27328
-
#26879 Mert már rengetegszer leírta. És mindig jön valaki, aki újra leírja ugyanazt, mintha újdonság lenne. -
#26878 Nem értem miért vagy olyan lekezelő és támadó ha valaki leírja a problémát és érdeklődve megkérdezi, hogy mivel lehetne javítani vagy hogy van e más mód rá?
Más fórumokon is van ennél több reklám, de csak itt okoz problémát . -
#26877 attól függ hogy te vagy-e a reklámcég és / vagy a főszerkesztő
ha a válasz igen, lehetne csinálni bármit is
ha nem, akkor miről beszélünk? -
#26876 +1.
Mobilon és PC-n is ugyan ez , nem lehet rendesen egy linkre kattintani,mert biztos akkor ugrik lejjebb az oldal amikor rákattintasz a linkre és igy csodálkozik az ember, hogy nem az a fórum jött be mint amit akart.
Nem lehetne a lap két oldalára elhelyezni a reklámsávot? így bármekkora lehetne függőlegesen anélkül, hogy a tartalmi részt bezavarná. -
#26875 te meg az 1-kezemen-meg-tudom-számolni-többiek, szóval nem volt értelme fenntartani :)
aki támogatni akarja, nyomkodja a hülye reklámokat az oldal tetején meg alján -
#26874 Köszi! :) -
Ironman2 #26873 Nemá!!! Pedig szívesen támogattam volna tovább kedvenc fórumomat! -
#26872 -
#26871 -
#26870 :\ gondolkozok mit lehet még csinálni
-
#26869 csekkoltam most - hátttöö nálam az van, hogy kvázi egészképernyős reklám (Android, Chrome, Oneplus 5T) - és ha belépek, és fel akarnék görgetnia hsz mezőre, akkor állandóan leugrál az oldal legaljára :( kurvaanyjátmán :((( -
#26868 most valamit izeltem vele, talan jobb a helyzet (jobb a helyzet?)
viszont tovabbra is az a baj hogy halvany lila fingom nincs, mekkora reklamot raknak oda a reklamhelyekre, most epp ilyen 500px magas szornyetegeket lattam, multkor 350 volt, volt mar 200 koruli - nemtom elore megmondani
es azt sem tudom befolyasolni hogy legalabb akkor toltson be nagyon gyorsan, mert a reklamceg szerverein vannak ezek, igy ha lassu, ugral, stb., az mind az o saruk
egyebkent nekem most android chrome-on nem is jon reklam epp, de nem tudom ez mitol fugg :) ezvan -
#26867 nálam is sajnos ugyanez a szitu, állandóan ugrál az oldal, nem lehet egy hsz-t megírni mobil módban egyszerűen:D -
#26866 -
#26865 ranezek de csak mert ilyen szepen, intelligensen, es nem tini kislanyos erzelmi zsarolassal kered
csak emiatt.
bar tovabbra sem mi kontrollaljuk a reklamokat, vegulis mar 3 hsz ota nem irtam ezt le, szoval itt az ideje ujra -
#26864 Csináljatok már valamit ezzel a retkes mobilverzióval! Össze vissza ugrál az oldal a nyomorult hirdetések miatt, teljesen használhatatlan így. Tulajdonképp önálló életet él. Igazából már ezért nem jövök fel SG-re, mert már a fórum használata is egy kín szenvedés. Gondolom nem én vagyok az első. -
#26863 kedves es kedvetlen felhasznaloink
a VIP funkciot mint olyat kikapcsoltuk, koszonjuk a tamogatoknak az eddigi sms-eket
az eddig VIPeknek elerheto funkciok mostantol minden felhasznalonak elerhetoek, megpedig:
- 50 MByte tárterület a Galériában
- 200 Kbyte maximálisan feltölthető képméret a fórumban
- A hozzászólástól számított 10 percig szerkeszthetőek és visszavonhatóak az üzenetek
- Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
- Választható 150x25 pixel nagyságú logo
- 35 Kbyte maximum logo méret -
#26862 Ahha, látom már, nálam még a 75-ös Chrome van, viszont bétában már néha blokkolja, abban már 76-os verzió fut. -
#26861 készült egy reklámkódex, azokat blokkolják, amik annak nem felelnek meg (túlságosan tolakodó, stb.) -
#26860 Érdekes, megnéztem és elvileg be van kapcsolva alapból, de nekem vannak reklámok. :D -
#26859 igen, a héten kapcsolták be -
#26858 Hogy-hogy, élesedett a Chrome saját reklám blokkolja? Vagy kiegészítő? Plusz baj van az ssl-el is nálam. -
#26857 nekem android chrome nem is mutat reklámot egyáltalán -
#26856 Ezt műveli nekem, gondoltam felveszem, hogy aterezzetek a fájdalmam. :D -
#26855 -
#26854 teljesen lesz amint elkészülök -
#26853 VIP rendszer kuka? Teljesen, vagy csak ideiglenesen? -
#26852 boldog tortát :) -
#26851 ertetted mirol beszelunk cat-tel? na ugye -
TokraFan #26850 Köszönjük a segítséget! -
#26849 Arra elég, amire eredetileg szánták az egyszer beállítós születésnapot - anno volt kis torta ikon a csillagok mellett szülinapra, és páran nekiálltak mindennap szülinaposok lenni :) -
#26848 there you are
mar csak azert is ugyhagyom, vicces -
#26847 Technikailag, ha kliens oldalon kiszeded a születési dátumból a readonly-t (vagy csak simán átírod a dátumot) és elküldöd akkor lehet változtatni (el is menti szépen) -
TokraFan #26846 Születési dátumot nem lehet változtatni! Ahogy azt sem, hogy mutassa vagy sem.
Címjegyzékbe nem tudom hogyan került bárki, a privát üzeneteket szökőévente egyszer használom, a kérdéses tagot életemben nem láttam, nem is ismerem. Mindegy, legalább azt megtudtam, hogy legalább ez törölhető. Köszönöm!
j0nNyKa
Lehülyéztem volna fejlesztőt? Mikor? Hol? Biztos csak én nem találom...Köszönöm! -
#26845 csillagjegyed van, mert be van állítva a születésnapod (az alapján kiszámolható, elég egyszerű képletek vannak rá)
címjegyzéked van, mert felvettél bele valakit (nem varázsütésre kerül bele) - ha nem őt kitörlöd, nem lesz (üzeneteim - bal oldali oszlop)
az, hogy te mit látsz a saját adatlapodon nem fedi azt, amit más lát rajta -
#26844 esetleg ne vedd fel a címjegyzékbe és akkor nem kerül bele? de persze a fejlesztő a hülye -
TokraFan #26843 Urak,
Már egyszer írtam a problémáról, de akkor is félre lettem rakva, pedig nyilvánvalóan hibás a rendszer.
Nevezetesen, az adatlapról van szó. A korábbiakban említett "csillagjegy" és hasonló paramétereket nem tudom állítani, sem beállításokban, se sehol máshol, én meg nem szeretném, hogy látszódjon. Érdekes az, hogy a legtöbb tagnál ez nem látszik, ahogyan számos egyéb infó sem, ami nálam látszik de nem tudom kikapcsolni vagy törölni.
Ami viszont most még érdekesebb, hogy megjelent egy teljesen új sor az adatlapomon, "Címjegyzék" néven, ami eddig nem volt ott, és természetesen a beállításokban nyoma sincs. Slussz poén, hogy az említett sorban van is "adat", egy un. "MZperX75" szöveg, ami tulajdonképpen egy másik -általan nem ismert- SG tagra mutat. Ez már tényleg hogy?????
Megkérném a fejlesztőt vagy aki kompetens a dologban, hogy ne pattintson le mint legutóbb, hanem vegye komolyan a problémát. Vagy csináljak új reget? Mert ez így már kezd adatvédelmi problémákat is felvetni. Random jelenleek meg sorok az adatlapomon, amiket én soha nem írtam oda, és soha nem is engedélyeztem a láthatásukat!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.06.18. 21:09:44 -
#26842 Chrome-ot használok, 4G-n, digi gigbites neten, meg vidanetes 30 megás nettel is ugyan ez a helyzet. Amúgy én nem látok a hirdetés résznél fix magasságot, betölt az oldal, majd a felső kép eltolja a tartalmat. Csak szerintem nem kéne beáldozni a felhasználói élményt a reklámokért, nyilván tudom, hogy ebből van pénz, de gondolom amúgy sem elég acélosak már a látogatottsági mutatók. -
#26841 van, és amit beletöltünk azt még mindig külső cég vezérli (/me papagáj), és attól ugrál hogy mindenféle hülye javascripteket használnak
nézd meg másik böngészőn, meg általában normális netkapcsolat is megoldja -
#26840 Srácok, mobil alatt még mindig katasztrófa az oldal. Egyszerűn agyrém, állandón ugrál ha elkezdek legörgetni. Ma azt játszotta, hogy egyfolytában ledobott az oldal aljára, aztán felgörgettem és megint és megint fel, megint le... Nem lehetne a reklámok div-nek adni egy fix magasságot, aztán csókolom?