Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Azt te állítod (és mindenki önmaga a beállításokban), hogy milyen tûréshatárral nézegeti a hozzászólókat, hozzászólásokat. Aki engedékeny, az -80-ra teszi, aki sznob, az +80-ra 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

N o N a m e
engem az jobban érdekelne hogy a hozzászólásaim ne rejtõdjenek el pár kcsg miatt... leszarom a zöld csíkot.
Dzsini
Félsz, hogy kapsz érte pozitív reakciót? Vagy úgy érzed, hogy miután elmúlik az újdonság varázsa még mindig mindenki a másik adatlapját fogja nézegetni (és te a sajátod), hogy milyen hosszú a zöld csíkod?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
true...true...
A dislike-ot ki kéne dobni a francba, mert nincs értelme.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Akár idõ szerint kötöd, akár hozzászólás szám szerint, mûködésképtelen - Miért ne pontozhatnám fel másnap azt, aki nekem hasznos választ adott, vagy nagyon jó hozzászólást tett? Miért ne pontozhatnám fel azt, aki egy pörgõs topicban 50 vagy 100 hozzászólással ezelõtt (ami lehetett 1 órája) tett hasonlót? Csak azért, mert nem ülök folyamatosan a gép elõtt 24 órán át?

BoneDragon
Tudjátok miért jó ez a pontozósdi? Rájöttem, hogy felesleges segíteni bárkinek is, baszok ezek után...

Én is ezt mondtam tegnap is hogy utólag ne lehessen már senkit értékelni.Csak pár hozzászólás erejéig,de hát hiába mondom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Carlos
nálam is!

Þór vígi þessi rúnar

BoneDragon
Lenne egy javaslatom: Mutassa, ki az aki minden nap minuszt nyom rád, hogy elküldhessem a búsba. Nem is írok és gyûlnek a minuszok.

Guren
szavazat után jó helyen van a pipa, viszont f5 után felcsúszik a csík tetejére.

Ha szavazott vki egy hsz-re, addig, amíg el nem éri az 5 szavazatot, pipát lát a helyén.

Dzsini
Nekem az elsõ változat tetszik (tehát százaléktól függõen egyre kisebb vagy nagyobb "szava" van a felhasználónak), kiegészítve azzal, hogy a büntetõpontosok (2 felett) nem szavazhatnak, illetve a banra kerülõk szavazata visszamenõleg 0-t ér.

Ez beállna idõvel egy használható szintre (trolloktól függetlenül), az átlag felettiek és az alattiak is arányosan szavaznának, az pedig, hogy az átlag mondjuk nem 50 lesz, hanem 30 vagy 70.

pxxl
aztán ha bevezették st el is küldheti a modikat, beindul a fórum magától 😄 tisztul, büntet, javul 😄

All hail the double x!

St
na ez már egy jobban kifejtett érv a diszlájk ellen, szóval lájk 😊
Bronx South
Véleményem szerint a dislike funkció felesleges is, méghozzá pont azért mert bármilyen alapon lehet nyomkodni (nem tetszik a véleményed, a logód, a fórumon kialakult képem rólad etc) kizárt hogy pont trollkodás vagy offolás esetén lenne hasztnálva, viszont +-t nem nyomkod mindenki max nem nyomja meg ha valami nem tetszik. A dislikehoz elég lenne feltûntetni az adatlapon koponyákat, hogy ennek az illetõnek van ennyi meg ennyi büntetõ pontja, esetleg azt bevezetni hogy fél évenként X like esetén - 1 büntetõpont.

pxxl
ha napi hsz szám függõ lenne, akkor meg azért indulna be a flémelés, hogy mehessen a mínuszolás 😄

All hail the double x!

Éljen a demokrácia! 😊

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

St
passz, most figyelje mindenki ezt a rendszert, és várjuk azok javaslatait, akiknek azon kívül is vannak javaslatai, hogy szüntessük meg 😊
Bronx South
Akkor dönt 2 vagy 3 ?

tigeroo
2. pont észrevétel: szerintem a pozitívat nem kellene korlátozni, csak a negatívat.

most gondolj bele ha ez a fícsör megvalósulna akkor aki feljön 5 percre fórumozni és hirtelen belájkol 2 embert akkor az õ értékelése többet ér mint mondjuk aki fenntvan 5-10 órát naponta és sokkal jobban képben van a fórumon, esetleg komolyabban is veszi a topikokban írt dolgokat.

vagy lehetne valami olyasmi hogy a napi aktivitás (hozzászólás) függvényében változna a pontozhatóság, így a read only mínuszozók megint csak kevesebben lennének. (már azis jó hogy a neveket kiírja)
St
soha nem érdekelt az, hogy mit akar egy marék ember egy topicban, sry 😊
Nem tudtam hogy ott is megy szavazás.Remélem lesz eredménye.

St
A mínuszt addig nem vesszük ki, amíg ki nem derül, hogy nem lehet vele tényleg használható rendszert csinálni. Ez egy kísérlet, kiderül, hogy mi lesz. Szóval az út nem az, hogy megszüntetjük a rosszul mûködõ dolgot, hanem addig dolgozunk rajta amíg jó nem lesz. Szóval aki ezt kéri addig is, nyomok neki egy mínuszt 😊
4.: semmi sem lesz jó mindenkinek

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
ki kéne venni inkább a mínuszolást.

ezzel azt érték el, hogy a trolloknak, és alregeknek adtak egy új játékot, ami semmire nem jó, csak még egy opció amit rombolhatnak. sok értelme van.

All hail the double x!

N o N a m e
*4 dolog

4.) törölni a disliek funkciót
St
a probléma egyébként itt ahogy látom az lesz, hogy az emberek (fõként a magyar fikázós mentalitást ismerve) nagyobb erõvel fogják klikkelni a diszlájkot, mint a lájkot, így igazán véleménydomináns emberek (akiket a közösség tesz azzá) pontok szerint nem fognak látszódni

így 3 dolog lehetséges:

1.) az arányosított pontozás, amit alább beszéltünk, de ez nem biztos, hogy megfelelõen szabályozná a rendszert
2.) és/vagy bevezetni egy olyat, hogy júzerenként nézni mennyi lájkot/diszlájkot osztott ki, mi ennek az aránya és ezzel csinálni valamiféle degressziót (akkor is kevesebbet érjen ha túl sokat lájkol, és akkor is ha túl sokat diszlájkol)
3.) 2-vel egyidejûleg akár az is lehet a szankció, hogy limitálni lehetne az egy nap kiosztható pontok számát
BoneDragon
Ezt észre vettem magamon is. 😊

N o N a m e
Malakai
Óó, új kijelzõ adatlapon is. <#eljen>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SzirmosSzisza
És ez miért jó nekünk átlag usernek aki lfszt nem tud tenni ellene ? Elég, ha a modik látják...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bronx South
Végülis ez a legjobb megoldás mindenre, a szavazás. Megmondom frankón dislikeot eddig én csak szimpátia alapon kaptam, nem trollkodtam, nem offoltam sehol, csak a szokásos politikai vitában vettem részt a hírtopikban még korábban, ilyen helyen meg alap hogy "Fidesz párti vagy ? dislike". Teljesen felesleges mikor a + okból is minden kiderül.

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

St
az a piros csillagos valaki elmondhatná mennyi értelme van itt a szavazásoknak... 😊
Sir Quno Jedi
Szerintemm meg murva hasznos. Rögtön látszik, pl. a SWTOR totyikban is, hogy kik azok, akik csak minuszolgatnak FOLYAMATOSAN valakit, úgy hogy a totyikban oldalakon keresztül egy árva hozzászólásuk sincs, vagy SOSEM volt az adott témában egyáltalán (de akár évek óta nem). Így világosan látszik ki trollkodik konzekvensen. Csak azért megy be és minuszolja le az összes hozzászólást, mert KECI, avgy csak simán utálja az illetõt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Az ugrás az utolsó olvasatlanra-t nem akarjátok javítani? Mert tényleg nem megy több oldalon át.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Akit érdekel,annak csináltam egy szavazást a topikomban:

Ironman topikja

Hangsúlyozom,ezzel nem akarom befolyásolni a készítõket,csak kíváncsiságból hoztam létre a szavazást,hány embernek tetszik vajon a rendszer.(ha már demokrácia van)

St
ez a cél, unalmas a fórum egy ideje 😄
pxxl
logonak miért nem lehet png-t feltölteni?

All hail the double x!

Userek hsz-eit 50 értékelés után csukja össze a rendszer, ha a beállított érték alatt van.

N o N a m e
ahogy eddig pár hozzászólásnál látom, Neoreg3 csak minuszokat osztogatott 😄
pxxl
<#eljen> remek ötlet: összeugrasztani a népet 😄

All hail the double x!

Dzsini
Egyelõre egy pontozott hozzászólásnál a számra ráállva van tooltip az arányról, és az elmúlt 20 szavazatról, plusz néhány jobb és kevésbé jó ötlet.

Dzsini
Azt sajnos nem tudom hogy kellene kinyernem 😞
Beléptem újra, de a 849, 845, 819 azon az oldalon nem töltõdik be - a többivel máshol sincs bajom.

N o N a m e
mi ez a sok duma itt?
"ugrás utolsó olvasott hsz-re több oldalra is mûködik" - nem mûködik!

valaki összefoglalná a változásokat tegnap este óta?

szerk.: váó! látom sikerült ellopni a youtube értékelõ csíkját is! Facebook chat, youtube bar, melyik oldalról lesz a következõ lenyúlás? (én Twitter designt szeretnék!)
kakimakifsz
ez a kérdés egy logikai csapda az átlagnak 😄DD

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Esetleg küldd át priviben az ajax kérés linkjét.

Töröltem cache fájlodat, hátha ez okozza. Nekem is megjelenik a tooltip.

Dzsini
Kikapcsoltam azt is próbából, de a topicban az összes hozzászólásnál mûködik a kijelzés, csak ott nem <#conf>