27368
-
Hmmm, nálam az összes hírnél a főoldalon azt írja, hogy még nem érkezett hozzászólás, még ott is, ahol magam szóltam hozzá nemrég. ??!?!?!??!!??!?!!? -
Ja, hogyne, öntögetek én :)
"Valaki foglalkozni fog a fórum javításával/fejlesztésével."
Jó lesz? :) -
Ok,köszi.Csak gondoltam hátha te többet tudsz és esetleg jó pár fórumozóba lelket önthetnél,hogy valaki foglalkozni fog a fórum javításával/fejlesztésével :) -
Elvileg egy sima levelezőlista, amire a moderátorok és az adminok vannak feliratkozva, bárki írt rá valami témában azt megkapta minden moderátor, meg tudtunk ott beszélni dolgokat (pl. a politikával kapcsolatos döntést), meg lehetett kérdezni dolgokról egymást, satöbbi.
Valószínűleg a levlista fogadó-továbbító modul állt le a szerveren, nem tűnt fel senkinek és május óta senki nem foglalkozott azzal, hogy újraindítsa.
Ott van #21788-ban Tibor emailcíme, tessék őt bombázni a kérdésekkel :) -
Eddig is kb. le voltunk sz@rva,szóval.....
Mondjuk attól még nem értem,hogy a moderátori email cím miért nem működik.
Ez a cím milyen jellegű?Hg jog kiosztás,fórummal kapcsolatos problémák,esetleg j0nNyKa kérését lehet-e ide továbbítani,stb.?Várható-e esetleg a fórumunk fejlesztése,karbantartása Tibitől? -
.... speciel nem haragudott volna meg senki, ha egy pár mondatban erről tájékoztatva vagyunk, bármelyik oldalról.
Akkor viszont a [email protected] -ra kell írni a problémákat.
-
kíváncsi vagyok ezekután várható-e valami változás -
hát, nekem volt már ilyen 1 hónap után is, de St-nek köszönjük az eddigi munkát :) -
hogy a fenébe tud elromolni egy kód ami 7-8 évig mindig tökéletesen működött? -
-
Sziasztok,
Rég írtam már ide. Szeretném jelezni mindenkinek, hogy személy szerint sem én, sem a kollégám Robaj, sem a MediaCenter nincs már benne sem az SG üzemeltetésében, sem fejlesztésében.
Idén augusztusban 15 év után kiszálltam az üzemeltetésből, az SG-ben lévő tulajdonrészemet volt kollégám és nagyrabecsült barátom a jelenlegi főszerkesztő Nyerges Tibor vette át, akinek a munkáját továbbra is kívülről tanácsaimmal segítem.
Ezért arra kérek mindenkit, hogy mindenféle műszaki, moderátori meg egyéb ügyekkel kapcsolatosan ne írjon nekem, már nem tudok segíteni.
További jó fórumozást kívánok mindenkinek!
-
Dodo55 #21782 Benéztem kicsit azt a BB tag-et :D
(Plz egy modi ha erre jár javítsa ki, mert elég közédekű infot írtam, hogy megérdemelje normális méretben azokat a felkiálltójeleket) -
Mediacenter hosting szolgáltató. -
Dodo55 #21780 [orias]!!![/orias]
A topicon belüli keresés ugrás hsz-re funkciója még működik, használható lapozásra!
Gyakorlatilag POST lekérést kell neki küldeni, az "id" paramétert ellátni a topic id-vel, a "mit" paramétert pedig #hszszam-al (ami a legfelső hsz lesz, tehát elvileg oldal*80 képlettel számolva lehet oldalszámra is így).
Van az SG böngésző bővítmény, szerintem linkelem is oda mindjárt ezt a hsz-t, mert ez alapján simán lehet bele tenni workaround lapozó funkciót (akár overrideolva a jelenlegi vezérlőelemet).
-
Austin Bailey #21779 egyébként azt tudja valaki, hogy ennek a médiacenternek vann-e alkalmazottai, vagy ez mi a fene? Mert a neten elég fura dolgokat találtam. -
Azt hittem lapoz (azt hittem eleve nem csinál semmit a link), de közben csak az utolsó oldalt töltögeti újra. :D -
Változások naplója komoly? Utolsó:
2012.10.01. (R)
- e-mail cím alapú beléptetés
Kb 5 perc átírni

-
Austin Bailey #21776 nem lapozol te sehova
-
Ja lószart. :D
Vicc. -
Mi ez a visszalapozás gond? Simán lapozok bárhova. -
Austin Bailey #21773 szerintem te őrült vagy (bejött az általam nyitott témába, és belinkelt egy hszt egy másik felhasználótól egy másik topikból, amin egy nagy pénisz volt és megkérdezte, hogy miért teszek be ilyen képeket)Gondolom megint az a kényszerképzet ért engem utol, hogy valaki felfedezni véli bennem a kitiltott vitapartnerét. -
minek neked az, úgyse olvasol vissza:P -
Austin Bailey #21771 Sziasztok, nem lehet visszalapozni a topikokban. Volt már erről szó? Egyébként meg mi ez a temetői hangulat? -
Én pl. már rutinból az összes gyanúsan női nick-ű júzert megnézem a szülinaposokban és 100-ból 99 fék. Sosem lépett még be, vagy csak 1x és hozzászólásai sincsenek sok-sok éve. Valakinek jópár éve ez volt a heppje, hogy női nickeket regel fék adatokkal (no annyira nem erőltette meg magát, hogy tányleg valóságosnak tűnjenek).
Szal. a regelt júzerek töredéke valódi (nőknél ez durván 99.9%) és azok nagyrésze is már elpárolgott. Evvan. ÉS csodálkoztak, hogy "törik" a regeket. JA, csak nem volt rajta mit törni... :DDD -
Jaigaz, ezek már az alregek alregjeinek fék alregei, amiket robotscriptek botnetről regelnek... -
denem -
Alregek mind. :P -
Aza vicces, hogy még így is van napi 10-12 regisztráció :P -
jót nevettem köszi! -
vedd fel a kapcsolatot az adminisztrációval, és követeld ki :) -
Ironman2 #21763 na nee!! pont most amikor kedvenc fórumom lett? valaki irhatna amúgy egy hivatalos közleményt a hibákról,és mikor javulnak meg -
IXEMGabeo #21762 
-
Ironman2 #21761 Akkor már ne vegyek vip tagságot?
-
Az elmúlt napokban. :) -
Az elmúlt 5-6 évben? Csak olvass itt vissza :) -
Na jó,mi a fr@nckarika történt az SG-vel? -.- -
Egyszer minden jónak vége szakad. Mi is megöregedtünk már, az SG lassan elsüllyed végleg a sötét habokban, velünk öreg csontokkal a fedélzeten. Megtiszteletetés volt önökkel szolgálni uraim!
-
Nyissunk topikot,hogy kecskeméti ráérő embereket keresünk egy kis melóra :D
Díjazás: minden topiklátogatótól,kap egy + értékelést a küldetés sikeressége után:) -
Robaj eddig is mediacenter alkalmazott volt, és szabadidőben pátyolgatott minket.
Azt se tudom, hogy ott van-e még. -
"Műszaki hibabejelentést 0-24 óráig várjuk a [email protected] ügyeleti e-mail címen." :P
Jaja,itt az armageddon.Mediacenter vs. fórumozók :)
De az a baj,hogy ez az állapot,csöppet sem vicces :(