27328
  • [HUN]FaTaL
    Nem, elejétől fogva rossz volt. Nekem még törölt topic nem volt a kedvenceim között.
  • Büdös Bohóc
    pont azért, ha törlik a szemétdombra, eltűnik a listádról

(bár 3-4000-es plusz hsz nem maradna ilyen topikokról tuti, de ez egy elmélet volt még részemről, mikor azt hittem, hogy valami minimális különbség lehet mindenkinél)
  • precision
    passz... lehetséges, de én nem látok semmilyen törölt topikot a kedvencek listámon
  • Büdös Bohóc
    lehet, hogy törölt topikok ésatöbbi miatt maradtak olvasatlanok?
  • precision
    nekem pedig állandóan 3-4000 -es számot ír ki, még olyankor is, ha 0 új hsz van a kedvenceim között
  • [HUN]FaTaL
    Örülj, hogy csak eggyel. Nekem állandóan mínuszba fordul. :D
  • Büdös Bohóc
    Nálam mindig 1el többet mutat m.sg alatt a fenti kis úszó kiírás arról, hogy hány új hsz van, mint amennyi valójában.
  • Büdös Bohóc
    Mobil verzión a cikkeknél nem jó a gomb, amivel a hozzászólásokat kiírja (átmegy a fórum oldalra) az sg. 0-s ID-jű topikot keres ilyenkor.
  • LaliK
    Nemtudom hogy volt-e róla már szó, de egy hozzászólás előnézet gomb jól jönne pár esetben.
  • Calver
    még mindig áll a kérdésem, miszerint: elseje után is megváltoztatható lesz a kétlábú (immáron belépéshez használt) e-mail címe, vagy ezzel a fejlesztéssel eltűnik ennek a lehetősége?
  • Xing
    Ok benéztem htx bye :P
  • Xing
    Tök jó arc a staff. Ha nem működik már a mail címed javasoljuk változtasd meg, küldünk egy kódót a régire amivel megteheted
  • Zoli007
    Akkor inkább olyan, hogy utolsó topikok, ahol hozzászóltál.
  • [HUN]FaTaL
    Nem a nem működőre küldi a kódot.
  • SzirmosSzisza
    De, az újra küldi.
  • David2
    Helló

pár nap múlva csak email címmel lehet belépni, de én anno egy olyan címmel regeltem, ami ma már nem működik. E-mail cím váltásnál pedig a nem működőre küldik a kódot, ördögi körbe kerülve. Mi a teendőm?
  • kamionosjoe
    Támogatom!
  • kamionosjoe
    A főoldalra kéne rakni a Legnézettebb és az Új topikok mellé egy olyant is, hogy Ajánlott topikok. Ezt akár szavazással vagy a moderátorok által is lehetne változtatni bizonyos időközönként vagy akár véletlenszerűen a rendszer kisorsolná őket bizonyos szempontok alapján.
  • Büdös Bohóc
    (ami mellékesen probléma elismerem az az, hogy ide nem csak youtubeot szúrnak be, így külön arra kéne parsing és a többire más, de lehet nem ártana egyébként sem valami standardot felállítani, hogy miket támogat az oldal, mert a mostani flash beszúrás borzalmas, gondoljatok csak az auto elindulós féreg swf-ekre, amiket raknak be néha)
  • Büdös Bohóc
    Én azt kérdezném, hogy ha nem te vagy az sg fórum fejlesztője és esetleg meg se nézted neten, hogy ez miért is lenne jó, akkor miért hurrogod le egyből?

itt egy leírás, hogy ez miért is jó
  • tomsolo
    nem
  • ldavid
    esetleg az nincs tervbe véve, hogy iframe-el legyenek beszúrva a youtube-os videók? jó lenne HTML5 miatt
  • Chief
    Net szolgáltatónál lévőt... (juropnet.hu)
    Megoldódott, gmail címre megérkezett egyből.
  • jazzy
    Milyen mailt használsz?
  • Chief
    már ez is megvolt, többször is próbáltam és nem érkezik meg a mail...
  • gergely1991
    Nézd meg a spamek közt.:)
  • Chief
    igen értem, de az újra nem érkezik meg...
  • Fabio Capello
    az új, ott megadott címedre küldi a kódot, nem a régire.
  • Chief
    Üdv!

E-mail cím cserénél nem nagyon érkezik meg a cseréhez szükséges mail a kóddal.

Valaki találkozott hasonlóval problémával?
  • Fabio Capello
    Lényegtelen, az emberiség nagy előnye és hátránya is, hogy kreatív, kb. 2 perc alatt fognak új kifejezést találni, olyan moderátor meg nincs ezen a földön, aki 0-24-ben ül a feketelista előtt, és amint valami új jön be, beírja. :)
  • SzirmosSzisza
    Nem tudsz belépni, ha full ugyanaz az email cím. (mármint karakterről karakterre)
  • Dodo55
    Igaz ez már valószínűleg érezhetően megnövekedő szerverterheléssel járna, de a 13375P34K-es megkerülési lehetőségeket nem kéne feltétlenül közvetlenül implementálni a feketelista reguláris kifejezéseiben, hanem azokat át lehetne futtatni egy szűrőn ami dinamikusan beleépíti az egyes kézzel megadott regexekbe még ezeket a karaktervariánsokat. A kicsillagozás már egy kicsit talán húzósabb téma lenne, de szerintem azoknak az intelligens detekciója sem lehetetlen.

A fals riasztásokat mint mondtam minimalizálni lehetne a feketelista alapos átgondolásával, esetleg előtte egy kis statisztika, felmérés készítésével.

"csak azért, hogy pár emberke csak megkapja a lent említett gumicsontot"
    Nem csak azért, írtam hogy ez a mindennapi problémás hozzászólások felfedését is elősegíthetné, gyorsíthatná. Szerintem.

Virágnyelv: Na igen ez már valószínűleg meghaladná a technika határait, viszont talán nem is kéne ide technika, szimplán nem kéne nagy dobra verni, ha elkészülne a rendszer. Mert hogy a felhasználók mást nem vennének észre az egészből, mint hogy hatékonyabb lenne a moderáció, de ha senki nem közli velük miért, csak találgatások lennének, és kb ki is lenne röhögve, aki ilyeneket feltételez, hogy itt automatikus "megfigyelés" alatt áll a fórum :D

Még egy kamu "Report to moderators" gombot is lehetne tenni elterelésként
  • SHADOWEYES7
    Kérdés!

A fiam és én 1 e-mail címen regisztráltunk több éve.
    A 2 regisztráció működik ezek után is erről a 2 e-mail címről?
  • Efreet
    Tudod miért nem működik egyetlen normális helyen automata moderálórendszer? Mert nagyon könnyű átverni, és a végtelenségig lehetne bővíteni a jelölt szavak (szótöredékek) listáját - i helyett 1, e helyett 3, a helyett 4, ezek összes kombinációja, kicsillagozások, csillag helyett bármilyen más karakterrel, stb.
    És akkor a körülírásokról, "virágnyelvről" szó sem esett.

Plusz ezt az egészet leprogramozni, folyamatosan javítgatni, a fals riasztásokat (is) végigolvasni... csak azért, hogy pár emberke csak megkapja a lent említett gumicsontot, és folyamatosan próbálgathassa a határait?
  • akyyy
    nem lenne amugy rossz minden játéknak egy "adatlap", ahova lehetne hvatkozni ah ozzámegjelent hireket, cikkeket, stb. és akár topikot is faq-t, wareztopikot . és ugyaugy jelezné ha egy "kedvencekbe" betett játékhoz új "hir" érkezett.
  • tommygear
    ebben a hitben éltem én is amíg ez nem történt meg, nyugodtan próbáld ki
    semmi jutub értesítésről nincs szó, ahogy töröltem a mail címet nem engedett belépni
  • [HUN]FaTaL
    "Miért "következő"? ha épp az előző napok hírei vannak rajta?"

Pl. mert következő oldal?

"Csak azt jelölöm kedvencnek, ami tényleg a kedvencem, vagy majd később utána szeretnék nézni. Ez csak érdekel."

Ez a te dolgod, de mitől olyan nehéz? Berakod kedvencnek, majd, amikor már nem érdekel / nincs komment, akkor kiveszed. Két kattintás.

Egyébként ott van felül a kereső is, beírod, hogy Hitman és voilá. Bár tény, hogy megcsinálhatnák rendesen.
  • Rotcsa
    Szeptember 17-i hír. Oks, lapozzunk egyet, biztos ott lesz..
    Nini, szeptember 09-re ugrott vissza..... Még sincs Hitman...! Legalább működne normálisan, arról nem beszélve, hogy egy logikai falt az egész! Miért "következő"? ha épp az előző napok hírei vannak rajta?
    Másodszor: Nem fogok minden hírt csak azért kedvencnek jelölni, mert érdekel. Ez személyes felfogása mindenkinek.
    Csak azt jelölöm kedvencnek, ami tényleg a kedvencem, vagy majd később utána szeretnék nézni.  Ez csak érdekel.
  • Büdös Bohóc
    szerinted milyen logikai köze van a mail címednek a regisztráció után ahhoz, hogy még él-e? A youtube lehet néha értesít téged mailben és ha észreveszik, hogy nem él, akkor kuka. Most ugyanez nem feltétlenül van itt leprogramozva, kb annyi köze van a mail címednek az egészhez, hogy mostantól [email protected] írsz be ahelyett, hogy tommygear. És amíg nem kell jelszóemlékeztető nem probléma. Igen, persze ettől függetlenül logikus, hogy azonnal inkább változtass mail címet, de egyébként mi probléma lenne ebből?
  • Dodo55
    Bizonyos szavakra automatikus moderátor értesítő rendszer?
    (És ez szerintem más esetekre is hasznos lenne)

Technikai oldalról így tudnám elképzelni:
    -Üzenet küldésekor/módosításakor átfuttatni az üzenet szövegét egy regexpes (tehát ragozásokkal is könnyen elbánó) feketelistán, ha egyezést talál valamire, dob egy rekordot egy táblába a topic és hozzászólás id-jével, és egy 0-ás read flaget rá.
    -A moderátoroknak lenne egy külön box, ott szerepelne, hogy X új (a 0 read flagesek) potenciálisan problémás hozzászólás, katt rá kijön egy lista a hozzászólások főbb adataival, katt egy bejegyzésre, és behozza a topicot az érintett hsz-re fókuszálva (hogy a kontextus is világos legyen).
    -A read flag 1-re váltana vagy rögtön a listából való megnyitáskor, vagy egy külön link/gombra kattintva a listában, esetleg a read-nek jelölést kiváltó moderátor bejegyződne egy read_by fieldbe.

A feketelistán lehetnének a pártok nevei és gúnynevei, politikusoké szintén, általános személyeskedésre gyakran használt szavak (anyád, nyomorék, stb), ismert online spam kategóriájú refereres url-ek, lehetőleg minimalizálva a false-flageket.

Természetesen a triggerelés önmagában nem csinálna semmit, csak jelezne, minden esetben a moderátorok járnának el belátásuk szerint, viszont:
    -Hamarabb értesülhetnének a problémás hsz-ekről, mert nem kéne egyenként lesegetni a topicokat
    -Mindegyikőjük értesítve lenne, így jobb lenne a reakcióidő, rögtön bármelyikőjük erre jár világítana pirossal a szemébe mint az új pü-d érkezett jelzés

Plusz esetleg ki-be kapcsolható lenne fórumfőtémák vagy akár topiconként a rendszer.