27328
-
#22162 és lementi az oldalt a böngészőben :) -
#22161 gyorsbill. makrókhoz hasznos lenne.
pl. kijelölt szövegre nyomok egy ctrl+s-t, akkor spoiler taget rak a szöveg köré. -
Monoton #22160 Most nálam is (Chrome, Maxthon) -
kamionosjoe #22159 nálam megy -
#22158 Akinél nem megy, az milyen böngészővel, oprendszerrel próbálgatja? -
#22157 -
#22156 Uncaught TypeError: Cannot read property 'newmessage' of undefined
forumfaces.php:44 -
Monoton #22155 Egyébként most nekem sem működnek a smileyk. -
Monoton #22154 -
#22153 Neked sem megy -
#22152 adsf -
Coral Springs #22151 Vipet nem tudok felvenni. Üzenetküldésnél azt írja a mobil egy kis várakozás után, hogy hiba. -
#22150 Nálam is előjön de megoldom. -
#22149 -
#22148 Én sem. -
#22147 Nem tudok sg-s szmájlit tenni az üzenetbe. Előjön az ablak a szmájlikkal, de hiába klikkelek valamelyikre, az nem kerül az üzenetembe. Chrome-ot használok. Másnak is van ilyen gondja? -
#22146 várható ismét vip, bankkártyás, vagy esetleg netán, a fejlődés nevében paypal fizetési lehetőség?
Szeretnék előfizetni, de sms-ben nem fogok.... -
#22145 Látom kikerült a topikból a változások napló :O
domby,várható valami + fejlesztés a közeljövőben? -
#22144 Az SG bővítményes cuccok nem lesznek beépítve? Pl. tiltólista, chat elrejtése stb. -
#22143 Cache clear megoldotta, bocs a sok kommentért. :) -
#22142 Lemaradt, hogy Opera Mobile Classic alatt, a webkites böngészőkkel jó. Viszont a leállás előtt semmi probléma nem volt vele. -
#22141 A mobil oldal csak nálam használhatatlan? Az összes kép hiányzik a linkekről :D -
#22140 megy az pedig. -
#22139 én pl. a felhasználó alapján való keresésben -
#22138 Ez nem annyira vészes, de itt bal oldal régen kiírta a top 20 legnépszerűbb topikot (ha jól emlékszem 20 volt 10 helyett és bele számított a gumi/saját fórum is)
alsdfjkalskdjf -
#22137 szépen alakul a hibalista -
#22136 Topikban alul, pl ha beírom, hogy "stimmel", akkor nem dob ki semmit (meg másra se nagyon). -
#22133 szenilis vagy
egyébként úgy látom, mintha az utolso80.php sem működne -
#22132 Keresni még mindig nem lehet.
Illetve csak szerintem lettek megcserélve a +/- gombok vagy csak szenilis vagyok ?:d -
#22131 lehet, hogy az egy szorzó szám a jobb statisztika érdekében, csak véletlenül kiírták :P :D -
#22130 Az nem lenne jó reklám :) (amúgy is érdekes kérdés, hogy ha minden ki volt nullázódva, akkor miért állt 30 ezren a fórumozók száma...) -
kamionosjoe #22129 Most már jó, de azért még egy olyant lehetne rá rakni, hogy ebből mennyi az aktív fórumozó. -
#22128 Nalam tegnap ota nem. (Symbian - Opera mini). -
#22127 mármint ugye nem akarsz. :D -
Dodo55 #22126 Egyébként most a szimpla backslash a gyilkos, ahogy nézem bármivel kombinálva, kivéve escape-elve (tehát párosával kell írni minden körülmény között, akkor megkíméli a hsz életét). -
Dodo55 #22125 Nem akarok nagyon okoskodni, de akkor az még mindig nem mysql_real_escape_string() (se nem olyan absztrakciós réteg ami azt használja, kb. mindegyik) :D
Mert mondom, tudtommal két távolkeleti (GBK, BIG5) karakterkódoláson kívül más gyengéje nincs, és persze azokkal (néhány invalid karakterrel kombinálva) is csak úgy sebezhető, ha SET NAMES-el át van váltva rá a szerver (azt meg tyúk-tojás paradoxon injectelni ha eleve normális karakterkészlet van alapértelmezetten).
Vagy ha mégis az van, akkor bent van valami felesleges escape-elés is. Bár nyilván a markupot is szűrni kell, de arra meg szintén ott a jól bevált htmlspecialchars(). -
#22124 Velem is ez volt, igaz én nem akartam írni de ki voltam jelentkezve most meg be vagyok és se ki se be nem léptem. :D -
Elküldtem az előbb egy üzenetet és kiírta,hogy csak bejelentkezve tudok írni.Visszadobott a főoldalra kijelentkezve és nem engedett vissza felhasználónév és jelszó kombó hibára hivatkozva.Aztán rányomtam a fórumra és már be voltam lépve.Remélem ez csak valami pillanatnyi kihagyás volt -
#22122 Nagyobba nem vót'? D: -
#22121 na azért! :D
viszont blokkolás előtt azért egyszer rányomtam.. ezzel is támogatva az sg további működését