskolódást.
  • Sir Quno Jedi
    Köszönöm!!!!!!!
  • Dzsini
    Pontosabban az a főcsoporton belül listázott témák száma, amit most állíthatsz (az működik is), a témán belül megjelenített hozzászólások számát viszont már sok éve nem lehet állítani, és az maradt úgy, ahogy előzőleg volt (szemben a mobilos felülettel, ahol most állítható).
  • SzirmosSzisza
    Yay, újítás. Igazából csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az első rész legyen a hangsúlyos, achievmentek ráérnek még :p

Illetve még esetleg, hogy a Téma karbantartása alatt nagyobb textarea és alárakni a makrók között található kódkiemelést.
  • KaBuTo666
    Köszi az eddigi javításokat. Létszíves javítsátok azt, hogy az egy oldalon lévő hsz számot lehessen állítani a beállításokban. Elég szar mert nálam 250re volt állítva és hiába állítom bármennyire, mivel buggos ezért nem csinál semmit és feleslegesen tölt be elég sok hsz-t amiért belassulok pár topik nyitása közben. Köszi előre is.
  • Rage47
    Ezzel egyetértek teljesen, rég el kellett volna helyezni már onnan a chatet.
  • Dodo55
    Igaz, erre nem gondoltam hirtelen.

Más: ha nem is tele br-ezni, azért egy pre tag mehetne föntre a lista köré, mert ez így nagyon ömlesztett :)
  • Dzsini
    Nem jó:
    A lent említett 10 troll egymást fel, valakit pedig lepontoznak (mondjuk egy zárt saját topicban szólnak hozzá, ahol senki nem tudja őket mínuszolni) - mivel nem vesznek részt olyan topicokban, hogy sok pontozást kapjanak másoktól, így magas lesz a saját értékelésük, tehát az általuk kiosztott pontok is "súlyosabbak" - egymást erősítve még hatásosabbak lennének, mint most.
  • Robaj
    Felírva: Ha texareában van a focus, akkor új hsz érkezésekor alá nyomja bele az új hozzászólásokat. (Azóta érkezett hsz-ek címmel)
  • Dodo55
    Felhasználó értékelése alapján való súlyozása az általa leadott szavazatokra?

Max ezzel csak annyi baj lenne, hogy mindig az értékelés leadásakori személyes értékeléssel lehetne számolni, mert elképzelni sem tudom mennyire erőforrásigényes lenne, ha egy felhasználó által leadott összes értékelés súlya mindig változna, ha az adott felhasználó értékelése változik.

De azért valamilyen szinten szerintem így is hatásos lenne.
  • Robaj
    Ahogy mondod, régen volt.
    Most már a # utáni szöveg szerver oldalon láthatatlan. A #68319 csak adott oldalon belül működne, pl most #20647

Sir Quno Jedi +Dzsini: St-vel egyeztetek a fórum kezdőoldali chat banner + pontrendszer ügyében.

• Dzsini
    "- adatlap: xyz felhasználó 265 pluszt és 27365 mínuszt szórt szét fórumozótársai között"

A pontozási rendszerrel visszaélők megregulázása, a pontrendszer átgondolása valamilyen szinten?
    Néhány tíz regisztrációval és egy kis kitartással bárkit egy-két hét alatt bőven mínuszba lehet pontozni úgy, hogy sok évvel ezelőtti hozzászólásait pontozzák le (erre van több példa is). Lekövethetetlen, letilthatatlan, kikerülhetetlen jelenleg, ráadásul egymás hozzászólásait felpontozva az összesítésen se látszik, hogy ki az, aki ezzel szórakozik. És ezen az sem segít, ha az adatlapján ki lesz írva, hogy ő ezer mínuszt osztott ki, maximum büszke lesz rá.
    Vagy ne lehessen pár napnál régebbi hozzászólásokat utólag pontozni, vagy valamilyen módon újra kellene gondolni ezt a rendszert, mert így több, mint 7 hónap után látszik, hogy az elvárt működést (aktív közösségi moderáció) nem váltotta be. Kevesen használják, (5 felhasználó van 1000 kiosztott pont fölött), érezhetően többen használják mínusz pontok kiosztására, és a többséget maximum csak zavarja, hogy egyes hozzászólásokat (hozzászólókat) ki kell nyitogatni, nem áll neki azzal szórakozni, hogy pluszokat (is) nyomjon aktívan.
  • Dodo55
    Ötlet: ha a hozzászólás textarea-n van a fókusz, akkor az X új üzenet érkezett értesítés helyett kapásból meg is jelenhetnének az új üzenetek.

Azért csak hozzászólás írás közben, mert a topic olvasása közben nyilván idegesítő lenne, ha magától lescrollozódna az oldal :D

Viszont az új hsz textarea fentebb van, tehát az nem mászna el.

Szerintem azért lenne ez hasznos, mert ugyan az én kezemben benne van a CTRL+A CTRL+C mozdulata, ha parázok hogy eltűnik a form tartalma valami navigációs művelet miatt, de nem biztos, hogy mindenkinek, és erre most hirtelen nem emlékszem, de esélyesnek tartom, hogy az értesítéssel való topicfrissítés üríti a textarea-t. Azt meg ugye nem kell mondanom ez a feature pont azért jó, hogy ha valaki ír valamit, akkor közben értesüljön róla, hogy jött új hsz, és esetleg annak fényében újratervezze a mondanivalóját.
  • Sir Quno Jedi
    Chat bezárása, vagy legalább beállításokba egy gomb, hogy szeretném/nem szeretném, hogy menjen... nincs tervben?!?! Pikkpakk megoldható gondolom...

Már csak azért is, mert így mindig látják ha online vagy és a kedvencekben állsz, ami sérti a személyes jogaimat. Pl. rögtön kapok elmbetegektől szenny priviket, ha meglátják, hogy online vagyok. Namost ez mire jó??? A chat egy rákfene itt, óvódások versenye, hogy ki mond trágárabb dolgokat. ÉN nem vagyok rá kíváncsi. Vagy a kedvenceket és a beállításokat stb. tegyétek máshová, vagy a tetves csetet...

Ha a gumi le van szabályozva és meg van moderálva (és nem mellesleg nem kell oda járni), ezt miért nem lehet megregulázni?!

Bárki bejön (családanyák, családapák, kisgyerekek is) rögtön azt látja hogy minősíthetetlen mocskolódás megy non-stop a cseten. Ez mégis milyen képet fest az SG-ről, vagy az itt regeltekről?! Konkrétan fel vagyok háborodva! Remélem 1x valaki jól feljelenti az SG-t emiatt(is) és akkor végre kiveszik ezt a rohadt csetet.
  • Calver
    enyhe szóismétlés, második "hasonlóan"-t mindenki ignorálja...
  • Calver
    régebben volt egy ilyen funkció, hogy ha topic url-je után bedobta a kétlábú hsz számot, akkor kapásból arra a hozzászólásra ugrott, pl ez

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1009326176#68319

Filmek topic #68319-as hozzászólására ugrana, hasonlóan az "ugrás utolsó olvasatlan üzenetre" gombhoz hasonlóan. ez valahol pár éve eltűnt, pedig szerintem hasznos dolog volt, főleg ha az ember nem csak egy-egy hszt akart linkelni, hanem egy beszélgetést. nem tudom más hogy van vele, én örülnék a "visszatérésének"
  • Robaj
    A következő hibák/tervek/módosítandó feladatok vannak felírva (+pár, ami nem publik :) ), akinek valami kérése van és ebbe nincs benne, írjon hsz-t:

- Chrome alatt ha megvárom, hogy lejárjon az idő (már küldtél üzit szöveg), üzenetem üres-et ad és a vissza gombbal sem lehet visszalépni.
    - vipeknek gumiba nem írja ki a téma nyitóját
    - privi: Hozzáadás a címjegyzékhez funkció nem működik.
    - IE9 nem rakja be a szmájlikat.
    - szöveg áthúzás makró
    - Chrome alatt nem jelenik meg az a kis ablak ami mutatja ki adott pozitív vagy negatív pontozást az adott hsz-re.
    - Képbeszúrás nem megy https linkkel.
    - Ha #hszszám - mal hivatkozok egy hozzászólásra az írásomban, akkor legyen kattintható, mint a Válasz "XY" üzenetére.
    - keresésnél a topic leírásnál css és js tagek kiszűrése
    - youtube parser frissítése (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ypIlKwHFa88, http://youtu.be/vL8x7LcA-Y4, http://www.youtube.com/watch?&v=hv6WzohsbRc)
    - A kedvenceidez érkezett x új hozzászólás érkezett résznél bug: minden komment elolvasása után mínuszt ír ki.
    - Ha hosszú a kódsor akkor levágja a végét, ha hosszabb, mint a hsz doboz.
    - spolier gomb
    - új rss képpel
    - adatlap: xyz felhasználó 265 pluszt és 27365 mínuszt szórt szét fórumozótársai között

sg mobile
    - moderálás
    - Az sg fórumon belülre mutató hiperhivatkozás, az sg mobilos verziójára vigyen, mert ha valamelyik témában egy hiperhivatkozást szúrnak be egy másik témára a sg fórumon belül akkor a számítógépes változatot hozza be, a mobilos helyett.
    - mobilos verzióban kedvencedhez x új hozzászólás érkezett felirat kikapcsolható legyen.
    - ne léptessen ki, ha mobilról logolok be
    - Mehet gomb lehetne picit nagyobb. (?)

St-vel egyeztetni kell még:
    - achievementek (pl.: gyűjts össze 5 darab 100+-os hozzászólást 1 hónap alatt)
    - már 1 szavazatnál lehessen látni, hogy ki és mit szavazott egy adott hsz –re
    - Személyes ignore gomb, adott user hsz-einek összecsukása

Ahogy jön a nyár, több idő lesz foglalkozni az oldallal, folyamatosan, amint lesz idő, ez fel lesz dolgozva.
  • RaZoK
    vissza a régi logot :)
  • Dzsini
    Csak bankkártyás és SMS-es fizetési lehetőség van, ha rányomsz a kártyás fizetésre, akkor leírja a részleteket.
  • papi08
    Sziasztok!
    Nem tudom, jó helyre írok-e, de VIP jogokat alertpay-en keresztül lehet fizetni?
    Köszönöm :)
  • Ability
    Ezekkel tisztában vagyok, ezért is írtam amit. De nem ez a fő probléma. Túl tudom tenni magam azon, hogy nem olyan fejlesztések vannak amit én látni szeretnék. És szerintem itt az én véleményem kicsit jobban releváns mint az átlagé, mert a bővítmény miatt én ismerem az igényeket is. Engem az zavar hogy már a többiek is ignoránsak maradtak az ötletekkel kapcsolatban. Persze, nem minden ötlet jó ötlet. De attól még ötlet. Annak is kellene kezelni. Vagy megvalósul, vagy nem. De mi szükség van arra hogy mindenki leszavazza és elküldje az illetőt pont abból az apropóból hogy úgysem csinálják meg? És ez a topik mindig is erről szólt. Ismét, nem a mostani esetről van szó. Csak felkúrtam magam azon, hogy ebben a topikban az SG magja mindig minden ötletet száműztek azon indokkal hogy "mehetsz ha nem tetszik". És azt vártam volna hogy ez legalább változik. Hogy legalább a bővítmény mutatja hogy lehet rajta változtatni. Hogy nem kell követni St és a többiek mentalitását. Aztán bejöttem ide és megláttam hogy megint "mehetsz ha nem tetszik". És oké, nem volt egy jó ötlet a polifórum, értem én hogy ha akarnátok sem lehetséges, csak azt hittem már kinőttünk ebből. És újra írom: nem veled van a baj, Te normálisan leírtad mi az akadálya. Engem az zavar hogy bejönnek random emberek akik megmondják a tutit. És akkor ehhez vegyük hozzá azt is hogy a topik lényegében értelmetlenül üzemel. Valahogy ez a kombó ezt váltotta ki belőlem. Valahol azt vártam volna hogy ha már St és a többiek szarnak ránk, akkor legalább a topikot látogató réteg tartson össze és ne kövessük a "megszoksz vagy megszöksz" mentalitást.

Amúgy Robajra rátérve, velem rendes volt. Nem lett volna kötelessége szívességet tenni, de megtette. Igaz nem is kértem tőle olyat amit fél perc alatt ne lehetne megcsinálni. De ugye gesztus a fontos. Szóval ne úgy képzeljétek el hogy én szánom az SG vezetését. Értem én hogy nekik is van prioritásuk és a többi. Csak ez a topik már nem egészen azt a funkciót látja el amit jópár éve.

Egyébként megbántam hogy ezt leírtam ide. Semmi extra nem történt igazából, volt 1-2 komment ami beleillik az általam leírt képbe, de semmi nagy megmozdulás. Az a baj hogy mindig is ez volt a véleményem. Mindig volt olyan aki még engem is elküldött a picsába. És amikor azt látom hogy nem vagyunk képsek túllépni ezen... hát bosszant.
  • georgesmatyas
    OFF
    Ez van amikor lehetőség adatik variálni
    Két példa: Filmkatalógus.hu, és Facebook (utóbbi valami közösségi portál)
    Egyikben sincs kívánságműsor. Vagy elfogadják, ahogy van/kinéz/müxik, vagy el lehet takarodni. (előbbinél a hüllőembereket egy szó nélkül 5 perc alatt kivágták a vérvezérlésükkel együtt)
    Ha bezárod ezt a topicot valszeg el is múlik a probléma, mert le kell nyelni a békát, hogy ilyen lesz és kész.
    U.i.: Valaki(k) pl. soha nem a Fórumból navigálnak egy-egy témához, hanem a hírekhez közvetlen kommentelnek, így azt se tudták, hogy lehet logója, VIP-je stb...
    ON
  • Dzsini
    Erről is beszéltünk már itt - már Borg és Punker is azért mondott le a moderátori jogairól, mert St-ék akkor évek óta csak a végképp halaszthatatlan hibajavítást csinálták meg, semmilyen fejlesztést, a moderátorok irányából érkező javaslatot nem fogadtak meg - sőt, még csak válaszra sem méltattak. Azóta eltelt pár év, amikor Robaj érkezését bejelentették fellelkesültünk, és azóta több komoly fejlesztés is befutott, sok éves hibák ki lettek javítva, ahogy mondtad neked is sikerült értelmes dolgokat megbeszélned vele, amitől a bővítmény is megtáltosodott.
    De eközben a háttérben mi is próbáltunk (moderátorként) néhány olyan fejlesztést, változtatást elérni, amivel a mi munkánk kényelmesebbé, talán kicsit hatékonyabbá válhat. Volt 1-2 dolog, amit egy gombnyomás volt elintézni: így lett nekem jogom házigazdaságot adni (mert St-ék pár havonta egyet adtak ki, és állandó volt a háborgás miatta a moderátori topicokban), és így kapott több moderátor is jogot a főtémák nagyobb részére (mert volt rá példa, hogy egy napig nyitva volt egy-egy idióta topic pl. az Autó-Motorban, mert ott nem volt aktív moderátor). Emellett megegyezés történt még több, nekünk és a fórumozóknak fontos fejlesztésről is - pl. az inaktív fórumozók lezárása/védelme feltörés ellen, a topicnyitások megregulázása, csoportos hozzászólástörlés és hasonlók, ezeknek több, mint 2 éve nyoma sincs, pedig St-vel és a főszerkesztővel többször megegyeztünk a valóban szükséges, és sürgős fejlesztésekről (főleg akkor voltak ezek a beszélgetések, amikor egy hétvége alatt több, mint 50 regisztrációt tiltottunk ki, és hasonló mennyiségű képernyőt nem tűrő topicot zártunk be (az is csak egy véletlen, hogy sikerült a többszörös büntetőpontosztásra rábukkanni, normál esetben 5 pontot tudnánk adni, ami 1 hónap bünti lenne)).
    Őszintén szólva több moderátor már egy kicsit belefáradt abba, hogy gyakorlatilag szerkesztői támogatás nélkül próbálunk rendet tartani úgy, hogy a fórum minden lehetőséget megad arra, hogy egy-egy troll mentalitású figura tönkretegye az aktív felhasználók életét (néhány gumiszobás vidám figura aktív éljenzése mellett).
    Persze ahogy Tomsolo írja is, Robaj azért egész jó dolgokat is összehozott: van chat (fújj, facebook másolat), van pontrendszer (már csak értelmesen kellene használni), van mobil felület, és sok apró, kényelmi fejlesztést és hibajavítást is sikerült megcsinálni. De jól látszik, hogy ezeknek túl sok köze nincs ahhoz, amikről itt beszélünk, és felmerültek fejlesztési ötletként - viszont kategorikusan el sem lettek utasítva, valamint Robaj olvassa (olvasta) a topicot, hozzá is szólt. Robajjal január elején váltottunk egy levelet utoljára, akkor azt mondta nemsokára sorra kerül a fórum, és hosszú listája van a tennivalókról, egy kis türelmet kér.
    Én azért moderátorkodok még mindig, mert mindezek mellett kedvelem ezt a fórumot, tizenpár éve aktív vagyok rajta, és nem szeretem, ha rendetlenség van ott, ahol amúgy szívesen vagyok jelen, és szívesen beszélgetek. Rám is vonatkozik, hogy ha nem tetszik el lehet menni - de egyelőre minden baja ellenére, tetszik. Ezerszer megtárgyaltuk itt a topicban mindezeket - ezerszer összegyűjtöttünk listákat, hogy mi lenne fontos vagy kevésbé fontos javítás, mégis mindig felbukkan valaki, aki visszaolvasás helyett (jelen esetben úgy, hogy ő maga írta le már többször ugyanazokat az ötleteket) újra és újra beírja ugyanazokat - és ez nem tetszik, látható, hogy nem sok értelme van. Be lehetne zárni a topicot, aztán majd Robaj vagy St kinyitja, ha esetleg hajlandó idetévedni és foglalkozni a fórummal, lehet, hogy ezt is fogom tenni. A fejlécben az offtopic miatti figyelmeztetés is azért van, mert anno St mondta, hogy ha itt dumálunk, nem fogja megtalálni az ötleteket. Ettől már őszintén szólva nem félek.

Tehát felkérnék valakit a topic olvasói közül, hogy csináljon egy tételes listát az elmúlt időben (mondjuk 1 év) felbukkant, szükségesnek tűnő fejlesztésekről (hibajavítások, jó ötletek, az "el kellene törölni az egész pontrendszert", a "legyen politikatopic" és a "felesleges a chat" nem tartozik ide), és azokat kirakjuk a fejlécbe, remélhetőleg ez lecsökkenti a százhetvenhatodszor is elismételt rugózást, és nyugalom lesz a témában, sikerül használhatóvá tenni úgy, hogy ha egy véletlen folytán megint fejlesztésre kerülne sor, Robajnak legyen mit olvasnia és hol hozzászólnia.
    Remélem nem olyan nagy feladat, hogy senki nem fogja elvállalni a fórum kedvéért.
  • Ability
    Igazából nem tudom ez most miért jött ki belőlem, törölheti egy modi ha erre jár. Csak valahol a "nincs fogalmad semmiről" és a "ha nem tetszik, el lehet menni" között ez a reakció bukkant fel.
  • Ability
    És igazából az zavar hogy senki sem ismeri el a nyilvánvalót. Dizsini, te vagy az egyik leghiggadtabb személy akit valaha láttam. Türelmes is vagy. Minden jó tulajdonságod megvan. De ugyanakkor akárki ír akármit, neked mindig meg kell magyarázni. Sosem láttam még olyan választ hogy "nem lehet kérésünk, nem foglalkoznak velünk". Pedig ez az igazság. Amit valószínűleg ti is éreztek, mert nem hiszem hogy titeket annyira megbecsülnének. Pedig kellene. Zavar hogy mindenáron meg kell védeni az SG becsületét. És mondjuk nem várom el tőletek pont ezt a fajta választ, mert nektek kellene irányt mutatni. De az már zavar hogy az átlag fórumozók is átvették ezt.

És újra, nem csak a mostani téma alapján mondom ezt. Konkrétan az van, hogy akármikor benézek ide, valami random embert éppen baszogatnak. Pedig nem csak hülye ötletek születnek itt. Az egész bővítmény ilyen ötleteken alapszik. Csak míg mások tették a kötelezőt, addig nekem titkon megtetszettek.
  • Ability
    Az egy dolog hogy igazad van, de nektek is észre kellene venni hogy ez a topik elvesztette a funkcióját. Nem számít hogy az üzemeltetők azt teszik amit jónak látnak, de ez a topik odáig fajult hogy már a fórumozók is tapsikolnak hozzá. Akárki jön _akármilyen_ ötlettel, az SG magja megmondja a tutit. És itt nem rád vagy a moderátorokra gondolok. És még csak nem is erre a beszélgetésre. Hanem úgy általánosságban. Van értelme még ennek a topiknak? Mire jó? Hogy az konfrontálódjanak az érdekellentétek? Mert más nem történik.

Hányszor lettem én is leoltva mindenki által, aztán azóta meg szorgosan tapsikolnak a bővítményhez. Tényleg érdemes az jobbnak tűnő ötleteket is elhessegetni azzal az mentalitással amit itt átvettek páran? Meg úgy általában nem tetszik nekem ez az egész. Ez nem arról szól hogy lehet-e vagy sem. Ez arról szól hogy akarjátok-e vagy sem. És ismerjétek el, nem akarjátok a plusz munkát ami a mostani ötlettel járna. Ezzel nincs is semmi baj, szabadidőben csináljátok, minden tiszteletem a tiétek, nem várok el többet. De tényleg olyan jó móka azzal a stílussal nekitámadni minden második embernek amit itt páran képviselnek?

És értem én hogy nektek nincs döntő szavatok, értem én hogy ez nem csak rajtatok múlik. De addig is amíg ötletként létezik, nem kellene nekiugrani mindenkinek és kicikizni pont azon apropóból hogy igazából ti sem akarjátok.
  • Bronx South
    Az a vicc hogy leírtam 3 hsz érvelést, és utána nem azt a választ kapja az ember hogy hát igen, lehet megkéne próbálni vagy kéne változás mert nem csak te (én) vetetted fel először ezeket, hanem egy vita a reakció a nagy semmiről, ócska lereagálások, "nem mert nincs kedvünk se változtatni, meg amúgy is aki tenni tudna már nem aktív hónapok óta". Ez aztán a színvonal !
  • Dzsini
    Tehát beírtál valamit többször is - eddig nem volt érzékelhető hatása. Most jól látható, hogy legalább 3 hónapja még csak ide se néztek a fórum fejlesztésével bármilyen szinten foglalkozó személyek, ezért felmerült benned, hogy most biztosan itt az ideje hatodszor is beírnod ugyanazt, mert most majd varázsütésre ... mi is történik?
  • Bronx South
    Leírtam, de leírom mégegyszer. Amiket felvetettem nem most vetettem fel először.

#20631: Ok.
  • Lyukasbogrács
    nonszensz akkor lett volna, ha ~10 hozzászólással előbb írom be, viszont azóta megkaptad a válaszokat a kérdéseidre.
  • Dzsini
    Akkor segítek: a #20550-es hozzászólást próbáld meg feldolgozni.
  • Bronx South
    Tényleg ugyan az a kérdés, pár hónap eltéréssel ha jól számolom a main kívül még 2x írtam le itt ugyan ezt, a válaszok meg kb nem változtak, de feltételeztem hogy most hátha. Ha meg még rajtam kívül is leírták páran akkor gondolom világosodik hogy ki mit akar, v nem akar.
  • Dzsini
    Más fórumokon is szokás szerintem, hogy egy témához hozzászólás előtt legalább egy kicsit (1-2 oldal) visszaolvasol, nem? Már csak azért, hogy ne tedd fel ugyanazt a kérdést (írd be ugyanazt az ötletet), amit rajtad kívül már tucatnyian beírtak, vagy hogy legalább nagyjából képben legyél a téma aktuális állapotával, hangulatával kapcsolatban. Ennyire az SG sem különbözik a világ többi fórumától.
  • Bronx South
    Jól látod, annyira nem vagyok a témán, csak elkaptam felül pár hszt és vettem a fáradtságot hogy leírjam hogy szerintem mi kéne hogy jobb legyen, ha kissé cinikus voltam azért elnézést kérek. De sokan még erre se veszik a fáradtságot.
  • Bronx South
    Hát akkor ennyi.
  • Dzsini
    Idelent meg pár hozzászólás, de tíz fórumot követbe biztos nincs időd elolvasni mondjuk az elmúlt ~1 hét hozzászólásait a topicban... írni sokkal egyszerűbb.
  • SzirmosSzisza
    Alatta meg az, hogy aki fejleszti az oldalt több, mint 2 hónapja nem volt online :)
  • Bronx South
    Ez is egy vélemény. De ha jól látom legfelül ez a kérdés áll: "Mi kéne, hogy még jobb legyen?" Amit leírtál úgy érzem nonszensz ebben a topikban.
  • Lyukasbogrács
    ha valami nem tetszik, akkor fogadd el, vagy lépj tovább. minden más felesleges.