27328
  • pxxl
    nem, mert 4
  • Szabi #22119
    jé, tényleg ?
  • pxxl
    2 kattintás eltávolítani :D
  • Szabi #22117
    a fejlesztések egyik biztos jele, amikor megjelenik egy új reklám amit még nem szűrt ki eddig az adblock.. :DD
  • KaBuTo666
    Te nyilván programozó vagy.
  • Fenrir
    Nem szoktam ennyire túlbonyolítani amikor szövegelek :D
  • j0nNyKa
    aposztróf szóköz visszaper aposztróf tuti megöli, nemtom
    visszaper nem volt benne?
  • Fenrir
    Az előző, sikertelen hsz-emben egyáltalán nem volt aposztrof mégis üresként postolta.
  • j0nNyKa
    hát most írtam neked aposztrofot, dupla aposztrofot, és ezek escapelt változatait (visszaper elé, 1 vagy 2 darab), valamelyik megölte a hszt az tuti
  • Fenrir
    Az üres hozzászólásokat mi okozza?
  • Dzsini
    Fórumstatisztikák
    Összes üzenet: 0 db
    Friss üzenetek: 0 db
    Összes téma: db
    Friss témák: db
    Összes fórumozó: 30000 fő
    Fiúk: 0%, Lányok: 0%
    Átlagos életkor: 2013 év

:)
  • Narxis
  • Monoton
    Működik már.
  • Narxis
    Jelszóváltoztatás működik? Lehet már több karakteres?
  • Dodo55
    Szerintem javítva is lett mióta írtad, én most néztem és nincs ilyen hiba :)
  • Tinman #22105
    HIBA!

A főoldalon néha vissza szoktam nézni 1-2-3 nappal korábbi cikkeket.

Ha most rámegyek a

"Korábbi hírek: 2013.09.16. - 2013.09.15. - 2013.09.14."

részre, rábökök mondjuk a 2013.09.14.-re látszólag tölt, de újra a mai híreket dobja be, nem ugrik vissza a megszokott módon.
  • Dodo55
    Az egy ottfelejtett debug kiírás akar lenni szerintem

Egyébként remélem a jelszó ott fönt az még csak postdata-ból van és utána véres cafatokra szakítja az (minimum) md5 ahogy azt illik.
  • Coral Springs
    Én most is megpróbáltam logót feltölteni, azóta sincs változás.
  • Borg
    Bejelentkezéskor ha valamit elírok, akkor érdekesen megjelennek a bevitt adatok az oldal tetején... még a jelszó is olvashatóan...
  • tomsolo
    Nem mintha ezen az oldalon számítana, de nem szép targetelni a linket - majd a user eldönti
  • Szabi #22100
    meg jó lenne bele is írni valami újat.. :D
  • j0nNyKa
    csak egy kis apró kötözködés: a változások naplóra egy target="_blank"-ot szerintem lehetne rakni, hogy ne a topicra nyissa rá magát
    úgy egyébként köszi a szervezői munkát
  • Metalmilitiakid
    Az update óta eltűnt a logóm és újat sem tudok kirakni. Ahogy olvastam másnak is volt ilyen problémája.
  • kifli
    Mobil login megy
  • Dzsini
    Rosszul hiszed :)
  • SzirmosSzisza
    Változások napló lehetne vezetve :p
  • LaliK
    Azt hiszem hogy a banner egy PM hatására alakult át
  • Maximus4
    Ajánlom figyelmetekbe,hogy már más lett itt a hg. és a banner is átalakult
  • Dodo55
    "Akkor megint reppentsük fel, hogy fészbuk / ügyfélkapu accounttal kell majd összekötni a felhasználókat :D"

Akkor a kettő közül inkább az ügyfélkapu legyen, mert facebook accountom nincs
  • Dodo55
    "Az előző tulajdonos megmutatta hogy ő nem ért hozzá"

Azért na! Én emlékszem azokra az időkre, amikor St még aktívan fejlesztgetett. Többször is előfordult, hogy találtam valami bugot, szóltam neki, majd szinte azonnal reagált és pár perc alatt javította a hibát. Itt tehát a hozzáértéssel probléma nem volt.

Az más kérdés már, hogy utána jöttek azok az idők, amikor már "nem volt kapacitás" a fórummal foglalkozni...

A mostani helyzetet sem találom egyébként kritikusnak, nyilván a jelenlegi (új) fejlesztő(k?)nek (ha jól gondolom) idegen kóddal van dolga, meg hát ugye eleve bekever most elég szépen az eltérő futáskörnyezet is. Ahhoz képest meg nem rossz ez így.
  • kifli
    Létszükségleti bugok javítva lettek. Azt viszont ne felejtsük el, hogy nem a fórum rész élvezi itt a prioritást. valószínűleg átálltak az új rendszerre, és elkezdték kijavítani a főoldalt. Megoldották, hogy lehessen cikket írni stb stb...

Ez volt az elmúlt egy hét munkája valószínűleg. Emelett azért jutott valamennyi idp a fórumra is. Aztán hétvégén nem kell csodát várni, olyankor énsem dolgoznék megszakadásig.
  • SzirmosSzisza
    Tőled olyan kommentet vártam volna, hogy te vagy az ügyfél, te mondod meg mi legyen a szerveren, ne neked kelljen igazodni a szolgáltatóhoz :)
  • Sir Quno Jedi
    Na kérem, ez most hogy jött ide??? Mivel a jelenlegi átállásos/költözéses technikai problémákról beszéltünk éppen és nem a tartalomról.

Akinek meg nem tetszik a tartalom, az maga is írhat cikkeket és beküldheti az SG-nek. :D
  • immovable
    Az oldal már évek óta egy nagy túró. Sok cikk, egyszerű smittelés, tükörfordítás, a filmes cikkek pedig külön kategória a szar dobogóján. A fórum is hallott, moderáció is alig-alig. Erről nem a fejlesztő tehet hanem a tulaj.
  • Sir Quno Jedi
    Ebből pediglen az következik, hogy szerencsétlen fejlesztő/üzemeltető a belét kidolgozza ilyenkor, éjjel-nappal teper, kirúgja már az asszony is, csodát tesz, túl lép önmagán, hogy valahogy életben tartsa, felélessze a rendszert és belekalapálja élesben a szükséges változásokat csípőből (és egy buznyák pikulát sem fizetnek neki túlórában). Erre még jól le is basszák és a türelmetlen júzerek és kibicek a halálát kívánják közben, anyukája meg csuklik. Rohadt hálátlan meló ez, ha anno másképp alakul, én is inkább mentem volna stricinek, az is hálásabb és tisztességesebb, jobban megbecsült hivatás...

Mindig a hősöket lincseli meg a tömeg elsőnek.
  • [HUN]FaTaL
    Ebben lehet igazság sajnos. :D
  • Sir Quno Jedi
    Nos ez úgy szokott működni, hogy na MOST (10, 9, 8, ...) költözni kell és kuss (új tulaj, vagy csak lejárt valami, vagy elromlott valami). Költözés!!! Node az új szolgáltatónál ilyen és olyan MYSQL, meg PHP meg kicsifaszom van és nincs apelláta, ezt kell szeretni és KUSS! OKÉ, átteszik arra, merthogy más lehetőség nincs. Naaa és jönnek is a problémák. Visszaállni meg már nem enegdik, előre van az út. Lehet éles működés KÖZBEN javítani, teszteletlenül, azonnal, tűzoltás. Tiszta sor, ez általában így műxik. Legmagasbb helyeken is előfordul ez nap, mint nap. A számítástechnika nem egzakt tudomány sajnos. Sokkal inkább hasonlít az állattenyésztésre... _:DDD
  • Szabi #22083
    a legfontosabb dolgokat hamar megoldotta, annyira azért nem kéne belehalni fél nap kiesésbe.. :D
  • [HUN]FaTaL
    Pl. hogy kompatibilis-e az 5 éve gányolt szar az új PHP verzióval?
  • Sir Quno Jedi
    Már mér ne lehetne aposztrófot írni: Don't fuck with Me!