27328
  • j0nNyKa
    az a baj hogy a reklám lassú betöltésével nem tudok mit kezdeni, majd amikor egyszer eljutok oda hogy átdolgozom a mobil oldalt, akkor megoldódik, de nagyon nem ma lesz
    gyorsabb telón, gyorsabb nettel nincs ilyen, minden mással le kell nyelni egyelőre, sorry
  • Dzsini
    "mert ugye mindenkit érdekel az, hogy mások merre böngésznek az interneten" - én ebben azért annyira nem lennék biztos, mert nem ez az első ilyen topic, ami elsüllyedt ... és volt olyan, ami akkor volt "aktív", amikor a mostaninál egy nagyságrenddel többen fórumoztunk itt.
    például, vagy esetleg.

De ezen ne múljon.
  • hiper fizikus
    Sziasztok !
    Sajnálom, hogy az új topikom ennyi fennakadást okozott, pedig igazán izgalmas topik lehetne belőle, mert ugye mindenkit érdekel az, hogy mások merre böngésznek az interneten . A Mit böngészel épen ? topikról van szó . Kérem az SGhu fejlesztőit, hogy a Mit böngészel épen ? mondatból vegyék ki az épen szót, és akkor talán már nam lesz fennakadás többé vele, és egy nagyonsok hozzászólásos topik lesz belőle .

Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2018.11.08. 08:14:26
  • biomage
    Tedd azt amit én :D céloz jól és érd el a topik linket mielőtt ugrana lefelé :D, nem nehéz ráérezni
    Az automatikus videóra meg annyit tudok mondani hogy frissítsd a főoldalt 2x egymás után nem fogod látni :D
  • j0nNyKa
    nem mi kezeljük a reklámot hanem külső cég
  • Random_
    Van ez a reklám miatti ugrálás ami nagyon idegesítő, sokszor várni kell míg betölti rendesen, hogy ne klikkeljek félre. A másik, hogy van egy reklám ami videóbetéttel megy és alapból hangos. Elég idegesítő, hogy le kell némítanom az SG fórum fület a böngészőben, hogy ne dübörögjön az a reklám. Nem lehetne alapból némítva és ha érdekel, akkor adok rá hangot?
  • lac coo
    Thx !
  • Dzsini
    Asztali felületen elmész a profiljához (klikk a feladó nevére az üzenetnél, vagy bármelyik hozzászólásánál) és bal oldalt ott van az "Üzenetküldés letiltása" gomb.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.07. 08:31:23
  • lac coo
    Nalam meg ugral , de mar megszoktam :)

Nyomi gyereket hogy tudom letiltani, hogy ne tudjon pm-et kuldeni ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.11.07. 08:28:29
  • adam46
    Nekem most volt egy másik bug, rámentem egy topikra és folyton az oldal aljára dobált. Majdnem meggyújtottam. Plusz a reklámok miatt is ugrált, de lehet, hogy csak cache, tegnap néztem.
  • Quintall
    Ok, köszönöm az átirányítást, most csak simán beköszön a szövegmező fölé a Lufthansa, de csak pár másodpercig legalább.
  • j0nNyKa
    mobilon a reklam-ugralast _elvileg_ javitottam, nyomkodjatok legyszi es szoljatok hogy mizu
  • Jim Morrison
    várjuk a blog postot az SG dev blogjára!
  • j0nNyKa
    koltoznek bizonyos dolgok aws-re, ezzel kapcsolatban lesz a ~heten fejlesztes, varhatoak furcsasagok, fokent a mindenfele kepekkel kapcsolatban (uzenetbe agyazott kepek, galeriak, ilyesmik)
  • Tinman #26784
    Ultrakirály! Megathx!
  • j0nNyKa
    javitva a keresos ize, nyomkodjatok legyszi
  • j0nNyKa
    inkabb rabiznam a foszerkesztore hogy akar-e favicont valtoztatni
  • Zoli007
    OK, látom semmi reakció, szóval tolom még picit a dolgot. Valami ilyenre gondoltam: és akkor a firefox gyorsindító nem így nézne ki: Persze az eddigi is maradna.
    Utoljára szerkesztette: Zoli007, 2018.10.17. 21:32:07
  • j0nNyKa
    thx sracok ranezek majd holnap korul, bug, javitva lesz
  • Tinman #26779
    EJ topikban "bioshock" szóra kerestem rá. 1. és 2. alkalomra "hiba" (picit szigorú, de nem gond), utána minden oké, nekem ez így bőven jó :-)
  • Dzsini
    Nekem kitartóan dobálta, amíg ugyanazt próbáltam. Aztán valami másra kerestem rá, és onnantól már az első is működött.
  • Tinman #26777
    Nálam is u.e. volt, de csak és kizárólag az 1. keresésnél tolja, utána minden fsza!

Ha ez az ára annak, hogy a parasztok ne DDOS-oljanak, ezt simán megfizetjük szerintem... ezért nem szóltam.
  • Dzsini
    "Túl sok keresést indítottál rövid időn belül" - ööö... ma először próbáltam volna egyet?
  • Zoli007
    Szia, kaphatna az SG nagyobb favicont?
  • j0nNyKa
    a napokban fogok az adatbazison dolgozni, tobbek kozott hogy legyen emoji support (nem igerem hogy lesz is) - hibak viszont lehetnek, ezekert elore is sorry
  • j0nNyKa
    kesz, visszakapcsoltam, szoljatok legyszi ha valami nem koser vele (pl tulbuzgo lett a vedelem vagy ilyesmi)
  • j0nNyKa
    most szolok: nagyon melege van a keresonek, de nemsoka lehutom
  • Tinman #26771
    Hát mivel nem szólsz a topikban, hogy mi van, így kb. fingunk sincs róla, hogy milyen az idő a Balcsin
  • j0nNyKa
    en meg epp ilyenkor suttetem a bendot balin
    ~holnap megcsinalom, ki lett kapcsolva mer dosoltak a kereson keresztul
  • Tinman #26769
    Nem működik a kereső. Egy kicsit sem :-(
  • Dzsini
    lassan mindenhol összegyűlnek ezek - a topic kiírások, az aláírások, most az adatlapok...
  • j0nNyKa
    thx megcsinalom a kozeljovoben
  • Tinman #26766
    Nem fontos javítani, apróság.

A user adatlapján, hiába írja át a hibás kérdőjeles "ő" és "ű" karaktereket, a renCer nem foglalkozik vele, továbbra is hibásan "?"-et pakol ezen 2 karakter helyére.

Pl.:

1
    2
    3
  • Tinman #26765
    Ez igen, gyors volt, működik valóban, megathx!
  • j0nNyKa
    kesz, koszi
  • j0nNyKa
    aztaku
    ranezek
  • Tinman #26762
    Egy nagyon furcsa hibát találtam. Kereső. Tudom, GTFO a keresős kínjaimmal, de na... hátha csak pár klikk.

Topik ahol keresni akarunk.

Teszt 1: Írjuk be a keresőbe: blackguards
    Eredmény: Nincs találat. Holott már azon az oldalon is elhangzik a játék neve és korábban is elhangzott legalább 10x.

Na de!

Teszt 2: Írjuk be a keresőbe: blackgua
    Eredmény: Jönnek a találatok.

Na de!

Teszt 3: Írjuk be a keresőbe: blackguard
    Eredmény: Nincs találat.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.20. 09:45:43
  • Malakai
    Random jön random felhasználóknak... Fogjuk a cache-re, vagy a cdn-re. :)
  • j0nNyKa
    örökös szabály: ha valami jól működik az én voltam, ha valami szar akkor nem én voltam

de egyébként hónapok óta nem fejlesztek semmit sgre, meg mostanság nem is tervezem, úgyhogy az igazi válaszom: "passz, *vállat von"
  • Zephyr Retiring
    Hozzányúltál, vagy csak pillanatnyi elmezavar lehetett?
    Ma ugyanis hibátlan minden a rendszerben..