27368
-
Viszont megérné bele fektetni egy sg.hu v2-re. Azért sok aktív tag van új külső, új tagok... -
az a vip tagság annyira fütyi összeg, főleg hogy feltételezem, töredéke kerül az üzemeltetőkhöz
egy tisztességes programozó elkérné vagy 10 évnyi össz. vip tagság árát ezért :) -
Új fórummotort ne is említs, mert lefikkantanak, hogy programozd le akkor te. Egészre ráférne egy frissítés, csak ez senkinek sem érdeke, nem tudom mennyi jöhet be nekik a VIP tagságból, de biztos telne belőle. -
Micsu #21830 pl ingyen szerkesztés meg új fórummotor mert ez egy lótúró -
Austin Bailey #21829 engem meg azzal dobott vissza, hogy üres üzenet -
minden?? akkor most lapozz vissza, és olvasd át az elmúlt néhány év hibalistáját... -
Ironman2 #21827 már jó minden! 
vissza lehet lapozni rendesen
-
Maradjunk a google-nál. 
Az előző hszemre visszatérve:
A folyamat úgyis fogalmazhatnám:végtelen ciklusú lehetett,mert már 4x-er is kidobott ugyanúgy. -
Egyébként Ambrus régóta mondogatja, hogy megveszi az Sg-t és lőn... :D -
Nem rég írtam egyet az egyik topikba mikor elküldtem volna, visszadobott azzal hogy duplikált üzenet.Megjegyzem:Csak egyszer küldtem el... -
Te jó ég, mi van itt, az SG-t is megvette a Microsoft?
-
Közben lesett mire is gondoltál..:D -
Monoton #21821 A fórumra értette szerintem. -
Érdekes,nekem most nem hozza be. -
Az már volt egyszer egy rövid időre. :) -
Most meg az adatlapot nem tölti be.
Hamarosan a fórum következik ezek szerint. -
Hát igen, az értelmező olvasás képessége ma már láthatóan komoly tiszteletet érdemel... :) -
Számomra is gyanús volt..
-
Most már az isten se mossa le rólad,hogy te vagy itt a góré :P -
Austin Bailey #21814 igaziból csak abbaz az esetben ha úgy érzik, hogy a territóriumukat sérted. Mindenesetre ha ilyet írsz neki, az legalább annyi nyomást helyez rá, hogy itt valami gond van, és talán meg kéne oldani -
Austin Bailey #21813 gondolom igen. Az embere kis eséllyel titulálnak fasznak, ha adni akarsz nekik valamit. -
Én ezt honnan a pitypangból tudjam? -
én továbbra is tartom, hogy pro bono hobbiból vállalnám ezeket a hibajavításokat / fejlesztéseket, van értelme ezügyben írnom a Tibornak? -
Már megijedtem,hogy ennyi volt
-
Az lehetett, már megy is.
-
Apa kezdődik...
"Parse error: syntax error, unexpected $end in /web/supergamez/web/html/cikk.php on line 641" -
Ha "fizikailag" is mozdult a szerver, akkor még a DNS szervereknek utána kell állnia, az akár néhány napba is beletelhet. -
Valami átállással lehetnek még gondok, itt és szomszédban (mindkettő magyar telekom) nem lehet elérni a szervert (teljes s2.mediacenter.hu-t nem, bár nem tudom van-e más rajta sg-n kívül), timeoutol. -
-
De azért jelen leszel ugye a fórumon mint "fórumozó"?
Ha így se, akkor köszönjük az együttműködéseiteket, és a továbbiakban minden jót kívánunk.

-
Nnna, megjavult, valaki, vagy valami, vagy valahol, demegjavította. -
Mer ez egy KOMOLY dolog, a facsé. az -
(az a baj, hogy vannak sokan itt a fórumon, akiknek a szövegértelmezési készsége nem jut el odáig, hogy felismerjék a poénkodást, és pár napon belül komoly "hír" lesz ebből a facebookos dologból...) -
akkó ígyjártál, nem mehetsz értelmetlenkedni a cikkek alá :) -
nekem nincse facsé akkom és nem is tervezem, akkó???? -
Vagy csak simán bebugzott, mint sok más dolog :) -
Lehet ez az előszele a facebookos komment rendszernek. -
NA, csináltam egy teszt hozzászólást ée lenyelte a genya. :D Vagy elkúrták a kódot a főoldali híreknél, vagy szándékos a dolog (de akkor már nem 1xűbb tiltani a bevitelt is?). -
-
ha innen a fórumok felől nézegeted a különféle hírek topicokat, akkor ott vannak hozzászólások :)
majd Tibor megoldja :)