27368
-
Én a magam részéről támogatom, de nem akarok középső réteg lenni a kommunikációban, írj egy privit j0nNyKa részére szerintem. -

És hova írom be a keresendő nevet? -
Én azt javasoltam j0nNyKa-nak, hogy tegye mindenki számára elérhetővé a scriptet, így kvázi kiválthatnánk a beépített keresőt (csak a túl nagy topicokban lenne vele gond, ha nagyon régi hsz.-t akarsz visszakeresni).
Persze a következő probléma az, hogy akkor most egyenként tegyük be a topicok fejlécébe, vagy mit csináljunk... -
ezzel a scriptel szerintem magadra is tudsz keresni, szóval működnie kell. Jó lenne közkincsé tenni a scriptet. Esetleg sg bővítménybe integrálni... -
sokszor jó lenne a saját hsz -eimet elolvasni (magyarul kilistázni) egy topikban, arra van mód? -
Amúgy a moderációs eszköztár terén j0nNyKa csinált egy scriptet (ezúton is köszönet neki), amivel normálisan lehet keresni felhasználókra az adott topicban. A játékosok fórumába a modi topicba beraktam próbából, és nagyszerűen működik, ráadásul j0nNyKa azóta már javított is rajta, be lehet állítani mennyire visszamenőleg keressen.
Írtam neki, hogy szvsz bárki számára elérhetővé kéne tenni (nem csak a modiknak jó, ha a keresés normálisan működik). Az ilyen cuccokat pl. alapból be lehetne építeni... -
valaki kitette fent azt a reklámot... :D -
Monoton #21666 Friss hírek mindig vannak, szóval a fórum van csak elfelejtve. -
Blum #21665 Amugy csak ugy kivancsisagkepp kerdeznem,hogy most akkor tulajdonkepp az SG csak ugy ittragadt az interneten es kesz,csak ugy van? Vagy csak a forum van ennyire leszarva vagy hogy van ez? Erdekes,hogy hogy tud igy eletben maradni egy ilyen oldal. Milenne akkor ha valami gebasz lenne a szerverrel vagy egyaltalan nem lenne elerheto az oldal? Akkor ennyi volt es viszlat? -
+1, ráadásul ígérve lett hogy kikerül, de semmi, robaj is vagy 1,5 éve nem járt az oldalon. -
idegtépő ez a kedvencek hsz számát jelző floating értesítő a mobil verzióban... ki találta ezt ki? eleve kit érdekel hogy összesen hány hsz érkezett a kedvenc topikokba? ráadásul bugos mint a szar, és idegesítő, belemászik a textareaba, azt sem látom mit írok... -
Hideg sört. -
új szmájlit!:
-
[spoiler] -
[athuzott] -
Több kör volt, amikor fejlesztett, köztük szünetekkel, amikor (beszéltem vele emailben) azt mondta, hogy nagyon el volt havazva a mediacenteres support ügyekkel. Akkor azt írta, hogy ha van szabadideje, akkor tud egy kicsit foglalkozni az SG-vel. Ennek eredménye a változások napló összes (R) bejegyzése. -
pedig tetszett amikor Robaj megjelent és hirtelen elindultak a fejlesztések... aztán olyan hirtelen abba is maradtak -
Senki se tudja. Látszik mennyi bug van, erre fogták magukat és csináltak egy chat modult, amit senki se kért :D -
remark #21655 Csak azt nem értem, hogy mi alapján dől el, hogy mi lesz és mi nem lesz megvalósítva? Ezért kezdtem úgy a mondandómat, hogy "nem tudom mi az álláspont ezzel kapcsolatban". -
Sok ötlet és megoldási javaslat jött már arra, hogy mi a gond a pontrendszerrel, és milyen módon lehetne használhatóbbá tenni.
Fejlesztő viszont ősz óta nem járt az oldalon, és még az emailes bejelentkezés okozta problémákat se javította.
Olvasd vissza csak a legutóbbi beszélgetést Maximussal - abból főzünk, ami van. -
remark #21653 Nem tudom mi az álláspont ezzel kapcsolatban, de én örülnék neki, ha a plusz-minusz pontok a legelső szavazattól kezdve láthatóak lennének. -
KaBuTo666 #21652 Nem adblockkal tiltottam, hanem adblock plussal.
-
20-án lesz leállás meg munka akkor megyek melozni de kösz az okitást, nagyra értékelem, egyébként az ötletem a fenti hirdetésből jött, amit te el se olvastál, egytől tiltottad adblockal
-
Valakit Kecskemétről meg kellene kérni, hogy ugyan kopogtasson már be a Mediacenter palotába :) -
Gondoltam most majd esetleg feltűnik nekik
Itt már meg is bukott az egész :D
Azt a levelet én is olvastam és jót mosolyogtam rajta :)
De lehet,hogy igazad van és már kezdi belepni a pókháló az "sg székházat" :P -
Egyszer mikor pár hétig nem ment szóltam, akkor megjavították. Gondoltam most majd esetleg feltűnik nekik, hogy május közepe óta áll :) (én akkor kaptam róla utoljára levelet)
.... bár lehet, hogy az egyik utolsó levélben foglalt "ha nem törlitek a regisztrációmat feljelentelek titeket" miatt megijedtek, és hanyatt-homlok elhagyták a hajót :)
a figura regisztrációja még mindig él -
Szerintem már nem is fog,de mindegy,viszont ha most elkezdtem volna felsorolni az ilyen dolgokat,akkor vehettem volna egy új billentyűzetet,mert rommá kopott volna a sok gépeléstől:)
A topik címére a válasz: új vezetőség! -
Hozzácsapva azt a vidám helyzetet, hogy a moderátori levlista pár hónapja valószínűleg nem is működik - és láthatóan senkinek nem tűnt fel az adminisztrációból :) -
Én az egész oldalt nem teljesen értem, mert a hírek részleg is igénytelen. -
És ki szervezné?Ki osztaná ki? :D
Én csodálom és tényleg le a kalappal a sok fórumozó előtt,akik rengeteg ötlettel álltak már elő,hogy mitől is lenne jobb a fórum,vagy az esetleges hibákat jelezték,vagy,akik fel is ajánlották a segítségüket a oldal fejlesztéséhez,jobbátételéhez.
De ez mind "kit" érdekel?St már 9 hónapja be sem jelentkezett,Robaj meg már lassan fél éve.A lőtéri kutyát sem érdekli már a fórum sajnos :(
Én csak azt nem értem,hogy miért nem lehet valakinek átadni ezt a részleget,aki érdemben foglalkozna is vele és nem sz@rna a fórumozókra?Nem hiszem,hogy nem lenne rá jelentkező.Már jó ideje olyan érzésem van,"hogy nesztek barmok fórum,ja,ha nem tetszik valami el is lehet húzni".
Be kellene zárni ezt a topikot,mert totál nincs értelme :(((((
Bocs mindenkitől,szeretem,imádom ezt a fórumot,de ez már rég kikívánkozott belőlem :( -
KaBuTo666 #21643 Dolgozzál, oszt lesz miből megvenni. -
1 hónap esetleg év ingyen vip nyeremény a fórumozoknak? esetleg egy játék nekik, vagy az sg olvasóinak? -
vagy simán odaférhetne mellé is. -
kamionosjoe #21640 Ha olyan tèmàba írt az illetö ahova nem szoktam amùgy benèzni, de ismerös a neve, akkor megnèzem azt a tèmàt is. :) -
Monoton #21639 Mert az kit érdekel, hogy ki szólt hozzá utoljára? :) -
kamionosjoe #21638 A fórum főoldalon úgy kéne csinálni, mint ahogy a mobilos verziónál, hogy minden fórum alkategóriához kiírja, hogy ki szólt hozzá utolsóként. Szerintem az senkit nem érdekel, hogy hány téma is van egy fórumon belül annak a helyére be lehetne rakni. A témák számát meg bepakolni alulra a statisztikákhoz aztán aki akarja ott meg tudja nézni, de a főoldalon szerintem felesleges. -
Az volt, egy adblock "re-install" megoldotta a problémát. -
p[style="background-color: #fff;padding: 8px 0;"] {display: none;}
Sima CSS-ben így lehet kilőni, AdBlocknál is valami hasonló a szintaxis, csak a display:none nem kell, mert nem árt elég rakni valami jelzőt, hogy sg.hu tartományra vonatkozik :) -
Opera és FF is megfogja :) sg.hu/images/eu.gif-et tedd listára. -
chrome+adblock megfogja nekem simán :)