Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
Támogatom, énis belefutottam már ilyen íratlan szabályba...
Fabio Capello
Ha valakinél elszakad a trollcérna és végigtrollkodik pár topikot, amire pár modi úgy dönt, hogy akkor ez massdel, attól függetlenül rengeteg értelmes hozzászólás is eltûnhet. Reklámozósoknál ez nyilván teljesen oké.

Igazándiból csak azt tudom mondani, amit már három éve majmolok folyamatosan, rendes szabályzatot mindenkinek, mert túl sok lesz az íratlan szabály mostmár. Rendes szabályzatot mezei usernek és moderátornak IS. Csak a modihisztik elkerülése végett, hogy jújasedó, jujazefreet megint de gonosz volt, önkényesen cselekedett.

kifli
Neemegészen ígyvan ez.

ITT a listát böngészd át 😊

(Aszem google küldött nexus-t megjelenésekor hogy készítsenek arra is cyanogen modot)

A listán csak a "hivatalosan" támogatottak vannak, ezeken kívül még van jópár telóra (HTC HD2 pl)
[HUN]FaTaL
Nálam továbbra is tökéletes, mind fizikai, mind képernyõbillel (igaz, csak a mobil fórumot próbáltam, a teljes verziót telefonon nem):

Xperia Mini Pro, STOCK 2.3.4 Rootolva + Opera Mobile + Smart Keyboard Pro.

#20410: 6 éve android sem volt nem hogy CM7. De pl. Defyn is azt használ az értelmesebbje, mert 2.2-nél a motorolának megállt a tudomány. Nem nevezném 6 éves alsó kategóriás telefonnak.

http://goo.gl/gd6Zi5

Büdös Bohóc
ZTE Blade és azért "gányoltam" rá, mert gingerbread egyébként sincs rá hivatalosan

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza
Általában 6 éves alsó kategóriás telefonokra gányolnak CM7-et, nem lehet, hogy amiatt van ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Büdös Bohóc
ez most 2.3.7 volt, na mindéééégggy

kifli
Ez eddig kérdés volt? 😛

Amin teszteltem és jó: android 4.0.x, windows phone 7

Esetleg próbál egy másik billentyûzet progit.
Büdös Bohóc
Teszt teszt. Na ugy nez ki, hogy cyanogenmod 7 alatt is gecilassu az sg beviteli mezo bar most ugy ahogy hasznalhato

tomsolo
Támogatom.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
Alá is betehetõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szerintem nincs hely. Max. a smile gomb mellet férne el egy ikonszerûségként... egyébként jó ötlet!
ha valakit lepontoznak akkor ugye a hozzászólása összecsúkodik.
x8-on nem tudom megnyomni azt a kis bigyulát, hogy az illetõ hozzászólása kinyíljon. Esetleg valami nagyobb gombocskát nem lehet betenni?
DarkSector
Sziasztok, meg lehetne oldani hogy a spoiler-nek kitenni egy gombot?
Mert annyira fontos szerintem mint az link-kép-videó beszúró gomb.
Ha meg lehet oldani az szuper lenne köszönöm.<#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bronx South
<#eljen>

Jim Morrison
én mindkettõt be szoktam 😄
köszi, megnézem mi van akkor ha csak azt 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gergely1991
Tisztelt fejlesztõk!
Tesztelem a mobilverziót és,azt figyeltem meg hogy ahol kép van beszúrva ott mintha kisméretûvé válna az egész oldal(vagy szélesebbé).Nem lehetne mondjuk elrejteni vagy fórumhoz beállítaní? Ha pedig beállítom hogy a böngézõ rejtse el,akkor a "gombokat" is elrejti.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Bejelentkezve maradt (régi) opciót jelöld be.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jim Morrison
én annak örülnék, ha mobilon felmegyek sg re akkor ne logoltasson ki géprõl. Legalábbis mikor utoljára néztem még kilogolt 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Nem csak az SG-vel, hanem az egész Mediacenterrel foglalkozik, és az ottani fizetõs ügyfelek gondolom magasabb prioritással rendelkeznek 😊

Legutóbb írtam neki egy buggal kapcsolatban, akkor azt írta, hogy már szép hosszú a listája, aminek nemsokára neki tud kezdeni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
Robaj sg fejlesztõ ugye? most szabin van vagy mi? Mikor lesz újra? valaki tudja? 😄

Calver
1 pont egy hétig tart és semmi hatása 2figyelmeztetést" leszámítva, 2-4 pont 2 hétig korlátozásokkal, és ha a mágikus ötöst összeszeded, egy hónap pihi.

"The trees move. Do you not see it?"

Most akkor 1 hetes bann nincs csak 1 hónapos? tehát ha valaki össze gyûjt 5 büntetpontot akkor 1 hónapig nem tud az sgre feljönni?
Büdös Bohóc
szerintem nem fog senki zokogni, ha 2-3 hasznos hsz megy a kukába úgy, hogy maga az ember egy hulladék

ja meg #20391

Malakai
Mondjuk a plusszolt hozzászólásait kihagyja?
Csak ehhez plusszolnia kellene a közösségnek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jim Morrison
ezt már én is felvetettem, de az adatbázis túlterhelésen még olyat is mondott Dzsini(?), hogy ez azért sem lenne jó, mert lehet volt közben pár hasznos hozzászólása, mondjuk amit meg hülyeség lenne törölni vagy valami ilyesmi.

Sir Quno Jedi
Amúgy azt is lehetne, hogy mivel lehet tévedés, avagy késõbb mégis rehabilitáljuk a júzert, alég ha van egy flag, amit bepöccent a táblában, hogy EEEZT kimoderáltuk mass-ba. Ilyenkor a töbi júzer nem látja a hozzászólásait, vagy csak azt látja, hogy moderálva/törölve volt és akkor egy programmal ugyanúgy vissza is lehet állítani bármikor az ilyen "véletlenül" moderált hzsz-eket egyben, bármék júzernek. Gyorsabb is az update, mint a delete, nodepláne ha okosan van az index összepakkantva.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Ez még akkor volt, mikor a PC-s játékoknak leáldozott topic elsõ változatát be kellett zárni, mert nem bírta a százezer hozzászólást (2003) - azóta ez már régen nem probléma, rengeteg gyorsítás és optimalizálás került bele 9 év alatt, nem beszélve a hardverek fejlõdésérõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
Csodás sémája lehet az SG DBnek. 😄 Inkább kéne egy új, amit a funkcióknak megfelelõen alakítanának ki újra és aztán átmigrálni az adatokat.

Efreet
Régen volt egy massdel.php userID-vel és egy óra meghatározással, azért szûnt meg, mert nagyon megterhelte az adatbázist - remélem azóta fejlõdött annyit a világ, hogy már bírná.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

[NST]Cifu
<#worship><#eljen>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SHADOWEYES7
<#eljen>

Támogatnám!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sir Quno Jedi
Kéne nagyon egy olyan lehetõség, hogy ha banolunk egy júzert (vagy attól függetlenül is) lehessen törölni az ÖSSZES hozzászólását a fórumon (vagy csak egy idõlimitg visszafelé, mondjuk egy nap, egy hét, egy évtized). Mivel most is jött egy kis vérgeci és másodpercek alatt teliszemetelte az összes létezõ népszerûbb témát, méghozzá az összes szekcióban. Van ahol még nekem sincs jogom törölni, vagy meg sem találom, hogy oda is posztolt. Így nem lehet kiírtani a mocskot mait ezek gyártanak. A júzerek meg jogosan dühöngenek, hogy miért nem takarítottuk el a szart innen, vagy onnan.

Egyszóval: Júzer hozzászólásainak visszamenõleges törlése, attól függetlenül hogy azok hol vannak (az engine könnyedén megtalálja nyilván).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akyyy
amikor belépek egy fórum témába, ugye vannak kiemelt témák fent és lentebb a fórum témák. itt nem férne el egy kedvencek témák, ahol a kedvencek szerepelne az adott témán belül?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
??😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Bronx South
Egy évvel a lemondásuk után aktivizáltam magam a fórumon, tehát részletekbe menõen nem tudok mindent, viszont visszaolvasva frankón kiderül a mûsor, és ezt látom most is, de le is írtam már. A moderátorok panaszkodnak, teljesülni meg nem teljesül semmi, így én is lemondanák a jogkörömrõl.

Panaszért pedig még moderátori topikba se kell menni, ahogy látom van itt is. Egy, kettõ így hirtelen, nem is kell tovább ragozni, de szerintem magyarázkodni se. Nem vagyok én itt senki, felvetettem amit látok, meg havonta befizetem a vipet azt lesz fórum ameddig lesz, szarom le.

kifli
btw a pontozórendszer elõnye most látszik humoros aranyos képek topikban 😊

(srác berakott 2 hszt, mindkettõ olyan hosszú hogy órákig kéne görgetni, ígymeg összecsukja, és csókolom)

sg pontrendszer win 😄
Dzsini
Ha elég régóta vagy itt, emlékezhetsz arra, mikor Borg és Punker lemondott a moderátorságról - talán arra is, hogy miért. Onnan kezdve gondold át a változásokat.

Bronx South
De nem értem, a Prohardveren pl. meg vannak különböztetve a fórumozók az újonc szinttõl a fa** tudja meddig (és ezt nem az ott töltött évek alapján méri az oldal). Ott nincsenek idióták, vagy mitõl más számos egyéb fórum, hogy itt bármi be van vezetve (vagy meg sincs próbálva) és elbasszák az idióta h***e gyerekek ? Vagy a probléma valahol máshol gyökerezik, az egész fórum rendszer változtatásra szorul úgy ahogy van ?

Én mondok neked valamit, szerintem az sg van még ameddig megvan a minimális lóvé a fenntartására, szarik itt bele már mindenki. Évek óta követem a fórumot, én is kb. azt tudom mondani amit az "Ability", de sajnos a dolgok már nem úgy mennek itt mint régen. <#szomoru2>

Jim Morrison
akkor meg minden sport topikba belöknék, hogy: Button a kedvencem, MU a kedvencem, stb.

Bronx South
Ez megint jó lenne, csak nem a pontozó rendszerhez kötve, mert annak annyi a valóságalapja mint egy estimesének.

Szerintem egyszerûen a hsz számhoz kéne kötni, nem beleszámítva a saját fórumot, és a gumiszobát. A többi topik meg moderálva van.

Bronx South
Nekem ez nem esett le mert nem azt látom, de ha az a helyzet mint ami van jelenleg, akkor tényleg nagy tapasztalatok lehetnek az sg-n. <#eljen>
De távol álljon tõlem hogy a továbbiakban bármilyen ötlettel zavarjam itt a légkört, legyen még a fejléc másik oldalára egy nick pontozó rendszer is mert biztos arra van igény, azt ennyi. <#nevetes2>

nem chatnek nevezném hanem "emaliezés" 😄 nekem bejön a fórum belsõ levelezõ, üzengetõ rendszere 😄 de ha nem hát nem..
Jim Morrison
😞 igaz. Mindig magamból indulok ki :/

Büdös Bohóc
ilyen achit még véletlen sem ide kéne, mert csak spam áradat lenne. Azért mondtam pl ezt a pontozásos dolgot, ha pl sikerül pár nap alatt 90% feletti értékeléseket kapnod egy segítõs topikban az kb azt jelenti, hogy tettél valamit, ami értelmes és AZT kéne jutalmazni

és nem azt, hogy benyögöd minden új hírhez, hogy elsõ, második

Jim Morrison
gso-n van olyan achi, hogy 48órán át minden egyes órában írj egy kommentet egy hírhez vagy valami ilyesmi 😄 ilyen hardcoreok is jöhetnének 😄

Dzsini
Redditen pl. találkoztam hasonlóval (nem feltétlenül fórum, de hozzászólások és pontozás van), ott trófeáknak hívják.

Mindenesetre a koronák, csillagok mellé bõven elférne még néhány ilyesmi - akár automatizált módon, akár moderátori/adminisztrátori beavatkozással.

Büdös Bohóc
Egy ötlet részemrõl: achievement rendszer bevezetése (szerintem fórumokon nem létezik nagyon ilyen). Nagy része olyan legyen, ami arra ösztönzi a fórumozókat, hogy ne csak normálisan viselkedjenek, de segítsék a fórumozókat. Pl gyûjts össze 5 darab 100+-os hozzászólást 1 hónap alatt a SEGÍTSÉG hardware topikban. És esetleg ha kellõ összegyûlt, akkor valamiféle kis ajándékra beváltani (1-2 hét, 1 hónap VIP). Persze lehetne vicces achikat is stb. Ezzel ösztönözve lenne szerintem sok ember és normálisabb hangnem alakulna ki a fórumon, plusz fun az egész.

Dzsini
Nem naivitás, az elmúlt több, mint 10 év tapasztalata.

Ability
Nem vagyok fanatikus, egyfajta hobbi volt csak. Szerettem csinálni, teljesen kikapcsolt. 😊 Most már viszont nincs rá idõm. Az SG meg egy szemétdomb igazából, de valamiért a szívemhez nõtt. Minden nap ránézek a fórumra, pár dolog idegesített, szóval megoldottam a magam módján. 😊