Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.google.com/search?q=android%20slow%20typing
Opera böngészõ valóban megoldja.
http://www.sg.hu/listazas.php3/www.megaupload.com/www.youtube.com/v/listazas.php3?id=1042918388&order=reverse&index=1
Ez a két oldal is ilyen furcsán jön be.
http://www.sg.hu/listazas.php3/listazas.php3?id=1210336570&index=5
http://www.sg.hu/listazas.php3/listazas.php3?id=1144323187&order=timeline&index=10
MAjd kipróbálom másik bill. programmal is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondhatom bug-nak, kedves St?😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ki veszi ezt észre?
BUÉK 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://goo.gl/gd6Zi5
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nem lehet megoldani vagy nincs rá idõtök vagy nálatok nem jön elõ a gond vagy nem is érdekel titeket? 😊
Bazinga!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Van amelyik kategoriában kis boxokba teszi a topikok címeit és van ahol nem. Csak simán a címek egymásalatt vannak.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
fatal: akármelyik browser mostmár, sehol semmi gond, az sg-s input mezõk meg ... beírom a szöveget és annyira lassú. De a háttérben meg bent v an a szöveg talán, mert volt, hogy nyomtam a mehet gombra és elküldte.
látható lenne vele hány döglött email van a rendszerben és amúgy is szimpatikus dolog lenne
tudom, hogy nem vagy belsõs, de te is sokat tettél hozzá a dologhoz + nem teljesen neked ment a hozzászólás, remélem majd elolvassa Robaj és St is.
Azt írták a hozzászólásoknál 5, embereknél 50 értékelés után esik az egyéni beállítások alá az elrejtés. Az imputmezõs dolgot pedig emlékszem, hogy sokszor írtad, sajnos mivel Robajék nem reagáltak nyilvánosan így én sem tudok okosabbat mondani.
(A stuff nem staff szeretett volna lenni - munkatársak?)
1. lentebb DanielT-nek van egy -50-es hsz-e: nincs eltüntetve mégsem -> bug?
2. egy halom olyan emberrel találkozok sg-n, aki az általam beállított határ alatt van bõven és mégsem tûnteti el -> bug?
utóbbit már harmadjára írom le legalább, jó lenne kijavítani 😊
Kérdés: a topik inputmezõnek utána néztetek már, hogy miért olyan lassú android alatt? Furcsa, kikapcsoltam a js-t és akkor is baromi lassan gépeli be a szöveget oda (szó szerint perceket kellene várnom, hogy a bepötyögött mondatom megjelenjen teljes valójában itt). Már nem tudom mi a gond vele.
És Boldog Karácsonyt a stuffnak és minden olvasónak!
Elõször is meg szeretném köszönni, hogy foglalkoztok a fórummal, mindig jó látni, ha van fejlõdés.
A chrome-os plugint szinte megjelenéstõl fogva használom, sokkal kényelmesebb lett tõle az sg-zés.
Remélem nem veszitek rossz néven, ha fûzök egy megjegyzést a felhasználó pontozási rendszerhez:
Nagyon szuper, hogy van visszajelzés, hogy mennyire volt hasznos egy üzenet, illetve jó dolog látni, hogy mennyire megbízható ember hozzászólásait olvasom. Viszont szerintem -50-nél a felhasználó teljes eltüntetése egy picit túlzás, legalábbis alapértelmezésként. Én ennek az abszolútértékét magasabbra állítanám, vagy inkább ehelyett csak a konkrét üzeneteket rejteném el, amit lepontoztak.
Hiszen nyilván az lenne a cél, hogy a hülyeségeket rejtsük el, ne pedig az összes üzenetet, amik között van néhány negatív, de ugyanakkor lehet köztük hasznos is. Teljes, felhasználó alapú elrejtésre pedig a plugin biztosít lehetõséget, ez abszolút korrekt.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
www.youtube.com/aabyssx
Én már nem igazán foglalkozok vele, elõtte még kicsit tartottam attól hogy a újonc fórumtagok majd a statisztika alapján fognak megítélni aztán az alapján fogják elfogadni a tanácsaimat segítségkéréssel kapcsolatban.
De :
1.Nem igazán vannak "újoncok"(a többség úgyis tisztábban van a helyzettel).
2.Ha igen nem igazán foglalkoznak az adatlappal inkább "fórumoznak".
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Utána a 36. van a negatív 77. helyén, a 48. a negatív 28. helyén, a 70. van a pozitív lista 85. helyén, a 80. a pozitív lista 70. helyén.
A mások által pozitívan értékeltek listáján a 6. a pluszos (kiosztó) listán 83., a 24. a 12., a 37. az 57. a 42. az 52., a 49. a pozitív 5. és a negatív 45. helyen, az 59. a 78., a 72. a 2., és érdekességképp a 76. negatív adott pontok listáján a 33.
Az talán jobban látszik, hogy jónéhányan vannak, akik mind pozitív, mind negatív pontból sokat osztottak-osztanak ki, és a kiosztók elsõ 20 helyén 3-3 olyan van, akik a másik top 100-ban nincsenek benne (ezek egyike pl. én vagyok, csak a pluszos listán vagyok jelen).