Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Óó, új kijelzõ adatlapon is. <#eljen>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SzirmosSzisza
És ez miért jó nekünk átlag usernek aki lfszt nem tud tenni ellene ? Elég, ha a modik látják...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bronx South
Végülis ez a legjobb megoldás mindenre, a szavazás. Megmondom frankón dislikeot eddig én csak szimpátia alapon kaptam, nem trollkodtam, nem offoltam sehol, csak a szokásos politikai vitában vettem részt a hírtopikban még korábban, ilyen helyen meg alap hogy "Fidesz párti vagy ? dislike". Teljesen felesleges mikor a + okból is minden kiderül.

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

St
az a piros csillagos valaki elmondhatná mennyi értelme van itt a szavazásoknak... 😊
Sir Quno Jedi
Szerintemm meg murva hasznos. Rögtön látszik, pl. a SWTOR totyikban is, hogy kik azok, akik csak minuszolgatnak FOLYAMATOSAN valakit, úgy hogy a totyikban oldalakon keresztül egy árva hozzászólásuk sincs, vagy SOSEM volt az adott témában egyáltalán (de akár évek óta nem). Így világosan látszik ki trollkodik konzekvensen. Csak azért megy be és minuszolja le az összes hozzászólást, mert KECI, avgy csak simán utálja az illetõt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Az ugrás az utolsó olvasatlanra-t nem akarjátok javítani? Mert tényleg nem megy több oldalon át.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Akit érdekel,annak csináltam egy szavazást a topikomban:

Ironman topikja

Hangsúlyozom,ezzel nem akarom befolyásolni a készítõket,csak kíváncsiságból hoztam létre a szavazást,hány embernek tetszik vajon a rendszer.(ha már demokrácia van)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

St
ez a cél, unalmas a fórum egy ideje 😄
pxxl
logonak miért nem lehet png-t feltölteni?

All hail the double x!

Userek hsz-eit 50 értékelés után csukja össze a rendszer, ha a beállított érték alatt van.

N o N a m e
ahogy eddig pár hozzászólásnál látom, Neoreg3 csak minuszokat osztogatott 😄
pxxl
<#eljen> remek ötlet: összeugrasztani a népet 😄

All hail the double x!

Dzsini
Egyelõre egy pontozott hozzászólásnál a számra ráállva van tooltip az arányról, és az elmúlt 20 szavazatról, plusz néhány jobb és kevésbé jó ötlet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Azt sajnos nem tudom hogy kellene kinyernem 😞
Beléptem újra, de a 849, 845, 819 azon az oldalon nem töltõdik be - a többivel máshol sincs bajom.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

N o N a m e
mi ez a sok duma itt?
"ugrás utolsó olvasott hsz-re több oldalra is mûködik" - nem mûködik!

valaki összefoglalná a változásokat tegnap este óta?

szerk.: váó! látom sikerült ellopni a youtube értékelõ csíkját is! Facebook chat, youtube bar, melyik oldalról lesz a következõ lenyúlás? (én Twitter designt szeretnék!)
kakimakifsz
ez a kérdés egy logikai csapda az átlagnak 😄DD

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Esetleg küldd át priviben az ajax kérés linkjét.

Töröltem cache fájlodat, hátha ez okozza. Nekem is megjelenik a tooltip.

Dzsini
Kikapcsoltam azt is próbából, de a topicban az összes hozzászólásnál mûködik a kijelzés, csak ott nem <#conf>

Az nem megoldható, hogy az is látszódjon, ha valamelyik hozzászólásra csak egy vagy két szavazat érkezett?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

precision
nálam megjelenik ennél is...
nem lehet hogy vmi script/bõvítmény csinálja? adblock vagy Ability bõvítménye pl

Bazinga!

Dzsini
szavazótopic 91849 - azóta rányomtam, de továbbra sem írja.

Én támogatom a dislike kivételét.Aki jól fórumozik annak úgyis nyomnak zöldet,és meg fog látszani az össz pontszámán is.Mellesleg akkor ki is lehetne irni a neve mellé hogy hány pontszáma van,az elejétõl fogva.Így hogy ki van írva ki nyomott pirosat,az meg úgyis veszekedésre ad okot,meg flamlésre.
Szerintem szavazzuk meg hogy ki van a dislike ellen.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kakimakifsz
<#eljen>
Viva revolution!!!

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

tigeroo
/agree
precision
ötlet/kérdés

nemtom lenne e értelme, de mi lenne ha a saját hozzászólásainknál már 'kezdetektõl fogva' látnánk a szavazás állását és részleteit? (tehát nem csak 5 szavazat és az arány megjelenése után)

Bazinga!

pl?

precision
nálam nincs ilyen, látom azokat is amire én nem szavaztam

Bazinga!

Dzsini
Bug (?): Ha én nem pontoztam egy hozzászólást, de már van rajta 5 szavazat, tehát látszik a pontszám, akkor hiába állok rá, nem mutatja a részleteket.

Dzsini
Igen, csak láthatóan a tegnapi rohamot nem olvasták részletesen végig, így most nem árt feleleveníteni a dolgokat, pontosítva.

Sir Quno Jedi
Ezt én már javasoltam régebben, hogy aki banolódik, annak a szavazatai visszavonódjanak (szép lassan ki tudja takarítani egy script). Vagy maradjanak, de a ban egy nullás szorzót tol rájuk a számításokban, azaz ott lesz, mint szavazat, de a végeredménybe nem számít bele, plusz ugye látszik, hogy troll volt és banolva van, így az sem megtévesztõ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Ezzel teljesen egyetértek.

tigeroo
támogatom!

Dzsini #19390: Szerintem a kultúrált fórumozás pedig lehetséges, a felektõl függ. Attól hogy valakivel egy témában nem értek egyet attól sztem abnormális "homokot tenni a cipõjébe". Ahogy most fentebb is írtad, ehhez már csak súlyozott pontozás kellene, és idõvel jelentéktelenné válnának a fröcsögõ mínusszal dobálózó emberkék.
Dzsini
Ez se rossz ötlet, akinek épp 2+ büntetõpontja van, az a többi korlátozás mellett ne szavazhasson, ha pedig kitiltásra kerül, akkor nullázódjon az összes eddigi szavazata - tehát ne tudjon visszatérés után újranyomni mindenhova, de vesszen el az, amit eddig mûvelt.

Sir Quno Jedi
nemétem, azmiaz és hol???

Sir Quno Jedi
Az kéne még, hogy a listában látszódjon, hogy ki van banolva. Mert annak a véleménye ugye ZÉRÓ értékû már. Így a trollok és trollkodásuk is jól láthatóvá válna...

Dzsini
De akkor tényleg vezessétek be hozzá, hogy súlyozva vannak a szavazatok - úgy a trollkommandó csak önmagát gyengíti el idõvel, és értelmetlenné válik a szavazatuk.

Guren
sõt, egy igazi troll azt élvezni, ha látszik a neve.

És a top 100 +/- lista?😊

DanielT
De rohadt meglepõ! Fegyvert adtok a trollok kezébe, azok meg használják!

OMFGBZMG!!!
Sir Quno Jedi
Nemgond. Az is látszani fog. Az embereknek vállalni kell a felelõsséget a tetteikért.

precision
nem rossz ez a nem névtelen dolog, csak a trollvisszatartó ereje zéró 😄
a Vér Istvánkákat nem fogja érdekelni, hogy látszódik a neve egy listán

Bazinga!

Dzsini
Mert jelenleg 100 és -100 között van, tehát a 3-3 a 0, a 6-0 a 100, a 0-6 pedig -100

De most már tudni fogod, ki az az utolsó 20 aki nem szeret Téged. 😊

Sir Quno Jedi
Aki nem meri vállalni a véleményét, de pontozgat, AZ TROLL, GYENGE JELLEM, VAGY CSAK SUNNYOGÓ KIS KECI. Jó ez így, jól csináljátok!

St
most hogy végignéztem egyes topikokban úgy látom megjelentek már a diszlájkoló kommandók 😄
SzirmosSzisza
Tuti volt róla szó, de ha valaki 3-3on van, az nem 50 % ?:o

Dzsini
Az a baj, hogy ez így bosszúhadjáratokat fog indítani - "lepontoztál? na akkor én is jól lepontozlak téged!"

Nem tartom igazán jó ötletnek.

Sir Quno Jedi
Én kértem anno, ha emléxel és el is magyaráztam, hogy mire jó.