27328
-
#26798 az a baj hogy a reklám lassú betöltésével nem tudok mit kezdeni, majd amikor egyszer eljutok oda hogy átdolgozom a mobil oldalt, akkor megoldódik, de nagyon nem ma lesz
gyorsabb telón, gyorsabb nettel nincs ilyen, minden mással le kell nyelni egyelőre, sorry -
#26797 "mert ugye mindenkit érdekel az, hogy mások merre böngésznek az interneten" - én ebben azért annyira nem lennék biztos, mert nem ez az első ilyen topic, ami elsüllyedt ... és volt olyan, ami akkor volt "aktív", amikor a mostaninál egy nagyságrenddel többen fórumoztunk itt.
például, vagy esetleg.
De ezen ne múljon.
-
hiper fizikus #26796 Sziasztok !
Sajnálom, hogy az új topikom ennyi fennakadást okozott, pedig igazán izgalmas topik lehetne belőle, mert ugye mindenkit érdekel az, hogy mások merre böngésznek az interneten . A Mit böngészel épen ? topikról van szó . Kérem az SGhu fejlesztőit, hogy a Mit böngészel épen ? mondatból vegyék ki az épen szót, és akkor talán már nam lesz fennakadás többé vele, és egy nagyonsok hozzászólásos topik lesz belőle .
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2018.11.08. 08:14:26 -
#26795 Tedd azt amit én :D céloz jól és érd el a topik linket mielőtt ugrana lefelé :D, nem nehéz ráérezni
Az automatikus videóra meg annyit tudok mondani hogy frissítsd a főoldalt 2x egymás után nem fogod látni :D -
#26794 nem mi kezeljük a reklámot hanem külső cég -
#26793 Van ez a reklám miatti ugrálás ami nagyon idegesítő, sokszor várni kell míg betölti rendesen, hogy ne klikkeljek félre. A másik, hogy van egy reklám ami videóbetéttel megy és alapból hangos. Elég idegesítő, hogy le kell némítanom az SG fórum fület a böngészőben, hogy ne dübörögjön az a reklám. Nem lehetne alapból némítva és ha érdekel, akkor adok rá hangot? -
#26792 Thx ! -
#26791 Asztali felületen elmész a profiljához (klikk a feladó nevére az üzenetnél, vagy bármelyik hozzászólásánál) és bal oldalt ott van az "Üzenetküldés letiltása" gomb.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.07. 08:31:23 -
#26790 Nalam meg ugral , de mar megszoktam :)
Nyomi gyereket hogy tudom letiltani, hogy ne tudjon pm-et kuldeni ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.11.07. 08:28:29 -
#26789 Nekem most volt egy másik bug, rámentem egy topikra és folyton az oldal aljára dobált. Majdnem meggyújtottam. Plusz a reklámok miatt is ugrált, de lehet, hogy csak cache, tegnap néztem. -
Quintall #26788 Ok, köszönöm az átirányítást, most csak simán beköszön a szövegmező fölé a Lufthansa, de csak pár másodpercig legalább. -
#26787 mobilon a reklam-ugralast _elvileg_ javitottam, nyomkodjatok legyszi es szoljatok hogy mizu -
#26786 várjuk a blog postot az SG dev blogjára! -
#26785 koltoznek bizonyos dolgok aws-re, ezzel kapcsolatban lesz a ~heten fejlesztes, varhatoak furcsasagok, fokent a mindenfele kepekkel kapcsolatban (uzenetbe agyazott kepek, galeriak, ilyesmik) -
#26784 Ultrakirály! Megathx! -
#26783 javitva a keresos ize, nyomkodjatok legyszi -
#26782 inkabb rabiznam a foszerkesztore hogy akar-e favicont valtoztatni -
#26781 OK, látom semmi reakció, szóval tolom még picit a dolgot. Valami ilyenre gondoltam: és akkor a firefox gyorsindító nem így nézne ki: Persze az eddigi is maradna.
Utoljára szerkesztette: Zoli007, 2018.10.17. 21:32:07 -
#26780 thx sracok ranezek majd holnap korul, bug, javitva lesz -
#26779 EJ topikban "bioshock" szóra kerestem rá. 1. és 2. alkalomra "hiba" (picit szigorú, de nem gond), utána minden oké, nekem ez így bőven jó :-) -
#26778 Nekem kitartóan dobálta, amíg ugyanazt próbáltam. Aztán valami másra kerestem rá, és onnantól már az első is működött. -
#26777 Nálam is u.e. volt, de csak és kizárólag az 1. keresésnél tolja, utána minden fsza!
Ha ez az ára annak, hogy a parasztok ne DDOS-oljanak, ezt simán megfizetjük szerintem... ezért nem szóltam. -
#26776 "Túl sok keresést indítottál rövid időn belül" - ööö... ma először próbáltam volna egyet? -
#26775 Szia, kaphatna az SG nagyobb favicont? -
#26774 a napokban fogok az adatbazison dolgozni, tobbek kozott hogy legyen emoji support (nem igerem hogy lesz is) - hibak viszont lehetnek, ezekert elore is sorry -
#26773 kesz, visszakapcsoltam, szoljatok legyszi ha valami nem koser vele (pl tulbuzgo lett a vedelem vagy ilyesmi) -
#26772 most szolok: nagyon melege van a keresonek, de nemsoka lehutom -
#26771 Hát mivel nem szólsz a topikban, hogy mi van, így kb. fingunk sincs róla, hogy milyen az idő a Balcsin -
#26770 en meg epp ilyenkor suttetem a bendot balin
~holnap megcsinalom, ki lett kapcsolva mer dosoltak a kereson keresztul -
#26769 Nem működik a kereső. Egy kicsit sem :-( -
#26768 lassan mindenhol összegyűlnek ezek - a topic kiírások, az aláírások, most az adatlapok... -
#26767 thx megcsinalom a kozeljovoben -
#26766 Nem fontos javítani, apróság.
A user adatlapján, hiába írja át a hibás kérdőjeles "ő" és "ű" karaktereket, a renCer nem foglalkozik vele, továbbra is hibásan "?"-et pakol ezen 2 karakter helyére.
Pl.:
1
2
3 -
#26765 Ez igen, gyors volt, működik valóban, megathx! -
#26764 kesz, koszi -
#26763 aztaku
ranezek -
#26762 Egy nagyon furcsa hibát találtam. Kereső. Tudom, GTFO a keresős kínjaimmal, de na... hátha csak pár klikk.
Topik ahol keresni akarunk.
Teszt 1: Írjuk be a keresőbe: blackguards
Eredmény: Nincs találat. Holott már azon az oldalon is elhangzik a játék neve és korábban is elhangzott legalább 10x.
Na de!
Teszt 2: Írjuk be a keresőbe: blackgua
Eredmény: Jönnek a találatok.
Na de!
Teszt 3: Írjuk be a keresőbe: blackguard
Eredmény: Nincs találat.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.20. 09:45:43 -
#26761 Random jön random felhasználóknak... Fogjuk a cache-re, vagy a cdn-re. :) -
#26760 örökös szabály: ha valami jól működik az én voltam, ha valami szar akkor nem én voltam
de egyébként hónapok óta nem fejlesztek semmit sgre, meg mostanság nem is tervezem, úgyhogy az igazi válaszom: "passz, *vállat von" -
#26759 Hozzányúltál, vagy csak pillanatnyi elmezavar lehetett?
Ma ugyanis hibátlan minden a rendszerben..