Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

USER STATISZTIKÁK NULLÁZVA!
INNENTÕL MINDENKI MÁSIK USERT NAPI 1X ÉRTÉKELHET! (az elsõ hsz értékelése számít)

Lyukasbogrács
nem hívnám azokat fejlesztõknek, akik class helyett id-t adnak minden lenyíló fülnek.

Különc
Nullázódott

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tigeroo
az hogy ne lehessen spammelni mert sokan csak ebben fogják lelni az örömuket. emlékszem régen amikor még kiírta profil oldalon a hozzászólás számot akkor mindenki a gumiszobában spammelt, nem véletlenül tüntették el azt sem.
Sir Quno Jedi
"abszolút alkalmas lenne moderátornak"

Ezt gyakran hallom. Ki az? Jelentkezzen a vezetõségnél, már ha hajlandó elvállalni. NEKEM pl. semmi beleszólásom sincs, de a többi modi nagy részének se, szóval nem rajtunk múlik, elhiheted... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Semmitõl, az õstagokat szopatják ilyen hülyeséggel az újregek és a nyomorékok fórumózok hülyeségei miatt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
nem értek egyet.
Azért azt egy kóder is meg tudja csinálni, hogyha beállítom a százalékot 99-re akkor ne rejtse már el a 60-ast.
Dehát a kóderek lusták mint tudjuk, de akkor legalább tudjon programozni hamár b***ik letesztelni.

Þór vígi þessi rúnar

1 embernek csak 1 jelet lehessen 1 nap rakni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shep
Van az Sg-n elég "okos" nem kell a kezükbe egy újabb fegyvert adni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[HUN]FaTaL
Emiatt a feature miatt használhatatlan az egész.

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
+999 LIKE

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
és akkor mi értelme is van???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Molnibalage
Mitõl függ az, hogy egy kommentet le kell nyitni vagy sem? Mi ez a baromság egyébként...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DarkSector
meglátjuk mien lesz, de mivel a pozitiv értékelés nem annyira hivogato mint a trolloknak a negatív, ezért ez sose lesz valódi stat, nem fogja a valóságot mutatni...vagy hivjak fel minden ismerõst hogy like-oljon legyenszíves, mert hátha lesz pár tahó?

én inkább úgy oldanám meg annak látom értelmét hogy:

1 + és 1 - jelet rakhat 1 ember 1 évben 1x csak!

Sir Quno Jedi
Szvsz. ez itt tök más. Élesben derül ki mire is használják a júzerek. HA a több napos tesztelési fázisos, betöltõs, release-es faszságon ez szépen végigmenne (100x), minden csip-csup módosítás után, valószínûleg kiépnétek a hajatokat... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
NE LEHESSEN MÍNUSZOLNI!

Kizárólag a visszaélésre alkalmas, SEMMI MÁSRA. Gondolkozzatok már el az alapvetõ pszichológiáján vazzeg!
Carlos
csak épp ez a feature is bugos... lentebb toltam egy képet!

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Hagyjuk ezt, van itt az SGn bõven értelmes ember aki sokat tölt itt és abszolút alkalmas lenne moderátornak.

A normális moderátorok nincsenek gyalázva egyáltalán, Efreet, Kandurex, téged is ritkán szidnak, kár sírdogálni.

gz8 azt se tudom ki, én biztos nem szidtam, Katát naná, hogy kiutálták, egy moderátornak legyen olyan fellépése, hogy azt az emberek komolyan vegyék.

Elismerés? Van elismerés, én mindig szépen megköszönöm, ha segítettek, nyilván csekket nem nyújtok át.

Itt is próbálkoztok, próbálkozzatok ott is, ha nem jó, visszacsinálni nem annyira nehéz.

Nem gondolnám, hogy annyira rossz a sorsotok, amennyire ebbõl a postból lejött.
tigeroo
én még azt javasolnám a rendszerhez hogy legyen súlyozott pontozás, aki pl. napi 5ezer dislikeot penget ki a többiekre annak ne érjen annyit a "szava"

akinek meg nem tetszik amúgy az állítsa be a "toleranciát" maximumra (99) és akkor olyan mintha nem is lenne ez a fícsör.

plusz még sztem csak akkor kellene elrejteni bizonyos usert ha már elõzõekben nyomtál rá disst. így kicsit "egyéni tiltólistás", vagy legalábbis tudatosabb lenne a dolog.
Sir Quno Jedi
Engem ugyan az sem zavarna, mivel legalább a láthatatlan halált játszhatnám. Figyelmezetés volt, egy szavuk sem lehet (hiába nem látták) és beng-beng!!! 😄DD

Shep
Nagy kaland, majd valami okos megnyitja a ma kit húzzunk le topicot és akkor a sok birka meg elkezdi az éppen aktuális egyén lepontozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
akkor nemártana resetelni az eddigi counter-eket, mert ez akkor igy lószar lesz. Hozd vissza a -500-at úgy, hogy csak 1 ember 1 nap csak 1 tud pozitivolni.

Þór vígi þessi rúnar

Van egy jó hírem: naponta egy user csak 1x tud másik usert fel/le húzni!
A hszeit persze lehet értékelni, de csak az elsõ fog számolódni userhez.

Carlos
Mivel jómagam is fejlesztõ vagyok ezért tudom, hogy amig nem tesztelem, nem rakom élesbe...

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Védd csak ezt a szart, ha nincs a kamu ezres likeod, akkor már régen nem látszanál a többségnél.
Különc
Csak téged utállak mást nem (modik közül) szóval nem helytálló ez a "jól fésült" duma

Carlos
azért szerintem a userek közötti "kemény mag" megmaradt normálisnak...

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
De most végre fejlesztenének ugye, erre mindenki foggal-körömmel esik nekik. Logikus ez így??!?!? Még a programozóknak is kell némi sikerélmény néha, vaze! 😄

N o N a m e
csak ennyit tudtok? 😄
tomsolo
Pont az egyik ilyen jól fésülttel beszélgetsz 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sir Quno Jedi
Ebben tévedsz. Soxor akartam végleg feladni én is, mert szó szerint SZARUL éreztem már magamat, olyan gyalázkodást/fenyegetõzést levágtak nekem minden nap (pláne priviben) és csak a ruppótlan mocskolódást és szardobálást kellett eltûrnöm éveken át. Nem csodálom, hogy mások végül kiszálltak. Néha irígylem õket.

Ámde ÉN is megváltoztam. Azonnali ban + privi letiltása. Manapság ÍGY beszélgetek az aljanéppel és láss csodát EZ mûködik. Nincs kegyelem, nincs vita, nincs magyarázat. Ez van. Egy elmeosztály és szigorított börtön keverékére hajadzik az SG közösség egy része, azokkal máshogy abszolúte nem lehet. Sajnos...

Carlos
nem a fórum, csak ez a feature!

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
hol vannak a hsz-aid? <#pias>

Guren
az a baj, hogy a fejlesztõk nem.

[HUN]FaTaL
Ez az gyûlnek a dislikeok, gondoltam. Még-még 😄

Használhatatlan az egész fórum.

Carlos
azért az szánalmas, hogy pár hobbikóder jobb / értelmesebb dolgot csinált már az sg-hez, mint a hivatalos fejlesztõk.

Borg jó munkásember volt. Õt sajnálom!

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
701

Különc
Ha reggel nem hackelem meg magamnak most én se látszódnék, csak én nem jutottam 1000-ig <#nevetes1>

Csak akkor még a gumi is beleszámított, tehát ez is szar hogy az enyémben még az is benne van

Armagedown
dislikeokat kérek MÉG MÉG !!!

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

[HUN]FaTaL
Pl. úgy, hogy délelõtt hackelted amikor még a saját hszre is adta a likeot 😊

Különc
Kandurex például jól végzi a munkáját és senki nem bántja, de szerintem te is, téged se bánt senki. Akiket folyamatosan gyaláznak annak lehet van valami oka, nem?

Sir Quno Jedi
Olvasom olykor, kösziek, ezzel nem mondtál újdonságot. 😄

DanielT
Megvan a négyszááááááááááááááz!!! Ezazz!! És megint pont akkor néztem be rá!

Tudok!
Guren
hogy a picsába ne lenne értelme. csak nem olyan fölösleges szarokra kéne pazarolni az idõt, mint a fészbuk cset, meg a dislike gomb, hanem csinálhatnának végre valami értelmeset is. nézz szét egy kicsit ebben a topikban és látni fogod, hogy milyen funkciókra lenne végre szükség.

Sir Quno Jedi
Jó. Meg az is jó lenne, ha az emberek MIND ANGYALOK lennének, de nem azok.

Meg kéne érteni mindenkinek, hogy NINCS jobb/több házigazda, sem modi. Ezek vannak, akik úgy-ahogy alkalmasak rá. Ha új modi jön, álatlában rögtön kiutálják, avgy kiközösítik, vagy kikuncsorogják, hogy kizárják, mint pl. gz8. Esetleg rászállnak mint sedóra. Vagy kikészítik és nem teljesítik a kéréseit és kiszállnak, mit Borg.

NINCS több ember, ébredjetek már fel! Nem sokan bírják azt, hogy a lgkülönfélébb módokon folyamatosan gyalázzák õket éjt-nappalá téve és mellesleg a vezetõség is leseneszarja õket, a júzerek meg nagyrészt hálátlan kis gecvajok, DE egy modinak ezt is ki kell bírni. Sziszifuszi munka, zéró elismerés, vagy javadalmazás. Gratulálok...

DarkSector
😊

meg annak örülnék ha inkább topikonként lehetne ki-be kapcsolni egy chat ablakot a banner alá, hogy a sok felesleges dolgot ott tudnák lebeszélni a tagok.

Shep
Inkább az egy idõben beérkezõ üzenetkilökõsdit kellene már megcsinálni ilyen marhaság fészbúk majmolás helyett.

DarkSector
nekem mondod? 😊

DarkSector
se modi. 😊