Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazándiból csak azt tudom mondani, amit már három éve majmolok folyamatosan, rendes szabályzatot mindenkinek, mert túl sok lesz az íratlan szabály mostmár. Rendes szabályzatot mezei usernek és moderátornak IS. Csak a modihisztik elkerülése végett, hogy jújasedó, jujazefreet megint de gonosz volt, önkényesen cselekedett.
ITT a listát böngészd át 😊
(Aszem google küldött nexus-t megjelenésekor hogy készítsenek arra is cyanogen modot)
A listán csak a "hivatalosan" támogatottak vannak, ezeken kívül még van jópár telóra (HTC HD2 pl)
Xperia Mini Pro, STOCK 2.3.4 Rootolva + Opera Mobile + Smart Keyboard Pro.
#20410: 6 éve android sem volt nem hogy CM7. De pl. Defyn is azt használ az értelmesebbje, mert 2.2-nél a motorolának megállt a tudomány. Nem nevezném 6 éves alsó kategóriás telefonnak.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amin teszteltem és jó: android 4.0.x, windows phone 7
Esetleg próbál egy másik billentyûzet progit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
x8-on nem tudom megnyomni azt a kis bigyulát, hogy az illetõ hozzászólása kinyíljon. Esetleg valami nagyobb gombocskát nem lehet betenni?
Mert annyira fontos szerintem mint az link-kép-videó beszúró gomb.
Ha meg lehet oldani az szuper lenne köszönöm.<#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
köszi, megnézem mi van akkor ha csak azt 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tesztelem a mobilverziót és,azt figyeltem meg hogy ahol kép van beszúrva ott mintha kisméretûvé válna az egész oldal(vagy szélesebbé).Nem lehetne mondjuk elrejteni vagy fórumhoz beállítaní? Ha pedig beállítom hogy a böngézõ rejtse el,akkor a "gombokat" is elrejti.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Legutóbb írtam neki egy buggal kapcsolatban, akkor azt írta, hogy már szép hosszú a listája, aminek nemsokára neki tud kezdeni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"The trees move. Do you not see it?"
ja meg #20391
Csak ehhez plusszolnia kellene a közösségnek. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Támogatnám!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Egyszóval: Júzer hozzászólásainak visszamenõleges törlése, attól függetlenül hogy azok hol vannak (az engine könnyedén megtalálja nyilván).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Panaszért pedig még moderátori topikba se kell menni, ahogy látom van itt is. Egy, kettõ így hirtelen, nem is kell tovább ragozni, de szerintem magyarázkodni se. Nem vagyok én itt senki, felvetettem amit látok, meg havonta befizetem a vipet azt lesz fórum ameddig lesz, szarom le.
(srác berakott 2 hszt, mindkettõ olyan hosszú hogy órákig kéne görgetni, ígymeg összecsukja, és csókolom)
sg pontrendszer win 😄
Én mondok neked valamit, szerintem az sg van még ameddig megvan a minimális lóvé a fenntartására, szarik itt bele már mindenki. Évek óta követem a fórumot, én is kb. azt tudom mondani amit az "Ability", de sajnos a dolgok már nem úgy mennek itt mint régen. <#szomoru2>#szomoru2>
Szerintem egyszerûen a hsz számhoz kéne kötni, nem beleszámítva a saját fórumot, és a gumiszobát. A többi topik meg moderálva van.
De távol álljon tõlem hogy a továbbiakban bármilyen ötlettel zavarjam itt a légkört, legyen még a fejléc másik oldalára egy nick pontozó rendszer is mert biztos arra van igény, azt ennyi. <#nevetes2>#nevetes2>
és nem azt, hogy benyögöd minden új hírhez, hogy elsõ, második
Mindenesetre a koronák, csillagok mellé bõven elférne még néhány ilyesmi - akár automatizált módon, akár moderátori/adminisztrátori beavatkozással.