27368
-
akkor azt a webkatalogust is törljék -
Gondolom, mert 2 éve nem frissült :D -
miért kellet megszüntetni a letöltés oldalt? -
Elnézést, hogy zavartuk a komoly fejlesztési munkát ami a topikban folyik
-
Helyses -
Befejeznétek ezt az oldschool bash prolongot itt?
htx -
igen, csak te látod, mi nem látjuk, hogy iamtheb3st1998 a jelszavad -
iamtheb3st1998
nemtudom, nekem látszik, de gondolom csak én látom a sajátomat /shrug -
hunter2
működött?! -
ha beírod a saját sg-s jelszavad akkor azt meg magától kicsillagozza próbáld ki
******* na ezt látjátok? -
Lehet. a -
kamionosjoe #21702 Észrevettem valami érdekeset!
Beállítottam, hogy az aláírsom egy "a" legyen, de ez nem jelenik meg, viszont néhány helyen berakja csak úgy magától a hozzászólásom után. Ez valami új bug lehet vagy mi? :D -
kamionosjoe #21701 Na erre még álmomban sem gondoltam volna, köszi a tippet sikerült! :DD -
Loál. -
na, így sikerült megváltoztatni a jelszavamat
-
ah köszönöm a tippet, átírtam, működik 
ezen kívül lehet mostmár többször egymás után is keresni (ugyanazt a juzert is, másikat is), nem kell a szűrés törlés -
Kuldesz neki egy encoding vagy mimetype headert. Az utolso80.php egy kiherelt listazas, gyorsabb es szerverkimelobb lenne mindenkinek. -
bekerült a progress bar a scriptbe, viszont az utolso80.php nem lesz jó, mert nem utf8-ban kapja ki a hszeket -
#21690 és #21691 : stimm, belepakolom a mai nap folyamán ezeket, jó ötletek -
Err, aki nem tud jelszót változtatni, próbálja meg, hogy kijelentkezik és úgy megy rá a változtatós URL-re, nekem így működött ... -
Szuper, nem tudom mennyi energiát fektettél bele, de nagy hozsánna érte, sok-sok-sok időt takarítasz meg mindenkinek!
-
Vagy m.sg.hu, bár nem tudom az mennyivel emberbarátibb méretileg :) -
listazas.php helyett utolso80.php -
valami jelzés kéne még bele, hogy befejezte a keresést. -
-
Ide is rakd be, szerintem ezt többen követik :) -
na szerintem kb. kész, magyarítva lett, kapott egy help szöveget, meg lecsukható mostmár, szerintem a jelenlegi állapotában mehet szélesebb körbe tesztelésre / használatra
holnap jön a "több hozzászólás törlése egy gombbal" funkció :)
innen tölthető
itt nyomkodható -
Köszi :)
Irány Kecskemét és rúgjál ki mindenkit :P -
Ja, még van megoldás, de az már bonyeszabb pertopic alapon a HGnak. :) -
update: meg is csináltam, hogy egy booleannal állítani lehessen, hogy mindenki lássa - most így van belőve, játékos fórum modi topicjában ez elvileg látszik is szépen -
ez majdnem maximálisan igaz, rohadtul lassú / robosztus / programozói szemmel retardált a script
hozzáteszem, hogy mivel az ajax dolgozik igazából benne, ezért nem terheli annyira túl az sgt, szerintem szerver oldalon nem látható az sem, ha elkezdik sokan használni
mindemellett viszont lassabb gépeken túl sok oldalon keresve hosszú hosszú másodpercekig el eltököl, ezt valóban php oldalról lenne jó megközelíteni, dehát az sosem fog eljönni :)
mindenesetre itt készülget, még béta, meg retard, de működik, és nyugodtan lehet lopni tesztelésre / éles használatra is:
http://jonny.frogz.hu/upload/cifu/cifu.js
magyarítani én nem fogom, azt aki akarja, magának megoldja :) -
#21670 :) -
Akkor már be kéne építeni a jelenlegi bővítménybe. -
Ha jó sok hozzászólás van, akkor végigmászni mindenen eléggé sokat eszik. Ezeket SG-éknél kéne berakni, csak az szerintem soha se fog megtörténni már :(
(mondjuk, ha ez elterjed, akkor kénytelenek lennének, csak ugye úgyse tudnak majd róla :D) -
A gond csak annyi lehet vele, hogyha ez a script elterjed, elkezdik topicokba beépíteni, akkor igen erősen terhelni fogja az sg-t, bár legalább idefigyelnek majd. :) Egy normális keresést inkább szerveroldalon kellene megoldani. -
Köszönöm!Most már működik nekem is! -
én is megnéztem, tök jó. beraktam ide, megnézhetitek :) -
Pedig beleírtam a nevemet is és betettem egy topikba.Mindegy,majd megnézem tüzetesebben :) -
Ahogy nézem még csak j0nNyKa és én szereplek a script felhasználói jogosultjai között, így nektek feltehetően nem is látszik. Amúgy a topic bal alsó részében egy keresőmező tűnik fel.
Lehet egy kicsit elhamarkodottan jelentettem be. :\ -
egyszerűbb bővítményt faragni belőle szerintem, így akinek kell az használja.