27328
  • Calver
    szép ötlet, apró probléma h videó beszúrása alatt még mindig találsz kapásból egy linket pusztán trollkodási okból, és napi rendszerességgel lehet látni az áldozatokat... amíg azt kedves fejlesztő onnan el nem takarítja (vagy, khmm, kreatívabbra cseréli), addig még szerintem felesleges ilyenekkel szórakozni...
  • wollnerd #20955
    Én azt gondolom, ez a javascriptes megoldás "kicsit bonyolultabb" mint hogy beleírni még vmit abba az ablakba... (saját vélemény!)
  • Dodo55
    Igen az jó lenne, még oda lehetne azt is írni, hogy "ellenőrizd hogy az alábbi kis területen megjelenik -e a beszúrni kívánt kép".

Izé, de akkor már inkább úgy, hogy ott akép URL-je inputbox, az OK az eleinte disabled de van egy ellenőrzés gomb az ráteszi a mintaterületben léve img tag src attríbútumára az input value-ját + feloldja az OK gombot.
  • Sir Quno Jedi
    Ettől a duplapost-tól már agyhúgykövet kapok. AZ ember ír egy hosszú hzszt. és elveszíti, mert más hozzászólás jelenik meg kétszer helyette, ráadásul ugyanazt el sem fogadja a buta endzsin, mert nem lehet ugyanazt postolni még1x, miközben nem is jelenik meg. Én már rutinos SG-s vagyok, így általában előre elmentem amit írtam (murva kényelmetlen), hogy ilyen esetben ne vesszen el a dolog, de néha még így is beszívom, mert pont akkor nem mentem, mikor kéne...

Szal. ezzel valamit tenni kéne, mert néha szívesen belebasznám a billentyűzetemet a monitoromba és nem szeretnék bukni 170k-t... :D
  • gergely1991
    Van már nekik egy "thickbox"-ja.
  • Büdös Bohóc
    talán ezért kéne saját dialogot csinálni és nem az alap inputost használni :)
  • gergely1991
    Egyébként alulra nem hiszem hogy az inputboxra lehet írni csak felülre...
  • Büdös Bohóc
    vagy másik megoldás, javascripttel egy kis ablakban azonnal megjeleníteni az eredményt és ez a szöveg is mehet.
  • wollnerd #20948
    Mivel a topickokban gyakran látom az felhasználók képbeszúrás elhibázását (mégsem jelenik meg a kép), ezért én fontosnak tartanám hogy a képbeszúrás felugró ablakában be kellene írni azt a tippet (a kezdőknek is) hogy amikor feltöltöttük egy képet (pl. képhost), csak azt a hivatkozást szúrjuk be az ablakba amiben csak kép látható! Nincs se reklám, se hirdetés, se semmi körülötte!
    Én így gondoltam: (paint)

Hasonló lehetne a videó beszúrásánál is.
  • akyyy
    lehet hülyeség: nem lehet valahogy bejelölni egy hozzászolást, hogy az olvasatlan, és kilépbe a topikbol megjelenik a kedvencekeb hogy új üzenet?

van hogy rákattintok egy már elég sok hozzászolással rendelkező topikra, de nem akartam rámenni, és igy később kereshetem meg a hozzászolást ahol jártam :D
  • gergely1991
    Az is egy megoldás.:)
  • [HUN]FaTaL
    Nem inkább javascript.history.back(1) ?
  • gergely1991
    Kérdés hogy a javascript:history.go(-1) mennyire azonos a vissza, vagy a backspace gomb lenyomásával, mert a link tuti nem ezt tartalmazza,talán ezzel orvosolni lehetne az ilyet.
  • gergely1991
    Úgy tűnik hogy az utóbbi.
  • SzirmosSzisza
    Chrome is tudja. Illetve html5-tel biztos meg lehetne szépen oldani local storage használatával, csak minek ...
  • ManoNegra
    Igaz, én is a böngésző visszagombját használtam.

#20939 Rendben, csak segíteni próbáltam.
  • Büdös Bohóc
    amúgy persze jogos a felvetésed, csak gondoltam adok 2 másik opciót addig is workaroundnak :D
  • Blum
    1. Akkor minek van odarakva a link? Ennyi erobol odairhatnak azt is,hogy "kattints a bongeszod vissza gombjara,mert ami itt van link az szar"
    2. Jogos,most megtanultam.

#20936: Most ezert nem fogok atallni operara.
  • Büdös Bohóc
    a linket használta tuti, amit az sg írt ki és nem a böngészőt, mert eddig én kb minden böngészőben úgy láttam, hogy ez a funkció működik
  • Büdös Bohóc
    1. használd a böngésző vissza gombját a link helyett, amit az sg ír ki, mert talán a böngésző megjegyzi, hogy mi volt az előző oldalon, míg az sg logikája nem biztos
    2. talán használd már a másolást is, alap, hogy mindenhol kikopizom a vágólapra a szöveget, mielőtt küldöm, pont az ilyen esetek miatt
  • ManoNegra
    Az opera eddig még visszahozta a begépelt szöveget.
  • Blum
    Az iment irtam meg egy eleg hosszu hozzaszolast az egyik topikban es a kepfeltoltes.hu-rol alakrtam kepet linkelni. (nem beszurni)
    Atolvasom ketszer a HSZ-t,hogy biztos minden jo-e mert jopar percig irtam meg szerkesztgettem,elkuldom erre kiirja,hogy innen nem enged kepet linkelni. No problem,vissza....es azt hittem hogy az agyam eldurran. A komplett szoveg eltunt a szovegdobozbol.

Ezt javitsatok legyszi,mert tenyleg idegesito. Nem kicsit...
  • SzirmosSzisza
    http://www.sg.hu/forumkepek/2012_07/a3_track_your_cookies.jpg, PC humorból

(nem galéria, hanem amit a hozzászólásnál lehet feltölteni)
  • Robaj
    Példa? Nekem e topic képei jók.
  • SzirmosSzisza
    Mobil oldal alatt rosszak a hozzászólásnál feltöltött képek. (ugye /forumkepek/... ként van beszúrva, emiatt az m.sg.hu-n keresi)
  • Calver
    nálad csinálja még?
    csak h tudjam h lopakodó bugfix volt, vagy böngészőfrissítés rúgta helyre.
  • jackoneill90
    torrent a letöltésekhez. vagyis seedszervert
  • Robaj
    Javítva, elkerülte a figyelmem eddig, thx.
  • pxxl
    Ezt mondom én is :D
  • Dodo55
    Pont hogy az általánosnál nincs ilyen probléma, a többi viszont mind ilyen:

Ja, azt meg most vettem észre, hogy a galériában meg a képnéző modal vissza linkje nem megy.
  • pxxl
    m.sg-n olyan bug van, hogyha a forum.php-t nézem és az Általános fórumok utolsó hozzászólója pl pityuka, akkor az összes alatta lévő topik utolsó hozzászólója pityuka.
  • tommygear
    ott foglalkoznak is az oldallal
  • pxxl
  • Interstate 95
    Azon gondolkoztam már én is, hogy az sg felületének jelenlegi faék állíthatósága helyett, lehetne 3-4 választható skin a fórumra.

(Nem tudom hogy itt ki használ Ncore-t, de aki igen az tudja mire gondolok.)

A pixxel meg amúgy is unatkozik munkaidőben, így legalább lefoglalná magát.
  • jackoneill90
    a cset lenne maga a kapu
  • jackoneill90
    Lehetne egy csillagkapus sg felületet gyártani?
  • pxxl
    Mobilra nem lehetne olyan gombot gyártani, hogy csak azokat a kedvenceket listázza, ahol új üzenet van?
  • [HUN]FaTaL
    Semmivel nem rosszabb, mint a gyári, a JS gyorsabb, HTML5 meg szinte lófasz helyen nincsen használva. Érdekes módon mégis a gyári böngésző bugos itt is. :D
  • Dodo55
    Lehet, csakhogy JS-el és HTML5-el eléggé vérzik.
  • Dodo55
    Center tag-en belül van a textarea ami deprecated HTML 4.01 óta :)
    Mivel HTML5 markuppal készült a mobilverzió, nem tartom kizárhatónak hogy ez problémát okozzon.

De nem okoskodom inkább látatlanba, hanem majd ha lesz egy kis időm lementem az oldalt és kísérletezgetek vele, aztán szólok mire jutottam.