Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ettõl a duplapost-tól már agyhúgykövet kapok. AZ ember ír egy hosszú hzszt. és elveszíti, mert más hozzászólás jelenik meg kétszer helyette, ráadásul ugyanazt el sem fogadja a buta endzsin, mert nem lehet ugyanazt postolni még1x, miközben nem is jelenik meg. Én már rutinos SG-s vagyok, így általában elõre elmentem amit írtam (murva kényelmetlen), hogy ilyen esetben ne vesszen el a dolog, de néha még így is beszívom, mert pont akkor nem mentem, mikor kéne...

Szal. ezzel valamit tenni kéne, mert néha szívesen belebasznám a billentyûzetemet a monitoromba és nem szeretnék bukni 170k-t... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gergely1991
Van már nekik egy "thickbox"-ja.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Büdös Bohóc
talán ezért kéne saját dialogot csinálni és nem az alap inputost használni 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

gergely1991
Egyébként alulra nem hiszem hogy az inputboxra lehet írni csak felülre...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Büdös Bohóc
vagy másik megoldás, javascripttel egy kis ablakban azonnal megjeleníteni az eredményt és ez a szöveg is mehet.

wollnerd
Mivel a topickokban gyakran látom az felhasználók képbeszúrás elhibázását (mégsem jelenik meg a kép), ezért én fontosnak tartanám hogy a képbeszúrás felugró ablakában be kellene írni azt a tippet (a kezdõknek is) hogy amikor feltöltöttük egy képet (pl. képhost), csak azt a hivatkozást szúrjuk be az ablakba amiben csak kép látható! Nincs se reklám, se hirdetés, se semmi körülötte!
Én így gondoltam: (paint)

Hasonló lehetne a videó beszúrásánál is.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

akyyy
lehet hülyeség: nem lehet valahogy bejelölni egy hozzászolást, hogy az olvasatlan, és kilépbe a topikbol megjelenik a kedvencekeb hogy új üzenet?

van hogy rákattintok egy már elég sok hozzászolással rendelkezõ topikra, de nem akartam rámenni, és igy késõbb kereshetem meg a hozzászolást ahol jártam 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gergely1991
Az is egy megoldás.😊

[HUN]FaTaL
Nem inkább javascript.history.back(1) ?

http://goo.gl/gd6Zi5

gergely1991
Kérdés hogy a javascript:history.go(-1) mennyire azonos a vissza, vagy a backspace gomb lenyomásával, mert a link tuti nem ezt tartalmazza,talán ezzel orvosolni lehetne az ilyet.

gergely1991
Úgy tûnik hogy az utóbbi.

SzirmosSzisza
Chrome is tudja. Illetve html5-tel biztos meg lehetne szépen oldani local storage használatával, csak minek ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Igaz, én is a böngészõ visszagombját használtam.

#20939 Rendben, csak segíteni próbáltam.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Büdös Bohóc
amúgy persze jogos a felvetésed, csak gondoltam adok 2 másik opciót addig is workaroundnak 😄

1. Akkor minek van odarakva a link? Ennyi erobol odairhatnak azt is,hogy "kattints a bongeszod vissza gombjara,mert ami itt van link az szar"
2. Jogos,most megtanultam.

#20936: Most ezert nem fogok atallni operara.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Büdös Bohóc
a linket használta tuti, amit az sg írt ki és nem a böngészõt, mert eddig én kb minden böngészõben úgy láttam, hogy ez a funkció mûködik

Büdös Bohóc
1. használd a böngészõ vissza gombját a link helyett, amit az sg ír ki, mert talán a böngészõ megjegyzi, hogy mi volt az elõzõ oldalon, míg az sg logikája nem biztos
2. talán használd már a másolást is, alap, hogy mindenhol kikopizom a vágólapra a szöveget, mielõtt küldöm, pont az ilyen esetek miatt

Az opera eddig még visszahozta a begépelt szöveget.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Az iment irtam meg egy eleg hosszu hozzaszolast az egyik topikban es a kepfeltoltes.hu-rol alakrtam kepet linkelni. (nem beszurni)
Atolvasom ketszer a HSZ-t,hogy biztos minden jo-e mert jopar percig irtam meg szerkesztgettem,elkuldom erre kiirja,hogy innen nem enged kepet linkelni. No problem,vissza....es azt hittem hogy az agyam eldurran. A komplett szoveg eltunt a szovegdobozbol.

Ezt javitsatok legyszi,mert tenyleg idegesito. Nem kicsit...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SzirmosSzisza
http://www.sg.hu/forumkepek/2012_07/a3_track_your_cookies.jpg, PC humorból

(nem galéria, hanem amit a hozzászólásnál lehet feltölteni)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Példa? Nekem e topic képei jók.

SzirmosSzisza
Mobil oldal alatt rosszak a hozzászólásnál feltöltött képek. (ugye /forumkepek/... ként van beszúrva, emiatt az m.sg.hu-n keresi)

Calver
nálad csinálja még?
csak h tudjam h lopakodó bugfix volt, vagy böngészõfrissítés rúgta helyre.

"The trees move. Do you not see it?"

jackoneill90
torrent a letöltésekhez. vagyis seedszervert

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Javítva, elkerülte a figyelmem eddig, thx.

pxxl
Ezt mondom én is 😄

All hail the double x!

Pont hogy az általánosnál nincs ilyen probléma, a többi viszont mind ilyen:

Ja, azt meg most vettem észre, hogy a galériában meg a képnézõ modal vissza linkje nem megy.
pxxl
m.sg-n olyan bug van, hogyha a forum.php-t nézem és az Általános fórumok utolsó hozzászólója pl pityuka, akkor az összes alatta lévõ topik utolsó hozzászólója pityuka.

All hail the double x!

tommygear
ott foglalkoznak is az oldallal
pxxl
<#whatever><#nevetes1>

All hail the double x!

Azon gondolkoztam már én is, hogy az sg felületének jelenlegi faék állíthatósága helyett, lehetne 3-4 választható skin a fórumra.

(Nem tudom hogy itt ki használ Ncore-t, de aki igen az tudja mire gondolok.)

A pixxel meg amúgy is unatkozik munkaidõben, így legalább lefoglalná magát. <#alien>

jackoneill90
a cset lenne maga a kapu

jackoneill90
Lehetne egy csillagkapus sg felületet gyártani?

pxxl
Mobilra nem lehetne olyan gombot gyártani, hogy csak azokat a kedvenceket listázza, ahol új üzenet van?

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Semmivel nem rosszabb, mint a gyári, a JS gyorsabb, HTML5 meg szinte lófasz helyen nincsen használva. Érdekes módon mégis a gyári böngészõ bugos itt is. 😄

Lehet, csakhogy JS-el és HTML5-el eléggé vérzik.
Center tag-en belül van a textarea ami deprecated HTML 4.01 óta 😊
Mivel HTML5 markuppal készült a mobilverzió, nem tartom kizárhatónak hogy ez problémát okozzon.

De nem okoskodom inkább látatlanba, hanem majd ha lesz egy kis idõm lementem az oldalt és kísérletezgetek vele, aztán szólok mire jutottam.
Mobile verzióban nincs js rárakva textarea-ra, sima üres textarea-s oldal nem laggol.
Ebbõl következtetek, hogy a böngészõ dom kezelése lehet szar, gondolom a túl sok html tag miatt kiakad. Az érdekes az, h. anno input mezõvel tesztelve nem volt lag.
Ha valaki talál workaroundot, szóljon és berakom.

gergely1991
úgyszintén...

[HUN]FaTaL
Opera Mobile sokkal gyorsabb, mint a gyári fos.

Böngészõ a legfrissebb ami elérhetõ 2.3-ra, másikat nem akarok használni mert mind sokkal lassabb, Firefox meg Chrome kilõve mert csak armv6 utasításkészletû a procim, Firefox az van mondjuk rá kísérleti verzió de bugos eléggé.

Autocorrect ki van kapcsolva.

Ja és most nézem saját rendszerem admin felületén egy baszott nagy textarea-val tesztelve nem lassú egyáltalán. Amit látok hirtelen itt firebug-al hogy van egy wrap nevû attrib softra állítva sortörést szabályozza gondolom. A JS-t most nem állok neki bogarászni de még amire tudok gondolni, hogy rá van bindelve egy event ami minden billentyûleütéskor tüzel. Mert nem a soft keyboard lassú, hanem a render lagol. Ugyanis van az a kis nyilacska amivel lehet mozgatni a kurzort az teljesen reszponzív viszont a kurzor villogó vonala az késik. Illetve íráskor a billentyûzet feedbackje is rögtön felvillan, viszont a betûk késve jelennek meg.
Lazarus
Egyszerû kisebb vs kisebb-vagy-egyenlõ hiba lehet
Büdös Bohóc
a 8k az még úgy számolva is 7.8 és nekem 7.4-es fájlra akadt ki az sg

Dzsini
Sok éve a 4k logoméret 4000 byteot jelentett, lehet, hogy mostanában is így számolnak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Akkor nekem ezért nem laggol, mert nem a gyári keyboardot használom 😊

Büdös Bohóc
Ha egy fájl épphogy átlépte a 7 KB méretet, akkor miért dobja vissza az SG azzal az üzenettel, hogy 8 KB felett nem lehet feltölteni? És egyébként minden más fájlfeltöltésnél rosszul van kalkulálva a méret.

Efreet
Bár nem mindenkinek segített, de:
"This issue is easily fixable by the user. I had the same problem.

If you go into the main settings, Language, and disable autocorrect, the lag goes away.

Doing this does NOT eliminate autocorrection...there are two places to turn on autocorrect. As long as it is still turned on for the Android Keyboard settings, turning the main autocorrect off from the Language settings fixes this."

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

SzirmosSzisza
Naja, csak mindig fura, hogy sehol máshol nem jön elõ csak itt 😊

Dzsini
Ott van a link Robajnál a bugtrackerre, nem csak SG-n jön elõ, és nem csak a régi Androidon (van, aki ASUS Transformerrel panaszkodik).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Igazság szerint nem android bug, hanem egyes telefonok romjai szarok, mert nekem nem csinálta a gyárival sem. És, ha csak az SG-n jön elõ, akkor meg különösen gyanús.