Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Engem egyáltalán nem zavar a gombok jelenlegi elhelyezkedése, én nem szoktam fórumon chatelni. <#eljen>

Bronx South
Mellesleg azt is furcsálom, hogy van az sg bõvítmény számos jó lehetõséggel, megmondom õszintén én nem nagyon szoktam bõvítményeket telepíteni, gondolom más se, de azt is (ha jól tudom) egy sg fanatikus csinálja, ahelyett hogy akinek a dolga lenne beépítené úgy ahogy van a fórumba. <#levele>

Bronx South
Pedig ha van egy értelmes szabályzat azt be kéne tartatni, kiosztani a megfelelõ mértékû büntetést, stb. Az hogy úgymond le van szarva, úgy se tartják be, eléggé naív hozzáállás már bocs. A mod topikokban lehet olvasni panaszokat is a moderátorok felõl, és talán meg kéne vitatni mit akarnak a moderátorok ahhoz, hogy a jelenlegi rendszer jobb legyen.

Talán az újításra szánt energiát nem felesleges dolgokba kéne ölni, mint például ez a pontrendszer aminek az égvilágon semmi haszna nincsen, álregekkel fel le pontozzák egymást az emberek, ha meg azt írom hogy az adatlapon frankó lenne hogy ha mindenki láthatná mennyi hszt írt eddig (ami szintén felesleges, de egy fokkal értelmesebb) akkor meg egy haszontalan indokkal meg van magyarázva hogy nem.

A lényeget viszont arra tenném így a végére, hogy szerintem a moderálás, és a szabályzat, a fórumnak úgymond a FAQ része változtatásra szorul. A moderátorok pl. sûrûn hivatkoznak a fórum etikettre, az hogy pl. én olvastam már párszor egy dolog, de ha egy friss fórumozó elkezd fórumozni hol látja ezt, hol van egy mindenre kiterjedõ szabályzat ahhoz, hogy mindenki tisztában legyen azzal hogy mit szabad és mit nem ? Arra a szintre lesüllyedni, hogy mindenki leszarjon mindent, elsõ sorban idõ, és a körülményektõl függ, és szerintem ehhez minden körülmény adott jelenleg.

Dzsini
Napi szinten van, hogy nem sikerül a "topicot linkel, hozzászólást odaír" feladatnak megfelelni, a házigazdának jelentkezõk emailjei jó esetben ötbõl egyszer vannak úgy megírva, ahogy minden moderátori topicban ki van írva, és az általános eszmecsere moderátori témájába is hetente legalább egy játék fórumos beíró van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bronx South
Szoktam olvasgatni a moderátori topikokat, amit te írsz az elenyészõ, régebben valóban sûrûbben volt ilyen.

üzenet küldés részlegben a gombsor az nem lehetne felül?
Legalább a válasz erre gomb? Ha egy illetõvel folyamatosan írogatunk egymásnak , mondhatni levelezünk és már sok üzengetés ment egymásnak akkor ugye görgetni kell, hogy a válasz erre gombra tudjunk klikkelni majd vissza felgörgetni ,hogy megtudjuk írni az üzenetet. Legjobb lenne ha felül lehetne nyomni egy válasz gombot és egybõl írni.

Megoldható ?
[HUN]FaTaL
A mobilos fórumon kikapcsolhatóvá lehetne tenni a felsõ csíkot, ami értesít arról, hogy összesen hány új hozzászólás érkezett a kedvenceimbe?

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
Amíg az átlag felhasználó el sem olvassa, hogy mi van a fejlécben (vagy csak nem tud értelmezni 2-3 egyszerû mondatot?), és akár 5-6 év fórumozás után nem veszi észre, hogy minden fõcsoportban van külön moderátori topic, addig teljesen felesleges bármit is foglalkozni vele.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bronx South
Egységes banner minden mod topikba, a bannerben pedig a fontosabb pontok, linkek, vagy bármi. Csak egy ötlet "hogy szebb legyen".

gergely1991
Valószínûleg IE nyavalya.<#szomoru2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hegi90
IE9 nem rakja be a szmájlikat.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

precision
ööö, ja ok 😊

fogalmazhattál volna egy picit konkrétabban 😊 azt hittem hogy bookmarkolni akarsz... sry.

Bazinga!

Bronx South
?

Tehát ha valakit fel akarok venni címjegyzékbe a pm üzeneteknél, az böngészõ funkció? Nem nagyon értek hozzá, világosítsatok már fel akkor most a böngészõmmel van valami gond? <#nyes> A googlenak írjak mert a pm küldés funkciói nem mûködnek megfelelõen az sg-n?

precision
az egy böngészõ funkció, nem a weboldalé

Bazinga!

Bronx South
Hozzáadás a címjegyzékhez funkció nem mûködik.

Jim Morrison
Ez a hozzászólást linkelni tilos felugró ablaknak mi értelme van? 2-3mp múlva úgyis elküldi az üzenetet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

immovable
Ok. Kösz.
Megnéztem, chrome bug lesz, majd valamit kitalálunk rá, csak elõször azonosítani kell, hogy az X éve minden böngészõben mûködõ programban mi nem tetszik...

Xp alatti chromenal is tapasztalhato jelenseg
immovable
Hiba.

Ha hamarabb küldök egy újabb üzenetet, mint az a 15 másodperc (vagy mennyi) - hogy ne lehessen floodolni - és nem nyomok a vissza gombra hanem megvárom, hogy lejárjon az idõ, azt az üzenetet kapom, hogy az üzenetem üres és a vissza gombbal sem tudok visszalépni. W7, chrome
Ez még megfontolás alatt van, technikai akadálya nincs.
Mobilon nincs elég hely, valamint a lehetõ legkevesebb dolgot akarjuk belerakni, hogy gyors legyen.

Büdös Bohóc
válts normál nézetre, problem solved

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Ahol hazigazda vagyok es torolni szeretnek egy hszt azt mobilrol nemtudom megtenni, ez javitayra kerul?
Basszus van kedvencek , utolso uzenetre ugras is... minden elismeresem a mestereknek, koszonom!
[HUN]FaTaL
<#eljen><#eljen>

Jim Morrison
keresni már lehet?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
váó 😄
Kész a kedvencek rész a mobil verzióban. Lásd changelog.

kifli
wp7-en jó 😊
Csekk m.sg.hu-n:

Nem SG gond, hanem android bug lesz:
http://www.google.com/search?q=android%20slow%20typing

Opera böngészõ valóban megoldja.

precision
+1 😊

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Köszönjük az ikon javítását. 😊

Sziasztok.Ez az oldal minek ilyen furcsán jelenik meg?A google a cachet attól tudja frissíteni?Hogy pl ami volt ezen hozzászólás az most eltûnt de a keresõ elõ hozza az,t de a tárolt változatot nem lehet megtekinteni mert az URL le lett rövidítve.

http://www.sg.hu/listazas.php3/www.megaupload.com/www.youtube.com/v/listazas.php3?id=1042918388&order=reverse&index=1

Ez a két oldal is ilyen furcsán jön be.

http://www.sg.hu/listazas.php3/listazas.php3?id=1210336570&index=5
http://www.sg.hu/listazas.php3/listazas.php3?id=1144323187&order=timeline&index=10

Ezt én is tapasztalom, fél mp-es késéssel gépeli be a textboxba a szöveget. Az érdekes ebben, hogy m.sg.hu alatt nincs semmiféle onkey stb. event figyelés.
MAjd kipróbálom másik bill. programmal is.

Dzsini
Az a másodpercmutató, a percmutató már legalább 6-7 percnél jár 😊

B.Ú.É.K.
SHADOWEYES7
mondjuk 😉

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tomsolo
mondjuk az óra szerint éjfél elõtt van új év.. .😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

gergely1991
És te ezt? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mondhatom bug-nak, kedves St?😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Boldog újévet kedvenc fórumomnak,az SG-nek!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

biomage
mármint az órás képet? én látom ha ara gondolsz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

akyyy

Ki veszi ezt észre?

BUÉK 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
Jaja én is jeleztem már többször, de úgylátszik nem érdekel senkit ez a hiba, minden fejlesztõ és sg admin chromeot használ. 😄

Dzsini
Pedig nem bonyolult a dolog, ha minden igaz:
#17933 április, #18196 június.

precision
nemcsak a fülön de pl. firefoxnál a bookmark-toolbar -ban is randomszerûen cserélõdik a rendes sg ikon és az operás favicon, ami elég szarul néz ki ilyen kis méretben 😄

Bazinga!

Dzsini
Az az emlegetett probléma, hogy böngészõben az oldal töltése közben és a betöltött oldalnál más és más favicont jelez a fülön. Az ajánlott tervezet, a többféle ajánlott kivitelezési mód, a SG-n található kivitelezés és a böngészõk nincsenek túlságosan jó viszonyban egymással, így különféle böngészõkben másképpen viselkedik a dolog 😊

[NST]Cifu
Passz, nálam a kedvencek topicok elég stabilan vannak... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

precision
engem a kedvencek ikon randomszerû cserélõdése zavar

nem lehet megoldani vagy nincs rá idõtök vagy nálatok nem jön elõ a gond vagy nem is érdekel titeket? 😊

Bazinga!

precision
a sok "alregJóska" meg csinálja magának az ingyen VIP -et mi? 😊

Bazinga!