Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"The trees move. Do you not see it?"
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
amúgy is mindig ilyen 2-3ezres számot ír ki ami szerintem egy cseppet túlzó
vagy ez most nem csak az új hsz -ek számát jelzi ki? annak meg mi értelme van amúgy?
Bazinga!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
All hail the double x!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Még az IP-éj sem látjuk.<#puszis>#puszis>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ugyanez a funkció VIP-nek???
egyébként meg szerintem lehetne engedélyesni a kepfeltoltest. iaro hamarabb megszünt, pedig sokkal többen linkeltek sg-re onnan. és a kisebb blogok, illetve képfeltöltõ oldalak jobban "gazdagodnak" meg innen, mint az utobnbi. illetve van egy ugyanilyen képfeltõtõ csak külföldi ami még reklámokat tehet bele a linkbe, vagy képbe.
Mostanában annyi spammet kapok hogy nem gyõzöm törölni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nem lehetne, hogy ilyenkor még küldés elõtt ellenõrizze a dolgot? Így megmaradna a textarea -ban a hozzászólás szövege.
Bazinga!
Munkába kicsit kínos is lett volna ha megjelenik...
Szerintem igenis van haszna.
Ilyeneket lehetne, hogy moderátor vissza tudja vonni a user által kiosztott összes pontot pl. És akkor a trollok nem lennének sikeresek, max pár órát.
Esetleg szavazási jogot is meg tudnák vonni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
csak 1000+ (vagy akár 500+, nem tudom mennyi a keveset író user) szavazattal + 3 hónapos regisztrációval rendelkezõkre korlátozni viszont tényleg nem lenne rossz ötlet, na meg ban esetén instant törölni minimum 1 hónapra visszamenõleg a szavazatait a kétlábúnak.
de a két hetes hsz korlátozás mindenképpen egy lépés volt a jó irányba.
Ahogy nézem számtalan saját kategóriájú topiknál le van tiltva a szavazati jog szóval hogy oda (is) csak lényegtelen,(még egyszer megjegyzem hogy az ott leadott szavatok is legyenek érvénytelenek ha ott "gyárilag" is le lesz blokkolva).
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egyébként a duplapostostól hányok én is, legalább VIP-eknek, moderátoroknak lenne bypass.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Izé, de akkor már inkább úgy, hogy ott akép URL-je inputbox, az OK az eleinte disabled de van egy ellenõrzés gomb az ráteszi a mintaterületben léve img tag src attríbútumára az input value-ját + feloldja az OK gombot.