Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg ha egy HG törli a delikvens hsz.-ét, akkor utána az olyan, mintha nem is létezne a Modi számára, pedig lehet, hogy az alapján bõven ki lehetne / kellene tiltatni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
pont az lenne a lényeg, hogy nem kell szétszabdalni használhatatlanul kis darabokra a fõtémákat, ezért lett átnevezve a tudományos, mert ha szigorúan vesszük a nevét, akkor 3 topic maradt volna benne, amibõl 1 aktív.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a forum az jo, mert egyszeru atlathato, de a tobbi... talan tudomanyos reszt erdemes olvasgatni meg.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a fejlesztéseknek most már a fórumozók számának növelésére kellene összpontosulni
Én örülnék a legjobban, ha valóban a tudományról szólna a fórumrész, de sajnos nem ez a realitás. Hidd el, hogy nem rajtam múlik. Anno azt hiszem Pheel-el beszéltem arról, hogy a Haditechnika topicot rakjuk át az általánosba, végül az elõbb már Dzsini által említett okokból maradt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
inkább az oda nem illõ topikokat kellett volna áttenni, nem pedig bõvíteni
így már teljesen elveszti az értelmét a tudományos kategória
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
a gazdaság nem tudom miért jó, hogy odakerül pl. PayPal topik
Tomsolo: Tisztában vagyok vele. De ez most nem értem minek kevered ide, nem változtat semmin, az SG-rõl volt szó.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha a hsz-kat mérné, akkor nem a profilomba figyegne az a mérce.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de ha már van akkor jó lenne látni azt amiért készült: látni a hasznos hozzászólásokat
látni amik megosztják az embereket,...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
meg lehetne legtöbbet értékelt, stb...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ha valakit megszavaznak Moderátornak eléggé picike az esélye hogy utána hirtelen gonosz kis manó lesz és elkezdi hekkelni a tagokat.
tudom hogy ez így patt helyzet a sok troll miatt, de én nem szeretek házi készítésû banneres topikba bemenni, nem tudhatom mi van berakva abban a pillanatban a bannerben akár 1 vírust is letölthetek vagy keylogert.
Majd ha több troll lesz mint normális felhasználó, akkor lehet hogy ez káros lesz de addig a többséget védi. Én így érzem.
Ti csináltok valamit, és mások meghackelik? a pontozásról beszéltek.
Látok pár topikot ahol nem lehet pontozni senkire mert a bannerbe beírtak egy javascriptet, emlékszem valakit régen ki lett bannolva mert meghackelte a privát üzenet küldõ rendszert, mindenki kapott egy reklám levelet a rendszertõl, 😊 és ki lett banolva, kíváncsi leszek mikor jöttök rá hogy a banneren keresztül bármit meglehet oldani, csak még nem történt megy, vagy nem vettétek még észre.
mondom pár ötletet
-account lopás mostanában ez divat ugye? 😄
-kártevés vírussal egy rossz akarótól
-moderátor jogok ellopása
az gyorsan átfutható, hogy épp mirõl megy a témázás SG-n
Amúgy kib..ottnagy baromságnak tartanátok ha a pontrendszerben nem naponta lehetne egyazon embert ontozgatni hanem CSAK egyazon embert egy fehasználó csakis 1x pontozhatná???
Vagy + vagy - és kész ennyi...ne naponta 1-et mert ez ugyanúgy változatlan baromság mint a pontozórendszer elején, csak most naponta kapnak egy negatívot a trolloktól a felhasználók...
És ezmiatt ugyanúgy lóf..zt sem ér mivel egy hét alatt 1 ember egy másiknak 7 negatívot tud osztani.
Még ha csak véglegesen egy jelölést lehetne csak adni emberenként, akkor is baromság lenne de legalább 1 troll 1 embernek 1 accountal csak 1 negatívot adhatna, asszem hamarabb megunná.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
(Nem mintha annyira a szívemre venném, csak a napokban néztem rá és meglepõdtem. Nem az zavar, hogy sokan leszavazgatnak vagy ellenszenvesnek tartanak vagy akármi, hanem hogy nem tudok utánajárni kinek és melyik hsz nem tetszett.
Meg gondolom, ha már az elsõ szavazásnál kiírná a rendszer az illetõ a nevét, akkor páran talán jobban meggondolnák a lepontozósdit... mert így átlag hsz-eknél szabadon garázdálkodhatnak, ha úgysem éri el az 5 értékelõt és nem jelez nevet, így biztos nem kell konfrontálódniuk.)
Sorry ha zagyva lett, kicsit káosz van ma a fejemben.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Valami van a Javascripteddel.
valamint jó lenne ha a mobil verzióban a képeket "összenyomnátok" (persze arányosan), hogy ne lógjon ki (érintésre/klikkelésre) persze bejönne az eredeti méret
Bazinga!
<#eljen>#eljen>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tojd le magasról a pontrendszert😊 Ahogy én is. Rá se nézek. Mert minek😊
Ez egyébként nem trollszûrés, hanem önnyugtatás. Hiszen csak téged zavar ha a trollok nyomogatják a gombokat. Márpedig csak akkor zavar ha foglalkozol vele, de miután semmi köze a fórumozáshoz, nem kell vele foglalkozni😊
1, Ez a plusz-minusz dolog soha sehol sem mûködött jól, fõleg nem "casual" fórumokon, mint az SG.
2, Ha már van ilyen legalább úgy kellene csinálni, mint a prog.hu-n:
- csak az tud értékelni aki kérdezett és csak azt aki válaszolt rá, illetve kizárólag azt a válasz hozzászólást.
Magyarul nem a felhasználót értékeljük, hanem a hozzászólást, és azt is csak akkor tehetjük meg, ha elsõdleges kapcsolatban áll velünk, azaz mi vagyunk a társalgás elindítója.
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Minden frissen regisztrált fórumozó az adott topik kategóriában pl.: Általános eszmecsere,Zene fórum,stb(kivéve a Gumiszoba,Saját fórum hozzászólásai,) lévõ témáiba csak akkor értékelhet ha mondjuk legalább 100 hozzászólása van.Vagy a szûkítés érdekében(tudom ez durva de) az adott fórum kategóriában mondjuk a zene valamely témájába itt is mondjuk 100 hozzászólása van ugyan de csak a zene kategóriában értékelhet.Nincs más választás vagy ez vagy az.És az megvan oldva hogy aki BANNon van az ne értékeljen?
Ezt az ötletet a Fejlesztõknek is felvetném.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)