Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Jelenleg egy topicnyitó mezõ (lehet üres is) + egy boolean mezõ van minden topicnál, hogy a nyitó házigazda jogú-e vagy sem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
Oszlop törlés/disable és egy N-N-es kapcsolótábla? Ezen neked mi az érdekes feladat?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
Adatbázis szempontból érdekes feladatnak tûnik... és 4-5 eset miatt (vagy még kevesebb) kár lenne az egész struktúrát átszabni, amíg van egy vödör fontosabbnak tûnõ dolog.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
<#eljen>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

MerlinW
Lehessen több felhasználó is házigazdája egy topiknak (legalább kettõ). Arra az esetre, ha az egyik házon kívül van, vagy pl. ha az egyik moderál, a másik ért a topik küllemének babrálásához, stb. Ha a törlés funkció nem is, legalább a karbantartás legyen megosztott.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Ott az URL beszúrása, használd azt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Az SG bõvítmény már tudja ezt, amíg nem foglalkoznak vele, addig használd azt.

Fabio Capello
Ha #hszszám - mal hivatkozok egy hozzászólásra az írásomban, akkor legyen kattintható, mint a Válasz "XY" üzenetére.

Armagedown
Szerintem az kellene hogy vip tagság nélkül is lehessen módositani a hozzászólásom , nehogy már fizetni kelljen egy alap dologért ...

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

precision
1. ha egy neten lévõ képet akarsz beszúrni akkor a kép beszúrása gombot használd (a kép URL -jét kell ide bemásolni), ne a kép feltöltését (az csak VIP -eknek érhetõ el normálisan)

2. ha nem a neten van a kép, akkor töltsd fel a netre (van háromszázmilliárd képfeltöltõ oldal) és ugorj az 1. pontra 😊

Bazinga!

Nem logora gondolok.
Egyszerûen semmit nem tudok a kommentekbe illeszteni, mert túl nagy a mérete a rendszer szerint.
Az a túl nagy méret 51 kbyte, ami egy képernyõkép-részlet lett volna.
Nos, nem tudom, hogy gondolják, hogy 22 kbyte elég egy képre. Milyenre???! Izmozhat vele az ember rendesen, akkor sem tud kevesebbet csinálni belõle!

MerlinW
Képet! 😊

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Nem tûntek el, kiszûrte az adblockod.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Sajnos nem, én is mondtam már, hogy jó lenne, fõleg, hogy hülyeséget mutat.

Fabio Capello
nvm.

tommygear
vagy fizessek a hsz szerkesztés miatt ami más oldalon alap funkció? 😄
tommygear
minek fizessen az ember, ha alapvetõ bugokat képtelenek itt javítani? egy darabig vip voltam én is, de többet soha
Fabio Capello
Eltûntek a kategóriák kedvenceknél O.o

Mike
Az m.sg.hu-n a kedvenceidhez x új hozzászólás érkezett feliratot nem lehet vhogy kikapcsolni? Elég idegesítõ. Meg a Mehet gomb lehetne picit nagyobb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

[HUN]FaTaL
És mégis életemben nem használtam a képfeltöltést. 😄

SzirmosSzisza
Fizetés bankkártyával: 960 Ft / 12 hónap (azonnal jóváíródik)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
A VIP nem 1400-1600?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
oks de akkor lenne annak 100 mondjuk...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Évi 1000 Ft nem nagy összeg.
El van itt rejtve egy szóvicc, de most nincs kedvem kibogozni :3

kifli
de az vip-nek is csak 20 kb 😄
DarkSector
Szerintem a logora gondol...😄

kifli
nekem is van vip-em, de életembe kb 2-3x használtam a képfeltöltés opciót...
Mondja ezt egy vipes kiskirály.....

[HUN]FaTaL
Töltsd máshova, van 1 millió képmegosztó oldal.

A nem VIP-esek képfeltöltési jogát nem lehetne vagy 60 kb-ban maximálni?
Nagyon rossz, h az égvilágon szinte semmit nem lehet feltölteni...:S

DarkSector
jogos, de néha jó hogy ha meg kell valamit csevegni és nem fér bele a keretbe a topikban...😄

tommygear
azt tiltani kell 😄
DarkSector
hát ez jogos, de szerintem egyhamar nem lesz, van sok más érdekesség is sg-n...😄 fõleg a chatben. 😛

tommygear
én se azért írtam mert olyan sûrûn elõjönne a hiba, de attól még illene javítani
DarkSector
szintúgy de amióta sg-zek mert én mindigis chrome alól nyomultam, de nem zavar nem kommentelek ilyen szélsebessen azért.
Néa nem figyelek oda, de amúgyis mikor kész vagyok CTRL+C-vel kimásolom az irományomat ha valamiért eltünne...😊

Nálam is ugyanez a helyzet, szintén Chrome alól...
biomage
Ezt a hszt úgy írtam hogy reseteltem a netet és új ipt kaptam, de még nem jelentkeztem be

Edit: ha nem vagyok bejelentkezve akkor hogy tudtam elküldeni? 😄

ara gondoltam, hogy ha ez megcsinálható akkor manipulálni is lehet a hszt mondjuk hogy ki küldte le

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

SzirmosSzisza
Ja, hogy ti ezt látjátok, akkor viszont tényleg szûrhetõ 😊

Dzsini
A pluszolók között 3 van 1000 felett, 8 500 felett és 20 300 felett, a mínuszolóknál ugyanezek az értékek 4, 11 és 33 - több van ez utóbbiból, de nem kiugróan, és azok, akik az egyik listán nagyon fent vannak, azok a másikon is. Tehát valaki vagy sokat használja a pontrendszert, vagy egyáltalán nem - olyan nincs, aki csak mínuszokat nyomkodna, az kibukkanna ezen a táblázaton, és rászólnánk (egy ilyen volt a pontrendszer bevezetése óta, az általa kiosztott pontokat eltörölték).
A leginkább kiugró kiosztott pontok között most egy -1240 és +148 kiosztott pontos, és egy -100-nál kevesebb (nincs a listán) és +1055 kiosztott ponttal rendelkezõ.

SzirmosSzisza
Ráadásul mivel SG-n nem gyakoriak az alregek, ezért megkerülni se lehet a napi egy mínuszt !

Mike
tessék, adtam neked egy pluszt, hogy örüjjé 😄

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Frosty01
úgy legyen <#smile>

és bocs az offért mindenkitõl

practitioner of the forbidden arts of death

Dzsini
Egy embertõl egy nap csak egy értékelés számít az adatlapodra, és hetente egy plusz és egy mínusz törlõdik. Ha olyan helyekre is jársz, ahol hasznos hozzászólásokkal gyûjtöd a pluszokat is, akkor az ilyen unatkozó nyomkodós figurák hatása elhanyagolható lesz (plusz ráunnak, mert nincs észlelhetõ hatása a tettüknek).

Frosty01
köszi de nem ,,könyöradományokért'' jöttem 😄

csak kár h egy hét éves regem lesz oda nemsokára <#wow3>

immovable
Kaptál tõlem egy pluszt, hogy ne izgulj.<#smile>
Frosty01
btw. nem értem hogy miért lett egyáltalán bennhagyva, pont az ilyen visszaélések miatt nem lesz túl jó hatással a népre :/

Frosty01
hát az fantasztikus... akkor elkezdek gondolkozni egy új regen... <#wilting>

precision
majd kijavítanak ha tévednék de ugyanattól a usertõl érkezõ mínuszok nem halmozódnak fel vagy nem súlyozódnak úgy mintha különbözõ emberkéktõl kapnál mínuszt... szóval nem tudsz -99 -re kerülni így

persze az is lehet, hogy alregekkel nyomul valaki és minuszolgat

nem hiszem, hogy tudsz ellenne tenni bármit is

Bazinga!

Frosty01
üdv! nem sûrûn írok ide de most valami furcsa dolgot tapasztalgatok kb másfél lassan két hete <#smile>

minden nap kapok 3-4-5 mínusz pontot a "hozzászólás hasznosságra". fogalmam sincs hogy kitõl miért, aznap is amikor nem írok sehova. ellenségeket nem nagyon gyûjtögetek de van egy olyan sejtésem hogy a helyi ambruskocsis wanabetroll a szokásos munkakörét kicsit kibõvítette.

a kérdésem az lenne hogy most akkor ha ezt így folytatja az új kedvenc névtelen jóakaróm, akkor pár hét múlva sehol nem fog látszani a hozzászólásom mert -99en leszek?