27328
  • Dzsini
    és lementi az oldalt a böngészőben :)
  • Systore #22161
    gyorsbill. makrókhoz hasznos lenne.
    pl. kijelölt szövegre nyomok egy ctrl+s-t, akkor spoiler taget rak a szöveg köré.
  • Monoton
    Most nálam is (Chrome, Maxthon)
  • kamionosjoe
    nálam megy
  • domby
    Akinél nem megy, az milyen böngészővel, oprendszerrel próbálgatja?
  • domby
  • Ability
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'newmessage' of undefined
    forumfaces.php:44
  • Monoton
    Egyébként most nekem sem működnek a smileyk.
  • Monoton
  • LaliK
    Neked sem megy
  • domby
    adsf
  • Coral Springs
    Vipet nem tudok felvenni. Üzenetküldésnél azt írja a mobil egy kis várakozás után, hogy hiba.
  • gergely1991
    Nálam is előjön de megoldom.
  • tomsolo
  • LaliK
    Én sem.
  • qtab986
    Nem tudok sg-s szmájlit tenni az üzenetbe. Előjön az ablak a szmájlikkal, de hiába klikkelek valamelyikre, az nem kerül az üzenetembe. Chrome-ot használok. Másnak is van ilyen gondja?
  • kifli
    várható ismét vip, bankkártyás, vagy esetleg netán, a fejlődés nevében paypal fizetési lehetőség?
    Szeretnék előfizetni, de sms-ben nem fogok....
  • Maximus4
    Látom kikerült a topikból a változások napló :O
    domby,várható valami + fejlesztés a közeljövőben?
  • Narxis
    Az SG bővítményes cuccok nem lesznek beépítve? Pl. tiltólista, chat elrejtése stb.
  • [HUN]FaTaL
    Cache clear megoldotta, bocs a sok kommentért. :)
  • [HUN]FaTaL
    Lemaradt, hogy Opera Mobile Classic alatt, a webkites böngészőkkel jó. Viszont a leállás előtt semmi probléma nem volt vele.
  • [HUN]FaTaL
    A mobil oldal csak nálam használhatatlan? Az összes kép hiányzik a linkekről :D
  • domby
    megy az pedig.
  • j0nNyKa
    én pl. a felhasználó alapján való keresésben
  • SzirmosSzisza
    Ez nem annyira vészes, de itt bal oldal régen kiírta a top 20 legnépszerűbb topikot (ha jól emlékszem 20 volt 10 helyett és bele számított a gumi/saját fórum is)

alsdfjkalskdjf
  • Szabi #22137
    szépen alakul a hibalista
  • SzirmosSzisza
    Topikban alul, pl ha beírom, hogy "stimmel", akkor nem dob ki semmit (meg másra se nagyon).
  • j0nNyKa
    szenilis vagy
    egyébként úgy látom, mintha az utolso80.php sem működne
  • SzirmosSzisza
    Keresni még mindig nem lehet.

Illetve csak szerintem lettek megcserélve a +/- gombok vagy csak szenilis vagyok ?:d
  • pxxl
    lehet, hogy az egy szorzó szám a jobb statisztika érdekében, csak véletlenül kiírták :P :D
  • Dzsini
    Az nem lenne jó reklám :) (amúgy is érdekes kérdés, hogy ha minden ki volt nullázódva, akkor miért állt 30 ezren a fórumozók száma...)
  • kamionosjoe
    Most már jó, de azért még egy olyant lehetne rá rakni, hogy ebből mennyi az aktív fórumozó.
  • Mardel
    Nalam tegnap ota nem. (Symbian - Opera mini).
  • j0nNyKa
    mármint ugye nem akarsz. :D
  • Dodo55
    Egyébként most a szimpla backslash a gyilkos, ahogy nézem bármivel kombinálva, kivéve escape-elve (tehát párosával kell írni minden körülmény között, akkor megkíméli a hsz életét).
  • Dodo55
    Nem akarok nagyon okoskodni, de akkor az még mindig nem mysql_real_escape_string() (se nem olyan absztrakciós réteg ami azt használja, kb. mindegyik) :D

Mert mondom, tudtommal két távolkeleti (GBK, BIG5) karakterkódoláson kívül más gyengéje nincs, és persze azokkal (néhány invalid karakterrel kombinálva) is csak úgy sebezhető, ha SET NAMES-el át van váltva rá a szerver (azt meg tyúk-tojás paradoxon injectelni ha eleve normális karakterkészlet van alapértelmezetten).

Vagy ha mégis az van, akkor bent van valami felesleges escape-elés is. Bár nyilván a markupot is szűrni kell, de arra meg szintén ott a jól bevált htmlspecialchars().
  • Narxis
    Velem is ez volt, igaz én nem akartam írni de ki voltam jelentkezve most meg be vagyok és se ki se be nem léptem. :D
  • Maximus4

Elküldtem az előbb egy üzenetet és kiírta,hogy csak bejelentkezve tudok írni.Visszadobott a főoldalra kijelentkezve és nem engedett vissza felhasználónév és jelszó kombó hibára hivatkozva.Aztán rányomtam a fórumra és már be voltam lépve.Remélem ez csak valami pillanatnyi kihagyás volt
  • LaliK
    Nagyobba nem vót'? D:
  • Szabi #22121
    na azért! :D

viszont blokkolás előtt azért egyszer rányomtam.. ezzel is támogatva az sg további működését