Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és #20264
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lassan 3 honapja probalok segitseget kerni moderatoroktol es az altaluk megadott emailrol ([email protected]) de semmi helpet nem kapok.
Folyamatosan kapom a minuszokat, amikor szinte semmit nem irok es ha irok is, akkor csak segitseget valakinek vagy amibe abszolut nem lehet belekotni.
Es szinte naponta nyomja ram egy ember (vagy max 2) a negativ hozzaszolast.
Ne vegyem annyira komolyan a dolgot, nem szamit a dolog?
Akkor minek van a rendszer, ha nem szamit?
Es miert van a fo adatlapomon rajta, hogy tele vagyok negativ szarokkal, amikor nem adok okot ra?
No problem, mostmar legalabb nem kell gondolkoznom azon, hogy 2 nap mulva megujitsam-e a lejaro VIP tagsagomat.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Kicsit szomorú vagyok ugyan, hogy day0 SG userként -49 (40/116) az értékelésem, de biztosan megvolt az okuk azoknak akik adták és helyesen cselekedtek, bárkik voltak is azok, bármilyen témában, bármikor.
Klasszul bevált a névtelenül, negatív szpemhadjárat indítási lehetõség megadása a vérpistikék kezébe?
Köszi a választ elõre is! <#eljen>#eljen>
http://youtu.be/
http://www.youtube.com/v/
http://www.youtube.com/watch?v=
csak az ilyen kezdetû yt linkeket fogadja el, pedig nem volna nehéz megoldani, hogy univerzális legyen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ilyen formátumú linkekkel nem megy a beszúrás, pedig ott van a videószórsz. Vagy watch?v-vel kell kezdõdnie ? De igazából mindegy, ezzel is kéne mûködnie 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Elég régimódinak tûnik az egész.
Az észrevételem még az, hogy a hírek nyomon követése pl a játékoknál elég rossz, mert néha kint van hetekig ugyan az a cikk, néha meg alig pár napig és annyi új hír jön a helyébe, hogy a régiekre sem válaszol már senki, mert nincsenek kint, visszakeresni meg az emberek lusták.
Szerencsére a bõvítményeknek hála legalább azok között könnyebb már a komunikáció, akik egymásnak kommenteltek.
lehet, h sokkal többen írnának, ha jobban visszakereshetõ lenne.
Majd ha lesz még valami, ami szerintem kényelmetlen, akkor írok 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nothing is True, Everything is Permitted
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
TILOS!
és egyébként is unalmas már nagyon
Én egyébként alapvetõen a saját adataimra lennék kíváncsi. Teljesen mindegy hogy brahiból pontoznak fel/le vagy sem, érdekes látni a pontokat. Magamat meg nincs értelme becsapnom, én azt akarom látni, hogy én eddig hányszor tartottam értékelésre érdemesnek egy hozzászólást, akár negatív, akár pozitív irányban.
Az oda nem illõ témák eltûnésében meg ne bízz. Lehet pont az derülne ki az új rendszer által, hogy azok a témák igenis oda illenek. A lényeg az, hogy kiderülne végre. Ezért támogatom azt, hogy a hozzászólásnál azonnal jelenjenek meg az értékelések. (Segítség lenne az egyébként kapacitáshiánnyal küzdõ moderátoroknak is - vagy õk azonnal látják az értékelést?) De ez attól független, amit én javasoltam.
A jelenlegi rendszerben azáltal, hogy a hozzászóló lapján azonnal látszanak a plusz-mínuszok, viszont a hozzászólásnál csak egy limit után, a hozzászóló személyének minõsítése felé terelõdik el az egész. Én mondjuk azt csinálnám, hogy egy adott hozzászólásnál ha nem is az összes, de mondjuk az utolsó 5-10 minõsítés látszana, az adatlapról meg leszedném a minõsítést, viszont az elrejtést meghagynám, a beállítási lehetõséggel együtt (vagyis hogy a profilomon felül tudom bírálni az elrejtés ponthatárát); a modik természetesen látnák továbbra is a pofiloldalon levõ pontokat, csak úgy miheztartás végett. Ezzel rendszer szerintem inkább szólna a posztokról, mint a hozzászóló személyérõl, és egy adott topikban meg lehetne oldalni, hogy az oda nem illõ témák eltûnjenek, ugyanakkor megadva az esélyt a renitens posztolóknak is azáltal, hogy a topik témájába esõ hozzászólásaik megmaradjanak.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ettõl függetlenül tetszik az az ötlet is, hogy legyen azonnal látható, ha egy hsz értékelést kapott.
Az igazi transzparencia akkor valósulna meg, ha a minõsítõk személye a kezdetektõl látszódna, nem pedig csak 5 után: ez a limit ugyanis bõven elég ahhoz, hogy a teljesen érdektelen, amúgy minõsítésre sem érdemes hozzászólásokat sutyiban megszórják úgy, hogy az 5-ös limitet az életben nem éri el a minõsítések száma.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ez is jó mércéje annak, ahogy írod is, hogy kit kell komolyan venni, és kit nem kell komolyan venni. Szerintem jó ötlet, és erõsítené az emberek önmoderálási hajlandóságát.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1192029268
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(ugyanígy van lista a legpozitívabb/legnegatívabb értékeléssel rendelkezõ felhasználókról)
Jobban átgondolva mondjuk a spamvédelem kérdése(#20221) csak a nem publikus fórum kategóriáknál lenne megoldva.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Így az újregek topikjai már ki sem kerülnének ha az baromság.
ez megbukott mert van aki pár alkalommal szól hozzá adott témához , õ neki soha a büdös életbe nem lesz meg a 2000hsz-a. és mivan ha 200 hsz után szeretne egy topicot nyitni?... veszett ötlet.