27368
  • adam46
    Viszont megérné bele fektetni egy sg.hu v2-re. Azért sok aktív tag van új külső, új tagok...
  • j0nNyKa
    az a vip tagság annyira fütyi összeg, főleg hogy feltételezem, töredéke kerül az üzemeltetőkhöz
    egy tisztességes programozó elkérné vagy 10 évnyi össz. vip tagság árát ezért :)
  • adam46
    Új fórummotort ne is említs, mert lefikkantanak, hogy programozd le akkor te. Egészre ráférne egy frissítés, csak ez senkinek sem érdeke, nem tudom mennyi jöhet be nekik a VIP tagságból, de biztos telne belőle.
  • Micsu
    pl ingyen szerkesztés meg új fórummotor mert ez egy lótúró
  • Austin Bailey
    engem meg azzal dobott vissza, hogy üres üzenet
  • Dzsini
    minden?? akkor most lapozz vissza, és olvasd át az elmúlt néhány év hibalistáját...
  • Ironman2
    már jó minden! vissza lehet lapozni rendesen
  • gergely1991
    Maradjunk a google-nál.

Az előző hszemre visszatérve:
    A folyamat úgyis fogalmazhatnám:végtelen ciklusú lehetett,mert már 4x-er is kidobott ugyanúgy.
  • tomsolo
    Egyébként Ambrus régóta mondogatja, hogy megveszi az Sg-t és lőn... :D
  • gergely1991
    Nem rég írtam egyet az egyik topikba mikor elküldtem volna, visszadobott azzal hogy duplikált üzenet.Megjegyzem:Csak egyszer küldtem el...
  • Zoli007
    Te jó ég, mi van itt, az SG-t is megvette a Microsoft?
  • gergely1991
    Közben lesett mire is gondoltál..:D
  • Monoton
    A fórumra értette szerintem.
  • gergely1991
    Érdekes,nekem most nem hozza be.
  • Malakai
    Az már volt egyszer egy rövid időre. :)
  • gergely1991
    Most meg az adatlapot nem tölti be.
    Hamarosan a fórum következik ezek szerint.
  • Dzsini
    Hát igen, az értelmező olvasás képessége ma már láthatóan komoly tiszteletet érdemel... :)
  • gergely1991
    Számomra is gyanús volt..
  • Maximus4
    Most már az isten se mossa le rólad,hogy te vagy itt a góré :P
  • Austin Bailey
    igaziból csak abbaz az esetben ha úgy érzik, hogy a territóriumukat sérted. Mindenesetre ha ilyet írsz neki, az legalább annyi nyomást helyez rá, hogy itt valami gond van, és talán meg kéne oldani
  • Austin Bailey
    gondolom igen. Az embere kis eséllyel titulálnak fasznak, ha adni akarsz nekik valamit.
  • Dzsini
    Én ezt honnan a pitypangból tudjam?
  • j0nNyKa
    én továbbra is tartom, hogy pro bono hobbiból vállalnám ezeket a hibajavításokat / fejlesztéseket, van értelme ezügyben írnom a Tibornak?
  • Maximus4
    Már megijedtem,hogy ennyi volt
  • Malakai
    Az lehetett, már megy is.
  • gergely1991
    Apa kezdődik...
    "Parse error: syntax error, unexpected $end in /web/supergamez/web/html/cikk.php on line 641"
  • Dzsini
    Ha "fizikailag" is mozdult a szerver, akkor még a DNS szervereknek utána kell állnia, az akár néhány napba is beletelhet.
  • Malakai
    Valami átállással lehetnek még gondok, itt és szomszédban (mindkettő magyar telekom) nem lehet elérni a szervert (teljes s2.mediacenter.hu-t nem, bár nem tudom van-e más rajta sg-n kívül), timeoutol.
  • tigeroo
  • gergely1991
    De azért jelen leszel ugye a fórumon mint "fórumozó"?
    Ha így se, akkor köszönjük az együttműködéseiteket, és a továbbiakban minden jót kívánunk.
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, megjavult, valaki, vagy valami, vagy valahol, demegjavította.
  • Sir Quno Jedi
    Mer ez egy KOMOLY dolog, a facsé. az
  • Dzsini
    (az a baj, hogy vannak sokan itt a fórumon, akiknek a szövegértelmezési készsége nem jut el odáig, hogy felismerjék a poénkodást, és pár napon belül komoly "hír" lesz ebből a facebookos dologból...)
  • Dzsini
    akkó ígyjártál, nem mehetsz értelmetlenkedni a cikkek alá :)
  • Sir Quno Jedi
    nekem nincse facsé akkom és nem is tervezem, akkó????
  • Dzsini
    Vagy csak simán bebugzott, mint sok más dolog :)
  • Narxis
    Lehet ez az előszele a facebookos komment rendszernek.
  • Sir Quno Jedi
    NA, csináltam egy teszt hozzászólást ée lenyelte a genya. :D Vagy elkúrták a kódot a főoldali híreknél, vagy szándékos a dolog (de akkor már nem 1xűbb tiltani a bevitelt is?).
  • Narxis
  • Dzsini
    ha innen a fórumok felől nézegeted a különféle hírek topicokat, akkor ott vannak hozzászólások :)

majd Tibor megoldja :)