27328
  • domby
    bizony :)asdfasdf
  • Sir Quno Jedi
    sírtatok a változásokért évekig, most meg hogy óránként ránk törnek a változások, sír a szátok...
  • Szabi #22243
    és úgy tűnik hogy a válasz és a szerkesztés se működik már megint
  • Szabi #22242
    ezek szerint igen... fasza.. :D
  • j0nNyKa
    ja, rá van rakva egy #top, működik tényleg, csak nem jól :)
  • domby
    dehogynem :)
  • Dzsini
    Ahogy a mesében is mondják: rablóból lesz a legjobb pandúr :)

(plusz a válaszgomb elromlott)
  • tipitmi
    a hsz Jonnykának szólt, csak nem működik a válasz gomb jelen pillanatban
  • tipitmi
    ezt azért gondolt át szerintem még egyszer :)
  • tipitmi
    ja persze, biztos egy olyan ember fogja fejleszteni a fórumot, akit köztudottan azért bannolt Tomsolo, mert meghackelte a szavazó rendszert a saját topikjában, méghozzá úgy, hogy a negatív szavazatot is plusznak vette a rendszer.
  • j0nNyKa
    vannak változások, halad ez szépen, csak:
    - a változások egyik fele a költözésből adódó bugok javítása, ami nem új
    - a másik fele meg hogyisfogalmazzak, fura.
  • kifli
    csuwwi is ajánlott segítséget aszem
  • Bronx South
    Meg ha jól tudom ott van még az Ability is, aki csinálta a kiegészítőt. Az már három. Pillanatok alatt helyre lenne rakva ez a koszfészek. A jelenlegi műsor az minden, csak nem fejlesztés. Ilyen ütemben 2050 -ig sem lesz itt semmi változás.
  • Dodo55
    "biztos vagyok benne, hogy más olyan felhasználója is van az sg fórumnak, aki szívesen adná a szaktudását a fejlesztésekhez"

Így van, például én is jeleztem már korábban. Igaz azóta egy fokkal kevesebb szabadidőm van általában, de azért még mindig jutna rá valamennyi ha arról van szó.

15 éves korom óta nekem ez a nagybetűs FÓRUM, az első webes fejlesztéseim születései is szinte kivétel nélkül köthetők ide valamilyen formában (egy-egy témában felmerült projectek, stb...), egyszóval van odaadás bennem eléggé a téma iránt.
  • j0nNyKa
    kérdezném illetve javasolnám vagy mifene a vezetőségnek:
    - már leírhatatlanul hosszú ideje van egy olyan tényállás, hogy ha lehetőségem lenne rá, adhoc segítenék az sg fórum fejlesztésében, ezzel a moderátorok egy része is tisztában van, és ők támogatnák is
    - ez még a mostanság történő rettentő gagyi hatású változások mellett is él
    - szóval kérdésem, hogy van-e erre lehetőség, vagy szánjam ugyanezt az időt / energiát arra, hogy egyessével hackelem szét a topicokat, hogy működjenek bennük a változások előtti scriptek?
    - csak mert én nagyon szívesen segítek mindenkinek, aki megkér rá, és tőlem pofozhatjuk a szart 2 oldalról a végtelenségig, de nem egyszerűbb lenne valamiféle összefogás? biztos vagyok benne, hogy más olyan felhasználója is van az sg fórumnak, aki szívesen adná a szaktudását a fejlesztésekhez, már ha azok értelmesebbek lennének pl. ennél a script tag tiltós baromságnál
    - és akkor itt jegyzem meg apró betűvel, hogy akinek gondja van a topicja régi scriptjének beüzemelésével az új "biztonsági" változtatások miatt, dobjon privit, segítek.
  • Szabi #22230
    csak nálam nem jelenik meg a beszúrt yt videó néhány topikban ?
  • Dzsini
    "Ha esetleg végeztetek mindennel" - akkor már úgyis mindegy...
  • SzirmosSzisza
    Ha esetleg végeztetek mindennel, akkor lehetne automata tag bezárás, pl spoilert, ha nem zárjuk be, megeszi az aláírást.

[spoiler][b]
  • SzirmosSzisza
    Írd be pl, hogy hogy, huh, írom inkább betűvel.

perperperper

\\\\

Aztán szerkeszd és a szerkesztő ablakban a már csak csak perper lesz (gondolom az escapelés miatt). Aztán ha ez elküldöd és megint szerkeszted, akkor már csak egy egyke per lesz ott. (hozzászólásban, illetve topik fejléc módosításnál jött elő)
  • domby
    Cat 02, ez pontosan hol jön elő?
    Maximus4. A scriptek lettek tiltva, a design elemek (img,style) ettől még nyugodtan használható.

A fórumkereső mihelyst biztonságos, és nem 1 perc amíg eredményt ad, azonnal aktiválva lesz (várhatóan október 2. hetében). Addig is a google site:sg simán használható erre.
  • SzirmosSzisza
    Ezt a per jeles marhaságot tudnátok javítani?

Pl \\\-ből első edit után \\ lesz, második után meg már \.
  • Maximus4
    Tényleg olyan baromi nagy kérés az,hogy kapjunk valamiféle tájékoztatást,hogy mi várható még,fejlesztések stb.,vagy merre halad majd tovább a fórum?Mert ha esetleg az a cél,hogy egy teljesen hétköznapi,átlagos,dizájnmentes fórum legyen,akkor 'jó' felé haladunk.Kezd az az érzésem lenni,hogy cseberből vederbe estünk :(
  • SzirmosSzisza
    Ez mondjuk jó ötlet, kereső "elleni" érv mindig az volt, hogy sok erőforrás kell neki, de ha csak VIP-esek használhatnák ennek nem kéne gondot jelentenie. (mondjuk ehhez jó lenne egy PayPal / kártyás vip vásárlás :D)
  • Tinman #22220
    Amíg a fórumkereső nem keres a hsz-ekben, addig én biztos nem fizetek VIP-ért... egy nap vagy 5x kellene, ahogy másoknak is, max ők nem jönnek ide sírni.

De ha nem jönnek azt a téves képzetet keltik, hogy a kutyát nem érdekli ez a probléma... argh. :-(

Simán 2x annyit is fizetnék, ha már végre jó lenne... tőlem lehet ez egy VIP+ funkció, + pénzért csak legyen.
  • Ability
    Uncaught SecurityError: Blocked a frame with origin "http://www.sg.hu" from accessing a frame with origin "http://sg.hu". Protocols, domains, and ports must match.
  • SzirmosSzisza
    Nem szép dolog a kivételezés
  • Bronx South
    Hát, így most az oldal totál átment nudliba, úgyhogy valami alternatíva jöhetne, vagy valami olyan brutális fejlesztés ami pozitívba tolja a morált. Vagy jelenleg a cél a még megmaradt látogatóközönség csökkentése, majd a kis létszámra hivatkozva a zárás ? Szóljatok nyugodtan, nem időt húzni kell, hanem az i -re kell rárakni a pontot.
  • kifli
    paypal vagy bankkártyás vip lesz majd?
  • j0nNyKa
    úgy mellesleg olyan 3 percembe telt berakni scriptet az egyik saját topicomban, úgyhogy ne haragudjon meg a nagyérdemű, de ez faszrázás.
  • kifli
    igen, ez a másik fele a dolognak. Az ide járó fórumozók, a saját szabadidejükben megcsinálták használhatóbbra a dolgokat, és ez a vége.
  • j0nNyKa
    a cél gondolom a biztonság lenne, de amíg az ilyen /etc/passwd-k ki vannak echozva, addig ez picit fura, no mind1
    igazából amit én nagyon sajnálok, az a rengeteg belefektetett idő / energia a különböző topicok működésébe, vagy akár a pár barkács moderátori toolba, amiket készítettem / mások készítettek az évek során
    nem beszélve pl. az SG Tools-ról, az sem 2 perces munkája volt a készítő(k)nek
  • kifli
    Egyébként az a gond, ezzel a szűréssel, hogy már vannak olyan topikok (Nagy szavazó topik), aminek a működése a js-re volt alapozva.

Ha a cél, a látogató közönség, illetve a fórumozás élményének csökkentése akkor jó ötlet volt...

Pont ettől volt jobban használható az sg fórum, mint a többi.
  • Malakai
    +1

Nekem is ez tűnik korrekt megoldásnak, habár inkább a külön mezős beágyazott verzióban.
  • kifli
    sajátban is?

Legalább ott megmaradhatna...
  • Dodo55
    Ha nem lesz alternatíva (valami ellenőrzött / korlátozott API, ami azért nem kis munka lenne), akkor annyit tudok javasolni, hogy írjatok userscripteket és ajánljátok fel őket telepítésre a fejlécben.

Vagy esetleg próbáljátok a következők egyikét kilobbizni:
    - Külön mező ahová lehet scripteket is írni, de azok csak a user beleegyezését követően aktiválódnának (csak saját felelősségre üzenet elfogadása után)
    - Külön mező ahová lehet userscript URL-t megadni, és valami egységes gomb vagy értesítés a topicban ha van ilyen megadva felkínálná a usernek (szintén saját felelősségre) a letöltést/telepítést.
  • Maximus4
    Én nem értek ehhez a részéhez,de eddig is megvolt az SG a scriptekkel,de mindegy.Ettől szerintem tuti fontosabb lett volna például az,hogy aki banon van az ne tudjon már privátot írni,belépni stb.
  • Dodo55
    Bármennyire is jó dolog volt, sajnos elég nagy biztonsági kockázat tud lenni mindenféle egyéb óvintézkedés ellenére.

Szerintem ezért.
  • Maximus4
    Na ez fasza :(
    De miért?
  • j0nNyKa
    az jó mert "csak" minden topicban js vezérli a funkciókat :)
  • pxxl
    az...