Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
majd lesz egy mod topik és tele lesz szórva képekkel, meg sírással, hogy nekem 10x nyomott mínuszt az xy juzer pedig ott se voltam... 😞 brühühü. ennyi értelme van mínuszolni xD

All hail the double x!

immovable
Miilyen alapon akarod büntetni a minuszolót? Az is egy lehetõség, pont mint a plusz. Ha bünteted akkor mi értelme van?

pxxl
"p.s.: Szerintem ez így jópofa. Látni lehet majd, hogy kik a folytonos negatívkodók... Aztán lehetne õket rongyá büntetni..."

még mindig azt mondom, hogy ezzel csak azt érték el hogy játszanak az alregek egyet tök fölöslegesen.

és megbünteted a mínuszolót. és? ugyanúgy bejön alreggel és folytatódik a történet. ott vagyunk ahol a part szakad. látszatja van a fejlesztésnek, értelme nem sok.

All hail the double x!

Frosty01
kicsit még buggos ez a szavazóka, juduka hszére zölddel szavaztam, mégis odaír a description a piroshoz is meg azöldhöz is egyaránt <#idiota>

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=993723969&no=22352

practitioner of the forbidden arts of death

Dzsini
Szerintem a délutáni-esti roham elõtt egy teljes reset még nem ártana, minden eddigi szavazatot (és számlálót) eltörölve - néhányan itt próbálgattuk, hogy hogy mûködik a rendszer, változott is annyit (publikussá vált), hogy az eddigiek ne legyenek igazán érvényesek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
ok, my bad!
Tesztként rátoltam egy minuszt a lenti 100-asra... Nem ellened szól, csak kíváncsi vagyok!

(#19458)

p.s.: Szerintem ez így jópofa. Látni lehet majd, hogy kik a folytonos negatívkodók... Aztán lehetne õket rongyá büntetni...

Þór vígi þessi rúnar

A tegnapiak tooltipjét ne nézd, resetelve lett a számláló!

Carlos
Ez így egész jópofa lesz (hover over a megjelenõ számon):
Viszont a bug itt is bejátszik: nem 5 értékelés kell, hanem el kell, hogy érje az 5-öt valamelyik...

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Ha legalább 5 értékelés van egy hozzászóláson, akkor megjelenik a pontszáma.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Honnan tudom, hogy adott hozzászólást hogyan minõsítettek?
Vagy ez csak a moderátort érdekli, és aki nem kap pontot azt kizárják? Ébred a versenyszellemesség?

- A zöldet úgy nevezném: Minõsítõ!
- A pirosat meg hogy : Minõ suta!

\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételéről szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!

SzirmosSzisza
Zöld helyett esetleg kékes ? (pl mint a menu) Piros helyett meg fehér ? Úgy nem ütne el annyira az egésztõl az a csík

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

N o N a m e
csak, hogy keresztbe tegyenek az állításomnak és ne legyen igazam.. 😊
precision
lesz

Bazinga!

immovable
A KRESZ módosítását sem küldik el mindenkinek, mégis be kell tartani. Ez biztos fontosabb.
N o N a m e
szerinted lesz? 😄

hahaha..
Dzsini
Az már nem a rendszer hibája, hogy az emberek lusták, és nem néznek be a beállításokba - azért a chatet is csak sikerült megoldani azoknak, akiket zavart 😊

precision
ha véglegesítik a rendszert szerinted nem megoldható egy rendszerüzenet mindenkinek amiben összefoglalják a változásokat, beállításokat, stb. ? 😊

Bazinga!

N o N a m e
szerinted a kb 10 ezer aktív felhasználóból ki foglalkozott azok állítgatásával? Max azok akik követik ezt a topikot, sokan még mindig nem tudják hogy mi van, és mit keres ott az a + és -.
kifli
ez így nem rosz egyébként

Esetleg aki átcsúszik mondjuk minusz 10-20-30 környékére, az ne oszthasson minusz pontokat 😊
Dzsini
Azt te állítod (és mindenki önmaga a beállításokban), hogy milyen tûréshatárral nézegeti a hozzászólókat, hozzászólásokat. Aki engedékeny, az -80-ra teszi, aki sznob, az +80-ra 😊

N o N a m e
engem az jobban érdekelne hogy a hozzászólásaim ne rejtõdjenek el pár kcsg miatt... leszarom a zöld csíkot.
Dzsini
Félsz, hogy kapsz érte pozitív reakciót? Vagy úgy érzed, hogy miután elmúlik az újdonság varázsa még mindig mindenki a másik adatlapját fogja nézegetni (és te a sajátod), hogy milyen hosszú a zöld csíkod?

Carlos
true...true...
A dislike-ot ki kéne dobni a francba, mert nincs értelme.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Akár idõ szerint kötöd, akár hozzászólás szám szerint, mûködésképtelen - Miért ne pontozhatnám fel másnap azt, aki nekem hasznos választ adott, vagy nagyon jó hozzászólást tett? Miért ne pontozhatnám fel azt, aki egy pörgõs topicban 50 vagy 100 hozzászólással ezelõtt (ami lehetett 1 órája) tett hasonlót? Csak azért, mert nem ülök folyamatosan a gép elõtt 24 órán át?

BoneDragon
Tudjátok miért jó ez a pontozósdi? Rájöttem, hogy felesleges segíteni bárkinek is, baszok ezek után...

Én is ezt mondtam tegnap is hogy utólag ne lehessen már senkit értékelni.Csak pár hozzászólás erejéig,de hát hiába mondom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Carlos
nálam is!

Þór vígi þessi rúnar

BoneDragon
Lenne egy javaslatom: Mutassa, ki az aki minden nap minuszt nyom rád, hogy elküldhessem a búsba. Nem is írok és gyûlnek a minuszok.

Guren
szavazat után jó helyen van a pipa, viszont f5 után felcsúszik a csík tetejére.

Ha szavazott vki egy hsz-re, addig, amíg el nem éri az 5 szavazatot, pipát lát a helyén.

Dzsini
Nekem az elsõ változat tetszik (tehát százaléktól függõen egyre kisebb vagy nagyobb "szava" van a felhasználónak), kiegészítve azzal, hogy a büntetõpontosok (2 felett) nem szavazhatnak, illetve a banra kerülõk szavazata visszamenõleg 0-t ér.

Ez beállna idõvel egy használható szintre (trolloktól függetlenül), az átlag felettiek és az alattiak is arányosan szavaznának, az pedig, hogy az átlag mondjuk nem 50 lesz, hanem 30 vagy 70.

pxxl
aztán ha bevezették st el is küldheti a modikat, beindul a fórum magától 😄 tisztul, büntet, javul 😄

All hail the double x!

St
na ez már egy jobban kifejtett érv a diszlájk ellen, szóval lájk 😊
Bronx South
Véleményem szerint a dislike funkció felesleges is, méghozzá pont azért mert bármilyen alapon lehet nyomkodni (nem tetszik a véleményed, a logód, a fórumon kialakult képem rólad etc) kizárt hogy pont trollkodás vagy offolás esetén lenne hasztnálva, viszont +-t nem nyomkod mindenki max nem nyomja meg ha valami nem tetszik. A dislikehoz elég lenne feltûntetni az adatlapon koponyákat, hogy ennek az illetõnek van ennyi meg ennyi büntetõ pontja, esetleg azt bevezetni hogy fél évenként X like esetén - 1 büntetõpont.

pxxl
ha napi hsz szám függõ lenne, akkor meg azért indulna be a flémelés, hogy mehessen a mínuszolás 😄

All hail the double x!

Éljen a demokrácia! 😊

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

St
passz, most figyelje mindenki ezt a rendszert, és várjuk azok javaslatait, akiknek azon kívül is vannak javaslatai, hogy szüntessük meg 😊
Bronx South
Akkor dönt 2 vagy 3 ?

tigeroo
2. pont észrevétel: szerintem a pozitívat nem kellene korlátozni, csak a negatívat.

most gondolj bele ha ez a fícsör megvalósulna akkor aki feljön 5 percre fórumozni és hirtelen belájkol 2 embert akkor az õ értékelése többet ér mint mondjuk aki fenntvan 5-10 órát naponta és sokkal jobban képben van a fórumon, esetleg komolyabban is veszi a topikokban írt dolgokat.

vagy lehetne valami olyasmi hogy a napi aktivitás (hozzászólás) függvényében változna a pontozhatóság, így a read only mínuszozók megint csak kevesebben lennének. (már azis jó hogy a neveket kiírja)
St
soha nem érdekelt az, hogy mit akar egy marék ember egy topicban, sry 😊
Nem tudtam hogy ott is megy szavazás.Remélem lesz eredménye.

St
A mínuszt addig nem vesszük ki, amíg ki nem derül, hogy nem lehet vele tényleg használható rendszert csinálni. Ez egy kísérlet, kiderül, hogy mi lesz. Szóval az út nem az, hogy megszüntetjük a rosszul mûködõ dolgot, hanem addig dolgozunk rajta amíg jó nem lesz. Szóval aki ezt kéri addig is, nyomok neki egy mínuszt 😊
4.: semmi sem lesz jó mindenkinek

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
ki kéne venni inkább a mínuszolást.

ezzel azt érték el, hogy a trolloknak, és alregeknek adtak egy új játékot, ami semmire nem jó, csak még egy opció amit rombolhatnak. sok értelme van.

All hail the double x!

N o N a m e
*4 dolog

4.) törölni a disliek funkciót
St
a probléma egyébként itt ahogy látom az lesz, hogy az emberek (fõként a magyar fikázós mentalitást ismerve) nagyobb erõvel fogják klikkelni a diszlájkot, mint a lájkot, így igazán véleménydomináns emberek (akiket a közösség tesz azzá) pontok szerint nem fognak látszódni

így 3 dolog lehetséges:

1.) az arányosított pontozás, amit alább beszéltünk, de ez nem biztos, hogy megfelelõen szabályozná a rendszert
2.) és/vagy bevezetni egy olyat, hogy júzerenként nézni mennyi lájkot/diszlájkot osztott ki, mi ennek az aránya és ezzel csinálni valamiféle degressziót (akkor is kevesebbet érjen ha túl sokat lájkol, és akkor is ha túl sokat diszlájkol)
3.) 2-vel egyidejûleg akár az is lehet a szankció, hogy limitálni lehetne az egy nap kiosztható pontok számát
BoneDragon
Ezt észre vettem magamon is. 😊

N o N a m e