Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Munkába kicsit kínos is lett volna ha megjelenik...
Szerintem igenis van haszna.
Ilyeneket lehetne, hogy moderátor vissza tudja vonni a user által kiosztott összes pontot pl. És akkor a trollok nem lennének sikeresek, max pár órát.
Esetleg szavazási jogot is meg tudnák vonni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"The trees move. Do you not see it?"
csak 1000+ (vagy akár 500+, nem tudom mennyi a keveset író user) szavazattal + 3 hónapos regisztrációval rendelkezõkre korlátozni viszont tényleg nem lenne rossz ötlet, na meg ban esetén instant törölni minimum 1 hónapra visszamenõleg a szavazatait a kétlábúnak.
de a két hetes hsz korlátozás mindenképpen egy lépés volt a jó irányba.
Ahogy nézem számtalan saját kategóriájú topiknál le van tiltva a szavazati jog szóval hogy oda (is) csak lényegtelen,(még egyszer megjegyzem hogy az ott leadott szavatok is legyenek érvénytelenek ha ott "gyárilag" is le lesz blokkolva).
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egyébként a duplapostostól hányok én is, legalább VIP-eknek, moderátoroknak lenne bypass.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Izé, de akkor már inkább úgy, hogy ott akép URL-je inputbox, az OK az eleinte disabled de van egy ellenõrzés gomb az ráteszi a mintaterületben léve img tag src attríbútumára az input value-ját + feloldja az OK gombot.
Szal. ezzel valamit tenni kéne, mert néha szívesen belebasznám a billentyûzetemet a monitoromba és nem szeretnék bukni 170k-t... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Én így gondoltam: (paint)
Hasonló lehetne a videó beszúrásánál is.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
van hogy rákattintok egy már elég sok hozzászolással rendelkezõ topikra, de nem akartam rámenni, és igy késõbb kereshetem meg a hozzászolást ahol jártam 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#20939 Rendben, csak segíteni próbáltam.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
2. Jogos,most megtanultam.
#20936: Most ezert nem fogok atallni operara.
2. talán használd már a másolást is, alap, hogy mindenhol kikopizom a vágólapra a szöveget, mielõtt küldöm, pont az ilyen esetek miatt
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Atolvasom ketszer a HSZ-t,hogy biztos minden jo-e mert jopar percig irtam meg szerkesztgettem,elkuldom erre kiirja,hogy innen nem enged kepet linkelni. No problem,vissza....es azt hittem hogy az agyam eldurran. A komplett szoveg eltunt a szovegdobozbol.
Ezt javitsatok legyszi,mert tenyleg idegesito. Nem kicsit...
(nem galéria, hanem amit a hozzászólásnál lehet feltölteni)