Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
lol mikor te vagy alreg 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Dzsini
"A regisztrációkor az email-re kapna az illetõ egy kódot, amit nem emelt díjas sms formájában kellene visszaküldenie az SG-re."

Ezzel lendületbõl elijesztenél bármilyen jószándékú új regisztrálót - inkább megy a többi, ingyenes fórum valamelyikére, minthogy itt kérdezzen meg valamit, ahol fizetnie is kellene érte.

Másik apróság, hogy a kitiltott "problémás" alregek túlnyomó többsége legalább 1-2, de gyakran 5 vagy még több éves elfekvõ regisztráció, tehát még kevesebb haszna lenne, mint gondolnád, visszamenõlegessé téve pedig ezrével hagynák el a fórumot az egyébként aktív, hasznos tagok is. Esetleg meg lehet fordítani a dolgot, de az SG sem fog kifizetni néhány tízezer SMS küldést csak azért, hogy egy csomóan elhagyják a fedélzetet..

Az adatkezelési problémákról, jogosultságokról nem is beszélve (komolyan utána kell nézni, hogy milyen adatbázist lehet vagy szabad építeni a telefonszámokból, ki és hogyan férhet hozzá, stb.), keveseknek lenne kedve egy ilyen fórumot használni, még kevesebbeknek hirdetni rajta.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jackoneill90
Akkor olyat írok, hogy: Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez alatt az is állhatna: Téma olvasottnak jelölése.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

georgesmatyas
Alreg áradat ellen:

A regisztrációkor az email-re kapna az illetõ egy kódot, amit nem emelt díjas sms formájában kellene visszaküldenie az SG-re.
Így egy telefonszámról 1 ember tudna felregelni és csak a SIM kártyáinak száma döntené el, hány rege van, nem az, hogy mennyi emailt csinál.

Ha ez az SMS kicsit drágább lenne, akkor bizonyos idejû VIP mellé az SG-n keresztül hozzáférhetne fizetõs adatbázisokhoz (SG szerzõdne velük és SMS díjába építené bele) és az SG maga is összeállíthatna egy dokumentum adatbázist: játék FAQ-okkal, felirat fájlokkal, free és shareware szoftverekkel, magyarosításokkal egyéb legális cuccokkal.

A fórumtémáknál a Sanoma egyik nagy állásportáljainak hirdetésire is tematikusan elérhetõek legyenek. Hardver fórumnál a regisztráltak hirdetést adhatnak eladó számítógép+ egyéb cuccaikat illetõen.

Aki SG tag az kedvezményt kap szoftvervásárláskor (hogy hány % azt kitudja) és egyéb kedvezményekre jogosítaná fel.

Válaszható téma desing-ok. Pl ha lehetne én a TDU topic stílusában nézném az egészet. De megmaradna a mostani letisztult is.

A szövegbeviteli boxban a betûtípus választás/kiemelés/szín stb nem ezzel a lassú makrós dologgal történjen, hanem a Hajrá a cset-hez hasonló (nem pont az) word-höz hasonló stílusban.

A fórumok nem mindegyikében számolja a hozzászólásokat, de minden tag összes hsz-e listázható lenne.

#Csak az nyithat új témát akinek 2000 hsz-e van. Egyben õ szerkeszthetné a fejlécet stb.
#Minden hsz-nél lenne egy gomb, ami -azt- problémásnak jelöli és a probléma jellegét is meg kellene adni. Így nem kell fórumkategóriánként mindenhova mod topic. A problémás hsz-ek listáját pedig csak a modik látnák.

A büntetõpont rendszer jellege, zsánere maradva kivéve, hogy megszûnne a permbann. (ezt az elsõ pont küszöbölné ki). 3-4 hét után re...

Egyes témákról egyes fórumozókat le lehessen tiltani.

Minden topicnak saját chatfal több napos visszakeresési lehetõséggel.

A bõvítményekben a letiltást kiegészíteni, hogy: "a fórumtagok értesüljenek, hogy kit tiltottál le" illetve letiltáskor nem csak én nem lássam õt, hanem õ sem engem funkció.

Évente egyszer nyereményjáték, sorsolással. Ehhez valamit venni/csinálni a tagoknak évközben.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Guren
akkor utalj

SzirmosSzisza
Kellemetlen.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jackoneill90
Nagyobb képméretet szeretnék betenni. De sms-t nem akarok küldeni.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Lyukasbogrács
"kivették", ahelyett, hogy lekorlátozták volna arra, hogy csak a tulajdonos láthassa a hozzászólásai számát, így mindenki boldog lett volna, ehelyett meg megy sírás, hogy miért nincs.

SHADOWEYES7
Miért nem tudsz leállni az okoskodással?<#bohoc>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

[NST]Cifu
Én nem következtettem semmit, de ha te ezt látod bele, akkor biztos így van. <#bohoc>

BTW az eredeti tétel, miszerint kinek hány hsz.-e van egyéni izlés kérdése. Az mondjuk szerintem is furcsa, hogy amíg a hozzászólások hasznossága jelzõje ott van a publikus adatlapon, a hozzászólások száma nincs...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Büdös Bohóc
a következtetési lánc odáig vezet ezek szerint, hogy az sg-t látogató emberek idióták

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

[NST]Cifu
Ha jól tudom a gumi és a saját fórumok itt sem számítanak bele...

LaliK
Az egyik fórum ahová járok már több mint 8 éve, ott ugyanez volt aztán tanácsoltam olyat, hogy ne mindenhol számolja a hozzászólásokat. Pl. a gumiszobában meg saját fórumban nem kellene, csak a fõbb kategóriákban. Ha nem oda tartozik vagy spam, valaki úgyis törli.
Minden megnyitott topik (elvileg) a helyes kategóriába kerül, ha valaki elnézi (vagy átmegy flém/spam topikká) akkor át lehet helyezni.

Ott ez bevált, nem spammelnek mert tudják hogy semmi értelme, mert törölve lesz vagy nem számít bele a HSZ számba.
Persze gondolom ezzel a sok áthelyezgetéssel, törléssel lenne egy kis tennivaló...

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

[HUN]FaTaL
Régebben lehetett, és mindenki spammelt miatta, ezért kivették.

http://goo.gl/gd6Zi5

Calver
régebben lehetett látni az adatlapon, az ok amiért eltûnt, hogy ne legyen e-peen méregetés belõle.

"The trees move. Do you not see it?"

LaliK
Amióta járok SG-re mindig azon gondolkoztam hogy miért nem lehet megnézni a hozzászólásaim számát?
Igazából ez az egy olyan fórum ahol csak a modik látják. Bár nem tudom mennyi munka lenne vele, vagy lassulna-e valamit...
De a 'Top fórumozók' topikot is erre használják.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

akyyy
Mi lenne ha lenne olyan nézett, mint mikor rámegyek az általános eszmecseére, vagy valamelyik kategóriába, és ott az összes kedvenc topik szerepelne, és igy lehetne modositani az idõrendi sorrendbe hol szóltak utoljára hozzá, összesítve.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dzsini
Persze, de addig is amíg bevezetik (ha bevezetik) ezt használhatod.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bronx South
Nem vagyok biztos benne hogy ez mindig eszembe fog jutni ha eddig nem jutott eszembe mikor szerkesztettem. De csak egy ötlet volt, nem több.

Dzsini
írd bele a hozzászólásba, hogy "Szerk: ez meg az" - aki elolvassa, az látja ezt is, aki nem olvassa el utólag, az az automatikus kiírást sem olvasná el.

Bronx South
Egy olyat vagy hasonlót mint ami a lenti példában van be kéne vezeti a VIP fórumozóknak, ugyan is egy pörgõsebb eszmecserében semmi nem utal arra ha esetleg én hsz-t javítok, vagy átírok, így a szerkesztés ténye legtöbb esetben szerintem figyelmen kívül marad. Tehát két példa:

Szerkesztve Bronx South által ekkor 2011-12-01 00:00
Szerkesztve ekkor 2011-12-01 00:00

Ezek a hsz aljára kerülhetnének automatikusan ha szerkesztve lett egy hsz, elválasztva valami csíkkal, vagy belesimítva a fórum hátterébe,
vagy ahogy gondoljátok.

Dzsini
Csak akkor mûködik helyesen, ha az URL-ben az elsõ helyen van a video ID, ha elõtte van más is, akkor nem tud vele mit kezdeni.

Büdös Bohóc

SzirmosSzisza
Videó beszúrással mi lett ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Büdös Bohóc
Soha nem értettem, hogy miért olyan nagy tragédia, mikor elír valaki valamit (kivéve talán mikor a youtube beágyazás van elszúrva), mindig mennek az emberek sírni a modtopikba, hogy jajj lécci javítsátok már ki a hsz-emet és kb 1 szó van elrontva, EZÉRT ROHANGÁLNAK MODTOPIKBA? 😄DD

más: chrome alatt (más alatt nem néztem még) ha egy cikkre rámegyek, a betöltés után a cikk aljáig legörget a nézet. MINDEN cikknél. Nem lehetne ezt javítani, mert kurva idegesítõ?

banok
Ez azért is jó lenne mert ha elírok valamit akkor megkérhetem a moderátort vagy a hg-t, hogy írja át.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

RelakS
Nem-e lehetne-e, hogy a házigizdáknak törlésen kívül módosítási joguk is lenne? Ilyenkor megjelenthetne, hogy ez-és ez módosította a hozzászólást.
Néha nem akarnám az egész hozzászólást törölni, hanem csak berakni mondjuk egy szpojler tag-et, vagy kicsillagozni ezt-azt, és szép piros betûkkel beleírni, hogy nem warezolunk, stb.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kösz szépen,ez megoldotta.Küldheted priviben a listát!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

[HUN]FaTaL
Adblockot tiltsd le, mert szar benne a magyar lista.

Ha kell másik lista, akkor írj privit.

Nem.Tényleg nem látszanak a téma cimek.Úgy mint általános,vagy autó-mototr,vagy saját fórum,gumi...stb.Csak ömlesztve vannak egymás alatt a topikok

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsini
Nem csuktad össze a kedvencek felirat melletti kis ikonnal? Akkor csak azokat a témákat mutatja, ahol van olvasatlan hozzászólásod.

Chrome-ban nem látszanak a fõoldalon a kedvenceknél a témák cime.

Büdös Bohóc
még mindig nem válaszoltatok, hogy miért nem látom összecsukva bizonyos -50 pont alatti hozzászólásokat, mikor -50 a threshold nálam beállítva

Laza
Király, köszi 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

[NST]Cifu
Szintén moderációs témakör, de más tekintetben sem biztos, hogy rossz lenne, ha a kapott büntetõpontokat láthatnánk az után is, hogy lejártak. Egyfelõl mindenki tudja így, hogy hány pont van még hátra a végleges banig, másfelõl egy hónapokkal korábban kiadott egy hónapos kitiltás terén egyszerûbb lenne visszanézni, hogy miért kapta a delikvens, mint fejbõl felidézni...

Dzsini
Nincs, már kértük.

Laza
Csak en vagyok vak, vagy tenyleg nincsenek kint a kedvencek a mobil sg forumban? Nem lehetne azt kilistazni a teljes forum struktura helyett?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ja, jó lenne ezt feloldani. kösz, hogy beírtad.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Dzsini
Egy ideje ha valaki összeszedi az 5 büntetõpontot, akkor kizárásra kerül a chatrõl ugyanúgy, mintha kevesebb (2-4) pontot kapott volna - ha lejár a büntetése, akkor írhat újra a chatre, vagy ilyenkor újra engedélyeznie kell egy moderátornak?

Bronx South
Dehogy erõlködök a válaszadással, ugyanis a linkek több mint a felével(!) saját magad alól ütötted ki a lovat, továbbá az ok okozatban te az okozatot linkelted. Voltak túlkapásaim nem tagadom, van mikor az ember már átmegy szélsõségbe, naívan azt gondolván hogy majd ért a partner a szóból, valóban én bele estem ebbe a hibába. Ezzel meg remélem mindent megmagyaráztam, ezt a fajta vita formát sajnos meg is engedheted magadnak, mert van elég pártfogód aki bólogat. Amúgy osztom, ne terheljük ezzel ezt a topikot.

Nos, ahhoz képest, hogy téged nem érdekel ez az egész pontozósdi, ez a legalább a harmadik alkalom (1, 2), amikor azon picsogsz, hogy jajdeszarapontrendszer.

Akkor most engedd meg, hogy - amellett, hogy egyetértek azzal, hogy a pontozókat azonnal mutassa - leírjak pár lehetõséget az én nézõpontomból, hogy miért is lehetsz leértékelve, mint Magyarország.

Elõször is pontrendszer nem a sátántól való. Arra teljesen jó, hogy az ember hozzászólásait értékeljék, és azokon keresztül a hozzászólót. Persze trollok mindig vannak és lesznek, én sem kezdtem el hisztizni, amikor olyan emberek értékelték (le) a hozzászólásomat, akiket az adott topikban az életben nem lehetett látni, sõt, szeptemberben szólt hozzá utoljára, de valahogy együttéltem a tudattal. Mindenesetre a pontrendszer arra jó, hogy egy adott hozzászólás topikba illeszkedõségét értékeljék a látogatók. Így például lepontozást érhet:
- a topikba nem illõ hozzászólás
- a hozzászólás hangneme, flame
- a hozzászólók sértegetése

Nos, akkor nézzük, hogy miért kaphattál mínuszokat abban a bizonyos (Hír)topikban, szigorúan az én véleményem szerint:

1. Topikba nem illõ hozzászólás
Pár hete egyszercsak ellepték a topikot a konteós hozzászólók és hozzászólások. Ami csak azért érhetetlen, mert a "tudományosban" bõven megvan a megfelelõ számú topik a különbözõ összeesküvés-elméletek taglalására. Ami különösen érdekes, hogy a topikban ugyanazok az emberek bukkantak fel, ugyanazon linkekkel, azaz nem történt más, mint az egyszer, a megfelelõ konteós topikban közzétett bölcsességeket elkezdték duplikálni a hírtopikban: kitörve a saját homokozóból átmentek a másikba és elkezdték ott szétrugdosni a homokpogácsákat. Te valamiért meg vagy róla gyõzõdve, hogy téged a nézeteid miatt pontoz(hat)nak le, pedig a dolog lehet, hogy egyszerûbb: nemcsak én, mások is megjegyezték már, hogy a topik kezd átmenni NWO jellegbe. Hogy benned miért buzognak ilyen ácsferis, grundelfoglalós hevületek, és foglalkozol más topikokban (1, 2 írottakkal, azt csak te tudod, de azért lássuk be, az említett hozzászólásokban van nem kevés hergelési szándék. A kérdés csak az, hogy miért akarod/akarjátok az általad látogatott konteós topikok tartalmát ráerõltetni másokra, miért nem vagy(tok) képesek megmaradni a saját homokozótokban, és miért vagy(tok) még te(ti) felháborodva, amikor szólnak, hogy talán haza kéne menni?

2. Hozzászólás hangneme, flame
Nem biztos, hogy mindenkinek bejön a "mindenki köcsög, csak én vagyok helikopter" stílus, amit ebben a hozzászólásban is tolsz, arról nem is beszélve, hogy ugyanazt a gazdasági konteós videót tolod be, amit egyszer már megtettél. Vajon miért kell sulykolni a hitedet? De akár említhetném a ma délután született hozzászólásaidat is: 1, 2, 3. Fõleg ezen utóbbiak kapcsán egy korábbi hozzászólásod jut eszembe, amelyet magadra nézve valamiért nem tartasz kötelezõnek.

3. Hozzászóló sértegetése
A színrelépésedet azzal alapoztad meg, hogy orrba-szájba kezdtél zsidózni, ja bocs, cionistázni. Persze, a világot lehet ilyen szemszögbõl magyarázni, midenki sajátja, csak épp egy idõ után kicsit unalmas. Az viszont különösen unalmas, ha a másik hozzászólóra alkalmazod ezt, mert az érvelési képességeid eddig terjednek. Érdekes módon egy idõ után velem kapcsolatban kitört rajtad a dysgrafia egy speciális vállfaja, és a "Garfield" szó leírása nehézséget okozva az ujjaid valamiért ráálltak a garschild (pl. 1, 2) , illetve Lantee esetében a Lantschild szóra. Túlzottan sok ész nem kell hozzá, hogy az ember egy cionistázó hozzászóló esetében kitalálja, mirõl is szól a változtatás, márcsak azért sem, mert késõbb te magad írod le. De akár jöhetnék ezzel a hozzászólásoddal is, amelyben számodra valahogy teljesen normális a másik lezsidózása.

Mindezek után eszembe jut a hozzászólásod ezen része: de nehogy már X százalék után az én hszeim is olyan szinten spoilerezve legyenek mint a trollkodó majmoknak, a szabad vélemény lehetõsége jelenleg úgymond meg van csorbítva. A fórum normáinak megfelelek, nem vagyok egy utolsó csíra se, nem hiszem hogy egy trollt, és egy normálisan fórumozó személyt egy kalap alá kéne venni ha szankcionálunk.

A kérdés csak az, hogy a fentiek alapján kire gondolsz normálisan fórumozó személy alatt, mert a troll már megvan.

A kérdésedre a válasz: nem, nem kell új nicket regisztrálni. Az ok pedig az, amit FaTaL is említett a #20168-ban: nem kell trollkodni, és akkor nem lesznek mínuszok. Az új nick nem old meg semmit, ha ugyanott folytatod, mint most, akkor azzal is begyûjtöd a jól megérdemelt mínuszokat pár hét alatt. Csak épp észre kellene venned, hogy nem feltétlen a világ gonosz és gázol rosszindulatúan a te patyolattiszta lelkedbe a pontozással.

A csorbított szabad véleményrõl pedig egy apróság. Akármennyire is hihetetlen, a véleménynyilvánítási szabadságod nincs csorbítva. Bármikor a világba kiabálhatod az okosságaid, ha nem itt, akkor máshol. Viszont egy fórumüzemeltethetõ meg hozhat olyan szabályokat, hogy az õ fóruma csak bizonyos témáról szóljon, akinek pedig nem tetszik, elfáradhat máshova, és onthatja ott az észt. De ami számodra sokkal rosszabb: a szabad véleménynyilvánítással nem jár együtt az általad hangoztatott vélemény kötelezõ befogadása, de még a meghallgatása sem. Te az álláspontodat szabadon kifejtheted, de ha a korábbi viselkedésed révén begyûjtött pontok ezt indokolttá teszik, akkor a rendszer bizony el fogja takarni (viszont nem törölni), és csak az fogja látni, akit kifejezetten érdekel a _te_ hozzászólásod.

U.i.: A válasszal kérlek ne erõlködj. Egyfelõl azért se, mert ne terheljük vele a topikot, másrészt azért se, mert felesleges: az eddigi teljesítményed alapján kiérdemelted Garfield Tiltóslistájának Elsõ Osztályú Polgári Nagykeresztjét a tölgyfalombokkal - szóval ez a cuki kis extension megszabadít az agymenéseidtõl a jövõben. <#wave>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Büdös Bohóc
menj már aludni

Bronx South
Amúgy te még azt is flamelésnek neveznéd, hogy a best ofban rákérdeztem arra hogy min is megy a nagy vihogás az nwoval kapcsolatban tulajdonképpen. Ez viszont enyhe fogalomzavart jelent.
Ha erre válaszolni akarsz akkor inkább pm-ben tedd meg, mert ha itt folytatjuk az tényleg flame lesz.

Bronx South
"pontozó rendszer lehetõségét" >>> szavazó rendszer lehetõségét

Bronx South
Hibát követsz el ha megint a hetekkel ezelõtti TDU2-es mûsoromból indulsz ki (de lehet hogy van annak már hónapja is). De kindulhatnál a TDU1 -es balhékból is ilyen alapon, igaz hogy van azoknak már 2 éve is, de mit számít ugye(?), abból már lehet általánosítani.

Az meg hogy a problémámat én vetettem fel, nem feltétlenül jelenti azt hogy ez csak is a saját problémám, max más nem veszi a fáradtságot hogy érveljen a változtatásért, tehát a dolog akár változtatásra is érett.

Még mikor bevezették a pontozást valaki felvetette egy pontozó rendszer lehetõségét is, az sg nagyobb koponyái nyugodtan ilyen szavazásokra dobhatnák az olyan változtatásokat, amik nem a fórum üzemeltetéséhez, bugok javításához szükségesek.

akyyy
vip-knek gumiba nem írja ki a téma nyitóját 😄q

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Guren

[HUN]FaTaL
" Ezzel arra van rákényszerítve a felhasználó, hogy sûrûbben váltson nicket ?"

Nem, arra van rákényszerítve, hogy ne flameljen, mint, ahogy te szoktál.

Bronx South
Párszor már felszólaltam a pontrendszer ellen, de már megint meg kell tegyem mert ez egy hatalmas baromság a jelenlegi formájában. Ezzel arra van rákényszerítve a felhasználó, hogy sûrûbben váltson nicket ? Ez már a második nickem a fórumon, igaz mikor erre cseréltem az elõzõt akkor még nem volt pontrendszer, de a következõ csere az a pontrendszer miatt lesz abban biztos vagyok. 131 mínuszból kb. 120 -at egyetlen egy topikban kaptam(!), csak mert erõsen globalizmus ellenes nézeteket vallok, és ez több esetben nem egyezik az általánosan elfogadottal.

Engem nem érdekel ha kapok 100000 mínuszt, ossza akinek jólesik, de nehogy már X százalék után az én hszeim is olyan szinten spoilerezve legyenek mint a trollkodó majmoknak, a szabad vélemény lehetõsége jelenleg úgymond meg van csorbítva. A fórum normáinak megfelelek, nem vagyok egy utolsó csíra se, nem hiszem hogy egy trollt, és egy normálisan fórumozó személyt egy kalap alá kéne venni ha szankcionálunk.

Ezt a pontrendszert úgy is meglehetne oldani, hogy a fejlécen már látszódjon egy szavazat leadása is a jelenlegi "csak 5db -tól" helyett, és a + vagy - oknak megfelelõen menjen át pirosba, vagy zöldbe a számozás, továbbá a jelenlegi formában maradhatna az adatlapi megjelenítés is, viszont a többit vagy meg kéne szüntetni, vagy megreformálni, mert ez így kibaszás a normálisan fórumozókkal is.

DarkSector
Ez mondjuk jó ötlet!

Én is ilyesmire gondoltam, de én elsõnek arra gondoltam hogy én valahogy lássam utána is, ha bizonyítani kell, mert erre gondoltam már hogy ha joggal törlök és valaki berág és elkezd panaszkodni, honnan tudom felmutatni hogy az valóban jogos volt?

mert eddig max a printscreen-ezés maradt.

Bár az is tény hogy még 1x se volt olyan hogy valaki akit töröltem okkal elment és megpróbált volna panaszkodni...

Hálisten korrekt emberek, privátba kérdeztek ha nem tudták az okát és mindig meg tudtuk beszélni a dolgot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"