Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Van amelyik kategoriában kis boxokba teszi a topikok címeit és van ahol nem. Csak simán a címek egymásalatt vannak.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
fatal: akármelyik browser mostmár, sehol semmi gond, az sg-s input mezõk meg ... beírom a szöveget és annyira lassú. De a háttérben meg bent v an a szöveg talán, mert volt, hogy nyomtam a mehet gombra és elküldte.
látható lenne vele hány döglött email van a rendszerben és amúgy is szimpatikus dolog lenne
tudom, hogy nem vagy belsõs, de te is sokat tettél hozzá a dologhoz + nem teljesen neked ment a hozzászólás, remélem majd elolvassa Robaj és St is.
Azt írták a hozzászólásoknál 5, embereknél 50 értékelés után esik az egyéni beállítások alá az elrejtés. Az imputmezõs dolgot pedig emlékszem, hogy sokszor írtad, sajnos mivel Robajék nem reagáltak nyilvánosan így én sem tudok okosabbat mondani.
(A stuff nem staff szeretett volna lenni - munkatársak?)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1. lentebb DanielT-nek van egy -50-es hsz-e: nincs eltüntetve mégsem -> bug?
2. egy halom olyan emberrel találkozok sg-n, aki az általam beállított határ alatt van bõven és mégsem tûnteti el -> bug?
utóbbit már harmadjára írom le legalább, jó lenne kijavítani 😊
Kérdés: a topik inputmezõnek utána néztetek már, hogy miért olyan lassú android alatt? Furcsa, kikapcsoltam a js-t és akkor is baromi lassan gépeli be a szöveget oda (szó szerint perceket kellene várnom, hogy a bepötyögött mondatom megjelenjen teljes valójában itt). Már nem tudom mi a gond vele.
És Boldog Karácsonyt a stuffnak és minden olvasónak!
Elõször is meg szeretném köszönni, hogy foglalkoztok a fórummal, mindig jó látni, ha van fejlõdés.
A chrome-os plugint szinte megjelenéstõl fogva használom, sokkal kényelmesebb lett tõle az sg-zés.
Remélem nem veszitek rossz néven, ha fûzök egy megjegyzést a felhasználó pontozási rendszerhez:
Nagyon szuper, hogy van visszajelzés, hogy mennyire volt hasznos egy üzenet, illetve jó dolog látni, hogy mennyire megbízható ember hozzászólásait olvasom. Viszont szerintem -50-nél a felhasználó teljes eltüntetése egy picit túlzás, legalábbis alapértelmezésként. Én ennek az abszolútértékét magasabbra állítanám, vagy inkább ehelyett csak a konkrét üzeneteket rejteném el, amit lepontoztak.
Hiszen nyilván az lenne a cél, hogy a hülyeségeket rejtsük el, ne pedig az összes üzenetet, amik között van néhány negatív, de ugyanakkor lehet köztük hasznos is. Teljes, felhasználó alapú elrejtésre pedig a plugin biztosít lehetõséget, ez abszolút korrekt.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
www.youtube.com/aabyssx
Én már nem igazán foglalkozok vele, elõtte még kicsit tartottam attól hogy a újonc fórumtagok majd a statisztika alapján fognak megítélni aztán az alapján fogják elfogadni a tanácsaimat segítségkéréssel kapcsolatban.
De :
1.Nem igazán vannak "újoncok"(a többség úgyis tisztábban van a helyzettel).
2.Ha igen nem igazán foglalkoznak az adatlappal inkább "fórumoznak".
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Utána a 36. van a negatív 77. helyén, a 48. a negatív 28. helyén, a 70. van a pozitív lista 85. helyén, a 80. a pozitív lista 70. helyén.
A mások által pozitívan értékeltek listáján a 6. a pluszos (kiosztó) listán 83., a 24. a 12., a 37. az 57. a 42. az 52., a 49. a pozitív 5. és a negatív 45. helyen, az 59. a 78., a 72. a 2., és érdekességképp a 76. negatív adott pontok listáján a 33.
Az talán jobban látszik, hogy jónéhányan vannak, akik mind pozitív, mind negatív pontból sokat osztottak-osztanak ki, és a kiosztók elsõ 20 helyén 3-3 olyan van, akik a másik top 100-ban nincsenek benne (ezek egyike pl. én vagyok, csak a pluszos listán vagyok jelen).
Én pl szerintem viszonylag sokhelyre, sokat irogatok, kedvtõl függõen, milyen stílusban. Az adatlapomon, ha megnézed, kb semleges az érékelésem. (kicsivel van több plusz mint minusz, elenyészõ)
Tehát a hibát nálad keresd, ne a fórumban.
Meg panaszkodsz, hogy te 0day sg user vagy, és mégis ilyen az értékelésed.
Lehet meglepõ, de a regisztráció idõpontjától nem függ az egész, lehet már régóta nem bírnak, de csak most tudtak pontozni is.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A hibás és kötekedõ kommentemért meg te is told a mínuszt kérlek, szeretnék releváns hasznossági értéket a nevem mögött tudni.
Persze lehet, hogy másnak az volt az elõzõ 10 hozzászólásom a "pendejpödrés" topikban, de ott is el leszek rejtve ha még itt sokáig haszontalankodom. Máraki szerint ugye.
A rendszer meg nyilvánvalóan nem rossz, hiszen rengetek fórumban találkozom ezzel a megvalósítással... most példát nem tudnék mondani, de még csak 94' óta netezek, majd biztos találok, ha egyre jobban kiismerem magam. Meg ott van Facebookon is a dislike gomb, nem véletlenül... Oh WAIT!
igen, biztos a rendszer a szar...
"The trees move. Do you not see it?"
Megérte akkor a rendszer? 11 emberért? Odaállnál ezzel a százalékos eredménnyel egy prezentációt megtartani, hogy beszámolj a projekt sikerérõl?
És sehol nem írtam, hogy népszerûségi verseny lenne, hanem azt, hogy te magadtól megvonod a lehetõséget, hogy azokban a topicokban, ahol láthatóan veled egyetértõ emberek között vagy, és hasznosakat is szólsz hozzá, ott kaphass pozitív pontokat.
*Amit én persze nem állítok, hisz mit tudhatok én, a -49 pontommal.
Szerintem bizonyos kor után már nem számítanak az embernek, hogy hányan lájkolják a zinterneten. Ideális esetben ez szerintem max 15 éves kor. Engem ez a komment elrejtési megoldás zavar, ami nem az aktuális kommentekre vonatkozik, hanem az emberre.
attól, hogy téged lepontoznak viccbõl*, közel sem ez a megszokott, és általában elég szépen el lehet különíteni az idiótákat, vagy akár az elképesztõen segítõkész embereket. sõt, már olyan is láttam, h valakinek messze túl sok plusz pontja volt, pedig az illetõ... nos, maradjunk annyiban, hogy nem érdemelte meg.
*már ha viccbõl - nem ismerlek, fogalmam sincs így van-e, de hajlamosak a pontrendszer ellen veszettül sírók baromi nagy trollok lenni, lásd Bronx South pár hozzászólással lejjebb.
És én elhiszem, hogy jól mûködik, a lenti példám is alátámasztja milyen klassz.
Nomeg az én "Hozzászólásainak hasznossága -49" -es értékem is. Haszontalan egy rohadék vagyok, mindig tudtam. 😞(((
igazi élvezet az ilyen mûvészi költeményeket olvasni <#gonosz1>#gonosz1>
btw az, hogy a sg legõsibb flémtopicjában lepontoznak, míg a rendszer máshol jól mûködik (mert biza legtöbb esetben könnyû kiszúrni a trollokat/idiótákat pontszámuk alapján), az sokkal inkább az ottani felhasználókat minõsíti, mint a pontrendszert, nem-e?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Valószínûleg nem vagyok elég okos, vagy intelligens hozzá, hogy megértsem, miért jó az, ha egyesek névtelenül, teljesen szubjektíven addig negatívozhatnak valakit, amíg a hozzászólásait eltüntetik, témától, függetlenül.
Persze én próbálok felzárkózni a magas szellemi színvonalhoz!
Bemegy pár ember "zöld szín a tuti" topikból a "csakapirosazigazi" rajongói klubba és betolnak pártíz, esetleg száz mínuszt 5-10 perc alatt az õ véleményükkel nem egyetértõ aljas gazembereknek. Ezáltal a piros kedvelõ komák már a "járjunk rollerrel" témába sem írhatnak, illetve el lesz rejtve a hozzászólásuk.
Végülis megérdemlik... milyen jogon szerették a pirosat? A kis butuskák.