Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
Nem tudom mit kell rinyálni ezen, értelmes ember leszarja.

Ja és #20264

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

bertino
teged max a konzolosok kedvelnek, ne csodalkozz a pontjaidon.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Smithwarden
Ja iszonyatosan bevalt...
Lassan 3 honapja probalok segitseget kerni moderatoroktol es az altaluk megadott emailrol ([email protected]) de semmi helpet nem kapok.
Folyamatosan kapom a minuszokat, amikor szinte semmit nem irok es ha irok is, akkor csak segitseget valakinek vagy amibe abszolut nem lehet belekotni.
Es szinte naponta nyomja ram egy ember (vagy max 2) a negativ hozzaszolast.

Ne vegyem annyira komolyan a dolgot, nem szamit a dolog?
Akkor minek van a rendszer, ha nem szamit?
Es miert van a fo adatlapomon rajta, hogy tele vagyok negativ szarokkal, amikor nem adok okot ra?

No problem, mostmar legalabb nem kell gondolkoznom azon, hogy 2 nap mulva megujitsam-e a lejaro VIP tagsagomat.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DanielT
Akkor szuper! <#eljen>

Kicsit szomorú vagyok ugyan, hogy day0 SG userként -49 (40/116) az értékelésem, de biztosan megvolt az okuk azoknak akik adták és helyesen cselekedtek, bárkik voltak is azok, bármilyen témában, bármikor.
Büdös Bohóc
bevált szerintem nagyon

DanielT
Jól mûködik a pontozási rendszer? Elértétek a célt?

Klasszul bevált a névtelenül, negatív szpemhadjárat indítási lehetõség megadása a vérpistikék kezébe?

Köszi a választ elõre is! <#eljen>

Lyukasbogrács
http://www.youtu.be/
http://youtu.be/
http://www.youtube.com/v/
http://www.youtube.com/watch?v=

csak az ilyen kezdetû yt linkeket fogadja el, pedig nem volna nehéz megoldani, hogy univerzális legyen.

Dzsini
Már nekem is feltûnt, csak akkor tudja feldolgozni, ha a watch? után a v= jön.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7KvxOuC7Bhc

ilyen formátumú linkekkel nem megy a beszúrás, pedig ott van a videószórsz. Vagy watch?v-vel kell kezdõdnie ? De igazából mindegy, ezzel is kéne mûködnie 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

akinek nem tetszik az léphet 😄 egyetértek veled , szerintem is az sg fórumja a legjobb, nekem kinézetre is tetszik! ÉN alapból úgy vagyok vele, hogy legyen egyszerû és átlátható mint sem full efektes-desinges 😄
<#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bertino
+ <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Büdös Bohóc
Egyszerûen nem értem miért sír mindenki új dizájnért, teljesen ok az egész oldal és egyszerû, átlátható. Az összes többi fórum egy rémálom, egyedül funkcionalitásban tudnak ráverni az SG-re. Nehogy megváltoztassátok ezt fiúk!

Büdös Bohóc
nem

Egy oldaldesign-újítás szerintem jól jönne! 😊
Elég régimódinak tûnik az egész.
Az észrevételem még az, hogy a hírek nyomon követése pl a játékoknál elég rossz, mert néha kint van hetekig ugyan az a cikk, néha meg alig pár napig és annyi új hír jön a helyébe, hogy a régiekre sem válaszol már senki, mert nincsenek kint, visszakeresni meg az emberek lusták.
Szerencsére a bõvítményeknek hála legalább azok között könnyebb már a komunikáció, akik egymásnak kommenteltek.
lehet, h sokkal többen írnának, ha jobban visszakereshetõ lenne.
Majd ha lesz még valami, ami szerintem kényelmetlen, akkor írok 😊

Büdös Bohóc
vagy szimplán sg nélkül, logó úgyis látszik és akkor legalább nem vágódik le egy-egy hosszabb cím. Amúgy meg már egy jó ideje ilyen, nem is emlékszem mikor volt másmilyen 😊

Büdös Bohóc
<#eljen>

CroftManor
A topik témájához szóltam hozzá, nem hozzád szóltam.

Nothing is True, Everything is Permitted

Nem kell belépni az alregeiddel és kész.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

CroftManor
Lehetne Regisztráció törlése funkció is. Ma már ez alap dolog.

Nothing is True, Everything is Permitted

Jim Morrison
ez hogy az SG van elöl a titleben mióta van? régen elõbb a topik címe volt nem? mert így nem tudom melyik fül melyik topik. Nem lehetne topik cím SG ? 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Büdös Bohóc
igazából ez konkrétan talán 1-2x volt, de folyamatosan megy az oldalakon keresztül átívelõ nyavajgás a pontozásos rendszerrõl. Már tonnányi kritikát és ötletet adtak Stéknek és szerintem ami kivitelezhetõ az aktuális infrastruktúrával azt majd megoldják.

Azzal kezdtem, hogy nem tudom hogy volt-e már ilyen javaslat. Ha volt, akkor már itt sem vagyok.

Büdös Bohóc
kilométeres beszélgetés olyan témáról, amit hetente felhoznak

A mit kérek az nem "szpem", a miért kérem az már az? Nem tudtam.

Büdös Bohóc
Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!

és egyébként is unalmas már nagyon

Engem érdekel a hozzászóló személye, azaz aktivitása. Ha valaki akkora marha, hogy nekiáll kozmetikázni a statisztikáit, akkor kozmetikázzon - egymás statisztikáinak kozmetikázását most is elvégzik páran egymás között. Ezt úgyse tudod megakadályozni és majd úgyis megunja mindenki.

Én egyébként alapvetõen a saját adataimra lennék kíváncsi. Teljesen mindegy hogy brahiból pontoznak fel/le vagy sem, érdekes látni a pontokat. Magamat meg nincs értelme becsapnom, én azt akarom látni, hogy én eddig hányszor tartottam értékelésre érdemesnek egy hozzászólást, akár negatív, akár pozitív irányban.

Az oda nem illõ témák eltûnésében meg ne bízz. Lehet pont az derülne ki az új rendszer által, hogy azok a témák igenis oda illenek. A lényeg az, hogy kiderülne végre. Ezért támogatom azt, hogy a hozzászólásnál azonnal jelenjenek meg az értékelések. (Segítség lenne az egyébként kapacitáshiánnyal küzdõ moderátoroknak is - vagy õk azonnal látják az értékelést?) De ez attól független, amit én javasoltam.

De az alapprobléma ugyanaz. A brahiból le-, illetve felpontozás nem különböztethetõ meg a normális pontozástól: semmiben sem különbözik az, hogy valaki bosszúból pontozza le a másikat attól, hogy a pontozó 5 különbözõ topikban, különbözõ hozzászóló különbözõ hozzászólását pontozta le. Illetve mennyivel lesz valakinek megbízhatóbb a véleménye attól, hogy elõássa a fórum özömvíz elõtti topikjait, majd kiszór több tucat pluszt pusztán a statisztikája javítása végett?

A jelenlegi rendszerben azáltal, hogy a hozzászóló lapján azonnal látszanak a plusz-mínuszok, viszont a hozzászólásnál csak egy limit után, a hozzászóló személyének minõsítése felé terelõdik el az egész. Én mondjuk azt csinálnám, hogy egy adott hozzászólásnál ha nem is az összes, de mondjuk az utolsó 5-10 minõsítés látszana, az adatlapról meg leszedném a minõsítést, viszont az elrejtést meghagynám, a beállítási lehetõséggel együtt (vagyis hogy a profilomon felül tudom bírálni az elrejtés ponthatárát); a modik természetesen látnák továbbra is a pofiloldalon levõ pontokat, csak úgy miheztartás végett. Ezzel rendszer szerintem inkább szólna a posztokról, mint a hozzászóló személyérõl, és egy adott topikban meg lehetne oldalni, hogy az oda nem illõ témák eltûnjenek, ugyanakkor megadva az esélyt a renitens posztolóknak is azáltal, hogy a topik témájába esõ hozzászólásaik megmaradjanak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Engem sem az értékelõ személye érdekel, mert azt úgyis kb. tudom. :-) Hanem az érdekelne azonnal, hogy mely témákat tartja egyáltalán értékelésre méltónak a közösség, és ezen belül pozitív vagy negatív ez az értékelés.

Jó amit mondasz, csak én nem errõl beszélek. Én annak megítéléséhez adtam volna eszközt, hogy az adott fórumozó beállítottságát meg lehessen ítélni. Tehát aki szinte csak mínuszt ad, attól ha kapok egy mínuszt az kb. annyit is jelent. És ha az annyit is jelent, akkor ez a többségében mínuszt osztó ember magatartására is hatással van.

Ettõl függetlenül tetszik az az ötlet is, hogy legyen azonnal látható, ha egy hsz értékelést kapott.

Ezt már régebben többen javasoltuk, mert így látható lenne, hogy melyik hozzászólással nem elégedett valaki. Még akár az is jó lenne, ha öt értékelésig anonim lenne, csak az jelenne meg, hogy milyen az értékelése a kommentnek.

Semmit nem ér, mert ahogy van brahiból lepontozás, ugyanúgy van brahiból felpontozás, melyek közös jellemzõje, hogy a minõsítésnek semmi köze a hozzászóláshoz, hanem pusztán a hozzászóló személyének szól.
Az igazi transzparencia akkor valósulna meg, ha a minõsítõk személye a kezdetektõl látszódna, nem pedig csak 5 után: ez a limit ugyanis bõven elég ahhoz, hogy a teljesen érdektelen, amúgy minõsítésre sem érdemes hozzászólásokat sutyiban megszórják úgy, hogy az 5-ös limitet az életben nem éri el a minõsítések száma.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Úgy képzelem ahogy több másik fórumban is láttam, hogy az adott fórumozó avatarjának adatlapján ott van hogy hányszor köszöntek meg neki hozzászólást és õ hányszor köszönte meg más hozzászólását. Az sg-n mindez ugye úgy jelenne meg, hogy a fórumozó adatlapján szerepelnének ezek a számok, és nem csak az hogy hányszor köszönte meg más hozzászólását, de az is hogy hányszor minõsítette le a másik hozzászólását.
Ez is jó mércéje annak, ahogy írod is, hogy kit kell komolyan venni, és kit nem kell komolyan venni. Szerintem jó ötlet, és erõsítené az emberek önmoderálási hajlandóságát.

Efreet
Nem jó helyre írtad, minden fõcsoport topiclistáján felül van egy-egy Moderátor figyelmébe nevû topic, ott kell az ilyesmiket jelezni. (amúgy a képen a kutya magától ugrik ki)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

SzirmosSzisza
VIP-eknek kivenni a 15 másodperces korlátot ? Gondolom az újraküldések miatt van benne, de azt úgyis tudjuk törölni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mNzJean
Sziasztok , nem tudom jó helyre írok e de a battlefield3 topic-ba beszúrt mozgó kép nálam nagyon kiveri a biztosítékot #38005 . / egy kutyát kidobnak egy száguldó autóból / Szerintem ez egyáltalán nem vicces és nem való egy játékokkal foglalkozó topicba . Beteg lelkü ember aki ezt viccesnek találja , szeretném ha törölnétek a hozzászólását . Köszönettel .

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1192029268

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dzsini
Én sem vagyok döntéshozó helyzetben, a fõszerkesztõ mellett St és Robaj döntik el, hogy mi hogy legyen - az ajánlatokat ide beírtuk, hogy mi lesz (lett) belõle, abba nincs érdemi beleszólásunk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Régebben volt szó róla, hogy megjelenik jobb oldalt, a fórumstatiszikához hasonlóan. Azt az ötletet elvetettétek?

Dzsini
Moderátoroknak (hasonlóan a hozzászólásszámhoz) van lehetõség arra, hogy a 100 legtöbb plusz és mínuszpontot adók listáját megnézzék - az nem látszik, hogy kinek adott, csak a kiosztott pontok száma - ez alapján már le lett tiltva néhány olyan felhasználó, akik sok éve nem szóltak hozzá sehol, és vagy ezer (fõleg mínusz) pontot kiosztottak, a munkásságuk nyomtalanná vált..

(ugyanígy van lista a legpozitívabb/legnegatívabb értékeléssel rendelkezõ felhasználókról)

<#eljen> Legalább kiderülne, ki sugároz "sötét energiát"! <#eplus2>

Bocs ha már lett volna ez az ötlet, de jó dolog lenne ha egy felhasználónál nem csak a kapott mínusz/plusz látszana, hanem az adott mínusz/plusz is. (Köszönet Bucsernek az ötletért.)

gergely1991
De ha nem haladja meg az általad említett 2000 hsz-t,akkor nemhiszem. 😊
Jobban átgondolva mondjuk a spamvédelem kérdése(#20221) csak a nem publikus fórum kategóriáknál lenne megoldva.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

kifli
ha idõhöz kötöd akkor megint az lenne mint mos, a többéves használatlan lopott regekkel nyílnának az idióta topikok...
gergely1991
Esetleg még azt hozzátenni hogy minden ilyen visszautasítás egy figyelmeztetést kap "Rendszerüzenetben" hogy ez a topik már létezik legközelebb használd a keresõt stb. . Öt ilyen visszautasítás után jár egy büntipont automatikusan. Vagy a durva/reklám topikok miatt pedig hozzátenni a perban vagy 5 pontos ban lehetõségét. Mondjuk nemcsak hsz-hez kéne ezt kötni hanem a regisztráció idõpontjára is (mondjuk 1-2 hónap). A törölt illetve a nem nyílt topikok hozzászólásai(gumi,saját) ne számítsanak bele ebbe a 2000-be. Így spamvédelem is megoltódhat.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

kifli
szerintem ezt úgy lehetne megoldani, hogy akinek nincs meg a 2000 hsz, annak a topikja, csak moderátori jováhagyás után nyílik meg, a többieknek azonnal.

Így az újregek topikjai már ki sem kerülnének ha az baromság.
Dzsini
Pláne úgy, hogy sokan azért regisztrálnak, hogy valamit megkérdezzenek (persze ott vannak az általános segítségkérõ topicok, de nem minden fedi le azokat, sok esetben jogos az új téma nyitása).

#"Csak az nyithat új témát akinek 2000 hsz-e van. "

ez megbukott mert van aki pár alkalommal szól hozzá adott témához , õ neki soha a büdös életbe nem lesz meg a 2000hsz-a. és mivan ha 200 hsz után szeretne egy topicot nyitni?... veszett ötlet.
kifli
enmnél sokkal jobb, hogy az sms-ben kapott kódot kell beírni valahova, és nem az usernek fizetni. Bár ez a fórumnak kerül pénzbe...
N o N a m e
semmi esély...