27328
  • Szabi #22203
    juhé..
  • SzirmosSzisza
    "csak", ezt gondoljatok at :/
  • domby
    mert nem lesz engedélyezett (de csak a <script> tag lesz tiltott, a többi jöhet)
  • pxxl
    Téma karbantartása után eltűnik minden ami script, css stb. mééééé'?
  • j0nNyKa
    beast csal :(
    a /etc/passwd részt kifejezetten élem, biztonságos egy cucc ez az sg
  • Sir Quno Jedi
    Idézek magamtól: "Inkább a mentésre kéne rátenni a keresőt és akkor az éjjeli mentés előtti hzsz.-ekben lehetne keresni, külön link alatt. Ez kevésbé fogná a főmotort. Meg akár lehetne tartalék fisemfos szerón is, mert ha lassú, hát lassú, kibírja aki keresgél."
  • SzirmosSzisza
    Itt bal oldalt régen top 20 népszerű topik volt (illetve voltak köztük gumi/saját fórumbeli topikok is)
  • Dzsini
    Hamarabb itt voltam, minthogy Gumiszoba létezett volna :)

Amúgy ha Tibor azt mondja, hogy az egész Sajátot és a Gumiszobát ki kell vágni, akkor hajrá, de ennek semmi köze egy (a többihez képest) ártatlan topiccal szembeni diszkriminációhoz!
    Szabadságot Svájcnak Spamtopicnak!
  • tomsolo
    Jaj Istenkém.

Hát hol voltál mikor tervbe volt véve az _egész Gumiszoba kikukázása? Ez nem moderátori hanem üzemeltetői kérdés.
  • Dzsini
    Nem rémlik, hogy az adminisztráció bármikor (az elmúlt 5-6 évben) kilőtt volna egyetlen topicot is - mi pucoltunk el pár olyat, ami valóban problémás volt (pl. fejlécben bejelentkezési információkat lopott).

A saját fórumokban bőven találni olyan topicokat, amik nem engednek be / automatikusan kiléptetnek (ugyanúgy átirányítás mindkettő) ha nem vagy felírva egy belső listába. Azok valamilyen furcsa módon sok éve érintetlenül működnek (még nehezebb lenne moderálni is bennük, ha bármelyik moderátor foglalkozna velük), egy olyan topic pedig, ami semmi problémát nem okoz, nincs benne egyetlen olyan hozzászólás sem, ami moderációt igényelne (személyeskedés, káromkodás, stb.) adminisztrációs oldalról letiltásra kerül, két olyan indokkal, amiből egy se állja meg a helyét.
  • tomsolo
    Tök feleslegesen értetlenkedsz.

Marha nagy következetetés kell hozzá ha előtte kilőttek kismillió - ráadásul kézi vezérelt- topikot a gumiban akkor majd pont egy js buzulássál feldíszített topik megtűrt lesz.
  • Dzsini
    Mi akadályozta meg az elmúlt tizenpár évben? Mégis csak egy készült, és senkit nem zavart a jelenléte, domby is két hibás érvvel (a google harap rá - pedig a saját fórumokat nem is látják, átirányítás megy a topicban, pedig csak egy JS van, ami a mehet gombot nyomkodja) indokolta a zárást.
  • tomsolo
    Mi akadályozza meg a jónépet hogy tizenkétezer spamtopicot hozzon létre önfeledt pillanatai között?

Máris sok a kevés.
  • SzirmosSzisza
    Szerintem fix 4 karakter 1 milliószor bőven lefedi a felesleges szót :)
  • Dzsini
    bőségesen többségben van a "felesleges" hozzászólás, nem a spamtopicon múlik :)
    (persze azon is múlik, hogy kinek mi számít feleslegesnek - anyázás, off, idiótaságok...)
  • SzirmosSzisza
    Hozzászólások 5%-a felesleges? Az azért eléggé sok :)
  • Dzsini
    24 millió hozzászólásból kevesebb, mint 1 milliót foglalt el - gondolod, hogy komoly helyet foglal egy tisztaszöveges adatbázisban? :)
  • tomsolo
    Nem biztonsági, hanem erőforrás(pénz) kímélő okokból nincs kereső és eddig se volt tökéletes egyébként.

A spamtopikért meg nem kár mert azonkívűl, hogy totál értelmetlen (egy szimpla tékösszerakó topikban több van/volt) teljesen feleslegesen foglalgat byte-okat az adatbázisban.
  • Dzsini
    pár éve egyszer majdnem fél napig működött egy időintervallumos kereső, szórakoztató eredményeket hozott, úgyhogy le is lett kapcsolva :)
  • akyyy
    nem tudom mennyire lehet most ötletelni de ha már hozzászólás számra lehet "keresni" ami ha müködne akkor királyság lenne, de egy plusz dolog igazán jót tenne, legalább is nekem :D

dátumra keresni. beirnánk pl hogy 2010.9.11-, akkor, az addigi hozzászólásokat mutatná, amik ezután, azokat pedig nem.
  • Tinman #22182
    Tehát soha többé nem lesz

Nagyon sajnálom... sokan használtuk a funkciót, pl. régebbi szoftver árak, vagy adott vélemények kapcsán. Sok fórumozó ír kisebb cikkeket 1-1 játékról, ezek aranybányák, ha az ember éppen döntési helyzetben van.

De ezek a fenti példák, csak pár a számos közül :-(
  • pxxl
  • Dzsini
    szabadságot a spamtopicnak!
  • domby
    A fórum kereső biztonsági okok miatt egyelőre kikapcsolva marad :/
    addig is google keresőszó site:sg.hu
  • j0nNyKa
  • adam46
    Nem megy a szmájli beszúrás, gyáááá
  • Tinman #22176
    A fórumkeresővel, mely a hozzászólásokban keres, nem lehetne valamit kezdeni?

Nagyon sokan vagyunk akik használnák...

Előre is köszi!
  • SzirmosSzisza
    Az örülő szmájlim félkezű lett o/

Escapelve jó ugyan, de kérem \o/
  • precision
    ezt a rém idegesítő új hsz szám értesítőt a mobil verzióból nem lehetne már végre eltűntetni? bugos, mert most is 4600 új hszt jelez és mászik az ember után scrollozásnál

pls? :)
  • ldavid
    az mér' jó hogy hsz törlés után újratöltődik az egész topic a másik fülön? vagy ez nem végleges?
  • j0nNyKa
    én ezt értem, de egyrészt úgyis ki lehet szűrni (adblock a barátunk, ha más nem), másrészt meg itt nem csak a reklámok vannak csak odahányva, hanem ugye minden :)
  • Malakai
    Egyébként markup tényleg '90-es, de pont reklámoknál nem szokás, hogy ne lehessen olyan könnyen kiszűrni. :)
  • pxxl
    na ja át is írtam gyorsan én is :D
  • j0nNyKa
    mondjuk tök jó, hogy nem tudnak legalább valami classt ráaggatni az egyes divekre
    kíváncsi vagyok, mi lesz a következő div, amit beraknak pont 45 px magassággal, te meg majd jól nem látod
  • SzirmosSzisza
    Nekem most ez van, ez talán 1 fokkal jobb, mint első div-et elrejteni.

div[style="left:50%; margin:10px 0 0 -310px; width:800px; position:absolute;"] {display: none;}
    div[style="height:45px;"] {display: none;}
  • pxxl
    igen, a jelenlegi helyzetre megoldás csak, ha változtatnak rajta, akkor érdekes lesz utána a dolog, mert eltűnik a középső rész :D (ezért jó külső css-ből igazgatni, onnan könnyebb kitörölni, mint szenvedni téma karbantartásával)
  • SzirmosSzisza
    Ha kiveszik a reklámot, akkor ez "törli" az első div-et nem ?:)
  • pxxl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

HG-knak meg css-be:

body > :first-child+div{display:none}
    body > :first-child+div+div{display:none}

• Dzsini
    Minden további nélkül felül lehet bírálni a beépített billentyűkódokat, és nagyjából minden böngészőben működhet is, csak a ctrl+s eléggé berögződött a "Save as..." funkcióhoz :)
  • Systore #22163
    imageboardon láttam, gondoltam hátha itt is meg lehet oldani valahogy.