27368
-
Blum #21553 Varom a privatot! :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van szépsége a hibáknak is, a VIP pl. sosem jár le ha ügyes vagy, elég egyszer befizetni rá. :) -
Blum #21551 Van benne potencial az biztos. Felhasznalok vannak boven,csak par ertelmes fejleszto es ujsagiro kene.
Kovezzetek meg,de:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szinte szarul erzem magam,amiert fizetek a VIP-ert,de cserebe lofaszt se kapok. Ja de,azt ami mashol alap dolog (hsz szerkesztes,visszavonas). Van 2 torrent oldal,amit rendszeresen tamogatok,de ott van is eredmenye annak,hogy a felhasznalok fizetnek.
/sirasnak vege,toljatok a minuszokat -
jó kérdés, én azon se lepődnék meg ha egyszer nyomtalanul eltűnne -
én is kértem már többször is de tényleg semmi mozgás: ( -
Nincs itt a fejlesztő jó ideje. Már én is kértem vagy 1 éve, de semmi. Ráadásul szarul is mér úgyhogy pláne semmi értelme nincsen. -
pls szedjétek ki a mobil verzióból felülről a hsz számlálót
nagyon zavaró -
$647200 :-) -
OFF
Amúgy mennyit ér most az SG.hu (Forintban) fórumostól, tárhelyestől, zusammen? -
te elmehetnél politikusnak :D -
kb.. -
%2b -
van a unicode táblázatban olyan + jel, ami átmegy a chaten :) ugyanígy aposztróf és idézőjel is. -
Hogy a chat-en lehessen + jelet írni. -
Az-az elsődleges funkciója, összekapcsolod egy dombornyomott bankkártyával, vagy hitelkártyával. Plussz van a topup olyanoknak, akik inkább egy fix összeget átutalnak a paypalnak és abból vásárolnak, előny azoknak akik nem akarják összekötni a paypal accountot egy kártyával. -
nálam úgy üzemel, hogy nincs rajta pénz, hanem ha vásárlok valamit, akkor mint egy kártyás vásárlásnál (netesbank kártgyás vásárlásnak is írja), levonja a pénzt. -
pénz van rajta, az nem gond.
-
lehet utalni is paypalra, netbankon vagy személyesen egy bankfiókban -
Paypal-hoz is kell bankkártya
-
Sziasztok! Nem lehet VIP-et venni PayPal-al? Mivel bankkártyám nincs és külföldi vagyok úgyhogy magyar telefonom sincs. -
kamionosjoe #21533 ohh thx -
Beállítások - SG Chat box. -
kamionosjoe #21531 Sosem volt olyanom. Akkor azért. :)
De barátnőmnél ott van, azt ki lehet valahogy kapcsolni? -
Ha kikapcsolta a jobb alsó chatet, akkor nem. -
Akkor épp, hogy 'ződ'-nek kéne magát látnia nem ?
-
-
az a chatállapotod :) -
kamionosjoe #21526 Mé nem látom magam ződnek amikor onlány vagyok?
-
Egy csomóan meg se tudják változtatni, ahhoz képest ez az üzenet egész jó :) -
Hiba!
Az új jelszó túl hosszú, maximum 12 karakter lehet!

-
na akkor máris van egy nyomós érv a bezárás mellett... :DDD -
szerintem öngyilkos lennék ha bezárna az sg -
Te használod? -
akkor minek megy az oldal? -
Viszont ezt a topicot se olvassák. -
Rotcsa #21518 Igazán megoldhatnák már azt, hogy azok a hírek is megjelenjenek, amelyek kiszorulnak az újak miatt. Pl: Játékhírek-rovat. Napokig néha ugyan az van, aztán hírtelen jön vagy 6 hír és néha még az aznapi sincs ott!!
Az előző oldalakon meg nem jelenik meg! Úgy fos, ahogy van!
Írtam már a szerkesztőségnek is, de rá se bagóztak, szerintem az e-mailre. -
Operához például az autoURL jól használható, szöveges linkre klikkelve azt átmenetileg valódi linkké teszi. -
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/text-link/
ezt felrakod a firefoxhoz és minden sima szöveges link duplakattinthatóvá válik, nem kell copypastelni
biztos van a többi böngészőhöz is hasonló kiegészítő/plugin ha nem firefoxot használsz -
a youtube linkek kattintható válása létezik a cset ablakban? -
Nem tudok vipet venni bankkártyával.