27328
  • Mardel
    Az oldal mobil valtozatarol nem lehet a forumba belepni.
  • Szabi #22079
    csütörtök 23-24óra között :D
  • Monoton
    "- topikon belül nem jelzi,ha új hozzászólás érkezik"

Ez működik, legalábbis most nekem ebben a topikban jelezte.
  • Dzsini
    Ha egyszer megjelenik a pipa, akkor már úgy néz ki úgy marad, de amíg nem, addig lehet sütögetni.
    Van több olyan hozzászólás, amit 5-6 alkalommal is sikerült felpontozni :) (100 pontos állapot, 5/0, és csak én szereplek a pontozók között)
  • Calver
    a pontozás én úgy nézem működik (adatlapon változik a pluszok száma), csak nem jelzi vissza rendesen, csak pörög az a kis szarság. ha frissítesz és újra rányomsz, rögtön megjelenik a pipa

viszont a szmájlik helyei összekeveredtek
  • Narxis
    Benne vagyok. :D

Am. ezt a listát nem lehet ide betenni a régi lista helyére? Legyél te a házigazda.
  • Dzsini
    Akkor megint reppentsük fel, hogy fészbuk / ügyfélkapu accounttal kell majd összekötni a felhasználókat :D

- a téma karbantartása ablak nem rendelkezik HTML fejléccel => a karakterkódolás nem meghatározott, ha a böngésző alapértelmezése UTF-8, akkor hibás karakterek jelennek meg
    - az új téma nyitása ablak is szét van csúszva
    - szétesett a fejléc "egyszerűsített fórum design" esetén
    - a pontozás rapszodikusan (nem) működik
    - több topicból elveszett az elmúlt pár nap termése
    - nem működik a jobb alsó chat (kitörölte az összes ismerőst, nem lehet senkit felvenni)
    - a moderátori eszköztár többé-kevésbé nem megy (IP, etc..)
    - topikon belül nem jelzi,ha új hozzászólás érkezik
    - nem működik a moderátori emailcím
    - ha a hozzászólásban aposztróf karakter van (shift+1), akkor az üres hozzászólásként jelenik meg
    - hozzászólás visszavonása után nem irányít vissza a topicba, hanem marad a moderalas php3-on
    - hozzászólás szerkesztése után nem irányít vissza a topicba, hanem marad a newmessage php-n
  • Narxis
    Mivel eléggé egyirányú a kommunikáció így előjönnek a találgatások, de én bizakodó vagyok.
  • Dzsini
    Bíztató, hogy már gondolatolvasók is megjelentek a fórumon - Mortimernek szóltatok, hogy tudja mit is gondol a fórummal kapcsolatban, vagy majd ő is meglepődik rajta? :)
  • SzirmosSzisza
    Nem érdekli őket szimplán. Fórum túl sok erőforrást emészt fel és nem hoz nekik semmit se a konyhára.
  • Bronx South
    Bárki is csinálja az oldalt, szerintem idő vagy pénzhiányban van. Mikor is jött be a fejlesztés ? Egy hete ? Egy rakás bug -al megfűszerezve. Hány bug is lett kijavítva azóta ?
  • j0nNyKa
    mit tesztelsz egy költözésen? átköltöztek, szar lett (papíron, mert amúgy az nekünk csak jó, ha ugrunk ilyen sok php verziót), nekiálltak (illetve ha jól látom, nekiállt) gőzerővel javítani mindent
    állítólag ha elég erősen hisztizel neki, akkor még ennél is sokkal gyorsabban fog haladni!
  • Bronx South
    Az előző tulajdonos megmutatta hogy ő nem ért hozzá, most azért van megint egy új hogy ezt ő is megmutassa, azt egy kis időhúzás után tényleg megy a fórum a süllyesztőbe ?
  • Bronx South
    Amúgy azt nem értem, itt a topikban is van kapásból 3 ember akik akár hobbiból elvállalnák az oldal foltozgatását. Ők miért nincsenek felkérve munkára ? Miért 1-2 tulajdonos akar itt hű de nagy dolgokat csinálni ? A mai világ (legfőképpen a mai) az innovációról szól, aki nem innovatív az megy a levesbe.
  • Narxis
    Szerintem is várni kell még vele, az elkövetkezendő hetekben biztos lesz javítás.

Na meg örülni kell, hogy van fórum mert úgy emlékszem már írta St, hogy nem éri meg foglalkozni vele, anyagilag.
  • kifli
    st távozásával mediacentertől gondolom menni kellett az oldalnak. De igaz, jobb is lett volna, ha a bugok elhárításáig offline lenne...

Fejlesztés pl, hogy szélesebb lett az oldal, a szélesvásznú monitorokra is gondolva. Ebből következtettem arra, hogy itt van betervezve már 1-2 fejlesztés.
  • Dodo55
    Én is azt mondom várjuk ki ennek a végét. Eleve az, hogy az elmúlt egy év után megmozdultak a dolgok már önmagában pozitív.
  • Szabi #22063
    de hisz most volt trónváltás.. még bízok az új fejlesztőben, hátha javul a helyzet :D

ja és lehessen 300-as képet feltölteni mert a 200nagyon kevés
  • SzirmosSzisza
    Szélesebb lett az oldal

Amúgy normális rendszernél nem egy fejlesztő van fél évente 2 hétig.
  • [HUN]FaTaL
    Normális rendszernél tesztelik az új környezetet, mielőtt szétbasszák az éles rendszert. :D

"Emellett fejlesztés is történt."
    Micsoda? Mert én csak egy rakás bugot látok.
  • kifli
    nem a gép mozdult, hanem a filok. Valószínűleg az új szerveren nem ugyanaz a környezet van, mint ami a régin volt. (más php verzió pl...)

Emellett fejlesztés is történt. És valószínűleg még várható is.
  • SzirmosSzisza
    Papíron nem olyan rossz dolog 2 éves PHP-ról váltani :D

Meg gondolom nem annyi volt, hogy kapták a gépet és átszaladtak vele a szomszéd szerverszobába.
  • Szabi #22058
    elméletileg a frissitéstől hülyült meg sokminden :D
  • [HUN]FaTaL
    És? Akkor szét kell gányolni a fórummotort? :D

Tudtommal egy gép arrébbmozgatásától még semmilyen forráskód nem módosul.
  • Szabi #22056
    vasárnap 23órakkor nagy változást ne várj :D
  • tomsolo
    Mert költözött.
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem fejleszti senki ezt a retkes fórumot, akkor mi a ráknak kellett hozzányúlni? Komolyan vicc.
  • Dodo55
    Frissítettem a cuccot közben, már nem kell vele baszakodni, elég egyszer berakni és nem romlik el szerkesztéskor: http://pastebin.com/Xs2tpcJ7
  • Dodo55
    Itt van akkor a workaround az aposztrófos bugra:
    http://pastebin.com/SduipKS3

A topicok fejlécébe kell berakni valahova (mindegy hova), illetve arra kell nagyon figyelni, hogy minden szerkesztésnél feleződnek a kódban a backslash-ek (a replace függvény második paraméterében), így minden szerkesztésnél vissza kell írni a hiányzókat, összesen 8 darab kell a megfelelő működéshez!
  • Dzsini
    nyugodtan beírhatod te is a javítottat :)
  • SzirmosSzisza
    Frissíthetnétek amúgy, párszor már írtam itt is, hg-ként törlés megy, illetve VIP-es visszavonás is, pontosabban

"- hozzászólás visszavonása után nem irányít vissza a topicba, hanem marad a moderalas php3-on"

#22042: az direkt van amúgy, pl a logout php-s linkek elkerülése érdekében :D
  • Dodo55
    - a téma karbantartása ablak nem rendelkezik HTML fejléccel => a karakterkódolás nem meghatározott, ha a böngésző alapértelmezése UTF-8, akkor hibás karakterek jelennek meg
    - az új téma nyitása ablak is szét van csúszva

- nem működik a jobb alsó chat (kitörölte az összes ismerőst, nem lehet senkit felvenni)
    - nem lehet hsz-t visszavonni (VIP)
    - Házigazdaként miután törölsz egy HSZ-t, nem tűnik el csak kiírja hogy törölve lett...
    - Nem működik a moderátori emailcím
    - Ha a hozzászólásban aposztróf karakter van (shift+1), akkor az üres hozzászólásként jelenik meg
    - hozzászólás visszavonása után nem irányít vissza a topicba, hanem marad a moderalas php3-on
    - hozzászólás szerkesztése után (ez mintha nem mindig lenne így ?!) nem irányít vissza a topicba, hanem marad a newmessage php-n
    - ha a fenti két pontban a newmessage és a php, illetve a moderalas és a php közé raknék pontot, nem küldené el a hszt, hanem kapnék egy köcsögöt és egy felkiáltójelet (nem viccelek :DD)

(Félkövérrel jeleztem amiket hozzáírtam)
  • Dzsini
    Azért az eléggé valószínűnek tűnik, hogy holnap megint neki fognak ülni és javítani egy vödör dolgot, például az aposztrófos gikszert.
  • SzirmosSzisza
    Legcélszerűbb lenne valami általános hirdetmény, kb akkorában, mint az új hozzászólás érkezett üzenet a topikokban, benne hasznos infókkal :)
  • Dodo55
    Igaz, de pl. a házigazdáknak lehetne szólni valamilyen hatékony úton-módon, hogy egy jQuery-s workaroundot (form submit eventre bindelt replace) addig dobjanak be, és akkor a forgalmasabb topicok fixelve lehetnének addig így.

Lehet mindjárt össze is dobok egyet, azt akkor csak be kell másolni.

A hatékony értesítésre is van közben ötletem, az új topicokat gondolom sokan nézik, moderátori beleegyezéssel/közbenjárással lehetne egyet nyitni, ha kellően életképesnek és szükségesnek tartják a lépést.
  • j0nNyKa
    jóhát mire elmagyarázod az átlag usernek hogy escapeljen... :)
    ''
  • Dodo55
    Ugyan a bug még mindig fent áll, de backslash-el escape-elve lehet aposztrófot írni!

>>>>> ' <<<<<
  • j0nNyKa
    - nem lehet hsz-t visszavonni (VIP)
    - Házigazdaként miután törölsz egy HSZ-t, nem tűnik el csak kiírja hogy törölve lett...
    - Nem működik a moderátori emailcím
    - Ha a hozzászólásban aposztróf karakter van (shift+1), akkor az üres hozzászólásként jelenik meg
    - hozzászólás szerkesztése után (ez mintha nem mindig lenne így ?!) nem irányít vissza a topicba, hanem marad a newmessage php-n
    - ha a fenti két pontban a newmessage és a php, illetve a moderalas és a php közé raknék pontot, nem küldené el a hszt, hanem kapnék egy köcsögöt és egy felkiáltójelet (nem viccelek :DD)
  • niitaka
    Kíváncsi lennék a véleményedre erről:
    "Semmi bajom nem volt a moderációval kb nyolc évig, amikor megrágalmaztak a fórumon. Semmi mást nem kértem, csak a rágalom törlését. Nem tették meg, mert "védett" reg tette. Most akkor év nagyok a rossz, mert én nem fórumoztam rendesen? Remélem ezt nem gondoltad komolyan."
  • SzirmosSzisza
    Lehet már törölni hozzászólás házigazdaként és VIP-el is ...